KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kera uporablja sab simplex?? Jst. Oziroma Tisa. sem hotela uprasat kako vam pomaga,jaz sem jih potem dva dni za tem vrgla v smeti ker je tok jokala kot se nikoli prej...zdej mamo antiflat...hvala vseeno!!! pa tud drisko je dobila po sab simplex IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Poročilo iz našega pregleda-ni preveč dobro Hani naj bi preveč zrasel obesg glavice od takrat iz porodnišnice. Je rekla, da nej doma merim in se itk vidimo čez en mesec, da zaenkrat ne kaže na nobeno možgansko okvaro Tok sma bla šokirana, da nisem uspela niti tega vprašat, koliko naj bi bilo zdej normalno, da dobi do naslednjega meseca, nič nism zmogla izustit. Zdej se tolažim s tem, da se ona danes že cel dan smeje, da čedalje več gleda, da kaže zanimanje za okolico in da je pač ob rojstvu imela toliko preoblikovano glavico, da so tako namerili. Kaj pa če ne bo okej?Kr zmešalo se mi bo.... ooo šok!!! IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ne vem, če mi bo uspelo prebrati, kaj ste se popoldne naklepetale,... pri nas je bilo "ludo" Sem čisto psiho mama,... Oskar mi je danes rekel, da ga nimam rada ...histerično je jokal, stiskala sem ga k sebi, da bi se umiril, on pa se je drl, da naj ga spustim,... nekako je prišlo do tega, da sem ga vprašala, zakaj noče mojega objema pa je začel ponavljati, da ga nimam rada, da imam rada samo Urbana , da ga ima rad samo očka (in da mu je to on tudi povedal, ko sta se peljala v kombiju ... mi je prekipelo in sem ga šla takoj klicat, če je to res,... potem sem vrgla sum na babi, pri kateri je bil kakšni dve urici,... tašča mi glede teh rad/ne rad vedno sumljivo izpade, ker mu je nekoč v moji prisotnosti govorila, da jaz nisem njegova mami ) FILM MI JE POČIL, priznam,... strgal se mi je trak in sem postala samo lupina telesa, jaz pa čisto omotična od hudega... Sem Oskarju razlagala potem, da je mogoče Urban res večkrat pri meni, ker pije moje mleko (sem spet pomislila na kupljeno mleko), da pa imam njega za 3 leta rajši,... in jokala/solze so kar same tekle,... Saj vem,... vse tole je zmešano napisano, ker sem po svoje še vedno zmešana od vseh teh čustev, ki so kipela iz mene,... (da ne bo pomote: prav nič nisem kričala ali da bi se drla,...) Seveda je z Oskarjem zdaj vse v redu,... se že crklja pri meni. Oh, jutri pa še pregled na diabetološki,... tale dan ni prav nič pripomogel k nizki vrednosti cukra Si bom ob 23.00 zmerila po večerji. Si bom kar sama sebi dala pikapolonice Vsekakor pa FLASK_A vse najboljše za rojstni dan!! joj bogica!!!a se ze ve kdo ga je nahujskal?? no sam da je bilo vse ok....na se od mene pike poke za nazaj! videla sem da K.TJA sprasuje ce je 100 ml zadosti! mi mamo tud po 100 na obrok...pa ni vazn kdaj(po dveh urah ali po 6ih) IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja po zajtrku in ob animaciji (mami mora pet pesmice) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaka lepoticka!! IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 katmat - upam, da si zdaj boljše. Nisem vsega brala, samo vem, da imaš eno sranje. Te pa razumem, zakaj ne upaš z dojenčkom v gostilno. Jaz tud kar nekaj panična ratam, če se mi začne dreti npr. v kakšnem kafiču. Posebno še, ker se naša punca nikakor noče dojiti sede ampak samo leže. Drugače ne zna pit, tako da je pri nas kar problem kamorkoli hodit. Mislim, da mleko preveč teče in se ji ves čas zaletava. Ugotovila pa sem tudi, da noče biti "ukleščena" - ne mara se npr. stiskati v naročju, ne mara lupinice,....Prav zanimivo, res nasa pa samo sede...cist pokonc more bit!!! STE PA SMOTKE Z TISTIMI SLIKICAMI MORJA!!!(BERI:FLASKA) sem pa sla probat strorkljo pa pestunjo pa je nasa komi cakala da jo vn uzamem...ji ne odgovarja...pa se vsa je bla cudno zvita IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sam da je dobro za jest Meni je ostalo še ful trebuha. Kr čez hlače visi, zato se še vedno oklepam nosečniških, ki mal potlačijo . Po prvi sem imela tudi trebuh, sam koža ni visela. jaz sem tud obupna...tud se vedno na nosecniskih hlacah...ceprav se dala dol ze 12kg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes o groza... sam se kr naježila k sem to prebrala... pa jz bi jih vse postrelila da mi to naredijo http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html Ooo kristus!!! ma danes se kaj takega ne bi smelo več zgodit kaj bi ga stolkla!!! IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Tale zgodba na 24 ur.com je grozota. Menim, da si zdrav. osebje že preveč dovoli,...seveda ne velja za vse. Ampak je pa veliko takih in podobnih primerov, ampak vsi žal ne pridejo tud v javnost. Jst vem trenutno za en primer, ko se je punčka rodila čisto zdrava v MS P in so jo 2-3. dan dali pod lučko, ker je imela zlatenico, jo v inkubatorju tud nahranile tiste otroške sestre, pa so šle stran, brez da bi mala podrla kupčka, pa se je začela dušit, tako dolgo...ni blo nikogar zraven, da ji je zmanjkalo kisika, padla v nezavest in sedaj že 2 tedna v komi. So jo pa premestili v LJ. Očka je pa sodelavec od mojga lubija. Grozooota! o maricka!! ne zmorem vec brati....se slisimo jutri!! nocko!
|