Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 21:59:31
|
|
|
|
neboglasnica
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 21:59:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Madoniš sem ravnokar skora celo vrečko nacho čipsa pojedla fajn ... jest bi tut, pa ga nimam. sem pa zato sladoled jedla
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:00:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
??? Noče mi nekih fotk nalepit, rovar_ka: kako Tia?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:01:51
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Joj, kako je kar naenkrat Staš začel vekati, kot da ga iz kože dajemo... Očitno spet ne bomo spali. zgleda jih luna daje. ker naš je že cel dan tak da ni za nikamor. bognedaj da bi kej spal, zdele se pa tut sam premetava pa vsake 5min se zbudi pa dere . Se mi že kar meša
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:02:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ok, do četrtine smo prigurale, jutri dalje.... Če slučajno jutri ne bom mogla oči odpret, bom raje kar zdajle voščila: Tarik, vse najboljše, pobič!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:03:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:03:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:03:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:05:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:06:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:08:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:09:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:10:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:11:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:13:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:13:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:14:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2009 22:17:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:26:25
|
|
|
|
nanka
|
tukaj sem, se javljam na raport, saj veste kako je dec na fuzbalu, meni pa ostanejo punce, da jih spat spravim, pa ena utihne, pa druga začne, zdaj ko je mir grem pa lahko počasi spat, vsako jutro težje vstanem. Flowe čestitke za obletnico
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:49:09
|
|
|
|
lex
|
večer sem samo malo preletela dogajanje pa morem tole pokomentirat neboglasnica nas so na zdravstveni šoli učili, da se oči umivajo od nosu navzven. Potem pa se zadnjič z eno mlado mamico neki pogovarjava in mi začne govoriti, da je menda po novem od zunaj proti nosu na novo. Po eni strani logično. Jaz pa sem jutri zadnji dan v porodniški, potem pa dopust (jaz bi sicer imela tak dopust da vseh treh kak teden ne bi bilo doma in bi si bajto spucala - vidiš neboglasnica tudi tukaj imava iste probleme - le da imaš ti vsaj ta večji dve malo starejši, ki že znata kaj pospravit, ne pa moji ko se Alesk neki trudi pospravit, ALina al pa Vita mu pa pred nosom ven mečeta). Oh grem našo goro perila pospravit da se ne utopimo v njih. In ta teden je bil božanski - tašča in tast sta bila na dopustu in smo bili sami. Ja komaj čakam na svojo hišico, ker mi gre najbolj na živce - KAM PA GRESTE, STE PA JA LAHKO DOMA! Mejte se lepo in lahko nočko
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:50:18
|
|
|
|
lex
|
Flower čestitke za poroko (naj vama tekne )
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:55:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ No zdaj pa še eno vprašanje za vse, ki imate fantka.... Kako daleč jim gre kožica dol, jim gre lepo, jim potegujete sploh dol, da sčistite al pustite pri miru? Kakšna je vaša praksa? Okol tega mi je tud vsak drugače povedal.....Našemu sicer gre kr lepo, samo se mi zdi, da ne gre prav tako, kot bi naj šla in me skrbi, da ne bo treba potem na kakšno operacijo. Jaz ga ne drezam kaj dosti, malo potegnem dol in na hitro sčistim, sicer pa to raje prepuščam dragemu - se mi zdi, da bolje ve, koliko se sme potegnit ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 22:58:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Midva sva bla pa v mehiški danes na kočerji, imava obletnico poroke. Tortilje so ble njamsi.. sem vam kaj lušt naredila? Flower, šele sedaj mi je potegnilo, da sta se poročila na 7.7.2007 - takrat je bilo menda OGROMNO porok Vsekakor se pridružujem čestitkam - naj bodo še vsa nadaljna leta sladka!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 23:05:15
|
|
|
|
netki
|
tako vse sem spakirala......KONČNO! zdej pa za ene 4 urce spat pol pa via morje.... lepo se mejte ...pa ne preveč klofat da me ne bo kap papa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 7.7.2009 23:15:32
|
|
|
|
glugluglu
|
rebeca, jaz potegnem kožico dol in ščistim in to odkar je imel Tian uroinfekt. Predtem sem pustila pri miru, pa mi je na polikliniki tista zdravnica, ki mu je delala UZ rekla, da imajo vsako leto več primerov fimoz (zaraščenih kožic) in je vedno več teh operacij kot si opisala od prijateljice, ker zdravniki ne priporočajo več, da malo kožico dol povlečeš. Samo Tianu gre v redu dol že od začetka, Marku pa ni šlo takoj, ampak se je z leti zboljšalo, tako, da, če ne gre čisto dol nič skrbet, važno, da je malo, da se vsaj majčkeno vidi glavica, da ni čisto skupaj zlepljeno. Včasih tudi zdravniki kar povlečejo kožico, če se da (to je Marku naredila). Če pa še to ne gre, potem je pa potrebno na tisto operacijo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?