|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
7.7.2009 22:03:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja jaz naredim tisti vlakec samo malo drugace...je bolj delovski vlakec-pelje pa bonbone...otroci so navduseni"

ja un vlakec je tud men tko huda tortica.. taka zanimiva, živahna, pa mal drugačna

je u bistvu najlazje narest....kupis rolado,prerezes po dolzini in zlagas pa mazes z glazuro....jaz vagoncke obrnem z plosko stranjo gor pa gor namecem bonbone in pol zgleda kt da vozi vagoncke polne bonbonov

ooo dobra ideja... thanx

si spočita??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.7.2009 22:04:28   
AKP
Vidve uporabljata ležalke. Naša sploh noče bit v njej. Edino kje se vsaj malce zamoti je na tleh. Če je dobre volje izvaja prave akrobacije in se obrne za 180 stopinj. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.7.2009 22:07:14   
KatMat

ja jaz naredim tisti vlakec samo malo drugace...je bolj delovski vlakec-pelje pa bonbone...otroci so navduseni"

ja un vlakec je tud men tko huda tortica.. taka zanimiva, živahna, pa mal drugačna

je u bistvu najlazje narest....kupis rolado,prerezes po dolzini in zlagas pa mazes z glazuro....jaz vagoncke obrnem z plosko stranjo gor pa gor namecem bonbone in pol zgleda kt da vozi vagoncke polne bonbonov

ooo dobra ideja... thanx

si spočita??

ma ni mi hudga...pa ti kako???pa mala gaja??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
7.7.2009 22:10:47   
AKP
Blueeyes mislim, da bo tretja slika najbolj primerna. KatMat to pa je dobra ideja za torto.  Bom počasi odšla v vodoravno lego. Pri naši nikoli ne veš kakšna bo noč. Lahko je zelooo dolga ali zelooo kratka. Ko se pa zjutraj zbudi pa še včasih nazaj zaspi včasih pa striktno zahteva, da jo odnesem v dnevno. Jutri pa me čaka ogromno dela in se bom kar prej vstala, da bom vse porihtala. Lahko noč punce.

< Sporočilo je popravil AKP -- 7.7.2009 22:12:26 >

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
7.7.2009 22:12:56   
KatMat
nocko akp!!!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
7.7.2009 22:16:48   
Andrejka9386
dober večer...jaz imam pa malo frej :D se ati in malček uspavata...pa ne vem kdo bo prej zaspaluser posted image
danes smo se šli dogovort za kosilo po krstu tak da je vse urejeno. ravno prej pa sva se z mojim pogovarjala da bi rada imela torto v obliki angelčka...upam da bomo nasšli nekoga k bo to lahko naredu user posted image
sem včeraj začela z ločevalno dieto..pa sem lačna ko zmaj user posted image ampak moram zdržat, da bo do krsta malo manj kg user posted image
tiste ki ste že imele krst...kakšna ste imele vabila? kaj posebnega?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
7.7.2009 22:17:25   
KatMat
nasa je baje ful prenapredna za svojo starost v motoriki ...po tistem ko je padla iz postelje je hotela pobegnit se iz mize pri dohtarci...je rekla da nebi vrjela ce nebi videla...nevem kako ampak je pogruntala kako se premikat(dela prevale-dobesedno...se zvija da se kotali-zravn pa nasmesek!!)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
7.7.2009 22:20:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

dober večer...jaz imam pa malo frej :D se ati in malček uspavata...pa ne vem kdo bo prej zaspaluser posted image
danes smo se šli dogovort za kosilo po krstu tak da je vse urejeno. ravno prej pa sva se z mojim pogovarjala da bi rada imela torto v obliki angelčka...upam da bomo nasšli nekoga k bo to lahko naredu user posted image
sem včeraj začela z ločevalno dieto..pa sem lačna ko zmaj user posted image ampak moram zdržat, da bo do krsta malo manj kg user posted image
tiste ki ste že imele krst...kakšna ste imele vabila? kaj posebnega?

jaz sem zanc zbrala besedilo za vabilo...nasla sem ga na netu (v primeru ce bomo dali krstit)

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
7.7.2009 22:26:40   
lake
Smo končno zaspal, čez dan ni dost jedla, pa je mogla v dveh urah vse nadoknadit, sva se samo futrale,

Od tortic mi je všeč tista Jakica. Moj dec je šel pa v klet na računalnik za eno urco, to je reku ob sedmih, pa ga tud še vedno ni gor.

