|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
6.7.2009 19:45:51   
Dudica1
groza!!!
Sm zdaj poslušala 24 ur da je v Portorožu vstopnina na plažo za cel dan 35€ za enega,kao maš s tem senčnik in ležalnikuser posted image user posted image user posted image ...sej niso normalni ej men se zdi to too much no...to mam nekje že sigurno polpenzion!!!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
6.7.2009 19:47:42   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

tole z vremenom nam je res zagodlo. Še dobr, da nisva neki velik bodijev s kratkimi rokavi kupila, ker jih bo vse prerastel, če se vreme kmalu ne spremeni na bolje. Ma že zdej 57cm, tko da mu je 56-ka lih za glih user posted image Za večje številke pa tut ne vem, kaj naj kupim, če bo tkole nestanovitno. Nočem pa za brezveze kupovat, ker ene par cunjic je mel sam parkrat oblečenih, pa so mu že premajhne (kdo bi si mislil, da bo tak hitro rasel). Se mi pa tamal zdi pravi dolgin user posted image Sva lih dans debatirala z mojim, kako ga bova previjala, ko še malo zraste-že zdej je skor čez celo previjalno user posted image

Je pa kr priden-vsake tok se zbudi,pa ga mal pocartam in nazaj zaspi user posted image

naša je velika zdejle 55.5 cm, pa sm mela bodije št. 56 mogoče samo prvi teden... pol pa nč več... ker takoj k sem začela s širokim povijanjem ji je blo premajhno in jo je vse vezalo.. tko da ubistvu že od samga začetka mam skoz št. 62

mn se pa zdi da naša full na teži dobiva, samo na pregledu se pa to ni opazlo.. k je tko mal kg dobila... tko da res ne vem

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
6.7.2009 19:48:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

groza!!!
Sm zdaj poslušala 24 ur da je v Portorožu vstopnina na plažo za cel dan 35€ za enega,kao maš s tem senčnik in ležalnikuser posted image user posted image user posted image ...sej niso normalni ej men se zdi to too much no...to mam nekje že sigurno polpenzion!!!

PROOOOOOOOOOOOOOOOOSM.. ma te so bolani.. raj grem pol na Podpeško jezero, Rakitno, Bled ali Bohin pa se tm kopam zastonj.. pa še manj gužve bo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.7.2009 19:52:17   
Blueeyes
o groza... sam se kr naježila k sem to prebrala... pa jz bi jih vse postrelila da mi to naredijo

http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.7.2009 19:53:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

groza!!!

PROOOOOOOOOOOOOOOOOSM.. ma te so bolani.. raj grem pol na Podpeško jezero, Rakitno, Bled ali Bohin pa se tm kopam zastonj.. pa še manj gužve bo

ja obupni so no jaz pol res ne vem a majo pol sploh kej obiska?...mislim majo ja samo pomoje same une bogataše...user posted image

Našemu Maju je 56 št že dolgo premajhna tud že 62 ga veže tako da smo na 68 pa tud to bo kmal za nami...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.7.2009 19:57:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

o groza... sam se kr naježila k sem to prebrala... pa jz bi jih vse postrelila da mi to naredijo

http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

Ooo kristus!!!user posted image
ma danes se kaj takega ne bi smelo več zgodituser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.7.2009 20:10:47   
Anonimen
še en večerni pozdravček!

smo šli na en dolg sprehod, ki smo ga zaključili v knjižnici. knjižnica je res zakon in kot kaže, se tudi Urban počuti v njej dobro.

Oskar je ravno zaspal pred tvjemuser posted image . smo mislili pojesti še pizzo, a bo verjetno bolj sanjal o njej.
bomo videli, kako bo z Urbanom,... se mi zdi, da danes kar spi in spi,...

ne zdi se mi, da bi bilo prav mrzlo. verjetno je v Lj malo topleje... mi kar ustreza, da ni tiste pasje vročine.

