|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
3.7.2009 17:35:29   
Katjusa
PAPARICA:
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.7.2009 17:36:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mihailo na ZS sem ti poslala link do slikic od včeraj....

če še katera želi nej javi ji pošlem link ker imam zaklenjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo zdj sem vidla in ga poskzusam odpretuser posted image

NISEM POVEZAVE NAREDLA TAK DA SKOPIRAJ LINK IN PRLEPI V BRSKALNIK IN BO NAŠLO

sorry za velike črke

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.7.2009 17:38:23   
Čebel@
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.7.2009 17:39:37   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

SHUKA a to da je Maj imel spino bifido se v nosecnosti ne da ugotoviti ane?A zdj po operaciji je pa vse ok in tudi bo kot ,da ni imel spino bifido?
Men ,ko se Mihailo pokaka je adijo,ker ma redek kakec in,ko brca z nogicam bi mi vse umazal itd...
Jaz sem pa brala nase cvekanje ,ko smo se bileuser posted image ,kako je zanimivo...
Hmmm, mal težko al pa lahko vprašanje za naše ginekologe. Načeloma so testi za SB jasni, sam ne delajo jih ker je verjetnosti da se to komu zgodi mala, če so na toliko rojstev kot jih je v sloveniji, kakih 5 primerov na leto, meni, ker se nam je to zgodilo je že to veliko ampak premalo so ginekologi vestni in premalo je denarja v zdravstveni blagajni da bi to gledali. Danes je važno(in kot da ima to kako vezo)če jemlješ v nosečnosti folno kislino, ginekologom je to najvažneje, če jo to pomeni, da se ti to ne more zgoditi, če jo ne je pol je verjetnost večja, ampak kot je NS je tudi folna le v procentih možnost da se to ne more zgoditi, zagotovila ni, ravno zato pa je to pomembno. Danes vem da sem imela izredno šlampastega in nemarnega ginekologa, pa naj ga dekleta še tako hvalijo, pri našmu malčku je marsikaj očitnega spregledal, pa še UZ jev sem imela več kot običajno in še 3D samoplačniško sem šla pa marsikaj ni videl, morda pa samo ni hotel povedati in se tako zaščitil.
Ugotoviti se da SB po krvi in UZ-ju.
Z operacijo so poštimali le to, da nima hrbtenjače zunaj telesa vse ostalo pa niso mogli popraviti, kar pomeni, da njegova povezava hrbtenjače z možgani je še vedno neznanka in ali bo lahko hodil ali ne se tudi še ne ve. Bomo videli kako bo s terapijami, če bomo lahko kaj izboljšali, veliko je že to da sam premika nogice.

Jaz tudi nism bila zadovoljna s svojo g...zdaj imam g ,ki me je imel ob porodu in je zaenkrta ok pa se hvalijo ga prijateljice...smo pa imel infekcijo ob rojstvu pa me g se vprasala ni nic o tem, kaj sele za otrokauser posted image no ,ko so mi pa v bolnici povedali da ima moj otrok infekcijo sem prvo potuhtala na STREPTOKOK bakterijo in sem se full ustrasla...skratka pomoje se da veliko pregledov naredit ,sam odvisno je od g ,ce te napoti oz ti pove da obstaja ta pregled...za streptokok sem jaz tukaj zvedela od punc ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.7.2009 17:42:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

majchy super fotke, lepo da ste uzivale....pa kako ti ta pojster naredis? Ker jaz ga tudi imam pa nimam pojma kak to vi nastavite (joj sem en hlod jaz) :)

misliš blazino za dojenje???

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.7.2009 17:44:26   
MIHAILO

Mihailo na ZS sem ti poslala link do slikic od včeraj....