Sm prej neki gledala Jacksonov pogreb, so cel koncert nardil iz tega.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
7.7.2009 22:28:32   
Tanja_
A za krst se tudi da vabilo?Jst naum nč komplicirala, bom kr po telefonu povabila. Sej morm jutri župnika poklicat pa se pozanimat, če krstijo v tisti cerkvi, kjer bi midva rada.
katiživjo!!!
No, men je zgleda anitibotik prijel, ker nimam več vročine ampak una zatrdlina je pa še zmeri. Zdej jo grejem in masiram, pa upam da bo bolš.
Sem prej gledala vreme in za vikend slabo napovedujejo, midva imava pa rezervirano v Portorožuuser posted image No, sej če ni 30 stopinj je okej, sam da ne bo dežja, da bomo lahko vozičkal.
Punce,kaj pa je zdej z našim srečanjem?Sam lokacijo mamo, pa datum?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
7.7.2009 22:30:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

A za krst se tudi da vabilo?Jst naum nč komplicirala, bom kr po telefonu povabila. Sej morm jutri župnika poklicat pa se pozanimat, če krstijo v tisti cerkvi, kjer bi midva rada.
katiživjo!!!
No, men je zgleda anitibotik prijel, ker nimam več vročine ampak una zatrdlina je pa še zmeri. Zdej jo grejem in masiram, pa upam da bo bolš.
Sem prej gledala vreme in za vikend slabo napovedujejo, midva imava pa rezervirano v Portorožuuser posted image No, sej če ni 30 stopinj je okej, sam da ne bo dežja, da bomo lahko vozičkal.

do tega se nisem prisla z branjem!!kaj je tanja s tabo???

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
7.7.2009 22:42:14   
Tanja_

katiživjo!!!

Mastitisuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
7.7.2009 22:42:41   
lake
Ja res bi lahko že določile datun srečanja, ker bojo pomoje kmal vse ponegnile na dopust. Če bo lep vreme, najboljš da drug teden enkrat.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
7.7.2009 22:45:14   
KatMat

katiživjo!!!

Mastitisuser posted image

o boga!!!

jaz se tud ful bojim da bom tega user posted image fasala ker ucasih si tu po 6 ur ne spraznim dojk...pol mam pa res trde k kamen pa bolece...ampak zaenkrat vse dobro!pike poke zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
7.7.2009 22:48:11   
lake
Tud jst si po 6 ur ne sčrpam mleka, ker če ga prej ga mam premalo, so tud precej prde in boleče, predvsem zjutri, upam da ne bom fasala mastitisa.
Se že neki premika, pa sm mislna da je omagala do zjutri.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
7.7.2009 22:51:05   
KatMat
jaz pa ucasih spumpam 100 na dve uri na dojko...ucas tud 1oo skup ne ucas 200 na josk!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.7.2009 22:53:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

kera uporablja sab simplex??

Jst. Oziroma Tisa. user posted image user posted image

sem hotela uprasat kako vam pomaga,jaz sem jih potem dva dni za tem vrgla v smeti ker je tok jokala kot se nikoli prej...zdej mamo antiflat...hvala vseeno!!!
pa tud drisko je dobila po sab simplex

Poročilo iz našega pregleda-ni preveč dobrouser posted image user posted image
Hani naj bi preveč zrasel obesg glavice od takrat iz porodnišnice. Je rekla, da nej doma merim in se itk vidimo čez en mesec, da zaenkrat ne kaže na nobeno možgansko okvarouser posted image Tok sma bla šokirana, da nisem uspela niti tega vprašat, koliko naj bi bilo zdej normalno, da dobi do naslednjega meseca, nič nism zmogla izustit. Zdej se tolažim s tem, da se ona danes že cel dan smeje, da čedalje več gleda, da kaže zanimanje za okolico in da je pač ob rojstvu imela toliko preoblikovano glavico, da so tako namerili. Kaj pa če ne bo okej?Kr zmešalo se mi bo....

ooo šok!!!

