|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
8.7.2009 9:13:17   
_melody_

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

pa kak to nrdite, da vam pride v okvirčku če hočeš neki kopiratuser posted image

klikneš "citiraj"

pa probaš ne zbrisat začetnega "quote"

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
8.7.2009 9:14:26   
_melody_
Sem sam probala user posted image , hvala veselka. Maš šponsko opico user posted image user posted image !

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
8.7.2009 9:15:40   
_melody_
Babe žabe, sedaj bo pa kmalu padla že part. III??

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
8.7.2009 9:17:39   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

v petek bi mogla it na izpit punce, ampak volje za učenje ni in ni....se morm mal izpovedat. tko da enostavno ne bom šla, ker se nit učim ne in nit volje nimam. nek na silo probat pa se do zdej ni nikol pokazalo za uspešno. mah. bom pa pol izpite delala k bo še mala zgagica ob meni user posted image . upam da bo šlo....kr neki sm zamorjena s tem

user posted image user posted image user posted image te razumem, sem bila 10 dni nazaj v podobni situaciji, ampak sem se odločila, da grem in me je čisto zdelalo. Moj je že mislil, da imam predporodno depresijo.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.7.2009 9:19:25 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
8.7.2009 9:30:43   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Dobro jutro. Že nekaj časa spremljam pogovore na forumu, pa sem se odločila, da se tudi sama pridružim....user posted image

Vidim, da noč ni bila zanimiva samo pri meni...naš mali se je takoj zbudil, ko sem se premaknila ali obrnila in potem smo imeli eno uro razgibalne vaje...user posted image

Pa lep dan vsem!

Dobrodošla! Kaj pa podatki za seznam...?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.7.2009 9:31:43   
tažana
dobro jutro!
Vse s podobnimi težavami (hrbet, špikanje, premikanje... noro jest sem kot slon- včeraj se mi je očitno en živc priščipnil in sedaj me tako v desnem krajčku boli, da mi cela noga klecne in ne morem stat user posted image ) tako, da se še jaz pridružim jamranju. v prvi nosečnosti res nisem imela težav tole je pa res preveč. user posted image

punce glede študija:
Naj vam povem, da sem jaz ravno tako na koncu pred porodom pustila 3 izpite, ker mi je bilo v nosečnosti slabo in nisem imela energije... Ves čas sem govorila, da bom po porodu vse nadoknadila in v pol leta zaključila študij. Sedaj mi po 4 letih še vedno manjka zagovor diplome... Tako, da če ste take narave, da neprijetne stvari prelagate na kasneje (napr. najprej pospravite preden se greste učit) iztisnite še zadnje atome moči in hitro se učit- ker potem postaja vse težje. vsak teden je problem dalj stran in ga vse bolj odrivaš. user posted image . Bolj fletno se bo posvetit dojenčku, kot pa za knjige. Jaz sem najtežje pustila svojo dojenčico nekomu drugemu, ker sem bila zares rada ves čas z njo.
Srčno upam in držim pesti, da vam čimprej uspe dokončat.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.7.2009 9:36:11   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Dobro jutro. Že nekaj časa spremljam pogovore na forumu, pa sem se odločila, da se tudi sama pridružim....user posted image

Vidim, da noč ni bila zanimiva samo pri meni...naš mali se je takoj zbudil, ko sem se premaknila ali obrnila in potem smo imeli eno uro razgibalne vaje...user posted image

Pa lep dan vsem!

Dobrodošla! Kaj pa podatki za seznam...?

Bom kar napisala:
PDP: 16.9.2009
Nick: Polari
Starost: 26
Nosečnost: 1
Spol: user posted image , Enej
Kraj: Ptuj
Nasl.pregled: 24.7.
+ 8kg

Je tak OK? user posted image

Ne spoznam se še najbolj na teh forumih....sem bolj nerodne sorte...user posted image

< Sporočilo je popravil polari -- 8.7.2009 9:49:20 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.7.2009 9:41:16   
tulpek
Lahko si pogledaš seznam kakšno stran ali dve nazaj. tako iz glave pa manjkajo pridobljene kilce in datum naslednjega pregleda, sicer je pa dosti, da te bodo dale pridne punce, ki se jim da ukvarjat s seznamom, na seznam .

Kje ste pa ostale? Včasih ste dopoldne toliko čvekale (ko js nisem imela časa), da sem vas doma komaj prebrala, sedaj pa kar nič?
Ste vse na morju?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.7.2009 9:42:44 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
8.7.2009 9:45:06   
JaLuca
Dober dan.....je prav prijetno hladno, malo škropi, ponoči bliskalo in grmelo, J. prišla ponoči k nama v posteljo, L. pa je prespala.

