Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 15:54:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če imaste dva avta pr bajt.... kaj imaste tudi dva avtosedeža..... ne vem, če se mi bo dalo sedež prestavljat iz enega v drugega..... pismo, sedeži pa tudi niso pocen...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 16:40:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja mška pa danes praznuje 10 mesecev:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 16:47:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če imaste dva avta pr bajt.... kaj imaste tudi dva avtosedeža..... ja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 16:50:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če vse prebereš in linke pogledaš, boš takoj vedela o čem.... hvala..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 19:53:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če imaste dva avta pr bajt.... kaj imaste tudi dva avtosedeža..... ne vem, če se mi bo dalo sedež prestavljat iz enega v drugega..... pismo, sedeži pa tudi niso pocen... Ja. In ko imaš dva otroka, imaš 4 sedeže Res je tako, je tudi težko izvedljivo imet samo en sedež - zjutraj pelje eden otroka v vrtec, potem ga gre drugi iskat. Vmes se ne vidita, tudi ne ustavljata doma.... kako češ sedeže izmenjat? Poleg tega so MCji in Romerji kar težki in nerodni za prenašanje. No, ker pri nas tudi babica veliko bubija vozi, ima tudi ona sedež. Glede stroška pa je tako - sedež se rabi 3 leta. Razdeli cifro na 36 mesecev . Poleg tega sem jaz gledala, da ima otrok en "fotelj" in en "sedež". Vsi v zadovoljivem rangu varnosti, udobje pa za 2 km od doma do vrtca ni toliko pomembno. Bubika ima Romerja še od bubija, novega pa je dobila STM Starlight, ki je 9-36 kg. In sem zelo zadovoljna z njim, nad pričakovanji Tega bo imela do šole sigurno. Je pa zdaj spet v Toysu v akciji. Drugače pa je bubi imel Concord trimaxa, doma in pri babici (zdaj sta oba pri babici). Pa se mi zdi čisto soliden stolček. Interspar ga ima občasno v akciji za dobrih 100€.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:04:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes smo bili v mestu in so v okviru festivala risali po ulicah . Sem dala bubiko narisat (po sliki): Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:21:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma mi nimamo samo drugi avto, kateri bi bil samo za kratke relacije.... mi2 se z obemi voziva tudi na dolge proge... no, bomo videli... Sem si kupila album za magnetke.... zdej komaj pridejo do izraza... ful lepo.... samo, kaj se pa tam na sredini pripopa, pa ne vem... nekaj manjka.... In sem tudi ugovorila, da mi ne manjkajo točno tisti, ki sem včeraj napisala.... sem falila, ker so si zlo podobni...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:22:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes smo bili v mestu in so v okviru festivala risali po ulicah . Sem dala bubiko narisat (po sliki): Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež O ku dobrooooooooooooooooooooooo.... kok je pa koštala ta reč?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:22:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če vse prebereš in linke pogledaš, boš takoj vedela o čem.... hvala.. Prosim, me veseli....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:27:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem si kupila album za magnetke.... zdej komaj pridejo do izraza... ful lepo.... samo, kaj se pa tam na sredini pripopa, pa ne vem... nekaj manjka.... In sem tudi ugovorila, da mi ne manjkajo točno tisti, ki sem včeraj napisala.... sem falila, ker so si zlo podobni... mislim,da se slika nalepi,katero narišeš...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:31:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft 1. Ma mi nimamo samo drugi avto, kateri bi bil samo za kratke relacije.... mi2 se z obemi voziva tudi na dolge proge... no, bomo videli... 2. Sem si kupila album za magnetke.... zdej komaj pridejo do izraza... ful lepo.... samo, kaj se pa tam na sredini pripopa, pa ne vem... nekaj manjka.... In sem tudi ugovorila, da mi ne manjkajo točno tisti, ki sem včeraj napisala.... sem falila, ker so si zlo podobni... ad 1) ja, no, saj vsi sedeži, ki sem jih omenjala, se vsaj malo poležejo in niti niso tako slabi. Ker trenutno jaz veliko več vozim otroka, imam pač jaz boljše sedeže not. Za na morje, pa za dolge izlete pa premenjamo. Čeprav imamo zdaj tako kombinacijo, da to verjetno sploh ne bo potrebno. ad 2) v reklami piše, da je prostor za obvestila, urnik,.... verjetno ima pač funkcijo magnetne table. Lahko pa dupliče tam nalimaš bubi ima 11 različnih in enega enakega