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ne vem, če mi bo uspelo prebrati, kaj ste se popoldne naklepetale,... pri nas je bilo "ludo"user posted image

Sem čisto psiho mama,... Oskar mi je danes rekel, da ga nimam rada user posted image
...histerično je jokal, stiskala sem ga k sebi, da bi se umiril, on pa se je drl, da naj ga spustim,... nekako je prišlo do tega, da sem ga vprašala, zakaj noče mojega objema pa je začel ponavljati, da ga nimam rada, da imam rada samo Urbanauser posted image user posted image user posted image , da ga ima rad samo očka (in da mu je to on tudi povedal, ko sta se peljala v kombijuuser posted image user posted image user posted image ... mi je prekipelo in sem ga šla takoj klicat, če je to res,... potem sem vrgla sum na babi, pri kateri je bil kakšni dve urici,... tašča mi glede teh rad/ne rad vedno sumljivo izpade, ker mu je nekoč v moji prisotnosti govorila, da jaz nisem njegova mamiuser posted image user posted image user posted image ) FILM MI JE POČIL, priznam,... strgal se mi je trak in sem postala samo lupina telesa, jaz pa čisto omotična od hudega...
Sem Oskarju razlagala potem, da je mogoče Urban res večkrat pri meni, ker pije moje mleko (sem spet pomislila na kupljeno mleko), da pa imam njega za 3 leta rajši,... in jokala/solze so kar same tekle,...
Saj vem,... vse tole je zmešano napisano, ker sem po svoje še vedno zmešana od vseh teh čustev, ki so kipela iz mene,... (da ne bo pomote: prav nič nisem kričala ali da bi se drla,...)

Seveda je z Oskarjem zdaj vse v redu,... se že crklja pri meni.

Oh, jutri pa še pregled na diabetološki,... tale dan ni prav nič pripomogel k nizki vrednosti cukrauser posted image Si bom ob 23.00 zmerila po večerji. Si bom kar sama sebi dala pikapolonice user posted image user posted image user posted image

Vsekakor pa FLASK_A vse najboljše za rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image

joj bogica!!!a se ze ve kdo ga je nahujskal?? no sam da je bilo vse ok....na se od mene pike poke za nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image

videla sem da K.TJA sprasuje ce je 100 ml zadosti! mi mamo tud po 100 na obrok...pa ni vazn kdaj(po dveh urah ali po 6ih)

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Maja po zajtrku in ob animaciji (mami mora pet pesmice)user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaka lepoticka!!

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

katmat - upam, da si zdaj boljše. Nisem vsega brala, samo vem, da imaš eno sranje. Te pa razumem, zakaj ne upaš z dojenčkom v gostilno. Jaz tud kar nekaj panična ratam, če se mi začne dreti npr. v kakšnem kafiču. Posebno še, ker se naša punca nikakor noče dojiti sede ampak samo leže. Drugače ne zna pit, tako da je pri nas kar problem kamorkoli hodit. Mislim, da mleko preveč teče in se ji ves čas zaletava. Ugotovila pa sem tudi, da noče biti "ukleščena" - ne mara se npr. stiskati v naročju, ne mara lupinice,....Prav zanimivo, resuser posted image

nasa pa samo sede...cist pokonc more bit!!!

STE PA SMOTKE Z TISTIMI SLIKICAMI MORJA!!!(BERI:FLASKA)

sem pa sla probat strorkljo pa pestunjo pa je nasa komi cakala da jo vn uzamem...ji ne odgovarja...pa se vsa je bla cudno zvita

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sam da je dobro za jest user posted image

Meni je ostalo še ful trebuha. Kr čez hlače visi, zato se še vedno oklepam nosečniških, ki mal potlačijo user posted image . Po prvi sem imela tudi trebuh, sam koža ni visela.

jaz sem tud obupna...tud se vedno na nosecniskih hlacah...ceprav se dala dol ze 12kg

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

o groza... sam se kr naježila k sem to prebrala... pa jz bi jih vse postrelila da mi to naredijo

http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

Ooo kristus!!!user posted image
ma danes se kaj takega ne bi smelo več zgodituser posted image

kaj bi ga stolkla!!!