Zdaj sem že bila na geomeritvah, da pridejo za hiško zakoličit, zdaj pa še morem iti malo izvajalce preštudirati, da vidim, kaj se splača, pa malo še papirje zložiti, to za danes.

Me pa čaka še pospravljanje kuhinjskih elementov, potem pa bodo že počasi priprave na user posted image .

Ampak sem danes leeeeeeeeeeeeeeena, najrajši bi šla user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
8.7.2009 9:45:31   
tulpek
Včeraj sem prišla do sklepa, da je zadnji čas, da si začnem pripravljat torbo za v P. Saj od začetkov do končne priprave bo tako trajalo user posted image . Pa kompletek za iz P še moram kupit, mi nič ni tako všeč, da bi takoj zagrabila in kupila user posted image . Pa tudi ne vem, če naj kupim 56  ali 62 številko? Ah, kakšne težave user posted image .

Ampak sem danes leeeeeeeeeeeeeeena, najrajši bi šla   user posted image . .

Js tudi, pa ne gre user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.7.2009 9:47:40 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
8.7.2009 9:55:22   
JaLuca

Včeraj sem prišla do sklepa, da je zadnji čas, da si začnem pripravljat torbo za v P. Saj od začetkov do končne priprave bo tako trajalo user posted image . Pa kompletek za iz P še moram kupit, mi nič ni tako všeč, da bi takoj zagrabila in kupila user posted image . Pa tudi ne vem, če naj kupim 56  ali 62 številko? Ah, kakšne težave user posted image .

Ampak sem danes leeeeeeeeeeeeeeena, najrajši bi šla   user posted image . .

Js tudi, pa ne gre user posted image .

Saj jaz tudi še nimam komletka za iz P, če že grem mimo, pogledam, samo mi še nič ni padlo v oke.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
8.7.2009 10:10:48   
Tanik
user posted image
jaz pa imam danes kljub dežju in slabi noči (zapiranje oken,...) energijo user posted image

sedaj je uradno:pogodbo mi je podlajšal do 31.12.2010 user posted image

kaj pa moram dat v torbo za porodnišnico? jaz tudi še ne vem,v katerem kompletku bo šel domov.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
8.7.2009 10:24:45   
veselka
jeeeeeeeeeeee tanik, čestitke user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
8.7.2009 10:25:32   
JaLuca
sem spet pri user posted image , pa še nič pametnega naredila

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
8.7.2009 10:40:04   
Erdbeere
Dobro jutro...jest pa danes prvi dan dopusta user posted image

Matr sam vreme bi bilo lahko boljše...sem se pa spravila k delu, sem vse cunje, kar imam pod posteljo zloženo ven potegnila in zdej moram pregledat, kaj je še uporabno, pa kaj je za dojenčka pa da vsaj malo vidim, pri čem sem. Upam, da se bo vsa kaj našlo za prihajajočega user posted image

Spala sem super, vmes sem se 1x sicer zbudila, ampak sem v hipu nazaj zaspala, kljub temum, da je treskalo kot za stavo.

Zdej moram pa počasi v kuhinjo pogret filano papriko, sem jo že včeraj zvečer skuhala pa moram možu, ker gre čez slabo urco že v službo kosilo narest user posted image

Sej se kmalu spet kaj javim.

Aja pa na socialno sem šla in dobila papirje, da si končno uredim glede porodniške user posted image pa paketa, pa vsega kar paše zraven.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
8.7.2009 10:44:01   
SONČEK LARA
Dobro jutro dober dan!

Jaz sem pa danes že tok nardila, da se mi ne da več. Bravo jaz!!

Dejte mi prosim  pvoedat kako dam gor slikco, kr ne znam več.

Tulpek za iz porodnišnice ti predlagam da kupiš najmanjšo št., saj so ti cukrčki tak mali in št. 62 je absolutno prevelika, boš mogla 3x zavihat rokave. Ne vem jaz vem da sem za prvorojenko kupla pt. 50 majčko iz Leclerca...pa se je rodila velika 50cm pa ji je bila še mal velika, tak da ...

Glede študija tudi jaz sem v prvi nosečnosti dokončevala faks, imela še par izpitov, in sem res dobila elan, zakaj? Ker točno vem da potem z otrokom ne nardiš čisto nič. Tko da sem marca začela s pisanjem diplome, zadnji delovni dan pred nastopom porodniške pa sem imela zagovor 30.6. 07 in spacala z devetko in vam povem ni boljšega občutka kot to da je za vami. Ne rpedstavljam si da bi pisala diplomo z otročkom doma, ker je to tok enga dela, pa knjig na kupu...ufff tnx da je za mano. Ve ki pa vam malo manjka kr naredite...vsaj izpite!!!