se danes verjetno ne bom več oglasila na tem forumu,... moj pridno dela in pospravlja in skrbi za otroke,... to pomeni, da zvečer nekaj pričakujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.7.2009 20:11:04   
Dudica1
grem ga skopat pa dat spat pa pridem nazaj če bo še katera tuki user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.7.2009 20:12:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
se danes verjetno ne bom več oglasila na tem forumu,... moj pridno dela in pospravlja in skrbi za otroke,... to pomeni, da zvečer nekaj pričakujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem se pa nasmejala zdajle...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.7.2009 20:19:01   
Andrejka9386
nam je tudi že premalo vse skoraj od številke 56...imamo že 62. so pa te številke res različne. ene majnše druge večje. ne glede na številko.
jaz imam pa malega skoz v kratkih rokavih in hlačah...imamo v stanovanju ne glede na vreme po 26 stopnij. tudi smi samo v bodiju in pokrit s pleničko (tetra) pa še to jo zbrca iz sebe. mislim da ni nič premalo oblečen. nam so skoz ponavljali, da otroka oblačimo po sebi...torej, mami kratke rokavčke, tudi malček...
danes smo se šli dogovort za krst in smo določli datum 20.september. upam da bo še toplo, ker smo za darilo dobili en tak lep kompletek in imamo namen ga imeti za krst. user posted image
glede  user posted image ...sem nabavila lubrikant in vse teče kot pred porodom...le da je potreba iz moje strani neznansko večja user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.7.2009 20:49:40   
copka
Ojla, punce!

Vidim, da se tema lepo razvija. user posted image  Ceprav veliko pocasneje kot V pricakovanjuuser posted image  Ja, malcki nas okupirajo 100/h.

Midva greva vsako jutro oz. ze dopoldne na sprehod, potem pa se popoldan z ocijem, al pa gresta fanta sama in si vzamem malo casa zase. Delam pa ponavadi NICuser posted image

Ta teden enkrat gremo na kontrolo teze- po moje smo blizu 6kg. Oblekice pa ze dolgo nosi 62, kaksne malo manjse 62-tke smo ze pospraviliuser posted image  Ta otrok raste ko goba oz. zgleda ko kaksen 4-mesecni otrokuser posted image  Sem danes govorila z eno in pravi, da njen mali pri 11mesecih tehta 9kg. user posted image  A nas bo 20kg?user posted image

Dnevi pa minevajo s tako hitrostjo... komaj cakam september ko gremo na morje.user posted image

Lep pozdravcek vsem!

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.7.2009 21:06:04   
Dudica1
evo skopani in že spančka...user posted image

Tudi midva bova šla kmalu za otrokoma...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.7.2009 21:26:37   
pokica_
Večer še z moje strani!
Danes mi net ni delal, pa zdaj na drugem službenem rač. pišem. Sem prej bla pr frizerju, sem zdaj šiki-miki! Sem se ostrigla na paž blond barve. user posted image  Tudi mamica mora bit lepa, čeprav je po porodu.
Naš mali tečko se trenutno uspava ob Zvezdici zaspanki, ampak mu ne uspeva danes tako lepo, kot ponavadi. Upam, da bo zaspančkal kaj kmalu.
Drugače pa je vikend minil kot bi rekel keks, prehitro gre cajt, naši dojenčki pa rastejo. Anej se že tud smeje, ko ga žgečkam ali kaj brundam.

Dudi, vidim da ste meli krst, a so kake slikce gor? Je mali bil priden?

Tale zgodba na 24 ur.com je grozota. Menim, da si zdrav. osebje že preveč dovoli,...seveda ne velja za vse. Ampak je pa veliko takih in podobnih primerov, ampak vsi žal ne pridejo tud v javnost. Jst vem trenutno za en primer, ko se je punčka rodila čisto zdrava v MS P in so jo 2-3. dan dali pod lučko, ker je imela zlatenico, jo v inkubatorju tud nahranile tiste otroške sestre, pa so šle stran, brez da bi mala podrla kupčka, pa se je začela dušit, tako dolgo...ni blo nikogar zraven, da ji je zmanjkalo kisika, padla v nezavest in sedaj že 2 tedna v komi. So jo pa premestili v LJ. Očka je pa sodelavec od mojga lubija. user posted image  Grozooota!

No, zdaj pa grem se stiskat k lubiju, se tuširat pa pojest en magnum, da se shladim! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.7.2009 21:49:06   
lake
Katastrofa da se kaj tazga pri nas dogaja. Bogi revček. Upam da se bo zmazal.

Naša je spala cel dopoldan do ene treh, pol je pa kr oživela, do zdele ni zaspala. Smo skopani, in spi ko bubica. Jst mam pa še mal za pospravt, pa kej pojest, pa spat.

