Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 19:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
playgirl dobrodošla! monchy upam, da se čimprej pozdravite IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Deja, kak pa je anej? je že ok. antibiotik mu je takoj prijel, tak da vročine več ni pa oteklina(bezgavke) so tudi vsak dan manjše. mama v sredo kontrolo in upam, da lahko gre že v četrtek v vrtec
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:30:05
|
|
|
|
*monchy*
|
pride kera na pico?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:45:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* pride kera na pico? daj ne izzivaj.....
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2009 20:47:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:51:19
|
|
|
|
*monchy*
|
ada prileti na en kos morrak eeh za en kos je vedno plac jaz tudi cele dneve samo jem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:51:36
|
|
|
|
trezika
|
za Timona dobrodošla playgirl daj zaupaj nam kaj o sebi .... sva bla prej pri župniku... od 5 do pol sedmih...saj bi bla verjetno še dlje, ampak je mel ob pol sedmih mašo pa HB je blo to vse...je rekel da se vidimo 26.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:52:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* pride kera na pico? ne hvala...hujšam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:54:03
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika jezos ke ste pa delala? spovedovala?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:56:04
|
|
|
|
ada2
|
trezika saj sem ti rekla, da to pri vašem župniku traja... in traja in traja.... jaz bom kar miha s sabo pelala, pa ko bo lačen kar tam joške vun, te pa naj guči kejko če tatly a se stelli še kaj pozna na čelu?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:56:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika jezos ke ste pa delala? spovedovala? eh... priprave za krst...pa je fora v tem, da fuuuuuuul rad govori pa govoril je o vsem mogočem, brez kakšne rdeče niti.... midva sva se samo smejala pa kimala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:57:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika saj sem ti rekla, da to pri vašem župniku traja... in traja in traja.... jaz bom kar miha s sabo pelala, pa ko bo lačen kar tam joške vun, te pa naj guči kejko če tatly a se stelli še kaj pozna na čelu?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:58:04
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika vem kaki je ja... ko mlin ko začne mlet
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 20:59:44
|
|
|
|
ada2
|
pa še tak, da ga komaj kaj razumeš... jaz sem enih parkrat od začetka še rekla "prosim?", potem mi pa po 2 urah ni bilo več smiselno, sem komaj čakala, da bo rekel, da lahko greva
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:04:33
|
|
|
|
*monchy*
|
ada mi smo pa bli zadnič hitro konec pri svetinjah kr je župnik ugotovil, da ne hodimo adi k maši
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:06:04
|
|
|
|
*monchy*
|
mam eno vprašanje... tiste ki ste dojile al pa še dojite in ste med dojenjem doble menstruacijo. ste jo mele tudi full ne redno? ker jaz jo en mesec mam, pol je nimam, pol mam jo kaki mesec kar 2x ... pa tak dalje in ne vem al naj grem k G al je to "normalno" al kak?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:09:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* mam eno vprašanje... tiste ki ste dojile al pa še dojite in ste med dojenjem doble menstruacijo. ste jo mele tudi full ne redno? ker jaz jo en mesec mam, pol je nimam, pol mam jo kaki mesec kar 2x ... pa tak dalje in ne vem al naj grem k G al je to "normalno" al kak? js sicer ne dojim, pa M imam že kr normalno...sn pa slišala, da je baje lahk neredna dokler ženska doji... ampak to sem js samo sišala...kaj več pa ti naj katera iz izkušenj pove... tako zdaj pa se grem še js cartat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:14:39
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika lepo cartanje pa hvala za inf
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2009 21:15:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2009 21:16:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2009 21:17:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:19:45
|
|
|
|
mamamajča
|
playgirl, dobrodošla, nam poveš še kaj več? monchy, jaz sem 14 mesecev dojila pa sem mela redno, zdaj me pa heca in jo mam spet po 14. dneh! Pa sem se odločla, da je zadnja (hecam se)
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 6.7.2009 21:20:14 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:19:49
|
|
|
|
ada2
|
joj morrak, tebe pa sama radovednost vkup drži a zdaj nisi mela tolko časa, ko si bila v prlekiji, da bi se kaj oglasila? monchy jaz sem zdaj imela drugič po porodu M, pa moram reči, da je bila točna ko ura , pri adamu pa tudi kot praviš neredno, ampak vedno bolj tak, da sem jo čakala, 2x v enem mesecu ni bilo nikoli
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:20:59
|
|
|
|
mamamajča
|
trezika, kerega župnika mate to? Jaz še vem za enega takega
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:21:33
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča (tisto v oklepaju ignoriramo ) morrak sem vidla zs, pa 3 slikice sem ti dala v kuverto
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 6.7.2009 21:22:01
|
|
|
|
*monchy*
|
kaj te jaz vem najbolše da se res naročim pri g mamamajča torej bomo dobli še enega člana?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......