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Tale zgodba na 24 ur.com je grozota. Menim, da si zdrav. osebje že preveč dovoli,...seveda ne velja za vse. Ampak je pa veliko takih in podobnih primerov, ampak vsi žal ne pridejo tud v javnost. Jst vem trenutno za en primer, ko se je punčka rodila čisto zdrava v MS P in so jo 2-3. dan dali pod lučko, ker je imela zlatenico, jo v inkubatorju tud nahranile tiste otroške sestre, pa so šle stran, brez da bi mala podrla kupčka, pa se je začela dušit, tako dolgo...ni blo nikogar zraven, da ji je zmanjkalo kisika, padla v nezavest in sedaj že 2 tedna v komi. So jo pa premestili v LJ. Očka je pa sodelavec od mojga lubija. user posted image Grozooota!

o maricka!!

ne zmorem vec brati....se slisimo jutri!! nocko!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
7.7.2009 22:57:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

k.tja smo kr sami nardili par slikic, jih mormo še..sam se nč kej ne pusti tkole manekena špilat user posted image

na slikah se ne vidi,... cukrček jeuser posted image

AKP tudi ti imaš manekenko doma!

in,... KatMat! pozdravček! zdaj bo pa spet veselo na RRju!user posted image
no, ja,... upam, da ti krvavitve in bolečine kmalu izginejo!user posted image

torte! ima katera kakšen preprost recept za prvo torto? v smislu prvič delam torto,... se mi bliža rojstni dan in sem Oskarju obljubila, da mi bova spekla torto,... te pa res še nisem delala. sama.

grem user posted image . zdaj pa čisto zares... lahko noč!

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
7.7.2009 23:04:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tud jst si po 6 ur ne sčrpam mleka, ker če ga prej ga mam premalo, so tud precej prde in boleče, predvsem zjutri, upam da ne bom fasala mastitisa.

Syntocinon pršilo priporočam,...user posted image

KatMat, hvala za pikepoke... jih ne bi bilo treba vračatiuser posted image
mlekarna pa dela, praviš?user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.7.2009 7:37:39   
PapuaNG
jutro,

a sem celo prva? Noč mirna, sam zdej ga zgleda neki šraufa user posted image Sem zvečer pozabla kapljice proti krčem dat....ma bo že preživel. Danes pa pregled pri ginekologinji...upam, da bo vse tipi topi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.7.2009 8:10:17   
lake
Dobro jutro!
Jst sm tud zgodnja, sva se najedle, in je zaspala nazaj, sicer v naročju, tko da mal težko tipkam.
Papua: Dobr oprav pri ginekologu da bo pol lahko akcija user posted image

K.tja
Lahko za začetek kupiš že narejen testo, pa samo nadev iz npr. čokolade narediš sama.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.7.2009 8:12:59   
Anonimen
dobro jutro, Papua, upam, da dobro opraviš pregled!

dobro jutro tudi ostalim.user posted image

včeraj mi je Oskar šepnil na uho, da bo poplava. in res se je zgodila. majčkena, sicer, a poplava v kuhinji. sredi noči sem se zbudila in je deževalo kot noro in sem svojega vprašala, če je zaprl balkonska vrata v kuhinji. "seveda" se je obrnil, jaz pa ženska kot sem, šla preverit,... in stopim v eno veliko lužo! mi je vzelo nekaj časa, da sem posušila tla:)

me pa skrbi, ker mi je Oskar ponoči zopet šepnil v uho,... da bo sneguser posted image

no, ja,... zdi se mi, da bo danes sonceuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.7.2009 8:17:36   
Anonimen
lake, hvala! nekako tako sem sprva mislila, a bi želela tudi testo kar sama naresti,... da bi bila čisto najino delo. nekakšno sadno, ker ima Oskar zelo rad sadne torte,... (čokolada se samo paca,... in jo potem brišem iz vseh koncevuser posted image ).
je težko tipkati z eno roko, ne?user posted image

mi smo ravno vstali,... Urbana moram še previti (je ravno jedel, zdaj leži v ležalniku in prdka) in preobleči, Oskar si je sam nalil mleko (najrajši ima mrzlo iz hladilnikauser posted image ... čisto po mami) in gleda risanke,...
se jima grem posvetitiuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.7.2009 8:18:50   
Anonimen
lake, kako je s prsmi? se je uredilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.7.2009 8:19:19   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Syntocinon pršilo priporočam,...user posted image

KatMat, hvala za pikepoke... jih ne bi bilo treba vračatiuser posted image
mlekarna pa dela, praviš?user posted image

300 na uro!!!

dobro jutro!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?