|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
6.7.2009 21:55:59   
ada2
monchy help... na FB sem nekje izgubila svojo kmetijo... pa vem, da si ti moja soseda... daj nekaj objavi s kmetije, da najdem svojo nazaj.... al kaj naj naredim????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
6.7.2009 22:19:46   
mamamajča
ada, ko jo najdeš, si jo shrani v profil, če ne boš mela vedno take probleme ;)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
6.7.2009 22:27:34   
mamamajča
evvo jaz sem ti enega konja poslala, lahko najdeš pri sebi, če ne pa greš na moj profil

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
7.7.2009 0:16:43   
katka37
timon, čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image

ada, ta teden še delam dopoldan,ne morem vozičkati, mogoče pa kateri dan popoldan, da se vidimo pred morjem
pa kako za vraga lahko celo kmetijo zgubiš user posted image user posted image user posted image
playgirl, dobrodošla user posted image user posted image

morrak, piknika pa ni bilo, so prišli itak šele na rojstni dan zvečer domov, danes pa so bili na bazenu, je pa danes padla torta ( pa ni ravno najbolj uspela, se ne da zaradi pretrde čokolade rezati, namesto rezin so zmazki user posted image user posted image user posted image )

user posted image

nimam kmetije, imam pa pekarno zmazkov user posted image user posted image

boljše da grem spat, mi očitno nekaj tolče v glavo

lahko noč

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
7.7.2009 7:16:24   
Barbara111
Dobro jutro!
Saj to ni res zaj ,ko imam dopust me TJAŽ ne pusti spati.Rogovili tak zgodaj že .Katka ti si prava mojstrica za torteuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
7.7.2009 7:41:22   
ada2
dobro jutro!

no, jaz sem kmetijo našla, zraven pa "fasala" še eno drugouser posted image  konja pa ni nikjeruser posted image

v glavnem na tisti moji stari rastejo jagode, pa grozdje, pa riž, paradajz, krompir, koruza.... pa ograja za ovco je že skoraj postavljenauser posted image

katka pridi si po nalepke! torta pa čist lepo zgleda, pa verjame, da je tudi dobrauser posted image

tak, zdaj pa z mihom pospremiva adama v vrtec... ati je odišo že pred 7... je šel na poslovni sestanek v avstrijo... držite pesti, da sklene dober poseluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
7.7.2009 7:58:46   
katjakokol
dobro jutro za mene ze pred 7mimi sem ze imela tel.klic ki mi je polepsal danuser posted image user posted image

evo pa se eno vam castimuser posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
7.7.2009 8:48:29   
tatly
katja kaj je kolegica rodila?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
7.7.2009 8:54:28   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

katja kaj je kolegica rodila?
[/quote

ja dobila je svoj zakladek sinčka jreta

mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
7.7.2009 9:52:23   
mamamajča
Punce......
Jaz sem spet tak slabe volje, da kar jokam.
Kak hudiča vidim v vrtcu miljon nekih novih, ki nadomeščajo med dopusti in lani je blo isto?
Pa nikjer nobenega razpisa.
6 vlog sem že oddala v ta vrtec, v letu in pol.
Pa nič.
Zdaj pa ne vem.....

Tast mi je ja privatnik, ki ma veze pri županu in povsod drugje.... Je pa res, da moja tašča je pa satan in da jo vsi poznajo- kaj to vpliva?

Ne vem več, kaj naj naredim. Včasih me ma, da bi jih prijavila vse skupaj, ker imajo zaposlene "pomočnice" iz živilske šole. Ampak če pa to naredim, pa lahko pozabim na službo kadarkoli v prihodnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4535
7.7.2009 9:53:15   
mamamajča
Ful sem slabe volje, na bruhanje mi gre.
In potem, če je Mark kaj tečen, se moram prav kontrolirati, da ne stresam na njega moje jeze.....

Neposredna povezava do sporočila: 4536
7.7.2009 10:38:52   
ada2
mamamajča user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 4537
7.7.2009 12:04:28   
tatly
plagirl-dobrodoslauser posted image user posted image res imas pravega angelcka
maja nic se ne sekiraj bo prisel cas se za tvojo sluzbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
7.7.2009 13:42:19   
katjakokol
user posted image TIMON VSE NAJBOLJSE ZA  18 MESCEV user posted image

user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
7.7.2009 13:54:18   
*monchy*
da se vam na hitro oglasim.. vsaki dan že od petka nimamo od 9-13.30 ure elektrike user posted image poleg tega pa sem se od Timona nalezla tega prehlada in se komaj gor držim. HB da je malček bolši user posted image vročine nima že celi dan user posted image

ada super da si našla kmetijo. joj meni pa tota krava gre na živce pa pišeki ko se non stop motajo okoli mene user posted image user posted image user posted image

katja hvala v timonovem imenu user posted image user posted image joj leto pa pol je že user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 4540
7.7.2009 14:54:17   
donna22
Ojla, hvala za čestitke user posted image Ravnokar sma prišli iz P user posted image user posted image Da še tu povem zgodbo:

