lunca14
|
slovenka..........ja,debata,asvalt,ali tlakovci,to je tako,kot katero pivo je boljše,laško ali union,al točeno al v flaši,vsak ima svoje mišljenje,vsak vidi nekaj dobrega in slabega,na koncu se moraš pa kar sam odločit,ampak po moje se bosta,tako,da bosta večji del asvaltirala,pred hišo,pa bosta dala tlakovce.In ne nisem noseča,imam uno teto,tko,da ni nič,sploh pa,se mormo najprej preselit,malo zadihat,potem pa.......ja na slikici sta obe zelo fletne,in majhne .........ja,in fotka,z rito gor -točno,tako,naš kobaca,tko,da sam čakam,da se postavi pokonci.In blagor vam za tak dopust,jaz bi tud,no enkrat bo tud za nas dopust,sam kaj ,ko zmanjka cekinov.......pa saj se mamo tud doma lepo,danes smo bli na parceli,pa smo kurili kres,potem smo pa še pekli hrenovke,pa čevape,pa smo se mel prav luštno.Doma,se kopajo v bazenčku,in prav uživajo. rmrm.........kok lepe fotke,kok cart otročke,maš........kok,majo vsi trije lepe izrazite učke,in veš kaj ,prav vidi se jim,da so fajn otroci,da so pošteni,pridni,marljivi.........učki vse povedo ............torta+otročki=njami naya...........ja zakoni pri nas imajo za nekatere velike luknje-žal,ampak,saj bo,nekje te čaka,tvoja sanjska služba........luka,ja mislim,da sem ga zadnjič videla,na loki,zvečer,kako trenira hojo,mu je šlo zelo dobro,ampak,sem mu obljubila,da ti tega ne povem,ampak,saj si že sama ugotovila,da,nekje mora trenirat ............ja superca,za napredovanje,kako pa govor,gre tud tako hitro,kot hoja.......kaku,pa kuga? ...........ma so face,tile naši škorci mtinca............mam,sms,ampak,moj telefon je pa v avtu,bom šla kasneje dol,in lana,bi kajr nekaj novega ustvarjala,ni kaj za njo gre vse prepočasi .....lepotica mala