giotti
|
Tassika, hvala! Zelo, zelo si prijazna! Uf, glede želj po barvi, teži vozička ... sploh nimam nič ekstra želj razen da ne bi bil kakšne temne barve, na primer črna ali rjava ali temno siva. Najbolj važno mi je, da je voziček ful stabilen, pa da se otrok ne trese preveč, ko ga voziš po majhnih kamenčkih. Bom zanekrat še pustila to temo, ker tele rabljene bi mogla najbrž zdaj kmalu kupit, jaz pa še ne bi. Te bom potem konec oktobra mogoče spet prosila za pomoč, si mi pa dala fine ideje za tole bolho! Samo še to, mogoče veš, če se da vse, česar se dojenček dotika in kar liže, tudi oprati? Punce, super da vam na hitro naredijo UZ!!! Važno, da ga vidite in mu pomahate! Zakaj bi to trajalo več kot toliko, kako veste, da je to vašemu dojenčku prijetno? Kaj pa če mu ni?? Tako da prosim ne bit žalostne, če naredijo UZ ful na hitro in bodite hvaležne, da imate sploh to možnost videt dojenčka še pred rojstvom! Kot vidite, marsikatera od nas ga bo v celi nosečnosti vidla samo 2x ali če si je plačala nuhalno, 3x! Kepica, glede otekanja nog... že prej, zdaj pa toliko bolj, si absolutno vsak dan ali dvakrat na dan tuširam noge izmenično mrzla vroča voda. Zaključim s kar se da mrzlo vodo, ki teče po nogah najmanj minuto do dve. Potem zmasiram noge z olivnim oljem in obvezno nikoli ne sedim z nogami dol, če se le da. Ali jih imam stegnjene naravnost na neko drugo podlago ali pa jih imam zvite po turško pri sebi. Vsako jutro pa delam vaje za noge tako da ležim in dvignem samo noge in jih premikam križem kražem, pa kolo delam. Tako da zaenkrat to zadostuje. Tudi za roke, delaj vaje, vaje, vaje!!! Pa plavanje ful pomaga, če le imaš kakšno varianto glede tega. Ter veliko vode in čim manj soli. Pa čim manj stanja na mestu! Če čakaš na bus na primer, ves čas hodi! Ostalo pa pač ne moreš vplivat in je kot je. Menda po porodu vse to mine I am happy, ja Tulova je ena boljših, vem. Ni bilo tako lahko priti do nje V službi probaj imet noge pri sebi in ravna hrbtenica! Sedet je gotovo boljše kot stat na mestu, se je pa fino sprehajat vsako uro! Potrudi se in pojdi okoli firme vsako uro na en sprehod! Jaz nič ne pišem v materinsko. Ful pogrešam Piško goriško Mejte se sladko s svojimi pikicami. Vsem pošiljam
|