Jutri imam pregled, joj komaj lakam da slišim srček.

No pa le sporočite mi kako da sliko gor.

Hvala

Čao

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
8.7.2009 10:58:53   
tulpek
Sonček Lara... upam, da ne bo prevelik user posted image . Sestrin je bil 57 cm in ga je komaj stlačla v tisti kompletek user posted image . Lahko pa to dolžnost prepustim svoji mami in ga kupi po rojstvu user posted image ter opere...ona ne bi imela čisto nič proti. Ampak, kaj pa, če meni ne bi bilo všeč user posted image .

Glede torbe za v P: pri julijkah sem našla en seznam:

IZVIRNO SPOROČILO: zoga08

Hoj čvekice.

Vas je tako lepo brat ko so že vse te skrbi za mano. No sedaj imamo druge . Naša bejba je pridna tako da lepo shajamo upam da tako ostane. Slikice bodo v kratkem jo moram še poslikat enkrat ko bo budna.

Torba za v P  (gre vse v navaden ruzak): Po moji izkušnji manj imaš s sabo bolje je ker itak ne rabiš velik (ni časa) pa še seliš se po P. Moje potrebščine:
Papirji: materinska, zdravstvena, potrdilo od moža da je obiskoval mš, kopijo poročnega lista, osebni dokument. 
Osebna higiena: intimno milo, deodorant, gel za tuširanje, (jaz šampona nisem rabila- ni bilo časa za umivanje las), zobna pasta, ščetka, glavnik, elastike za čop (močno priporočam ker teče od tebe od vročine) 
Nujno: modreček za dojenje 2x, nastavek za dojenje (smo stiskale zobe in jokale drugi dan dojenja), lanolin mazilo za dojke - je zakon, blazinice za v moderček (ene par - jaz sem puščala kot pipa ), duda za dojenčka (priporočam za počitek) jo lahko posodijo tudi v P.
Ostalo: telefon s polnilcem, fotoaparat, nekaj za brat (itak nimaš velik časa ker klepetaš s sosedami ), vložki vir 80 (za vsak slučaj, mi smo jih dobile dovolj), svojo obutev (japonke, kroske, copate - mi smo hodile tudi bose), 1 nogavice za vsak slučaj.

Za odhod domov mi je moj en dan prej prinesel za dojenčka ruzak (bodi, pajaca, kapco, plenice, tetra plenice, povijalno plenico-za široko povijanje, dekco) pa meni črno oblekico.

Upam da vam je seznamček v pomoč.

Pozdravčka.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.7.2009 11:05:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Sem komaj opazila tole vprašanje.
Greš na www.shrani.si
tja naložiš svojo sliko (klikneš sivi gumb brskaj) in nato klikneš SHRANI. Potem pa na forum kopiraš tretji link, ki ti ga da (piše. za forum s predogledom). Slikica se vidi šele potem, ko oddaš objavo.

Mene pa danes križ boli user posted image . Preveč sedimuser posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.7.2009 11:06:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3243
8.7.2009 11:06:37   
vila MaLiNa
Pozdravljene,

tudi jaz sem raje poslušala treskanje kot da bi spalauser posted image No, potem sem že vstala ampak sem šla nazaj spatuser posted image Je pasalo...user posted image

Matične celice za javno banko - ali ima morda katera delujoče linke pospravljene? Sem iskala, iskala in nič našla... Me zanima katerih bolezni ne smeš imeti v družini, da lahko daruješ.

Izpiti, diploma... se strinjam s Laro, ko pravi, da le iztisnite sedaj zadnje atome moči in spravite pod streho tisto kar želite. Meni se tudi ni dalo nič, ampak sem vztrajala, se priganjala in sedaj imam diplomo končno v žepuuser posted image

Tulpek ne še govorit, da moraš pirpravljati torbo iz porodnišniceuser posted image , me kar stisne, ko gre vse tako hitro.... Apak ja... kmalu bo trebauser posted image

Tanik bravo za podaljšanje pogodbeuser posted image Končno slišim eno dobro novico glede nosečke in delodajalcev. Upam, da bo še več takih. Mene se pa mika na eno delovno mesto prijaviti... sicer tam traja in traja, da izberejo kandidate, sigurno več kot pol leta, ampak.... takrat bo najina mala dama še majhna in jaz bi bila rada z njo...

