Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 8:52:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* hehehe, da bi jaz risala? Ampak nagrada pa je lepa Kaj pa je nagrada? Joj, sem brala zdej o oni na mariborkah, ko je ravno rodila..... jst sem imela res srečo.... mi je prow hudo. Pa o Daktrinu..... ne morem verjet.... človek ve, da ni dobro pa vseeno daje... in to svojemu otroku... joj no.. Sej ne samo to..... še marsikaj drugega... Zadnjič sem videla eno mamico kadit v avtu... zadaj pa mali otrok... kr verjet nisem mogla. tam pri Mb je ena velika cvetka. To, kar sem videla na lastne oči..... je Daktarin še najmanj No, očitno si brala moj post, ki sem ga po premisleku zbrisala In verjetno se sprašuješ, kaj delam med MB nosečkami
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 8:53:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bom popiz... mi fešte zamujajo že en teden..... še dobro, da ni blo nič sexa ta mesc, ki drugače bi bla že panika v bajt... Ja še dobro no
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 8:54:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem dala bubiko narisat (po sliki). Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež uwaw! ful dobro! koliko to stane? upam, da si uspela poslikat in posnet pred dežjem... ah, ja..... stane točno 5 min časa za računalnik
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 8:55:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, očitno si brala moj post, ki sem ga po premisleku zbrisala user posted image In verjetno se sprašuješ, kaj delam med MB nosečkami Ja, sem ga prebrala... škoda, ki si ga zbrisala... Hehe... sploh nisem opazla, da je bil to forum "nosečke" .... sem mislila, da sem kliknila na one s tega foruma... hahaha No, sej mene tudi najdeš kdaj na oktobrkah 09.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 9:00:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
ah, ja..... stane točno 5 min časa za računalnik Ma si poslikala tudi od spredaj? Ker če zarotiraš pa tko čudno zgleda...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:12:21
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro... Naša madam spet ponoči ni nič spala...ene petkat se je zbudila in jamrala,pa stokala in jočkala,tako da sem ji še duplo mleka šla delat...Jaz pa sem tak utrujena da se mi blede..od ne spanja....Eno samo noč da bi mi prespala, bi bila tak srečna.............. ..ma saj bo..upam... Zdaj je revica zaspala,se je skoraj dve uri matrala...si očke mane...full zaspana ampak ne more...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:14:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes smo bili v mestu in so v okviru festivala risali po ulicah . Sem dala bubiko narisat (po sliki): Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež a to so risali sred mesta...nisem nič vidla... luškana je..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:25:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dobro jutro... Naša madam spet ponoči ni nič spala...ene petkat se je zbudila in jamrala,pa stokala in jočkala,tako da sem ji še duplo mleka šla delat...Jaz pa sem tak utrujena da se mi blede..od ne spanja....Eno samo noč da bi mi prespala, bi bila tak srečna.............. ..ma saj bo..upam... Zdaj je revica zaspala,se je skoraj dve uri matrala...si očke mane...full zaspana ampak ne more... Joooj, jst tudi upam, da se vam to spanje poštima....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:39:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ah, ja..... stane točno 5 min časa za računalnik jaz sem mislila tisto sliko na tleh, s kredami narisano...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:42:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ah, ja..... stane točno 5 min časa za računalnik jaz sem mislila tisto sliko na tleh, s kredami narisano... Jst sem na podlagi tega odgovora zastopla, da je vse ostalo gratis...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:43:20
|
|
|
|
Olivija*
|
sicer pa - dobro jutro! danes ponoči ga je tudi naša svirala, kar naprej se je zbujala. mogoče ji je bilo prevroče ko sem ji slekla pižamco, odstranila rjuhico, s katero je bila pokrita in vse pliškote, pa jo dala ležat v samem bodyju brez rokavov...pol je pa zaspala... ali pa je bila preveč zmatrana. najprej smo jo matrali v celovcu, po poti je bolj malo spala...potem pa še na rd, kjer se je dogajalo na polno do desetih zvečer.... anyway, zdaj že spi prvo rundo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:44:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem na podlagi tega odgovora zastopla, da je vse ostalo gratis... aja... ... jaz sem pa zastopila, da je bubi to sama naredila na računalniku...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:44:46
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, sta še sami? oči že na poti?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 10:52:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem na podlagi tega odgovora zastopla, da je vse ostalo gratis... aja... ... jaz sem pa zastopila, da je bubi to sama naredila na računalniku...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:09:39
|
|
|
|
*bubi*
|
So danes Lariko tudi narisali Ti pošljem na mail.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:10:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, sta še sami? oči že na poti? Zdej je na poti iz Venezie... še malo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:11:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* So danes Lariko tudi narisali Ti pošljem na mail. Res??? Ma ku dobro.... hvala... sam kaku? kje si pa fotko dubla? Aja, sprintala si jo.. haha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:15:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* So danes Lariko tudi narisali Ti pošljem na mail. Res??? Ma ku dobro.... hvala... sam kaku? kje si pa fotko dubla? Aja, sprintala si jo.. haha Ja, saj imam fotke Ti je všeč?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:18:47
|
|
|
|
*bubi*
|
No, še ena lušna:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:20:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Tole pa ste itak že na FB videle:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:27:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, saj imam fotke Ti je všeč? bubi, ti maš veze Zrihtaj, da pride še ana na hall of fame ti bom kako slikco poslala na mejl.... al pa če mi razložiš kako se to naredi...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 11:28:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej je na poti iz Venezie... še malo... skoraj pred vrati :) a sta že veseli kot otročička zdej pa ne boš mela več časa za rr
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 12:12:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ti je všeč? Ma ful.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 12:14:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ti je všeč? IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej je na poti iz Venezie... še malo... skoraj pred vrati :) a sta že veseli kot otročička zdej pa ne boš mela več časa za rr Eh, kaj ne.... zdej bo šel itak spat..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 12:17:42
|
|
|
|
Olivija*
|
zdaj sem se pa tudi jaz naučila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.