Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 7:18:37
|
|
|
|
lana38
|
medika 13, lepo te je spet brati. Vidš, kako meseci hitro letijo. naenkrat bo leto okrog. Naš Tim bo pa že kar 2 leti star, ko bo vaša Pika pihnila prvo svečko. Trenutno prebolevamo nek prehlad, ki bo upam kmelu minil. Mislili smo iti v soboto za 2 dni v Terme3000, pa je Tim kar z vročino zakuhal. Od našega uživanja potem seveda ni bilo nič. Pa drugič... LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 10:35:00
|
|
|
|
Milamay
|
Teni - žal mi je, da te je to doletelo. Drži se! Medika 13- vidiš, mene pa toliko časa ni bilo tukaj, da sploh nisem vedela, da si rodila. Pol leta že?! Super! Lana - ja, tako je pri naših malčkih - pravzaprav nikoli ne moreš planirati. Tudi nam se je kar dvakrat zgodilo, da smo hoteli iti v Terme Olimia, pa je naš mali zbolel. Ampak zdaj pa moram trkati ob les - od 4. leta se je stanje občutno popravilo. Letos pozimi nismo sploh bili bolni (no, kak dan mu je teklo iz nosu, kak dan je malo pokašljeval) kaj drugega pa ne. Ko je ibl star 3 leta, je šel prvič v vrtec - tisto leto je bilo grozno ... vsak mesec je bilo nekaj ... prehladi, angine ... Zdaj, ko je bil že 2. leto v vrtcu, pa je bilo OK. Kot kaže mora otrok dati neko dozo teh virusov skozi. Lep dan vsem - danes imamo celo sonček
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 10:53:00
|
|
|
|
Teni_
|
Punce, hvala vsem.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 11:39:23
|
|
|
|
lana38
|
Naš Blaž ni bil v vrtcu do 5. leta, pa je bil kar naprej bolan. Nekako se mu je to izboljšalo, šele ko je začel hoditi v šolo. Me je bilo že vnaprej strah, da bo veliko manjkal. Pa se je potem HB poštimalo. Zdaj je pa že pravi velikam in me je prerastel. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 12:08:25
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 sem vesela,da si se spet oglasila,sem ravno včeraj razmišljala,da je vaša Pika napolnila že pol leta . Pa razmišljala sem tudi o tem,da bo vsak čas tu tudi Pikin teden(ali kako se reče)ko sem ti nekako obljubila da se tam vidimo,bom probala držat obljubo.Fajn bodi in oglasi se še kaj!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 13:32:28
|
|
|
|
lana38
|
Kje pa je Pikin teden? LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.6.2009 13:39:49
|
|
|
|
medika 13
|
Andraj PIKIN FESTIVAL je ponavadi zadnji ali predzadnji teden v septembru, ko bom vedela natančno ti sporočim, bom pa zelo vesela če se boš oglasila, bova najine sončke odpeljali ustvarjat ... vabljene tudi ostale drugače pa sem jaz zadnje čase bolj malo na forumu ... s Piko se veliko potepava, dosti sva na morju, v čet spet odhjava za 3 tedne ... mala ful uživa ... tukaj je še slikica junijskega dopusta za vse, ki se trudite za držim pesti in vam želim veliko optimizma in dobre volje
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.7.2009 19:48:34
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 aha,Pikin festival,sem vedela,da sem nekaj zbrkala.Da je pa nekje v septembru pa vem,sem hotela reči,da dnevi tako zelo hitro bežijo,da bo september prav hitro tu,ja le javi točno kdaj bo. Vaša pika pa je pravi cuker in res fajn ,da sta toliko na morju
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.7.2009 19:49:30
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Kje pa je Pikin teden? LP Pikin Festival je v Velenju!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 10:47:30
|
|
|
|
Milamay
|
Pozdravljene! Danes sem dobila izvid iz citogenetike in na izvidu piše, da sem imela fantka, ki je imel trisomijo 22. Sem šla malo gledat po netu in je to najpogostejša trisomija, ki povzroča zgodnje splave. Vse skupaj je res čudno ... Izmed mojih 4 nosečnosti, sta bili dve zdravi, dve pa sta imeli trisomijo - trisomijo 18 in zdaj 22. Zakaj se je to pojavlja? Od kod te trisomije? Ali so res kriva moja leta ali kaj? Vam povem, da sem res srečna, da imam enega zdravega fantka. Ampak tokrat sva oba s sinom slutila, da bi bil fantek. On je ves čas govoril, da ima mami v trebuščku njegovega bratca. Ko sem mu rekla, kaj pa če je sestrica, je rekel, da ni, da je bratec.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 11:39:36
|
|
|
|
pilotina
|
oj punce, a lahko še jst pridem k vam danes je dva tedna od abrazije, bila sem v 8. tednu, imela sem IMN....to je moj drugi ss...prvega sem imela lani v juliju, odmrtje ploda na kratko o meni dve leti se zdravim za neplodnost, vsakič sem zanosila s pomočjo klomifena, stop injekcij ter agluraba že lani junija me je G hotela poslati na umetno, pa sem zanosila...letos, da mi bo dala napotnico in sem spet zanosila tko, zdej najprej počakam do pregleda, ki ga imam 31.07., pa da vidim kako naprej vsem vam, ki na žalost poznate to bolečino, močen objem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 12:37:39
|
|
|
|
lana38
|
Milamay, trisomije so slučajne in niso dedne, ker gre za kromosomske napake. Res pa se pogosteje pojavljajo, kadar je ženska starejša. pilotina, pozdravljena! žal mi je, da si tudi ti morala doživeti izgubo svoje pikice. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 14:22:54
