|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
7.7.2009 10:08:00   
toba
giotti na nekem drugem forumu berem, da sprašuješ glede oddaje papirjev na CSD- kar se tiče CSD mislim, da moraš oddati vlogo tam kjer si prijavljena, kar se pa tiče dni, pa sem slišala, da so punce dajale vlogo že bistveno prej in, da so jim obračunali plače do takrat. Najbolj je da se pozanimaš na območnem centru, ker imam občutek, da je to tudi malo odvisno od volje tam zapolenih.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.7.2009 10:22:42   
summer410
dobila sem rezultate AC......

dobili bomo zdravo, lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.7.2009 10:26:19   
toba
Čestitam summer410.
Sedaj pa skrbi na stran in uživat kolker se da.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.7.2009 10:28:04   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

dobili bomo zdravo, lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itaq user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, koliko skrbi za nič user posted image . Zdaj pa zaupaj še naprej, da bo vse vredu in se prepusti življenju! user posted image

Toba
, hvala za informacijo. Ja, najbolje je kar poklicati, maš prav!

Pozabila pozdravit Metuljčico! Super, da si se pridružila in upam, da ne boš samo muha enodnevnica in boš z nami delila vse svoje občutke in izkušnje user posted image Samo zate in tvojega bejbika en user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.7.2009 10:28:37   
summer410
kakšen kamen mi je padel od srca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kr solze so se mi ulile, ko se je sproščal pritisk......zdaj lahko tudi jaz uživam z vami:)))))

hvala tobauser posted image giotti

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.7.2009 11:00:53   
mashy
summer410 čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

metuljčica pozdravljena!

jaz pa ravno dala kri in vodo zaradi mojih težav s prebavo in čakam izvide. Upam, da je vse OK.
Drugače pa gužva v službi, imamo polno novih sodelavk v pisarni user posted image  Zgleda, da bodo pravočasno poskrbeli za zamenjave (ker je še ena noseča poleg mene)user posted image  tako, da me že prav zanima, ali mi bodo podaljšali pogodbo, ali me bodo odslovili... Vam javim!

Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.7.2009 11:10:02   
barbchen

suuuuuuppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image  zdaj pa uživaj vsak trenutek posebejuser posted image

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.7.2009 11:17:54   
*I.am.happy*

oooo kako lepooooo, full dobr!!! juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa relax pa uživanje!!

Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.7.2009 11:19:39   
ninka80
summer 410 user posted image user posted image user posted image za zdravo punčko, sedaj pa uživaj.

metuljčica, dobrodošla.

giotti, večina vozičkov oz. tekstila na njih je pralnih. Mojga lahko celga "slečem" in operemv stroju.  Ostale dele:plastika, .... pa lahko opereš s cevjo. Vsaj jst tako nardim. A te je to zanimalo? Aja pa papirji, kaj te je zanimalo. Za porodniško lahko oddaš 60 dni prej.

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3759
7.7.2009 11:21:39   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

giotti, večina vozičkov oz. tekstila na njih je pralnih. Mojga lahko celga "slečem" in operemv stroju.  Ostale dele:plastika, .... pa lahko opereš s cevjo. Vsaj jst tako nardim. A te je to zanimalo? Aja pa papirji, kaj te je zanimalo. Za porodniško lahko oddaš 60 dni prej.

ninka, ja, to me je zanimalo glede pranja. hvala.
Glede papirjev za porodniško pa me zanima, če lahko oddam še prej kot 60 dni pred PDP, na primer, če lahko oddam že zdaj? Pa menda ne morem, bom pa vseeno poklicala.

< Sporočilo je popravil giotti -- 7.7.2009 11:22:27 >

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
7.7.2009 11:25:25   
ninka80
giotti to sem jst hotla nardit pri 1.user posted image , pa mi je rekla, da ne moreš. Vseen poklič, mogoč se bo pa dal mal nahecatuser posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
7.7.2009 11:25:53   
summer410
hvala punce....

kar se  pa CSD tiče...so pa meni rekli največ 60 dni......user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
7.7.2009 11:30:59   
monika985
user posted image user posted image user posted image  summer410 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3763
7.7.2009 12:11:30   
pocahontas
Čestitam summer 410 user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa takoj v šoping po kakšne lepe stvari za punčko!

