|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
6.7.2009 15:01:54   
tassika
UZ mi nardi, poslušava pa ne, samo pokaže da bije in to je to, je pa res, da sem bila zdaj 2x naročena v petek zadnja in prišla na vrsto zadnja se pravi mal čez 1 dela pa do enih in pol gre bolj hitro, mogoče bom pa na morfologiji slišala, pa saj mi ni toliko važno, važno da jaz vidim da bije, tudi če je brez zvoka

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.7.2009 15:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

UZ mi nardi, poslušava pa ne, samo pokaže da bije in to je to, je pa res, da sem bila zdaj 2x naročena v petek zadnja in prišla na vrsto zadnja se pravi mal čez 1 dela pa do enih in pol gre bolj hitro, mogoče bom pa na morfologiji slišala, pa saj mi ni toliko važno, važno da jaz vidim da bije, tudi če je brez zvoka

aha, ja važn je da vidš da je vse okuser posted image , drugač ji pa kr reč, sej se mi zdi da more sam naglas dat pa se sliš, no ne vem točno

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.7.2009 15:11:23   
giotti
Aja, ti celo vidiš bejbika user posted image Potem pa si itak ful v prednosti pred nami, ostalimi "smrtniki", ki nam pripadata samo 2 UZ-ja user posted image Ampak jaz si jih niti ne želim več kot toliko (ker ne verjamem, da je to čisto nedolžna stvar) razen proti koncu nosečnosti bi pa želela še kak UZ. Ker kako potem vejo, kaj se dogaja, pa kolko je dojenčke težek, pa kolko je maternični vrat dolg, če ne pogledajo z UZ-jem user posted image No, mogoče je pa bolje čim manj merit in gledat, ker potem se ne ukvarjaš z vsako podrobnostjo, ki to jo rečejo, in si ne delaš nepotrebnih skrbi. Saj kako je bilo pa pri naših mamah, ko še ni bilo vseh teh naprav. Gotovo je bilo veliko manj skrbi kot danes.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.7.2009 15:13:27   
Anonimen
Je pa zanimivo, da ti okol 32. tedna priporočajo UZ, sevede ga morš plačat, da vidijo kolk je plodovnice. To bi lahko zavarovalnica plačala

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.7.2009 15:19:21   
tassika
Aja a ti ne pripada, ker zdajle mi je ena rekla da ga je imela v 32 tednu, samo slikco je kao mogla plačat. Meni uz naredi ful hitro, na hitrco zmeri maternični vrat, pol pa hitr na trebuh dve sekundi in to je to, tko da res nimam ful veliko od tega amapk vidi pa se da srček bije. Meni je čist vseeno če ga naredi ali ne, važno da bo vse ok, zdaj ko brca mi je pa itak vseeno k ji rečem da more brcnt da vem da je vse ok in res brcne, me poslušauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.7.2009 15:42:25   
Anonimen
ne, ne pripada, jest sm ga v 1.user posted image  plačala 60 Evrov, zdej pa verjetno ne bom šla.

A ni fajn ko tkole skoz vemo da je vse okuser posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.7.2009 15:49:56   
giotti
Tassika, bolje, da je ful na hitro tole, ker res se še ne ve, kakšen vpliv ima na dojenčka ta visoka frekvenca, pa itak bomo potem naše dete celo življenje gledale ... Tako da imaš najboljšo možno oskrbo, kar je možno. Naredi ti na hitro UZ, tako da preveri gibe in srček, to je pa najbolj važno, da je okej in da si tudi ti pomirjena! Pa še maternični vrat ti meri.

Še enkrat, dva UZ-ja nam pripadata, če smo zdrave nosečke: potrditev nosečnosti in morfologija. Tako pač je in v bistvu si želim, da moja nosečnost še naprej tako poteka, da ne bo nobene potrebe po dodatnem UZ-ju!!!!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 6.7.2009 15:51:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.7.2009 15:58:16   
barbchen
Daaaaaaaannnnnnn souser posted image ,

no pa da še jaz poročam, kako je bilo na današnji morfologiji...božanskouser posted image , sva bila z možem kar v user posted image , z bejbijem je vse OK, vse na svojem mestu in tako kot mora biti, edino obrazek je skrival/a za obema rokicama in si ga/jo nismo mogli ornk ogledati...ti ti bejbi, že zdaj uveljavlja svoje user posted image . Naslednji pregled imam 14.8., dobila pa sem tudi zeleno luč za 1 teden Grčijeuser posted image , G. je rekel da ne vidi nobenih zadržkov zakaj ne bi mogla iti, tako da v ponedeljek šibava za 1 teden v Grčijouser posted image , potem bo pa še kakšen dan na hrvaški obali padeluser posted image .

