bobek05
|
Ok, kaj mi lahko prosim katera pomaga - v mb (na Pobrežju) iščem čistilko - starejšo gospo, vredno zaupanja, ki bi mi 1x tedensko (ob sredah od 8h do 12h) peglala, čistila tla, brisala prah, posesala in pomila kak kos posode... Čistilko že imam, ampak nad njo sem že čist obupala. Mogoče se vam zdim preveč zahtevna, ampak ko pridem domov resda vse IZGLEDA čisto in urejeno, ampak pri brisanju tal in prahu ni ravno natančna, posodo pomije, vendar flaške obupno smrdijo (tako, da jih moram umivat še 1x), da ne omenjam, da ničesar ne najdem, ker čisto vse zloži po svoje Danes zvečer sem skoraj zblaznela, ker po 30 minutah iskanja nisem našla sirupa za malega in sem ga potem po čistem naključnju opazila na mestu, kamor ga ne bi nikoli dala... Pa sem jo že opozorila na te "malenkosti", ampak ona še kar po svoje. Npr. danes mi je vrgla v koš prazne kartonaste tetrapake od sokov, ki jih zbiram za šolo, pa sem jo že zadnjič opozorila, da naj jih ne meče v koš (jih dajem v posebno vrečko) po tem, ko mi je teden pred tem odnesla v smeti celo vrečo teh tetrapakov... Pa saj sem poskušala ji pogledat vse to skozi prste, ampak ne morem več. Mislim, da ji plačujem dovolj, da če se kakšna stvar 3x pove, da se potem naredi pravilno oz. tako kot nekomu ustreza... Moji kolegici je tudi čistila, pa jo je tudi odslovila, jaz pa sem do zdaj vztrajala... Mislite, da pretiravam? No, da ne zaidem preveč (kot sem že) od teme - pozna prosim kdo kakšno res fajno čistilko, prijetno starejšo gospo, ki ji moje "muhe" ne bi bile prevelik napor. HVALA.