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:50:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
mislim,da se slika nalepi,katero narišeš... Pokvarim vse.... hahaha.... jaz sem pa mislila, da narišeš in oddaš v škatlo za žreb...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:52:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
ad 2) v reklami piše, da je prostor za obvestila, urnik,.... verjetno ima pač funkcijo magnetne table. Ja kul..... ima luknjico vidim... za obesit za zid... ja, dupliči držijo listke... hihi.... ma bom dupliče rajši bubiju prinesla.... kar mi jih ostane, ko menjam... Mi jih tudi pet manjka...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 4.7.2009 20:54:14 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 20:59:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mislim,da se slika nalepi,katero narišeš... Pokvarim vse.... hahaha.... jaz sem pa mislila, da narišeš in oddaš v škatlo za žreb... jaz saj moraš poslat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 21:30:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz saj moraš poslat... Nikamor ni treba poslat... v Šparih so škatle in daš notri. Si narisala svojega?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 21:53:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz saj moraš poslat... Nikamor ni treba poslat... v Šparih so škatle in daš notri. Si narisala svojega? aja.... ne nisem še..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 21:54:47
|
|
|
|
*bubi*
|
hehehe, da bi jaz risala? Ampak nagrada pa je lepa
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 22:15:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* hehehe, da bi jaz risala? Ampak nagrada pa je lepa Kaj pa je nagrada? Joj, sem brala zdej o oni na mariborkah, ko je ravno rodila..... jst sem imela res srečo.... mi je prow hudo. Pa o Daktrinu..... ne morem verjet.... človek ve, da ni dobro pa vseeno daje... in to svojemu otroku... joj no.. Sej ne samo to..... še marsikaj drugega... Zadnjič sem videla eno mamico kadit v avtu... zadaj pa mali otrok... kr verjet nisem mogla.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 22:37:42
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! smo že nazaj...najprej v celovc, potem k sosedu na velezabavo za 5. rojstni dan... zdaj sem dala oba moja cukra spat, js pa na rr. grem brat in komentirat....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 22:39:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če imaste dva avta pr bajt.... kaj imaste tudi dva avtosedeža..... ne vem, če se mi bo dalo sedež prestavljat iz enega v drugega..... pismo, sedeži pa tudi niso pocen... ja, mi imamo dva. kupili smo rabljenega romer kinga od prijateljev in novega maxi cosi priori sps po linku od bubi. oba skupaj za malo manj kot 200 eur.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 22:40:01
|
|
|
|
Olivija*
|
čestitke za 10-mesečnice!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 22:57:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem dala bubiko narisat (po sliki). Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež uwaw! ful dobro! koliko to stane? upam, da si uspela poslikat in posnet pred dežjem...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 22:58:40
|
|
|
|
Olivija*
|
spet ste tako komunikativne, da bom šla kr spat... nočko!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 0:06:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, zdej grem pa še jaz.... sem mogla nove slikce počakat... hahaha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 7:41:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro! Me je Larči zbudila z enim glasnim AAAAAAAAAAAAjem... in ker je bila ura že 7, sem kr vstala.... potem pa v njeni sobici vse lepo utihne in bejba spi naprej... Škoda, ki nisem malo počakala, bi še pol ure lahko spala... Bom popiz... mi fešte zamujajo že en teden..... še dobro, da ni blo nič sexa ta mesc, ki drugače bi bla že panika v bajt... ma me jezi, ker sem tko lepo izračunala, da mi bojo naslednje končale ravno pred dopustom... zdej pa, jih bom verjetno dobila glih takrat..... ma popiz.diš.... NImam pojma, čemu bi to zamudo pripisala.... do zdej sem ji (po porodu) imela že redno na 27,28 dni... Bejbika se pogovarja.. jo bom kr še malo pustila...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.