prebava - zaenkrat trkam, včasih se mi čez vikend zgodi, da kakšen obisk WC-ja zamudim, ampak potem v ponedeljek vse nadoknadim, sem pa opazila, da če pojem malce več kruha, potem se stvar zaštopa...opažam pa tudi, da zadnje čase ne pojem več toliko kot prej. sem ful lačna pa potem po ene desetih ugrizih štop in ne spravim niti grižljaja več vase...očitno se počasi vse že malce gor pomika in je tudi že želodev malo omejen...saj je prav, ne bo preveč kg-jev na koncuuser posted image

nizek pritisk - se pridružujem klubu...čez vikend sem bila dopoldan kar boga, sem se počutila kot kak zombi...doma pritisk 90/56, danes na pregledu 107/71, potem ko sem pa v kabini čakala, pa sem spet čutila, da se mi je znižal...opažam tudi, da mi, če ni svežega zraka, zelo hitro rata čudno, vrti se mi, skratka nisem za nikamor...potem pa spijem vodo in je bolje, pa počivam tudi, če le imam možnost, vsaj dokler ne mine...ampak kot ste že napisale - takle mamo in vse za naše prečudovite bejbije

nč, sem kr dost naklofala...fajn bodite, božajte bušije, lepe preglede vam privoščim - tistim, ki jih morfologija še čaka in hkrati čestitam in user posted image  tistim, ki so že za vami.

Carpe Diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.7.2009 17:22:14   
pi82ka
živjo punce souser posted image ,
no mi smo se kr na morju in je res super...tukaj se mi je še prebava uredila...user posted image
user posted image  bravo tud zame, da končno tud čutim brcike...no dva dni nazaj sem jih prvič zjutraj pri zajtrku...me je enkrat brcnil tko pod popkom in potem še zvečer na levi strani pod popkom, kot da bi mi počil balonče...user posted image . Pa včeraj zvečer je ene dvakrat tko fino brcniluser posted image . Moj ko posluša tko z ušesom pravi, da notri poka kot bi balončki pokali...pravi da to ni prebava...ker je drugače slišat. Full sem vesela.
Za voziček sem se pa odločla kar za Jane koplet s športnim delom in košaro ter sedežkom za v avto. Tu na morju je toliko mamic in očkov z vozki, da sem si jih ogledala kar nekaj...pa mi je tale jane trikolesnik jane-slalom-pro-formula-strata-h62 res full lep in za moje oziroma najine potrben še najboljš...pa pohvalijo ga full. Je baj full kvalitetenuser posted image .
Kar se tiče UZ pa men tud prvič mi je nahitro pogledala predčasno, ker sem se bala da ni spet izven maternična nosečnost, potem na prvem prave pregledu je pač pogledala, zmerla in poslušale smo srček, drugič je sam poslušala srček tko z UZ površinsko, pa zmerla ga je. Ampak on to full na hitro pogleda, da čim manj dreza vanga. Na nuhalni je pa pač pogledala kar ornh pa še vaginalni UZ je naredla, ker je nagajav in ni mogla zmer svetline.
Mislem, da je res boli da čim manj drezajo v naše jenčije, sam je pa tko, če se potem boli počutmo ko izvemo, da je vse o.k. ja pa tud nekaj. Sam naše mame za pol stvari sploh vedle niso...moja mami kr gleda in posluša ko ji kaj povemuser posted image
A ja une rute za nošenje so pa men tud fullvšeč...tko naravno se mi zdi...sam sem bol majhna pa ne vem kako bi to šlo...
LEPO SE IMEJTE PUNCE MOJE..nisem vse brala, ker tukaj na morju je preveč lepo, da bi imela čas vse prebrat.user posted image  lp

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.7.2009 17:39:18   
giotti
pi82ka, bravo za balončke user posted image user posted image user posted image A ni mega super ekstra lepo to ??