Mirno noč vam želim!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.7.2009 22:05:49   
maja1488
Sem ugotovila, da tamala ful hitro zaspi, če je sama v sobici. Svašta. Jst pa jo že 14 dni po rokah valjam do enajstih, potem je končno zaspala. Zdaj pa jo že 3ji dan dam samo v postelco, priprem vrata in v roku 10 minut dete spi. Grem mal surfat. Iščem kako poceni hišico za na vrt.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.7.2009 22:26:04   
ledenka
'čer user posted image  vidim, da ste pridno klepetale, se mi ne da it brat za nazaj user posted image  na morju sva uživala, ogromno prevozičkala, celo plavat sem uspela. bi tudi malega namočila v vodo, pa je bila zelo umazana. je bil pa hec, ko sem prišla iz vode, sem dala modrc dol, prsi pod tuš in na sonce user posted image  so me kar malo čudno gledali, ampak so se navadili.

cene v Portorožu so pa res ubijalske. glede tiste plaže, kjer je vstopnina 35 EUR - to je ena mala plaža, je pa še vedno precej delov, kjer se da kopat brezplačno. žal je tam gneča.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.7.2009 23:31:02   
PapuaNG
evo, tut mi pospravil tamalega spat. Je kar malo potegnil večerno spanje, pol se pa vse zavleče user posted image Glede spravljanja spat-jst ga nafutram in položim u posteljico. Sicer ponavadi zaspi takoj po hranjenju, a tudi če ne, ga nič dodatno po rokah ne nosim-če noče več jest, gre u posteljo, dobi lupčka in to je to. Sicer čez par minut enkrat zajoka, ampak baje tko stres dajejo ven user posted image Očitno res, ker je potem mir, ga nič dodatno ne hodim gledat.

ej babe žabe, ker je več poročenih že tu, dejte mal predloge za poroko kar se placa tiče user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.7.2009 7:55:29   
maja1488
Jutro! A danes pša vse še spite?

Tavečja je na poti v vrtc, mala spi, jst pa zajtrk jem.

Papua, miva sva imela na izbiro Otočec, Zemono, Podvin, Štanjel, na dolenjskem en grad blizu meje se ne spomnim kako se je klical in Mistyca v portorožu. Na koncu sva izbrala štanjel.
Sva si pa vzela par vikendov fraj in sva šla vsak dan nekam na izlet in se pozanimat o cenah in možnostih poroke. Sva bla pa še brez otrok in je blo vse malce enostavnejše.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.7.2009 8:04:48   
Dudica1
jutro

No smo tud mi vstali,veliki je že v vrtcu maj pa je v igralnem centru
poki kje so pa slikice tvoje nove frizure...?user posted image
Ja slikice bom dala pol zvečer da jih dam na računalnik še...

maja a iščeš plastične hiške ali lesene?
men je ta ful všeč:  user posted image
Drugače bo pa pri nas kar moj naredil hišico iz lesa da bo mela tobogan in gugalnice

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.7.2009 8:14:06   
maja1488
Jst bi raje leseno, sam ko sem gledala cene me je kmal kap. Ne dobiš nič pod 300€.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.7.2009 8:16:56   
OliveOyl
Jutro čveke!user posted image

tudi jaz iščem hiško..user posted image user posted image  jaz bom verjetno tisto drugo iz Pikapolonice vzela,z vrtom.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.7.2009 8:21:17   
maja1488
Sem gledala tele plastične, pa je povsod plastika bolj za en drek. Se upogiba... Pa moti me to, da se okna in vrata ne dajo povsem zapret in bo tole raj za vaške cucke...gonitis pa to user posted image . Pa ne vem, če se jo da v tla zabit, ker pri nas je ful burja in bo kr frlela, če ne bo fiksno v zemlji. Je šel prejšnji teden tobogan na drug konc dvorišča v drevo user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.7.2009 8:22:05   
Dudica1
MAJA te so mi ful lepe http://www.hutko.si/

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.7.2009 8:28:51   
maja1488

MAJA te so mi ful lepe http://www.hutko.si/

tudi meni. sem jih že davno gledala. A si vidla cene user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
7.7.2009 8:30:22   
lake
user posted image

Dobro jutro! Mal zajtrka da ne boste lačne. Ponoči smo se budil samo enkrat, mal jamral, pa zaspal nazaj. Zdej se je pa najedla, leži v ležalniku, z nogami na mojih rokah, čez komot ga ni user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Praznik češenj - Goriška brda
Miška2006

Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?

DA (10%)

NE (90%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!