lunca14
|
slovenka...........ja,hudo darilo,no predvsem cena,ampak,če vama tako lepo znese,je prav lepo,da si mu kupila tako darilo .............glede asvalta,se nagibam k didlini,meni tud ne potegne asvalt,predvsem pa poleti zaradi vročine,sosedje ga imajo,otrok se sploh ne more zunaj igrat,ker ga peče in svinsko je vroče,mi mamo tlakovce,pa smo komot zunaj,kar se tiče pucanja,pa tud ni tak problem,na začetku pošpricaš proti travi,in mahu in ti ne bo raslo.Je pa res,da traja malo dlje,da jih položijo,pa dražji so,ampak izgled je lepši in bolj funkcionalen-moje mnenje.Koliko kvadratov mamo,v delavnici sva položila 150 m2,hiša je pa v dveh etažah,vsaka po 100m2,tako,da je kar bilo dela.A se je splačalo,prišparala,vsa tako,okrog 6000 evrov,tako,da mislim,da tud ni tako malo.Seveda je tak prihranek zaradi tega,ker sva parket tudi sama naredila in ga položila,in sama ga bova voskala.Skratka,naredi vse sam,je pri nas moto. za dopust didlina.......ja res hb,da imam svoje starše,ki mata rada otroke,da mi jih počuvata,sploh sedaj,ko res rabiva čas,za hišo,saj drugače,jih ne izrabljam,no vsak dan po kake pol ure,pa prevsem zato,da niso tamali sam z mano,da se malo ločijo od mene. kleo........ma,kaj ,pa si tko napadla,cofijano,zdej se pa spet ne bo javla,celo večnost............aja,naj ti bo si -hormoni..........aja,tvoj balkon,me bolj spominja na teraso,je kar velik,pa lepo,da ga imaš,da si s tamalo lahko zunaj cofijana.........no lepo,da si se javla,veliko sreče s službo ...........in sedaj za vse tri,sofija,meri,in didlinin cuker............vse ste zelo fletne,pa luštne pupe,ena lepša od druge,bodo mel fantje precej dela