Pupe, ki ste doktorirale iz vozičkov in praktično že vse veste ... Jaz ful ne najdem volje za tole raziskovat, pa sem prepričana, da mi boste znale pomagat. Torej, ful mi boste pomagale, če mi poveste oziroma nalimate link na vozičke, ki imajo 4 velika kolesa z vzmetenjem seveda in da niso preveč dragi (okrog 400 €)

< Sporočilo je popravil giotti -- 6.7.2009 17:40:57 >

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.7.2009 17:48:32   
tassika
Evo par linkov, sicer rabljenih ampak so lepo ohranjeni:

http://www.bolha.com/oglas383073152/vozicki-otroski-vozicek

http://www.bolha.com/oglas383066218/otroski-vozicek-inglesina

http://www.bolha.com/oglas383065682/vozicki-prodam-otroski-vozicek-hauck

http://www.bolha.com/oglas383037633/vozicki-otroski-vozicek

http://www.bolha.com/oglas382804393/vozicki-otroski-vozicek-s-kompletno-vsem-kar-potrebujete

Težko ti izbiram, lažje bi bilo, če bi povedala, še kakšne barve, koliko teže, ... pa mogoče če imaš kakšno firmo ogledano, ker tega je veliko na netu, sploh na bolhi, k majo še slikice zraven, nekaj pa se prodaja tudi tukaj na RR. Sporoči, pa ti še kaj poiščem.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.7.2009 18:19:26   
mashy
punce, ali ima katera takoimenovane lažne popadke? Baje, da se začnejo po 20. tednu... Ali katera ve, kako to izgleda in kako dolgo trajajo? Vsak dan? Do konca nosečnosti?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.7.2009 19:44:46   
ninka80
mashy, lažni popadki...trebuh ti otrdi, je trd kot kamen, to traja kar nekaj sekund in potem preneha....jst jih imam že 3 tedne...se jih kr navadišuser posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.7.2009 20:13:20   
Metuljcica77
Čer user posted image ,

sicer sem že v 21 tednu ampak se vam pridružujem šele zdaj saj ste tko fletne čvekice, pa še kolegica mi je naročila naj še kaj napišem ne da vas sam berem.
Mam PDP 11.novembra kot jj24, imela v petek morfologijo, vse super ok, imamo zelo aktivno zdravo punčko težko že 392 gramčke, me je kr mal skrbel a je dost velka, k me vsi sekirajo da kje mam trebušček in da sm se bl mal zredila. Pa ni res, dobila 3,7 kg in že ponosno kazala napet trebušček na plaži ta vikend.
Mam super ginekologinjo. Kupila prejšnji teden prve nosečniške hlače, v H&M za 9€.
Nikoli si nisem mislila da je lahko tako fenomenalen občutek čutiti kako tvoj otroček miga v trebuščku ... imava že par dni zvečer kar seanse, kot hipnotizirana gledam kako mi buši valovi user posted image .

Vsem ki ste že imele MF čestitke, ostalim pa vso srečo.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.7.2009 20:23:59   
Anonimen
Metuljcica77 dobrodošlauser posted image user posted image .
Jest sm se že 7kg zredila pa mi tud vsi govorijo kje mam trebuh. Se mi je prvič full prej poznal

(odgovor članu Metuljcica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.7.2009 21:25:30   
Nončika
metuljcica, dobrodošla.

mashy in ninka80, tele otrdevanja mam jaz kar že od 17t. malce otrdi, pol pa popusti.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.7.2009 22:01:10   
Lupinca

Jaz ga še nisem, meni je zadnjič merila maternični vrat in to je to, jaz sem ga slišala preko AS, ne vem a moja to sploh dela al kaj, vedno se ji tako mudi da kr letim vn iz ordinacije

hehe tassika...no, potem je očitno pri večini ki ima to G tako. Tudi pri meni je vedno vse na brzino...ampak dokler je vse ok z bebiko, se nič ne pritožujem.
Je pa bila ta "najina" G na morfologiji čiz druga. Si je vzela ful časa, vse razložila...najprej smo si skupi pogledal pikico, potem je pa začela merit. Srčka pa tudi nismo poslušal ja...nevem kako to...mogoče sploh nima te možnosti ta njej UZ,ker enkrat vem da ko bi mogla imeti UZ, ji sploh ni delal.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
7.7.2009 7:32:32   
pikica 28

