loremi
|
Pinky, mogoče bi tud blo fino ob vročih dvevih zjutraj fino prezračit, pa potem rulete/žaluzije spustit, zatemnit prostor, da še od zunaj ne prihaja tako toplo, če je že od spodaj. Vem, kako je neprijeten ta pretopel zadušljiv zrak iz spodnjh prostorov, imam tko v službi in poleti je kr vroče, no ampak mi si prižgemo klimo, s to razliko, da sodelavca rada strašno pretiravata, srkljani moški. Reby, hvala, jaz sem ok. So še krči, ampak se tolažim s tem, da je to del tega . Založena sem tud z Elevit vitamini, folno kislino, magnesolom, boscopanom, tko da neki že menda bo a ne. Me je pa prenehalo bolet v prsih . Potem pa ne vem, a je to normalno, v redu znak, ali ne. Ker se čisto nič ne počutim kot nosečka, sem tako kot ponavadi, s tem da me kak krč sem in tja spomni, da nekaj le je, no mislim pa itak skoz na pikico. Reby, si ti bila oz. ste dekleta tu od pozitivnega testa naprej na bolniški, delate? Jst sem na bolniški sicer do 1.UZ, pa so v službi me prosili, če tiste obsežnejše obračune pridem naredit (pa ne le zdej, v bistvu skor do porodniške), ker sami ne bodo zmogli, ok, sem šla, sam upam, da s tem ne škodim sebi oz. pikici. Sicer delam v pisarni, ampak vseeno. Še vedno pa spremljam vse kot čudež, da je pingvinček res ostal pri meni.
|