če še katera želi nej javi ji pošlem link ker imam zaklenjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo zdj sem vidla in ga poskzusam odpretuser posted image

NISEM POVEZAVE NAREDLA TAK DA SKOPIRAJ LINK IN PRLEPI V BRSKALNIK IN BO NAŠLO

sorry za velike črke

aha brskalnik na shrani si?NIC ZA TO ZA CRKE user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.7.2009 17:50:07   
MIHAILO
Katjusa ne greuser posted image al pa ne znam?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.7.2009 17:50:08   
Katjusa
z našim bazenom ne bo nič.... me je moj klical in je reku da je mogoče hin ker je lani na enkrat zmanjkalo polovico vode, smo mel neko cev not pa je verjetno ven padla in je voda ven stekla, sam nismi ziher da je blo to lahko da kje spuščauser posted image in ne bomo reskiral.... no jst sem pa nabavla tabletke in podn nov, pa plovc... še dober da nisem one cevi kupla za ogrevanje....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem pa kupla en mali bazenček za florjana (prejšnega nam je kužek pregriznu).... seveda sem gledala, da je bazenček vsaj toliko velik da se lahko tud jst in benjamin not vsedemauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma je moj reku da bomo počasi tak mogl nekaj boljšega zrihtat al vgradnega al pa kakega malo večjegauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da upam na svetlejšo prihodnost bazenovuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bi bla zadovoljna tud z pol manjšim k ga ma kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to smo mel lani

user posted image
letos pa spedi ko bo napihnjen.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.7.2009 17:50:41   
Čebel@
mihailo........hvala za mailuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.7.2009 17:51:26   
Katjusa

Katjusa ne greuser posted image al pa ne znam?user posted image

link kopiraj v brskalnik (tja kjer drugače vpišem internetni naslov (www.ringaraja.net)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.7.2009 17:52:41   
MIHAILO

z našim bazenom ne bo nič.... me je moj klical in je reku da je mogoče hin ker je lani na enkrat zmanjkalo polovico vode, smo mel neko cev not pa je verjetno ven padla in je voda ven stekla, sam nismi ziher da je blo to lahko da kje spuščauser posted image in ne bomo reskiral.... no jst sem pa nabavla tabletke in podn nov, pa plovc... še dober da nisem one cevi kupla za ogrevanje....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem pa kupla en mali bazenček za florjana (prejšnega nam je kužek pregriznu).... seveda sem gledala, da je bazenček vsaj toliko velik da se lahko tud jst in benjamin not vsedemauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma je moj reku da bomo počasi tak mogl nekaj boljšega zrihtat al vgradnega al pa kakega malo večjegauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da upam na svetlejšo prihodnost bazenovuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bi bla zadovoljna tud z pol manjšim k ga ma kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to smo mel lani

user posted image
letos pa spedi ko bo napihnjen.....

Kako je lepo...dobr da nisi vse kupila...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.7.2009 17:52:53   
Katjusa
majchy kak so šikani še posebno so mi všeč belo črniuser posted image user posted image user posted image user posted image na žalost že imamo bobija... drgač bi kr enga od tvojih imela, upam, da jim najdeš topel domuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.7.2009 17:59:13   
MIHAILO
KATJUSA imas zsuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.7.2009 18:00:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mihailo........hvala za mailuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.7.2009 18:15:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

kaksen pingvin to?

kolumbo kje je ta trgovina?

shuka nasa je tudi full lazja od tvojega...

majchy super fotke, lepo da ste uzivale....pa kako ti ta pojster naredis? Ker jaz ga tudi imam pa nimam pojma kak to vi nastavite (joj sem en hlod jaz) :)

Ja, sam da je tvoja 4 mesece, moj bo pa 5user posted image , je logično,  da je lažjauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.7.2009 18:19:44   
claud
shuka nčse ne sekiraj za kg...sta z larisso kr tm tm...user posted image
Pa tud larisa se še kr ne prekucne....sedi, stala bi....prekucnt se pa ne zna, nočeuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.7.2009 18:25:37   
Vesnozaver
majci luskani so;) lahko posljem slikice se komu?
a ma katera psa v stanovanju? kaj ko se otrok zacne plazit pa dlake pa pes?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.7.2009 18:26:38   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Pa tud larisa se še kr ne prekucne....sedi, stala bi....prekucnt se pa ne zna, nočeuser posted image user posted image
Sej se ne sekiram, ker vem na čem smo, če ne bo zdaj bo pa čez 2 meseca, pa kaj, hvaležna sem za vsak gib ki ga narediuser posted image