Aja a ti ne pripada, ker zdajle mi je ena rekla da ga je imela v 32 tednu, samo slikco je kao mogla plačat. Meni uz naredi ful hitro, na hitrco zmeri maternični vrat, pol pa hitr na trebuh dve sekundi in to je to, tko da res nimam ful veliko od tega amapk vidi pa se da srček bije. Meni je čist vseeno če ga naredi ali ne, važno da bo vse ok, zdaj ko brca mi je pa itak vseeno k ji rečem da more brcnt da vem da je vse ok in res brcne, me poslušauser posted image

meni pa G vsakič dela UZ...vse lepo pregledava in prekomentirava....nobenega doplačila ....
Očitno ima res vsak svoje muhe.... tudi materinske knjižice nisem plačala, tako kot nekatere...je pa tudi proti zakonito, da ti računajo materinsko knjižico...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
7.7.2009 8:53:37   
Nezy85
Hey souser posted image
Jaz pa mam ju3 MF , pa sem le dočakalauser posted image , zdaj pa grem z kolegico na prvi pregled, da vidimo kaj ji bo G. povedala, pa saj bo tak vse vredu!!!Lepo bodite in božajte svoje bušije!!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
7.7.2009 9:26:19   
kepica78
dobro jutro souser posted image

sm rekla da se vam malo spet javim....nič se mi ne da delat dons. kr sanjam pa ven gledam pa nič ne nardim...konc mesca bom mela pa spet gužvo....
sm vidla da ste glede gin.pregledov mele debato...no jest sm do sedaj mela še vsakič UZ sicer sva vse ful na hitr opravle tako da.....srčka pa doma poslušam preko AS. drgač pa komaj čakam na drug teden na MF....nism vidla svoje kepice že 6 tednov.
me pa zanima če ima slučajno še katera kej problemov glede zatekanja.....men namreč že zatekajo noge in roke prav tako user posted image . upam da to ni kej narobe

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
7.7.2009 9:31:41   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jest je tud še nism mela. še en tedenuser posted image
Giotti kako pa to da je tvoj ne dela? A ti je dal vsaj napotnico, da ne boš plačevala?

Veš, v Leonišču na ginekološki kliniki, kjer imam svojo G, je tak sistem, da je vsak za nekaj specializiran in moja G ni ravno za take morfološke UZ-je specializirana. No, ne da ni, seveda je, ampak so drugi toliko boljši, da si potem delijo delo. Seveda ne bom plačala, ker to je drugi UZ, ki mi pripada preko zavarovalnice, in seveda imam napotnico, pa tudi izbirala sem lahko, kdo mi bo delal. Tako sem želela k Pušenjaku, samo je na dopustu, zdaj grem pa k Tulovi.

Daaaaaan srečke user posted image !

Danes je pa naš D-day...končno MF! Samo grem zaradi spleta okoliščin sama tjauser posted image No bo že, samo, da je detece OK in, da miga in raste tko kot mora!

Aja Giotti. Jaz sem bila pri Tulovi na NS. To je pa tako ena prijazna in strokovna G, da je kr hudo. Mene je totalno navdušila!

Tole sedenje v službi mi počasi rpeseda, ker me začenja matrat trtica/križ:( Pa ne vem kaj je hujš sedet al statuser posted image

Lep dan vseeeem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
7.7.2009 9:37:48   
*I.am.happy*
No pa sem vedla, da sem neki pozabla....

Zatekanje ...noge tud men zatekajo, ko je zeloooo vroče in, ko dolg stojim, dobim gležnje k hlode in potem še prsti ratajo k čevapčiči...upam, da se to ne bo stopnjevalo. Nimam pojma kako to omilit, ker predvidevam, da se pa odpravit ne da popolnoma.

Moji pregledi so do zdaj kompletni (trkam) vedno je narejen UZ in preko tega vidim in slišim srčka. Res pa je da nimam toliko slikic. Zadeva je pa taka, da sem 1. UZ plačala in potem jih imam na vsakem pregledu in ne 4 v celi nosečnosti. Saj tako je pri meni, moj G je an koncesijo. Materinske tudi nisem plačala....

Aja še nekaj, ko sem lih pri materinski...ko sem jo mal prebirala je notri pisalo zapišite si to pa ono itd... A ve kaj sam net vpisujete?!?

LP

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
7.7.2009 9:47:55   
pocahontas
Pozdravljene souser posted image !

Tudi jaz se pridružujem tistim z nizkim pritiskom. Ponavad je 90/60. Me pa mučijo iste težave kot vse ostale z nizkim pritiskom. Vidim pa tudi , da je to precej pogost pojav. Jaz pa sem mislila, da je to bolj redko, ker nihče v moji bližini nima teh težav.

Kar se tiče UZ. Meni so v prvi nosečnosti pripadali trije in vsi so bili brezplačni (12, 20 in 32 teden), pa tudi slikco sem dobila vsakič.