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
7.7.2009 12:20:37   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Kepica, glede otekanja nog... že prej, zdaj pa toliko bolj, si absolutno vsak dan ali dvakrat na dan tuširam noge izmenično mrzla vroča voda. Zaključim s kar se da mrzlo vodo, ki teče po nogah najmanj minuto do dve. Potem zmasiram noge z olivnim oljem in obvezno nikoli ne sedim z nogami dol, če se le da. Ali jih imam stegnjene naravnost na neko drugo podlago ali pa jih imam zvite po turško pri sebi. Vsako jutro pa delam vaje za noge tako da ležim in dvignem samo noge in jih premikam križem kražem, pa kolo delam. Tako da zaenkrat to zadostuje. Tudi za roke, delaj vaje, vaje, vaje!!! Pa plavanje ful pomaga, če le imaš kakšno varianto glede tega. Ter veliko vode in čim manj soli. Pa čim manj stanja na mestu! Če čakaš na bus na primer, ves čas hodi! Ostalo pa pač ne moreš vplivat in je kot je. Menda po porodu vse to mine user posted image

Giotti hvala za recept ...bom danes ko dam pridem takoj poskusila...ker tole je že groza. zdej sm si tud v službi našla eno škatlo za noge podstavit...tako da jih bom mela dvignjene, upam da bo pomagalo.

aja sem vam pozabla povedat da zdej pa že tudi jaz čutim brcike user posted image , očitno smo pri nas metuljčke in mehurčke preskočili user posted image

summer410 user posted image user posted image user posted image , zdej pa samo uživat na polno user posted image

me pa še neki zanima....kje dobiš oz. kdo ti da papirje za na občino kjer potem lahko dobiš ta dodatek ob rojstvu otroka? namreč mi bomo stanovali v eni občini prijavljeni pa smo v drugi (tam dobimo več evrčkov). zanima pa me še kolk zna bit to problem zarad obiska patronažne?

lepo božejte svoje bušije.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
7.7.2009 12:45:45   
mayamaya

Pozdravljene moje souser posted image
summer410 to je pa tako lepo slišati, čestitke user posted image user posted image user posted image , pa uživaj

otekanje nog jaz sem tudi v tej fazi. pa ne vem ali je to zaradi vremena, ali preveč skačem okoli... jih pa tudi jaz zvečer obvezno stuširam z mrzlim tušem, pol mi jih pa dragi zmasira z 100 % aloe vero in noge v luft. jaz si ji kar v postelji podložim s povštrom dokler ne zaspim. aja, pa obvezno veliko piti, ene 2-3 litre na dan (ja, no sej reči je lahko, ampak jaz sem že tako ali tako skozi na wc, tako da se moram včasih kar bremzat pri pitju user posted image )

dodatek ob rojstvu nekatere občine imajo obrazce kar na spletu, drugje jih  pa dvigneš kar pri njih, jih pa oddaš po rojstvu, ker mislim, da rabiš že EMŠO od otročka ali rojstni list

lepo se imejte

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
7.7.2009 13:17:13   
sashy
Summer410 user posted image , zdaj pa uživaj!

Boge tste, ki vam tako otekajo noge, jaz za enkrat s tem nimam problemov, se mi je pa to pri prvi nosečnosti pojavilo čisto na koncu zadnji mesec.

Za občino, ki ti da enkratno pomoč ob rojstvu, je pa tako, da nima to vsaka občina pa tudi zneski se med seboj razlikujejo. Najbolje je pogledat na spletni strani občin, v kateri imaš stalno prebivališče.

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
7.7.2009 13:52:08   
sasika
Summer 410 superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, da se je dobro izteklo. Uživaj!!!!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
7.7.2009 15:36:02   
giotti
Tassika, ko boš kaj urejala slikce ... mojih 20 tednov s pikecom user posted image

user posted image

Kepica, patronažna sestra pride tja, kjer boš povedala, da živiš. Otroka pa lahko prijaviš tam, kjer ima vsaj eden od staršev vsaj eno leto stalno bivališče. Torej na tisti občini, kjer ga boš prijavila, urejaš. Tudi mi ga bomo prijavili tam, kjer je bolj ugodno, vsak od naju ima drug stalni naslov, na tretjem pa živiva user posted image

