Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:11:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Alenka Zdaj tak nimaš več kaj naredit..... najboljše, da res vzameš iz svetle plati in uživaš! Kaj pa direkt s profesorjem se ne da zmenit? V mojih časih so bile še papirnate prijavnice, se je dalo marsikaj pri nas se je tud treba prijavit....5 dni prej... pa kliči in reči da si sed hotela prijavit,pa ni šlo,da ti je geslo zablokiralo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:13:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jap, nič ni bilo z lentom Smo šli kar na notranja igrala ja...jaz pa še ta tedn brez avta,tak da .....noro,pa kuhala bi,pa ne morem v štacuno.............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:26:20
|
|
|
|
Olivija*
|
Lija, seveda tebi tudi vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:27:57
|
|
|
|
Olivija*
|
midve sva bili spet pri tašči. najprej sem jo nameravala tam pustit za kako urco na "uvajanju", ampak sem potem raje ostala z njo, ker se je neki napenjala, pa ni mogla kakat in je bila malo bolj slabe volje.... Ana, ne tašča
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:29:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...jaz pa še ta tedn brez avta,tak da .....noro,pa kuhala bi,pa ne morem v štacuno............. v tem vremenu je pa res noro bit brez avta. edino še kak taxi te reši, če še imaš lupinico... kam boš pa ta večjo dala, pa nimam pojma....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:29:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Ana, ne tašča
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:30:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...jaz pa še ta tedn brez avta,tak da .....noro,pa kuhala bi,pa ne morem v štacuno............. v tem vremenu je pa res noro bit brez avta. edino še kak taxi te reši, če še imaš lupinico... kam boš pa ta večjo dala, pa nimam pojma.... eh..ma ni pod razno...lupince že tri mesce nimamo Ma saj bomo preživeli,še ta tedn......da mine Lentfest..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:33:45
|
|
|
|
Olivija*
|
a zaradi Lenta nimate avta? so vam zaprli dovoz, al kako?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:34:46
|
|
|
|
arabela*
|
Danes pa je celo meni malo tečno... Sem si hotla stajico dol prinest in je pri zunanjih vratih notri ne spravim... eh...grem čalapinke z nutelo pečt.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:36:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a zaradi Lenta nimate avta? so vam zaprli dovoz, al kako? ne,ne....moj ne more v tej norišnici kombija puščat pred bajto....zato ga pusti pri tašči.....pol pa se vsako jutro tja pelje z os.avtom....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:41:15
|
|
|
|
Olivija*
|
a tako...zdej vem. pri nas bo tut zelenjavna juha in šmorn. se mi ne da vsake palačinke posebi pečt... tak len dan je dans....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:46:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* se mi ne da vsake palačinke posebi pečt... ta pa je dobra....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 12:13:05
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Alenka Zdaj tak nimaš več kaj naredit..... najboljše, da res vzameš iz svetle plati in uživaš! Kaj pa direkt s profesorjem se ne da zmenit? V mojih časih so bile še papirnate prijavnice, se je dalo marsikaj pri nas se je tud treba prijavit....5 dni prej... pa kliči in reči da si sed hotela prijavit,pa ni šlo,da ti je geslo zablokiralo... sej sem se že sprijaznila... bo že! je žeza nekej dobr... Saraya zelooo dober nasvet... ampak pri nas ne pali. je folk to že poskušal narest pa so jim odgovorili: imate internet praktično kjerkoli, ima ga sosed, imate ga na telefonu, imate ga na faxu... tko da nimamo ravno naivnih ljudi tam... na žalost. zdej si bom vzela mal dni frej, pol pa spet začnem z učenjem. sej bo šlo mami
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 12:13:57
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Ana, ne tašča ta je dobra ja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 12:21:11
|
|
|
|
arabela*
|
današnjim slavljencem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 15:44:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
Nama je pa celo ratalo ujeti tisto luknjo brez dežja . Ampak kar je pa preveč je pa preveč no...tople zadeve sred poletja ven jemat. Kakšno globalno segrevanje neki & !!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 15:53:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