Evo Maj vas pozdravlja, tolk rad sedi pa po tipkovnici mahauser posted image , najboljši mi pa je k ma 5 prstov v ustih pa zraven čebljauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.7.2009 18:29:57   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sej se ne sekiram, ker vem na čem smo, če ne bo zdaj bo pa čez 2 meseca, pa kaj, hvaležna sem za vsak gib ki ga narediuser posted image

Evo Maj vas pozdravlja, tolk rad sedi pa po tipkovnici mahauser posted image , najboljši mi pa je k ma 5 prstov v ustih pa zraven čebljauser posted image

user posted image user posted image user posted image
moja tud najrajš klepeta s polnimi ustiuser posted image so jim očitno zanimivi zvokiuser posted image

Me veseli da si tako pozitivna.....verjetno tudi to maju pomaga pri okrevanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.7.2009 19:04:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majci luskani so;) lahko posljem slikice se komu?
a ma katera psa v stanovanju? kaj ko se otrok zacne plazit pa dlake pa pes?

seveda lahko.......smo pa obdržali 4(3 temne in enega črno belega),2 švohcana ki pa tudi jedla nista smo dali pa uspavat........mi je hudo ampak je rekel veterinar da b psico preveč izmozgali,malija bi pa glih tako poginilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.7.2009 19:12:39   
Čebel@
zdele ko imam pa jaz 2 minuti časa za computer,pa ni nobeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.7.2009 19:20:37   
Čebel@
ni nobeneuser posted image no jaz grenm bananiko naštimat za pančanje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.7.2009 19:29:48   
tanci29
cao

evo mene

kužki so ful cortik...ma ja mi smo v bloku tako da nebomo mel še domačih živaliuser posted image ...že zdej me vsi čudno gledajo ko dva mala otroka sabo vlačimuser posted image  happy meuser posted image

shuka-res si neverjetno dobra baba..svaka ti čast res kapo dol....se veselim s tabo za vsak majev napredek...tele dohtarje bi pa kr nekm sunla...čeprav na koncu pri tebi najbrž kot to da bi bila bolj pripravljena itak nebi blo kaj drugače...ali se da to že v nosečnosti kaj popravit?

mihailo je pa tolk zamišljen

katjuša-lep bazenček...škoda da ga ne bo letos

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.7.2009 19:41:49   
Shuka
Tanci - sej študiram, da je bilo v tem primeru boje za naju, da tega nisva vedela, ampak ker se ta SB zapira do 6 ali 8 tedna nosečnosti in doberUZ diagnostik bi ti še vedno dal možnost odločitve, ker to ni le to, da ti rodiš takega otroka, navsezadnje se matraš skozi življenje tako ti kot otrok, ampak verjetno bi bila nosečnost težja, če bi vedela, kot je bila in če zdej pogledam kaj sem dobila mi ni žal, ker takega sončka si tudi predstavljati nisem mogla, da bo. MA sem prespričana, da se tega ne da popraviti, v tem primeru so to genske napake, kot tudi druge bolezni se v nosečnosti z ničemer ne da popraviti, lahko le ublažimo druge stvari, kot to, da si izboljšamo kri, da je vsaj nekaj potem dobro ko dete pride na svet, operativno nikoli v nosečnosti ni možno popraviti, razen res kakih izjem, pa še to je vse visoko tvegano.

Prej sem bila še jezna na ginekologa, zdaj mirno živim in vse to me je res naredilo močno in mi vsekakor postavilo prioritete v življenju, ne samo da je to otrok, tu je tudi kvaliteta življenja in njegova vrednost in pomen.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.7.2009 19:50:33   
Vesnozaver
shuka lepo si to napisala, predvsem zadnji odstavek!

majci sem poslala slike vsem v svojem imeniku! Se kateri posredujem mail s slikicami in tekstom, da boste posredovale?al bos ti majci kaj sestavla?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?