|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
7.7.2009 8:40:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro

Luna nima vplivauser posted image

No potem pa še čičaj in čakaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sedi in čakaj).
Ali pa pridi v moj tretji štuk po stopnicah user posted image user posted image user posted image
Samo polna je danes a ni? user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.7.2009 9:01:33   
Alex01
Ja danes je polna luna, tko kaže na koledarju user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.7.2009 10:08:37   
Anonimen
Ne, čist  nobenga vpliva nima ta luna. Zmožna je premikat oceane, ni pa zmožna mene premaknit do P. Moj pravi, da bi mogla karakter izklopit in da mi luna tut do kolen ne sežeuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.7.2009 13:27:47   
Mala_princeska
Jaknik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.7.2009 18:58:54   
Alex01
Evo, sveže novice user posted image user posted image

JAKNIK1 sporoča - sprejeta v porodnišnico. Popadke ima na 7 minut, držimo pesti, da se popadki kmal ojačajo

DAJMO JAKNIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.7.2009 19:05:59   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ne, čist  nobenga vpliva nima ta luna. Zmožna je premikat oceane, ni pa zmožna mene premaknit do P. Moj pravi, da bi mogla karakter izklopit in da mi luna tut do kolen ne sežeuser posted image .

Zgleda da je izklopla karakter in se prepustila luni user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.7.2009 19:19:23   
Infinity1
Dejmo jaknik, držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.7.2009 19:21:56   
čebelica01
ooooooooooooooo dajmo dajmo dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaknik sam fino prtisen dajmo in to bo točno na rok user posted image user posted image user posted image .

aja ne en dan zamuja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 7.7.2009 19:22:36 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.7.2009 21:11:49   
Mateja4
dajmo jaknik1user posted image user posted image user posted image naj user posted image čim hitreje prijoka na svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.7.2009 21:13:35   
Mateja4
aja če se naša user posted image odloči da bo slučajno kaj prej pokukala na svet bi blo fino če bi mi katera telefonsko dala da vam javim če nas presenetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.7.2009 21:18:07   
čebelica01
sem ti poslala z.s mam skozi to škatlo pržgano tudi če me ni doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.7.2009 21:22:06   
Mateja4
hvala čebelica.. sem shranla tko da te obvestim če bi se slučajno karkoli začelo dogajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.7.2009 21:29:05   
čebelica01
ti kar sej včasih še sabo nosim to prekleto škatlo no skoraj zmeraj user posted image user posted image user posted image .

telefon pa tudi na sekret ****ti ( ponavadi glih takrat zvoni pol pa sam prerežem k.... in se že menim user posted image user posted image user posted image , skoraj tako nekako je user posted image user posted image )

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.7.2009 21:37:51   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image vedno dosegljiva ni kejuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.7.2009 21:40:57   
čebelica01
ampak sem vidla , da maš rok glih 15.8 ko krenemo na morje vendar mam sabo mojo škatlo tko , da ni panike . res , da vozim tiste 3 urce pol pa koj pržgem , če bo kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.7.2009 21:45:41   
Mateja4
user posted image user posted image pol pa res ni panike user posted image user posted image si čist mobilnauser posted image Vedno pripravljena :)

Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.7.2009 21:47:41   
čebelica01
ja  sem res kar preveč . se moram mal odvadt ot tega sranja . sej klinc če pa škatlo doma pozabm mam pa na telefonu tudi internet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.7.2009 8:23:52   
Alex01
Dan

Evo, jaz iz pregleda. CTG ok, voda OK, tako, da imam v soboto na PDP (če se ne bo nič dogajalo prej user posted image ), CTG v porodnišnici in če me pošljejo domov, potem v ponedeljek spet CTG pri svoji ginekologinji v ZD.

JAKNIK se ni še nič javila, sem pa na radio Krka slišala, da se je poleg mislim da treh user posted image , rodil tudi en user posted image . Mogoče je pa JAKNIK dočakala svojega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3243
8.7.2009 8:24:18   
Mala_princeska
Dajmo Jaknik, dihaj, dihaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3244
8.7.2009 8:25:31   
Mala_princeska
http://24ur.com/novice/slovenija/vzrok-zastrupitve-je-vedno-cloveski-faktor.html

V naši občini so se pa malčki zastrupili user posted image user posted image user posted image , naša je na srečo v drugem vrtcu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki so zboleli.

Neposredna povezava do sporočila: 3245
8.7.2009 8:26:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

http://24ur.com/novice/slovenija/vzrok-zastrupitve-je-vedno-cloveski-faktor.html

V naši občini so se pa malčki zastrupili user posted image user posted image user posted image , naša je na srečo v drugem vrtcu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki so zboleli.

MOj nečak je pa imel težave, je bruhaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3246
8.7.2009 9:12:22   
čebelica01
pa kaj a so ti normalni , al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image . pa kak je lohka tko malomarna kuharca user posted image user posted image user posted image  naj sama to je user posted image user posted image user posted image user posted image .

kaj novega o jaknik??????

ja upam , da se ne matra preveč

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
8.7.2009 9:16:32   
Alex01
JAKNIK sporoča:

Mi pa imamo Aljažauser posted image , danes ob 7.15, 3720g in 54 cm!

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3248
8.7.2009 9:45:36   
Anonimen
Jutro

oooo..nov dojenček! Bravo mami za aljaža!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

midve pa noter kampirava, ker je vreme tak bedno...user posted image  drugače pa nič novega.

mejte seuser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
8.7.2009 10:09:26   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za aljaža in mamico , očija in bratca. čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.