Kje pa je Tassika danes? user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
7.7.2009 16:52:47   
mashy
ojla! Jaz pa zvedela, da imam neko bakterijo. In me zato matra in bolijo ledvice user posted image  in da moram pit, pit,pit čim več tekočine. To je to... Počutje je že nekaj časa čist bedno. zdaj me obliva pot in pritisk muči v ušesih... Pa se sploh ne čutim, ko je pa to vreme tak noro. Bogi ljudje, ki so občutljivi na vreme...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
7.7.2009 17:06:25   
piška goriška
Hejla user posted image kice!!!
Vas vedno vsaj preletim, ampak zadnje čase se takooo veliko dogaja!!!user posted image
Mam tremo, ker se v nedeljo z mojim user posted image poročiva!!! user posted image user posted image user posted image Malo, skromno, ampak vseeno lepo ... me je kar malo strah.user posted image Pa njega tudi.user posted image
So pa oderuhi glede porok - že prstani so strašno dragi in mi2 sva po dolgem iskanju in najbolj poceni za dve rinki odštela 260eur! Potem pa še vse kar paše zraven ... huh!user posted image
Pa zraven še tole hiško kupujeva in načrtujeva adaptacijo, pa skakanje okrog - sploh nisem vedela, da rabiš toliko načrtov pa neke strojne, elektro inštalacije! In to samo za načrte je treba ene kupe denarja!! Pa kaki podi, pa kako gretje, pa kje štekerji??! ... Jooj!
Saj vse to je sladko in krasno, ampak je pa toliko velikih dogodkov padlo na en kup v 2009 ...

summer410 - bravo!!! user posted image user posted image user posted image Tisočkrat čestitke!!! Zdaj se pa samo prepusti in uživaj!!!

Pozdravljena metuljčica!!!

Otekanje - moj dragi je user posted image in kljub išijasu, ki ga je totalno usekal (a katera ve za kakšno naravno sredstvo ki pomaga?) - mi še vedno vsak dan masira noge. Sicer mi malo zatečejo, ampak paše! Za otekanje pa res - noge gor, počivanje in veliko tekočine!

Aja - malo moje user posted image pa brca in brca. Strašno živahno je že!!! Danes me je v popek nabrcala in sem se totalno nasmejala user posted image !

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
7.7.2009 17:39:14   
Nezy85
summer ČESTITKE, zdaj pač uživatuser posted image user posted image user posted image

metuljčica dobrodošla med Novemberkami!!

Punce kje so pa naši bušiiji a smo jih čist pozable prilepit!!!??
Glede zatekanja, pa men full zatekajo roke in noge, pa saj bo minlo!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
7.7.2009 18:34:12   
tassika
Evo me, sem mela gužvo v službi, ko pa bi končno lahko kaj napisala pa je vse crknilo, ker gremo na nek nov strežnik. In potem sem prišla totalno mokra domov, marelo sem imela ravno toliko da mi ni zmočilo las, kaj več pa ni pomagala in pol sem začela kuhat, zdaj pa pospravljam ker jutri pride dragi nazaj in ne more biti vse nasvinjano, sploh ker sem popravljala eno steno in je vse popackano z barvo po tlehuser posted image .

Giotti tvoj trebušček je ful majhen proti mojemu, sem že čista žoga, je kr zrastel sploh ne vem od kjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
7.7.2009 18:36:42   
tassika
Trebuščke pa kr pošljite, samo bom pomoje šele v petek ali pa čez vikend urejala zadeve, samo če bom imela v službi kaj lufta pa mogoče prej, ker sem čisto zasedena, jutri grem na brnik, v četrtek po previjalno, pa enga za okna morva poklicat, bo pesto. Bi pa lepo prosila če bo katera kaj za nazaj brskala in našla seznam da ga da malo naprej, da ne bom ful iskala ali pa mi napiše na kateri strani je ostaluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
7.7.2009 20:00:41   
spelap1
piška goriška najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poroko, tudi midva sva bila v soboto na poroki in komaj čakam, da se to zgodi tudi meni, čeprav mislim, da bova še s tem malo počakala.

tassikaprosila bi te če mi lahko daš svoj meil da ti pošljem svojo slikico od bušija, ker meni nikakor ne rata prilepit slikice na forum user posted image

drugače pa že tudi jaz čutim brcanje in ne več samo prestavljanje. opažam pa da tudi meni zatekajo noge ko sem veliko pokonci, vendar še ni prehudo.

lep pozdrav vsem user posted image

< Sporočilo je popravil spelap1 -- 7.7.2009 20:01:57 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?