BBP
|
Zdravo, midva sva se včeraj vrnila z dopusta in se zdaj počasi privajam nazaj na civilizacijo. Imeli smo se super, super vreme, toplo morje in mi ta dež, ki že cel dan danes mori ni prav nič všeč. Me pa še vedno drži lenoritis, ki sem se ga nalezla na morju, tako da z današnjim pospravljanjem ne bo nič. Se mi je pa uspelo prebiti čez vseh 30 strani, kolikor ste jih napisale od mojega zadnjega obiska. Rubin, držim pesti, da bosta deklici še naprej tako napredovali. O Klaji kot kaže ni še nobene novice. Ostale pa dajmo čim dlje zdržat 2v1. Mene že malo daje panika, kako in kaj. V glavi se mi odvijajo številni možni scenariji, od prezgodnjega poroda do številnih komplikacij. Če sem bila zdaj sedem mesecev popolnoma neobremenjena z mojo hrbtenico, me zadnje dni malo daje panika, kaj bo. Se moram pozanimati točno, kakšne imam opcije. Si pa resnično ne želim CR. Naš čmrlj se non stop premika. Zdi se mi, da je od zadnjega pregleda že dolgo, do naslednjega pa še dlje. Prav zanima me, koliko je zrasel od zadnjič. Drugače pa imam jaz do pregleda ukazan počitek, tako da sem doma. Se kar držim navodil in zaenkrat še uspešno ignoriram prah. Sama sebi za jutri obljubljam eno tako čistilno seanso. Vidim, da je srečanje nosečk uspelo. Midva sva takrat že bila na morju, tako da na žalost nisem uspela priti. Če bo planirano še kakšno, preden začnemo rojevat, se vam z veseljem pridružim. V nasprotnem primeru se srečamo pa potem z vozički. Lubenička, važno da je vajin fantič zdrav. Sicer pa tudi G niso nezmotljivi. Sem slišala že za veliko primerov, ko so se ušteli pri velikosti. Meni G ni dala še nobenih papirjev. Sem že mislila klicati na CSD, kaj rabim, pa mi je delo prihranila dolenjka. Za Grosuplje bo očitno dovolj materinska. Se moram potruditi in vam pokazati novo sliko mojega bušija. Samo, da mi za 5 minut odstopi svoj računalnik, ker si je slike prenesel tja. Se beremo še kasneje.