Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:32:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa nimajo 1-6 ful močne gumice okoli gležnja? Lara ima zelo elegantne gležnje...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:32:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa nimajo 1-6 ful močne gumice okoli gležnja? Ne, tudi tko so narejeni, da bi lahko elastiko malo popustila... imam še ene 6-12, pa so bubiki že na tesno - prav zaradi elastike. Pa že itak je malo krajši in malo širši model. Naročene pa so bile pri eni drugi firmi preko ebaya.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:33:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bo pa danes ognjemet na festivalu, tak da vabljena user posted image Bom do 19h doma? Tudi, če ga počakam? Bojo umetno temo naredili? Ja, v nedeljo ob 19ih vsekakor
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:33:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa nimajo 1-6 ful močne gumice okoli gležnja? Lara ima zelo elegantne gležnje... fajn čisto po mamici. Glavno, da jo bodo nesli
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:35:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Moja mška pa danes praznuje 10 mesecev: ima rada kužke, kužki pa njo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:35:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bo pa danes ognjemet na festivalu, tak da vabljena user posted image Bom do 19h doma? Tudi, če ga počakam? Bojo umetno temo naredili? Ja, v nedeljo ob 19ih vsekakor Moj mož umre od žalosti, da pride domov ni ni Lare...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:36:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja mška pa danes praznuje 10 mesecev: ima rada kužke, kužki pa njo Joj, ko lep kuža.... Ja ja.... hitro gre cajt.... čestitke pa pridejo ob letu...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:37:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moji so bili tukaj naročeni... samo jih nisem sama naročala... http://stores.shop.ebay.com/THE-RUJIS_?_sid=415261367&_trksid=p4634.c0.m14&_pgn=3 te tudi poznam, ja. Bubikini so bili še v eni tretji trgovini Pa se zdaj ne spomnim imena, tudi nisem sama naročala. Ponekod tak zavajajo s temi licitacijami.... začnejo ful nizko, potem pa cene presežejo redno ceno. Pa folk vseeno licitira Pri littleoneshoes je začetna licitacija 6$, ampak si običajno edini , ki licitira
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:38:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bo pa danes ognjemet na festivalu, tak da vabljena user posted image Bom do 19h doma? Tudi, če ga počakam? Bojo umetno temo naredili? Ja, v nedeljo ob 19ih vsekakor Moj mož umre od žalosti, da pride domov ni ni Lare... Lare al Larike? Uh, saj vem,.... zdaj bo nekaj časa zatišje na RR s tvoje strani
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:40:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja mška pa danes praznuje 10 mesecev: ima rada kužke, kužki pa njo Joj, ko lep kuža.... bubika pa ni lepa?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:43:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
kliknitle Evo, jst bi te... Sem popravla štalo, ki sem naredila...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 4.7.2009 8:50:42 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:44:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja mška pa danes praznuje 10 mesecev: ima rada kužke, kužki pa njo Joj, ko lep kuža.... bubika pa ni lepa? Ne vidim nikje bubike.... Mimogrede.... bubika mi je najlepša od vseh septembrčkov...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:45:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lare al Larike? user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, saj vem,.... zdaj bo nekaj časa zatišje na RR s tvoje strani Larike.... Ne si mislit, da bo zatišje....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:54:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja mška pa danes praznuje 10 mesecev: ima rada kužke, kužki pa njo Joj, ko lep kuža.... bubika pa ni lepa? Ne vidim nikje bubike.... Mimogrede.... bubika mi je najlepša od vseh septembrčkov... hahaha, se mi je zdelo. Kupi si očala tisto drugo pa ne more bit res Meni je itak cukrček, ampak tak z vidika tretje osebe pa po ničemer ne izstopa.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:55:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne vidim nikje bubike.... user posted image Mimogrede.... bubika mi je najlepša od vseh septembrčkov... Ojooooooj....... ma zlato bitje.... nisem je vidla.... mi je zdej en glas rekel, poglej še enkrat tistega kužka... poglej, poglej...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:55:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kliknitle Evo, jst bi te... Sem popravla štalo, ki sem naredila... luškani Točno, Ruji služi na poštnini
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:57:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
tisto drugo pa ne more bit res Vsake oči imajo svojega malarja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 8:58:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Točno, Ruji služi na poštnini user posted image Ja, zato jih pa skupaj nabavimo.... Pa nej se slika... hihi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 9:02:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Točno, Ruji služi na poštnini user posted image Ja, zato jih pa skupaj nabavimo.... Pa nej se slika... hihi Nekateri sellerji ful znižujejo poštnino, če več parov kupiš. Ruji pa niti ne. Littleoneshoes je poslal 3 pare v eni zračni kuverti, kar direkt v kaslc
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 9:21:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nekateri sellerji ful znižujejo poštnino, če več parov kupiš. Ruji pa niti ne. Littleoneshoes je poslal 3 pare v eni zračni kuverti, kar direkt v kaslc Ja, AMpak tej RUji so lepše narejeni....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 14:48:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evrobutiku?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 14:50:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa nimajo 1-6 ful močne gumice okoli gležnja? Ne, tudi tko so narejeni, da bi lahko elastiko malo popustila... imam še ene 6-12, pa so bubiki že na tesno - prav zaradi elastike. Pa že itak je malo krajši in malo širši model. Naročene pa so bile pri eni drugi firmi preko ebaya. o čem vedve to...a o hlačah??
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.7.2009 14:51:07 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 14:55:40
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem cel dan naokoli...sem bila zjutraj že na nohtih,pol sva z šibala v Tuš,ker je bil hladilnik prazen in stanje na mojem gsm tudi...tak da sem si zalogo minut naredila....kak je fajn zastojn telefonirat.. pa še vlažilni robci yohnsons so v akciji Zdaj pa prideta babike domov,sta bile malo v lifu.. Zvečer pa bomo en krog po lentu naredili in si mogoče krofeke privoščli šibam zdaj M skuhat še zelenjavno juhico,revica že dva dni ni kakala....upam da danes bo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.7.2009 15:35:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa nimajo 1-6 ful močne gumice okoli gležnja? Ne, tudi tko so narejeni, da bi lahko elastiko malo popustila... imam še ene 6-12, pa so bubiki že na tesno - prav zaradi elastike. Pa že itak je malo krajši in malo širši model. Naročene pa so bile pri eni drugi firmi preko ebaya. o čem vedve to...a o hlačah?? Če vse prebereš in linke pogledaš, boš takoj vedela o čem....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.