|
|
|
|
pikica36
|
milamay, a mi lahko poveš kako dolgo si čakala na te izvide. jaz namreč tudi čakam , pa me zanima kdaj jih lahko pričakujem??jaz sem imela abrazijo 1.6, verjetno je še prehitro
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 16:03:43
|
|
|
|
Milamay
|
Pikica - ja, bile sva skupaj na abraziji (sedela sem s Taliko v tistem prostoru, kjer smo čakale na poseg). Izvid pa sem dobila danes. Torej mislim, da ga boš tudi ti dobila danes ali jutri. Javi mi, da bom vedela, kaj tebi piše na izvidu. Pilotina - pozdravljena! Hudo mi je ob tvoji izgubi. Tukaj smo res vse takšne, ki smo dale marsikaj skozi. Drži se in ne obupaj! LP
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 17:17:08
|
|
|
|
pikica36
|
pilotina vsaka beseda je odveč milamay nisem vedela, taliko 81 sem spoznala, ker sva se menile na rr, da greva obe v pon. na poseg v mb zate pa nisem vedela. danes izvida ni bilo, mogoče bo jutri. bom ti sporočila kaj piše. sva pa iste letnice.. in ja, kr vse je kriva naša starost berem da imaš enega sončka že doma. jaz imam tudi dva, hčerko že odraslo in pa najstnika. imam tako mešane občutke, ker si nisem čist na jasnem kako naprej. po eni strani si ful želim, po drugi strani pa nevem , ne vem kako bi prenesla, če se mi še v četrto zgodi isto.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.7.2009 21:06:57
|
|
|
|
Milamay
|
Pikica - verjetno bo izvid jutri. Boš videla. A ti že imaš 2 otroka?! Pa tako mlado izgledaš! Super! Glede ponovnega poskušanja pa te čisto razumem. Želja je, vendar tisti strah, da gre spet kaj narobe. Nekako moraš sama razčistiti, koliko si sposobna prenesti. Meni je bilo zdaj to nek vrh. Do sem sem bila sposobna, več pa ne bom preizkušala narave in svojega telesa. Grozno je tudi to, da ob vseh teh izgubah trpimo vsi - ne samo jaz. Mojemu očetu se vsakič para srce ... Oh, ko bi človek lahko kako vplival na življenje, usodo ... Pa ne gre ... LP
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 7:47:57
|
|
|
|
pikica36
|
milamay hvala a veš, se mi zdi, da kar drži- kar nas ne ubije nas okrepi vendar včasih človek razmišlja , a je prav da preizkušam sebe in naravo??? milamay- glavo pokonci..... uspelo nam bo
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 8:16:30
|
|
|
|
Teni_
|
Pilotina, . Mi se pa trenutno sproščamo na morju. Smo malo odmislili vse skupaj, da bomo lahko šli veselo na delo , ko dobimo zeleno luč.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.7.2009 8:17:06 >
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 8:51:31
|
|
|
|
pilotina
|
punce, hvala
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 9:40:42
|
|
|
|
natasaxy
|
no pa sem vas našla,.... se vam tudi jaz prdiružujem (sem "bila" tudi januarka 2010). No Teni se me verjetno še spominja. Sem imela pa SS v osmem tednu. Sedaj je dobrih 14 dni od čiščenja. Čakam še na pregled pri G, ki ga imam 16-tega, da vidim kaj mi bo povedala. Za mene je bilo zadnjih nekaj tednih zelo težkih,......najprej SS, zdej pa še izguba službe,.....mi niso podaljšali pogodbe in delam samo še do konca meseca. Sicer imam še eno honorano popoldansko službo, tako da bomo videli kako naprej,........tako si želim še enega sončka. Doma imam že skoraj 4-letnika (bo čez en mesec) in bi resnično rada še enega sončka. Zelo različno svetujejo kdaj spet v akcijo po SS,......meni je G, ki mi je delal abrazijo rekel, da lahko takoj po prvi M,........komaj čakam da pride, potem bomo pa videli kdaj se bo prijelo,......iz izkušenj ponavadi ne zanosim takoj prvi mesec, ampak drugi. Me je pa včeraj tako špikalo spodaj, da sem morala popoldne iti počivat,.......pomoje je bila tako močna O, prav v medeničnih kosteh me je špikalo,.......se vam to kaj dogaja,.......tako da upam, da se mi M ciklus ne zameša preveč in da bo M kolikor toliko točno prišla:)
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 9:43:50
|
|
|
|
natasaxy
|
Pucne koliko ste kaj stare? Pravijo da na SS vpliva tudi starost,......meni se zdi to čudno, kajti jaz se nimam za staro:):),...sem ravno dobro dolopnila 29 let.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 9:45:13
|
|
|
|
natasaxy
|
Teni a pa se na morju kopaš? Mi bomo sicer šli za kakšen vikend, pa se kar bojim kopanja.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 13:08:30
|
|
|
|
lana38
|
natasaxy, pozdravljena! Jaz sem prvič rodila, ko sem bila stara 29 let, drugič pa 39 let. Nikakor se ne moreš imeti za staro. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 13:24:45
|
|
|
|
lana38
|
Ena vesela novička in spodbuda. Naša Bety(Bety upa) je in mislim, da bo sptembra srečna mamica. Uspelo ji je po 6 letih truda in raznih preiskavah. Zdaj je stara že 44 let. Upam, da mi ne bo zamerila, ker sem to novico objavila. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.7.2009 19:41:30
|
|
|
|
pikica36
|
ja naša BETY je septemberka na njihovi temi je tud njen trebušček no, mojega izvida danes tudi ni bilo milamay a si ti tudi dobila pred tem histološki izvid ali samo tega iz citogenetike?
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?