Anonimen
|
Cer Sofija kolk si srckana,sploh na drugi slikci .Pa Slovenka,ne ga srat s torto,kot da jo vse same delamo....moja je bila se celo zmrznjena,pa ne verjamem da je Meri kaj opazila Oj Taanikaa,Marjetica,Polma Sara za hojo in stoje . Alea,pridna sta vidva,tko dosledna,pri vsem Nya,res so te zafrknil.Pa tri leta si ze delala.. i!!! Ninny,kaksna zaspanka je Ema.Jo zgleda sestrica tko zmatra . Slovenka,se kar nam nisi zaupala,kaksnpo mega darilo si kupila mozu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem bila danes pri okulistu.Vnetje,itak.14dni ocala,dvoje kapljice,3x na dan....pa nove lece sem narocila in vid se mi ni nic posabsal.Vsaj to. Igrace:moje sploh ne zanimajo.Sem ji ravn spet kupila eno lustno knjigic o kmetiji,pa komaj da jo kaksno minutko gleda,ceprav jaz zraven mukam,blejam,kokodakam .Tolk ji je nezanimiva,de je tut zgrize ne.Zdaj ima na balkonu bazen in skos ven lez,pa kar notri cmokne.Prejsnji dan kar oblecena,in sploh je ne zanima ce je mrzla voda .Potem pa igrace not in ven mece.po moznosti mora biti kangljica polna vode,ko jo vrze iz bazencka . Potem racunalnik je blazno zanimiv,mozu ga koj ugasne.Pestanje hrasne med prsti...ni bolsga.Pa zemlja na balkonu...se kar jo neverjetno privlaci ................. Sem ji potem zadnjic kupila voscenke ki so pralne,pa en velik list.Da to vidite,kaksna umetnina..........recimo,da so ji uspele 3crtice,pa se to slucajno,pol pa hitro na balkon .
|