tulpek
|
Sonček Lara... upam, da ne bo prevelik . Sestrin je bil 57 cm in ga je komaj stlačla v tisti kompletek . Lahko pa to dolžnost prepustim svoji mami in ga kupi po rojstvu ter opere...ona ne bi imela čisto nič proti. Ampak, kaj pa, če meni ne bi bilo všeč . Glede torbe za v P: pri julijkah sem našla en seznam: IZVIRNO SPOROČILO: zoga08 Hoj čvekice. Vas je tako lepo brat ko so že vse te skrbi za mano. No sedaj imamo druge . Naša bejba je pridna tako da lepo shajamo upam da tako ostane. Slikice bodo v kratkem jo moram še poslikat enkrat ko bo budna. Torba za v P (gre vse v navaden ruzak): Po moji izkušnji manj imaš s sabo bolje je ker itak ne rabiš velik (ni časa) pa še seliš se po P. Moje potrebščine: Papirji: materinska, zdravstvena, potrdilo od moža da je obiskoval mš, kopijo poročnega lista, osebni dokument. Osebna higiena: intimno milo, deodorant, gel za tuširanje, (jaz šampona nisem rabila- ni bilo časa za umivanje las), zobna pasta, ščetka, glavnik, elastike za čop (močno priporočam ker teče od tebe od vročine) Nujno: modreček za dojenje 2x, nastavek za dojenje (smo stiskale zobe in jokale drugi dan dojenja), lanolin mazilo za dojke - je zakon, blazinice za v moderček (ene par - jaz sem puščala kot pipa ), duda za dojenčka (priporočam za počitek) jo lahko posodijo tudi v P. Ostalo: telefon s polnilcem, fotoaparat, nekaj za brat (itak nimaš velik časa ker klepetaš s sosedami ), vložki vir 80 (za vsak slučaj, mi smo jih dobile dovolj), svojo obutev (japonke, kroske, copate - mi smo hodile tudi bose), 1 nogavice za vsak slučaj. Za odhod domov mi je moj en dan prej prinesel za dojenčka ruzak (bodi, pajaca, kapco, plenice, tetra plenice, povijalno plenico-za široko povijanje, dekco) pa meni črno oblekico. Upam da vam je seznamček v pomoč. Pozdravčka.
|