Vidim da vas že veliko va za spol. Jaz sem v prvi user posted image  nosečnosti odštevala dneve do pregleda v 20 tednu in bila potem razočarana, ker se ni nič videlo, do 32 tedna se mi je zdela cela večnost, no pa še potem smo s težavo ugotovili, da je punčka. Sedaj se tudi ni videlo na morfologiji, vendar sva se oba odločila, da se pustiva presenetiti.

Se mi je pa danes ponoči sanjalo, da bo punčka.

Zanima me tiste, ki že imate otroke kako sprejemejo, da bodo starejši bratci oziroma sestrice?

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
7.7.2009 9:48:19   
giotti
Tassika, hvala! Zelo, zelo si prijazna! Uf, glede želj po barvi, teži vozička ... sploh nimam nič ekstra želj razen da ne bi bil kakšne temne barve, na primer črna ali rjava ali temno siva. Najbolj važno mi je, da je voziček ful stabilen, pa da se otrok ne trese preveč, ko ga voziš po majhnih kamenčkih. Bom zanekrat še pustila to temo, ker tele rabljene bi mogla najbrž zdaj kmalu kupit, jaz pa še ne bi. Te bom potem konec oktobra mogoče spet prosila za pomoč, si mi pa dala fine ideje za tole bolho! Samo še to, mogoče veš, če se da vse, česar se dojenček dotika in kar liže, tudi oprati?

Punce, super da vam na hitro naredijo UZ!!! Važno, da ga vidite in mu pomahate! Zakaj bi to trajalo več kot toliko, kako veste, da je to vašemu dojenčku prijetno? Kaj pa če mu ni?? Tako da prosim ne bit žalostne, če naredijo UZ ful na hitro in bodite hvaležne, da imate sploh to možnost videt dojenčka še pred rojstvom! Kot vidite, marsikatera od nas ga bo v celi nosečnosti vidla samo 2x ali če si je plačala nuhalno, 3x!

Kepica, glede otekanja nog... že prej, zdaj pa toliko bolj, si absolutno vsak dan ali dvakrat na dan tuširam noge izmenično mrzla vroča voda. Zaključim s kar se da mrzlo vodo, ki teče po nogah najmanj minuto do dve. Potem zmasiram noge z olivnim oljem in obvezno nikoli ne sedim z nogami dol, če se le da. Ali jih imam stegnjene naravnost na neko drugo podlago ali pa jih imam zvite po turško pri sebi. Vsako jutro pa delam vaje za noge tako da ležim in dvignem samo noge in jih premikam križem kražem, pa kolo delam. Tako da zaenkrat to zadostuje. Tudi za roke, delaj vaje, vaje, vaje!!! Pa plavanje ful pomaga, če le imaš kakšno varianto glede tega. Ter veliko vode in čim manj soli. Pa čim manj stanja na mestu! Če čakaš na bus na primer, ves čas hodi! Ostalo pa pač ne moreš vplivat in je kot je. Menda po porodu vse to mine user posted image

I am happy, ja Tulova je ena boljših, vem. Ni bilo tako lahko priti do nje user posted image   V službi probaj imet noge pri sebi in ravna hrbtenica! Sedet je gotovo boljše kot stat na mestu, se je pa fino sprehajat vsako uro! Potrudi se in pojdi okoli firme vsako uro na en sprehod! Jaz nič ne pišem v materinsko.

Ful pogrešam Piško goriško user posted image

Mejte se sladko s svojimi pikicami. Vsem pošiljam user posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
7.7.2009 9:54:36   
barbchen
metuljcica77 lepo, da si se opogumila in se nam pridružila pri čvekuuser posted image , pa glede na številko v nicku sklepam, da sva letniciuser posted image  ta bolš letnik, neuser posted image

lažni popadki - tudi jaz jih že nekaj časa čutim, izgleda pa tako, kot bi me skozi trebuh narahlo stresla elektrika in zategne celega bušija, ampak kmalu spusti

zatekanje - pri meni ga hvala bogu še ni in upam, da še nekaj časa tako ostane.  Se mi pa po daljšem sprehodu ko imam cel caš roke ob telesu zgodi, da so prsti na rokah malo bolj okrogli, ampak nič hujšega. Kako to omiliti, pa žal ne vem, verjetno veliko počitka in veliko vodeuser posted image

lep dan vam želim, kljub ne preveč lepem pogledu skozi okno. bodite sonce!!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?