CR je bil planiran za 6.7., 2.7. pa sem mogla it v porodnišnico izpolnit sprejemne obrazce, v nedeljo bi naj šla noter. Tam so me seveda na ctg priklopli, je blo vse okej, potem pa mi je šla pritisk merit in je bil 152/95 (drugače pa sem vso imela skorajda idealen pritisk); tam je bil moj ginekolog (Lukman) in je rekel, naj mi ga zmeri še enkrat in če bo še vedno previsok, bojo me sprejeli ... No, drugič je bil komajda kaj nižji (149/90), potem so opazli še, da imam zatečene noge in je Lukman rekel, da bo pa mogoče CR kar danes, se pravi na tisti dan. Sem bla cela panična, skoraj se mi je zmešalo user posted image V kratkem mi je rekel, da se je že zmenil in to je bilo to ... Mojega sem poklicala in pridrvel je s službe iz centra Celja v pol ure user posted image

Ob 12.45 sem šla v operacijsko in moram povedat, da so vsi bli ful prijazni na mene (na splošno je blo skorajda vse osebje fajn ), ker  sem bila nekaj časa živčna kot Dobla sem seveda anestezijo, najina Zala pa je prijokala na svet ob 13.07 (baje se je pridrla kot prava babauser posted image user posted image ). Dobla je tudi lepo oceno po apgarjevi lestvici - 9, sploh glede na CR user posted image Moj jo je videl že kakih 10 minut zatem, ko so jo pripeljali na oddelek ... Jaz pa sem se zbudla ob 14h v šok sobi. Bolelo ni tako kot sem pričakovala - imam ful nizek prag bolečine, pa sem bolečino na lestvici od 1 do 10 ocenla samo z 2user posted image , čez kako uro pa z 1 user posted image Najprej sem vprašala, kak je malicka, če je zdrava, pa so mi povedali, da je super, da ima 3100 g in 49 cm, potem pa sem zahtevala nekaj za odžejat (sem si lahko samo ustnice namakala), malo kasneje pa je prišel moj noter in mi ves ganjen pokazal slikice in posnetek (pa res se je drla ko user posted image ). Blo pa je zelo neprijetno, ker sem mogla bit 4 ure v šok sobi, potem pa so še zamujali in sem mojo malo princesko vidla komaj nekje ob 18.50 Torej, meni se CR ni zdel neke pretirano boleč, sploh ne, te pa res zdela, sem bla prve 3 dni kar precej zanič, sploh drugi dan, poleg tega imam pomanjkanje  železa in še malo slabokrvna postajam Ampak se vse pretrpi za nekaj tako čudovitega

Glede na to, da sem jo vidla šele toliko ur po porodu in da je nisem mogla prej dojit, poleg tega pa so mi jo trikrat odpeljali čez noč in jo tam hranili, sem bla prava atrakcija, ker je dojenje steklo brez težavuser posted image user posted image Zala je imela kljub vsemu močen sesalni refleks, tako da se zdaj samo še polno dojima, mleka je dovolj in mi vse skupaj ne povzroča nobenih težav Pa sem razbila še en mit - da je dojenje po CR skorajda nemogoče Na koncu se je res izteklo tako kot v filmih - dala sem jo na joško in je to to   Najprej ji je teža seveda malo padla, sma pa iz včeraj na danes pridoble celih 100 g (je bla pediatrinja navdušena user posted image ) in sma prišle iz porodnišnice s kar 3050 g user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je pravi cukrček, mala lepotička, kar pridna, ampak zaenkrat je čez dan precej lažje z njo kot čez noč, bomo mogli malo uredit ta urnik user posted image Skratka, srečni smo 100 na uro user posted image user posted image user posted image Kake slikice pa bom dodala, ko bom malo bolj pri volji, si še moram pridobit moči

< Sporočilo je popravil donna22 -- 7.7.2009 14:57:04 >

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
7.7.2009 15:57:25   
katjakokol
nina bravo in lepo cartanje doma vama zelim
in cim vec prespanih nočiuser posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
7.7.2009 16:29:30   
katjakokol
ja ki te ste vse danes

mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 4543
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 17:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4544
7.7.2009 17:09:03   
Barbara111
evo mene zaj grem soltirat igrače Tjaževa soba je pobarvana ,zaj pa še gresta s Tilnom po barvo za njegovo sobo tak,da mamo malo čiščenjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4545
7.7.2009 17:12:40   
playgirl
sem zdaj vidla da bi rade nekaj zvedle o meni, hm kaj te naj povem, da se trenutno s tamalo nahajava v apačah  pri fantu user posted image
tečno mi je danes škoda ker ne morma ven it, je tako grdo vremeuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
7.7.2009 17:33:16   
katka37
mamamajča, ne sekiraj se rajši, na žalost je vedno tako bilo; mogoče pa čez poletje vzamejo punce preko študenta user posted image

ada, sem mislila da bom danes prišla, pa mi seveda spet ni uspelo, sem bila dalj časa v šoli, se malo selim; pa valjda držim pesti za posel

donna, user posted image user posted image user posted image  pridni

Neposredna povezava do sporočila: 4547
7.7.2009 17:53:09   
Barbara111
punce jaz pa se bašem zraven s takimi jagodami,kot so na mojem linku

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 18:17:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 18:19:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu playgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......