metuljcek321
|
Drgač pa glih prišla s sestanka v vrtcu, kjer so nam vse razložili, kaj in kako - se mi je kar milo storilo ene parkrat, ko sem se zavedla, kako hitro odrašča naša mala ... noro, res. 1, 2, 3 je minilo tole leto. rebeca, v tretje gre rado. Hja, mogoče ima pa res kakšna izmed nas tako dioptrijo - boš videla. Majuška, kako Aleksander v varstvu? pigama, ja, porodniške so se ali pa se zdaj iztekajo, tu so še dopusti, precej punc pa že pridno dela. Aha, mirjam, to je potem res 6. bolezen. Sam, da je vročina mimo in je Ana back to her normal self - živahna, razposajena in nabrita. That's what we like! glugluglu, pri nas se je dež malce umiril, upam, da tudi v Logatcu in bosta normalno pripešakala do P. Je pa prej lilo kot pr norcih - uf, ej. Bi rabila kar skafander, če bi se hotla obvarovat zalivanja. Aha, glih vidim, da sta nazaj pa lepe mere. nebolgasnica, dobr to pri tebi doma punce zrihtajo mojček, kako job? Enako vpr. tudi za 3jemi. populis, kako 2. dan varstva? Almera, kako je bilo v rokah držati takega malčka palčka? AAA, joj, tisti tvoj tedenski razpored dejavnosti/obveznosti pa kar mal scary deluje ... tko da kar vidiš, kako hitro se tedni pretakajo v mesece, pa potem v leta, ... da ne naštevam naprej. Kako mala 2?