Veselka nama so tudi govorili, ker sva oba visoka, da bo dete veliko, pa ni... Zato sem kupovala kar št. 62, pa bo najbrž prevelika... no bo šel že moj dragi potem v trgovino in nakupoval. Me prav zanima kaj bo/bi domov prineseluser posted image Kompletek iz porodnišnice pa že imam in je v nevtralni rumeni barvi. Tok izbere po trgovinah, meni pa še vedno nič ni všečuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3244
8.7.2009 11:23:57   
veselka
vila malina jaz imam v PDF obliki prijavnico z vprašalnikom za matične c. in gradivom. lahko ti pošljem po mailu, ker ne vem, če se da naložit semle.

aja, pa glede velikosti kompletkov, verjetno ni meni namenjeno. moj je sicer bil ob rojstvu velik 59 cm in imel skoraj 4 kg, samo sem jaz imela 49 cm in skoraj 3 kg (rodila sem se 2 dni pred PDP, pa moja mama ni nič pazila na kg), tko da računam, da bo najina user posted image nekje vmes user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.7.2009 11:28:02 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
8.7.2009 11:31:39   
JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Sem komaj opazila tole vprašanje.
Greš na www.shrani.si
tja naložiš svojo sliko (klikneš sivi gumb brskaj) in nato klikneš SHRANI. Potem pa na forum kopiraš tretji link, ki ti ga da (piše. za forum s predogledom). Slikica se vidi šele potem, ko oddaš objavo.

Grem na stran shrani.si, mi jo odpre, ko pa probam kaj delati, pa mi prikaže, da strani ni mogoče najti...
Ne gre mi, pa bi rada dala slikico gor.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
8.7.2009 12:05:17   
litlleMiss
živjo!

Jaz sem tudi med mladimi mamicami, ampak meni nihče ni nič slabega rekel. Vsi se mi samo lepo nasmehnejo ko grejo mimo mene, za hrbtom pa se menijo. To me najbolj razjezi..ta dvoličnost user posted image pa dobro..se ne obremenjujem nekaj prevečuser posted image

Spanje je tudi pri meni problem ja..vse dni je bilo tako vroče da nisem mogla spat, danes zvečer, ko pa bi se lahko tako lepo naspala pa me je zgaga pekla celo noč user posted image

Oblekice..nevem katero št. naj kupujem. Nekaj stvari že imam v št. 56,morem še nekaj manjšega kupit. Se mi zdi da je boljše večje,ker se lahko vseeno podviha gor vse, kot pa da premalo kupim pa gre lahko potem samo vstran. user posted image

V ponedeljek pa imam pregled..komaj čakamuser posted image

Nič, letim kuhat dalje.. pečem rebrca in krompir..user posted image
Fajn se mejte, božajte buščke!!user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
8.7.2009 13:01:29   
veselka
oblekice jaz imam do zdaj 1 kompletek 56, 3 pa 62. sem prišla do tega, da če se otrok rodi manjši od pričakovanj lahko še vedno dokupimo, večje pa imamo za malo kasneje, medtem ko če se rodi večji, pa nimaš kej s tistimi mini cunjicami. mako majčke in bodije pa žabice do pasu imam po 2x56 in 3x62... kapici sem kupla obe št.56.

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
8.7.2009 13:06:23   
veselka
od pikapolonice sem prejela skoraj 31 eur dobropisa, ki ga moram izkoristit do 15.8.2009 user posted image user posted image user posted image ... moram hitro pogledat seznamček, kaj nam še manjka user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
8.7.2009 13:18:00   
Erdbeere
Uf, sem zdele šla pregledovat, ka imamo za user posted image , ugotovitev:

- povijalnih plenic več kot dovolj cca. 20 kom + še un k se lepo potem zavije ta plenica notri (ne vem kako se reče)
- kapice 3 kom
- bodiji - švohizem
- mako oz. bodiji na preklop - nujno kupi (imam samo 4 mako majčke pa jih rabiš velik več, ker je potrebno otroka dvojno oblačit
- hlačke - če bo fantek nekaj je za punčko pa slabo user posted image
- nogavičk - dovolj za oba spola
- pižamice tudi dovolj za oba spola
- slinčki (uf kok se jih je nabralo od dveh otrok user posted image )

no toliko zaenkrat v grobem....kaj točno pa imam bom pa vedela, ko vse skupaj operem

Evo toliko zaenkrat, zdej moram pa spalnico nazaj v red spravit user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!