Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 23:16:18
|
|
|
|
glugluglu
|
7.7.2007 sem bila tudi jaz na poroki- od mojega brata
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 0:18:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
Hejla! Sma z dragim ravno en fajn film pogledala - Boot Camp (naj bi bil po resničnih dogodkih). Se malo zamisliš.. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica rovar_ka: kako Tia? Danes sva bili na kontroli, vendar morava v petek še 1x prit, da ji vzamejo kri, drugače pa brez posebnosti. Hvala na vprašanju
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 7:21:35
|
|
|
|
Majuska
|
'morning ladies, kako ste spale? Jaz le nekaj uric, pa še to slabo, ker je malček nekaj vriskal sredi noči. Spomnim se samo, da sem ga vzela k sebi in da ga je dragi nahranil ... pri nas je veter divjal okoli vogalov, nama je čili vrglo po tleh (na balkonu) in moram zdaj še vse pospravit ... Moj srček je danes v varstvu pri babici ... šmrc ... 20 minut ga ni doma, pa ga še pogrešam No, upam da bom vsaj kaj pametnega naredila ta čas. Me prav zanima, kolikokrat se bova s taščo slišali danes Poleg tega je Aleksander danes dopolnil 11 mesecev - evo še en mesec, pa bomo zaokrožili prvo leto Zajtrk, mmmmm
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 7:49:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tako, vreme nam je zagodel in bomo kar doma, zato spet jaz strašim tule. Netki. uživajte na dopustu! Ok, še enkrat Tarik, vse najboljše, pobič! Kožica: naša P pravi, da ni potrebno kar naprej drezat, da pa ona vedno poskrbi, da ni potrebno rezat, kar sama dol potegne, . Sem ji pred menda dvema mesecema težila okrog tega, pa je kar ona potegnila in pravi, da ni panike. Jaz mu pa menda skoraj nikoli, ker zdaj poleti se samo tuširamo in ni nikoli tako razmehčano. Šment, s puncami je lažje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 7:50:24
|
|
|
|
nanka
|
Tarik vse najboljše za tvoj rojstni dan
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 7:51:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, ladies! Kako kaj? Jaz imam tolk enega letanja, da kar res ni ... bizi, bizi, bizi ... poleg tega grem danes še v vrtec podpisat pogodbo - sem kar en mal vznemirjena. Majuška, happy mini b'day tvojemu malečkemu - jep, naslednjič bo pa že prva svečka. Za miting se bova pa res mogli drugioč zmenit, ker mam ludnico. Rd bomo praznovali kar v pet. popoldne - edini dan, ko imata svak in svakinja čas in nas bosta počastila s svojim prihodom ... ah, pa ne bi o tem ... V sob. in ned. gremo pa mal na morje pogledat, kako kaj & finiširat ograjo. Prebrala sem vse, vidim, da veliko dogaja, da so otročki pridni v varstu , da so nekateri uživali na morju , nekateri bodo , držala sem pesti za izpit (kako je šlo?), da ste ful lepo praznovali in imeli mnjamsi, mnjamsi torte , .... pa še in še. Bolančki: vam pa pošiljam en koš zdravja!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 7:54:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
Tarik, happy 1st birthday ti želi: Čestitke tudi flower za obletnico! Uf, sta pa res še sveža Naj bo srečno & večno!!!
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 8.7.2009 7:55:21 >
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 8:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 8:06:30
|
|
|
|
ilatic
|
dobro jutro punce! Evo pa smo ga dočakal. 1. rostni dan. Počutim se tako lepoo kot da bi praznovala jaz! Moj dragi sonček še spi in komaj čakam da se zbudi. Že v naprej se vam zahvaljujem za čestitke. Prav posebna hvala pa Neboglasnici! Si bila prva. si mi pa tudi slabo vest vzbudila ker se jaz nisem spomnila na tvojega Staška. Ob prvi priložnosti ko grem v LJ se mu odolžim in priletim k tebi na kavo! OK? Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 8:31:43
|
|
|
|
Majuska
|
Tarik, vse najboljše!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 8:54:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 9:27:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tale mi je pa full všeč, njami in koliko daril je poleg, .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 9:28:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Se samo na hitro pofočkam - dobro jutro, madoniš je pri nas treskalo ponoči, ampak Bor se ni nič zbudil, jaz sem pa pol noči prebedela - komaj gledam Upam, da ne boš sama vozila kje okoli???? Pazi nase.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 9:44:46
|
|
|
|
Netta
|
jutro, končno smo se naspali ani je že včeraj zvečer padla vročina in je dobila pikice. tako...ena otroška bolezen je mimo...koliko še?? se ji je pa v eni uri vrnila vsa energija in ni in ni zaspala...do 22.30 ga je biksala v sobi ampak imam rajši tako energično punco, kot pa apatično kakršna je bila zadnje tri dni. kakšne pikice so imeli vaši mali po 6. bolezni? tisti, ki so jo že preboleli seveda. sem jih pričakovala več...so pa kot taki drobni rdeči mozoljčki po celem telesu, ampak jih vsega skupaj res ni veliko. flower- čestitke za obletnico...tud midva sva se najprej hotla poročit na ta datum, potem pa se nama ni dalo več tak dolgo čakat, pa smo vse opravil pol leta prej tarik - VSE NAJBOLJŠE! joj kak vas pogrešam čez dan, ko ste že po službah in je tu pravo zatišje...zvečer sem pa tak hin da grem z ano spat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 10:19:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 10:42:39
|
|
|
|
glugluglu
|
Tarik, vse najboljše!!!!! Matr, ob 11.15 imava sistematskega , greva seveda peš, ker nimam avta, ampak dežuje k pr norcih, tale dežna prevleka ne bo nič pomagala. Imava ene 20 min. hoje. Sem klicala kolega, če me pelje in pride šele malo čez 11.iz Lj., ne vem, ali čem jit v ta dež, ali počakat pa tudi malo zamudit, zadnje čase so kar točni, ker delata dve zdravnici.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 10:45:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 10:47:08
|
|
|
|
glugluglu
|
no, malo pojamram, pogledam skozi okno in je že boljše, še vedno pada, ampak bolj normalno, mogoče pa greva peš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 10:52:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu no, malo pojamram, pogledam skozi okno in je že boljše, še vedno pada, ampak bolj normalno, mogoče pa greva peš Pojamraj še malo...pa bo prenehalo padati.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 10:55:09
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu no, malo pojamram, pogledam skozi okno in je že boljše, še vedno pada, ampak bolj normalno, mogoče pa greva peš Pojamraj še malo...pa bo prenehalo padati. sem šla ven pogledat in še vedno pada, lahko se pa poslabša,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 10:57:15
|
|
|
|
glugluglu
|
sem se odločila, da počakam an prevoz in zamudim in zgleda, da ko pride prevoz bo pa res nehalo deževati, neboglasnica, ja pa je res bolj jamram boljše vreme je
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 11:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 11:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 11:14:54
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: flower Tarik vse najboljše! Aleksandru pa za 11. mesecev! iii, se podpišem - na enoletnika sem se spomnila, 11 mesecev pa zasluži tudi pozornost - preden bosta 2 številki spet za prznovanje, bo minilo kar nekaj napredka, vragolij, smeha in solz... še od mene Vse naj naj
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 8.7.2009 11:18:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
Pa dobro jutro seveda Tia že spi prvi spanec, kosilo se kuha, jaz pa se navsezgodaj bašem s sendviči in paradižnikovo solato . Ne morem si pomagat, če pa se mi je tak zaluštala Kako vreme, bljak
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?