Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.7.2009 21:58:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lepu se mejte pupike moje.. nočka
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.7.2009 22:02:59
|
|
|
|
ključek
|
čer........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.7.2009 22:03:35
|
|
|
|
ključek
|
samo da vas lepo pozdravim.......se tipkamo...........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.7.2009 22:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer........ ja od kod pa si se ti vzela?? čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 7.7.2009 23:35:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer........ Ja dober večer. Ne bi kaj več napisala? Kaj pa jaz še sploh delam tukaj Zjutraj bom rabila eno konkretno kavo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:16:31
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! sem se še jaz malo poigrala s slikami in so mi takooo luštne slikice, da sem tudi eno postavila za avatar prav luštna je ta spletna stran! danes ponoči je bilo vremensko prav pestro... taka nevihta, da je bilo joooj... ampak na srečo nič škode. upam, da ste jo drugje tudi dobro odnesli. danes sem slavnostno ugotovila, da sem se pozabila prijavit na izpit (se moramo elektronsko vsaj en teden prej, drugače ne morem na izpit) in sedaj čakam na odgovor referata, če se vsaj lahko še "ročno" prijavim... kako za sem lahko tolk smotana!!!?!!! upam da bo vseeno šlo skozi... drugače pa ponovni rok šele konec avgusta... jah mi pa že ni namenjeno... vreme je za en ... tako da bova šli danes na sprehod le do poštnega nabiralnika in nazaj (4 nadstropja) kljub vremenu vam vsem želim lep dan, lara tebi dan brez migren in Jazzy najinim manj tečkast dan kot včeraj! aja... pa danes Sara praznuje 10 MESECEV
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:25:42
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro! jaz sem pa danes zgodnja...eno žehto imam v pralnem stroju, eno v sušilcu, eno sem pravkar zlikala, pa po tleh sem pomila... uf, sem pridna!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:26:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ danes Sara praznuje 10 MESECEV
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:27:13
|
|
|
|
Olivija*
|
Alenka, upam, da te vseeno vzamejo na izpit. ah, ta birokracija....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:27:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa jaz še sploh delam tukaj Zjutraj bom rabila eno konkretno kavo že rabiš kavo, al si še v mižulah?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:40:26
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutro! jaz sem pa danes zgodnja...eno žehto imam v pralnem stroju, eno v sušilcu, eno sem pravkar zlikala, pa po tleh sem pomila... uf, sem pridna! waaaaw si pa res pridna
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 7:46:49
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro............ Smo kar spali,no z izjemo da sem spet ob dveh zaspala...sem gledla film na popu,tisti ko je pes dingo odnesel trimesečnega otroka,pol pa so ugibali ali je to res ali jo je mama umorila... . M pa je prvo rundo do štirih spala ..vauuuuuuuu...pa kako je bilo zunaj,bliskalo grmelo,dež....se bila malo v strahu.... Nič...grem si v simpatičnega pujska nalit črno kavo....................................
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.7.2009 7:47:20 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 8:17:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa jaz še sploh delam tukaj Zjutraj bom rabila eno konkretno kavo že rabiš kavo, al si še v mižulah? Dobro jutro! Že, že.... Ampak ni sile, otroka sta pridno spala, mene je edino nevihta zbudila. Sem šla hitro okna zapret, ker je tak treskalo veni Čestitke Sari za 10m Olivija, si pa res pridna prali mi danes ne bomo, tla pa bi bila za pomit. Samo še počakam, da bubika konča z zajtrkom, drugače bo itak treba vajo ponovit Potem pa šibamo na lent, zaenkrat se nekaj sonček trudi, upam, da mu bo uspelo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 8:19:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Alenka, upam, da te vseeno vzamejo na izpit. ah, ta birokracija.... upam, da se zmeniš. Tak izgovor "zamudil" je mojemu dragemu velikokrat prav prišel
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 8:24:05
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Alenka, upam, da te vseeno vzamejo na izpit. ah, ta birokracija.... upam, da se zmeniš. Tak izgovor "zamudil" je mojemu dragemu velikokrat prav prišel evo... dobila odgovor iz referata: več sreče prihodnjič! očitno mi ta rok ni bil namenjen in očitno mi noben izgovor ne bo prišel prav... bom pa vsaj ta vikend, ko se možu začne dopust, lahko namesto za knjigami z mojima dragima
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:03:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ danes Sara praznuje 10 MESECEV Lija tudi danes praznuje
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:04:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... dobila odgovor iz referata: več sreče prihodnjič! očitno mi ta rok ni bil namenjen in očitno mi noben izgovor ne bo prišel prav... bom pa vsaj ta vikend, ko se možu začne dopust, lahko namesto za knjigami z mojima dragima Bo šlo pa drugič!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:06:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
Drugače pa modne smernice za letošnje poletje: palerine, ribiški škornji, maska in šnorkl. V primeru, da je katera kaj omahovala kaj kupit / spakirat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:07:43
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Potem pa šibamo na lent, zaenkrat se nekaj sonček trudi, upam, da mu bo uspelo Joj pri nas je pa celo noč deževalo kot pri norcih in nič ne kaže da bo kmalu nehalo. Grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:12:53
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ danes Sara praznuje 10 MESECEV Lija tudi danes praznuje čestitke seveda tudi njej!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:13:20
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa modne smernice za letošnje poletje: palerine, ribiški škornji, maska in šnorkl. V primeru, da je katera kaj omahovala kaj kupit / spakirat pa še kako prav imaš!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 10:16:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Potem pa šibamo na lent, zaenkrat se nekaj sonček trudi, upam, da mu bo uspelo Joj pri nas je pa celo noč deževalo kot pri norcih in nič ne kaže da bo kmalu nehalo. Grrrrrrr joj,to vreme.....čakamo že eno uro zrihtane,da neha padat,da lahko gremo ven.......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:05:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Alenka Zdaj tak nimaš več kaj naredit..... najboljše, da res vzameš iz svetle plati in uživaš! Kaj pa direkt s profesorjem se ne da zmenit? V mojih časih so bile še papirnate prijavnice, se je dalo marsikaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:05:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lija tudi danes praznuje Še čestitke Liji
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.7.2009 11:06:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Potem pa šibamo na lent, zaenkrat se nekaj sonček trudi, upam, da mu bo uspelo Joj pri nas je pa celo noč deževalo kot pri norcih in nič ne kaže da bo kmalu nehalo. Grrrrrrr joj,to vreme.....čakamo že eno uro zrihtane,da neha padat,da lahko gremo ven....... Jap, nič ni bilo z lentom Smo šli kar na notranja igrala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.