barbchen
|
hej čvekice, dons ste si pa zastavle sej je prov, če je že tak vreme zuni, da vsaj vemo od česa no pa da pokomentiram... piška goriška iskrene čestitke ob prihajajoči poroki , ornk ti bom čestitala pa v nedeljo, pa upam, da nam nakloniš kakšno fotko . Drugače sva midva poročena 2 leti, skupaj živiva 3,5 leta, skupaj pa sva 9 let in nama je prav fletno, da sva se po 7 letih hoje vzela in se imava super fino dobr, zdaj pa sploh ko skupaj pričakujeva prihod novega družinskega člana. Tudi jaz sem upala, da se bova dogovorila, da bi on prevzel moj priimek, glede na to, da smo bili samo še 3 s tem priimkom (jaz, mami in oči), ampak sem potem le pristala na prevzem njegovega priimka; kombinacija obeh pa ni šla najbolj v uho in sem se ji odpovedala mayamaya in nončika čestitke ob obrnjeni številki , jaz se vama pridružim čez mesec in pol, ko bom stopila v isti klub kot mayamaya. In moram rečt, da se tudi jaz počutim vsako leto boljše, če sem čist iskrena, se počutim kot 20.letnica , otročja sem včasih še za manj , razganja med tud od energije, enkrat bolj, drugič manj, in sem čisto zadovoljna, da je tako kot je. vaši bušiji , Nezy85 se mi zdi kot bi svojega gledala , je prov lep spanje je tudi pri meni zadnjih nekaj dni stalno moteno, ali zaradi odhodov na WC, ki so se v zadnjih 14 dneh namnožili , ali pa se kar nekaj premetavam, no danes ponoči pa tudi pri meni zaradi neurja spanca ni bilo mogoče hitro spet najti ampak sem kar naspana in spočita, sploh pa v ponedeljek začnem z dopustom in se bom lahko naspala po mili volji vaginalni UZ sem imela jaz samo na začetku, da smo potrdili, da je nosečnost v maternici in še 2x do 1. uradnega pregleda, potem pa nič več. MV je meni zdaj že 2x izmeril preko trebuha in sem tudi jaz mnenja, da če njemu to zadošča, da se jaz v to ne bom mešala. Kasneje pa sem prepričana, da me bo pogledal tudi vaginalno zaradi bolj merodajne ocene dolžine MV, predvsem pa zaprtja le-tega, ampak jaz se lepo prepustim, saj so zdravniki in vedo kaj delajo. no pa sem prišla skoz. lepo se imejte in si pišemo pa, pa