evo... dobila odgovor iz referata: več sreče prihodnjič! Ah škoda... eno skrb več boš imela... škoda, res... No pa tudi to je super fino, da boš lahko s tvojima lubčkoma... Ja, tudi pri nas je bla glasna noč.... je tko treskalo tle okoli... midva sva se zbudila in poslušala, če se bo tudi Lara... no, ma ona je mirno spala... Je pa tečna ku sam vrag že dva dni, sploh je ne poznam take.... res, da je bla malo z mano včeraj in danes, ker sem pač ležala..... atija pa se je kr nekam odvadila...saj je rada z njim, ampak moram bit v bližini.... ma ne vem, ali pa je čutila, da sem jaz slaba..... Je ful navajena ženske družbe, al kaj... bo.. Mene je ponoči spet fino zgrabla migrena, komaj pred par urami sem res prišla k sebi.... pa končno sem lahko nekaj jedla in tudi v želodcu obdržala.... tko da... sigurno bo ene dva meseca zdej mir.... Mi je pa zelo pasalo to hladno in vetrovno vreme..... pa dež je blo tko fino poslušat.... krasno... Zdej sem pa v veliki dilemi..... ali jutri porihtat stanovanje, zlikat 3 stroje cot.... ali it v Maribor? Grem na viamišelin pogledat, koliko me košta pot do tja in nazaj.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 15:54:47
|
|
|
|
Olivija*
|
do včeraj sem imela občutek, da gre za monsunsko deževno dobo... ampak tale mraz
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 15:57:45
|
|
|
|
Olivija*
|
kaj pa je jutri v MB? a so se naši četrtki preselili iz tivolija na lent???
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 15:58:44
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, me veseli, da si zdaj bolje. sreča, da te ni zgrabilo, ko sta bili sami z lariko...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 16:04:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj pa je jutri v MB? a so se naši četrtki preselili iz tivolija na lent??? Ma Bubi me vabi.... Ma me nafta košta v eno smer 21€... Bom rajš kaku drugače te soude porabla...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 16:05:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, me veseli, da si zdaj bolje. sreča, da te ni zgrabilo, ko sta bili sami z lariko... Se je tudi to že zgodilo.... in je bla velika kriza..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 16:50:33
|
|
|
|
Olivija*
|
sej zdaj bojo naši otročki vedno bolj družabni in komunikativni, pa ne bo več tako problem, če mamica ne bo imela časa. se mi zdi, da je prvo leto kriza. potem se pa morajo nekako navadit še na koga drugega, na varuško...in je lažje.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 19:12:48
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft evo... dobila odgovor iz referata: več sreče prihodnjič! Ah škoda... eno skrb več boš imela... škoda, res... No pa tudi to je super fino, da boš lahko s tvojima lubčkoma... Ja, tudi pri nas je bla glasna noč.... je tko treskalo tle okoli... midva sva se zbudila in poslušala, če se bo tudi Lara... no, ma ona je mirno spala... Je pa tečna ku sam vrag že dva dni, sploh je ne poznam take.... res, da je bla malo z mano včeraj in danes, ker sem pač ležala..... atija pa se je kr nekam odvadila...saj je rada z njim, ampak moram bit v bližini.... ma ne vem, ali pa je čutila, da sem jaz slaba..... Je ful navajena ženske družbe, al kaj... bo.. Mene je ponoči spet fino zgrabla migrena, komaj pred par urami sem res prišla k sebi.... pa končno sem lahko nekaj jedla in tudi v želodcu obdržala.... tko da... sigurno bo ene dva meseca zdej mir.... Mi je pa zelo pasalo to hladno in vetrovno vreme..... pa dež je blo tko fino poslušat.... krasno... Zdej sem pa v veliki dilemi..... ali jutri porihtat stanovanje, zlikat 3 stroje cot.... ali it v Maribor? Grem na viamišelin pogledat, koliko me košta pot do tja in nazaj. se mi zdi, da otročki čutijo, da nekaj ni v redu... vsaj pri nas je ponavadi tako. kadar sem bolna (ali pa še huje-kadar sva oba slaba) je Sara tudi tečkasta... pa ravno takrat, ko bi si človek želel vsaj malo miru... in pa super in HB da si bolje!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 19:36:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej sem pa v veliki dilemi..... ali jutri porihtat stanovanje, zlikat 3 stroje cot.... ali it v Maribor? Grem na viamišelin pogledat, koliko me košta pot do tja in nazaj. To sploh nobena dilema ni IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj pa je jutri v MB? a so se naši četrtki preselili iz tivolija na lent??? ja, vabljene vse s svojimi malčki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.