|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
2.7.2009 21:45:24   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dobro bi bilo prebrati še kakšne so posledice pri porodu z ritko naprej.......

KRUCE, kje ste vi, na riti al na glaviuser posted image

Trenutno smo na glavi, vendar pravi G da ni nujno da tako ostane...

Jaz sem bil pri en par obratih zraven nekateri so bili uspešni drugi ne. Sem se po posegu pozanimal mal pri njih kako pa kaj pa se niso pritožvale nad bolečini.

CR je pa zdaj tud mala malca!

Lahk men to govort aneuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.7.2009 22:08:44   
Goldy
jazzz in anci banci čestitke za vajina sončka!!!user posted image user posted image user posted image

rubin - krasno, da vam gre na bolje!!

Reby - držimo pesti, da se poba obrne in ne bo dileme kako rodit, ne.

mojsonček - kako kaj Gorenjska? Polubčkaj Zojo v mojem imenu!

Ostalim lep večer, midva greva mal zadremat, dokler ne bo budnice....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.7.2009 22:20:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Se je ravnokar tudi Rubin javila na dvojčkih

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Aha vidim, da me je matcar prehitela .

Ja danes je en tak srečen dan. Ful sem bila vesela, ko sem zvedela da je ultrazvok pokazal dobre rezultate.

Vidite, da vaše dobre misli in želje pomagajo! Hvala, hvala hvala.

Naj tako tudi ostane.

držimo pesti, da bo vsak dan bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
3.7.2009 6:22:01   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Mikla - želim ti lep pogled na pikico in vse naj naj na pregledu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
3.7.2009 8:18:59   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, petek jeeeeeeeeeeeeee....

ančibanči, čestitke za malega princa Svita user posted image user posted image

Miklarom, uspešno nuhalno ti želim in da bo ja vse v redu s pikico user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
3.7.2009 8:35:51   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Uživajta ob pogledu na vajino pikico! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
3.7.2009 8:45:57   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Uživajta ob pogledu na vajino pikico! user posted image user posted image user posted image

vse dobro želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.7.2009 8:47:48   
Bumo
Jazzi iuser posted image user posted image user posted image ravo.gif]n Anci....čestitke lubici za vajini bebici!!!!!
Rubin, samo, da vam gre na boje!!!!!!
Jutro lubike!!!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
3.7.2009 12:06:48   
miklarom
pozdravljene!

eve mene nazaj!  Sem tolk žalostna da skos karuser posted image , namreč v ponedeljek moram v bolnico ker sem imela slabe izvide in sicer voda ni bla o.k., pa kri, za povrhu pa še povišan pritisk. Mi je rekel, da mi mora zrihtati pritisk, da bop pol o.k. sam s čim hudiča mi to bojo , al tabletam al kaj, zakaj pol morem bit noter v bolnici, sej m i ni nič več jasnouser posted image . Tak da NS mi danes ni delal, ker je rekel da mio bo drug teden ko bom noter naredil, pa pol še cerklažo obenem. Tak da sem ziher za enih 14.dni noter zapizecana.

miska73 - jest se ti res opravičujem k nosem danes prišla, sej sem dobla sms, sam sem bla tolk na tleh, da nisem bla sposobna nikamor kot domov, glava me pa boli da mi jo bo vsak cajt razneslo

anci banci - čestitke za sineka Svita user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
3.7.2009 12:17:23   
Reby
mikla - kaj me strašiš. Dej nč bit žalostna, vse se bo porihtal, boš vidla, glavn, da bo s pikico in s tabo vse ok. Vse bo še vredu, verjemi, šcccc stran slabe misli, samo pozitivno user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
3.7.2009 12:24:04   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pozdravljene!

eve mene nazaj!  Sem tolk žalostna da skos karuser posted image , namreč v ponedeljek moram v bolnico ker sem imela slabe izvide in sicer voda ni bla o.k., pa kri, za povrhu pa še povišan pritisk. Mi je rekel, da mi mora zrihtati pritisk, da bop pol o.k. sam s čim hudiča mi to bojo , al tabletam al kaj, zakaj pol morem bit noter v bolnici, sej m i ni nič več jasnouser posted image .

Pritisk imaš lahko povišan ker se pač bojiš izvidov itd, lahko pa je stvar patološka, se pravi da lahko nekje tiči vzrok ki ti lahko precej škoduje.....
Zato ti bodo lepo pod nadzorom vodo pa kri poštimali zraven pa še ugotovili vzrok pritiska. Nč tacga, mal dolgočasnih počitnic...
Kje pa boš to ležala?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
3.7.2009 12:26:25   
miklarom
kruce - v Trbovljah bom. Daj mi povej kaj ti dajejo za pritisk a tablete al kako

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.7.2009 12:33:48   
mismis
Miklarom, kaj nas pa strašiš user posted image user posted image , ti pojdi naslednji teden lepo na počitnice, pa naj to pošlihtajo kar imajo, pa nuhalno ti naredijo in cerklažo, pa ma da je vse v redu. A sva zmenjeni

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
3.7.2009 12:46:01   
miklarom
mismis - sva zmenjeneuser posted image , sam me vseeno me skrbi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
3.7.2009 12:54:14   
miska73
Miklarom se mi je zdelo, da nekaj ni vredu, ker ni bilo nobenega glasu od tebe.

Za današnjo kavico se ti nič ne sekiri.
Se bomo pa kej videle, ko boš na počitnicah v Trbovljah.
Če ti bo seveda ustrezalo.

Kolk si pa imela pritisk?
Kaj pa je bilo narobe na krvnih izvidih?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.7.2009 13:13:03   
gapii27
ojla... sem ena nova izmed vasuser posted image   eno vprašanje...a so vam tud pustili v jajčnikih majhne folikle? koliko časa so potem še rastli in pokali...jes sem v 7 tednu in še imam oba jajčnika 11-13 cm folikli so že kr veliki...upam da kmalu počijo, ker imam na levi strani pravo izboklino, ko se vležem...
hvala in srečno vsem

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
3.7.2009 14:18:13   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miklarom, kaj nas pa strašiš user posted image user posted image , ti pojdi naslednji teden lepo na počitnice, pa naj to pošlihtajo kar imajo, pa nuhalno ti naredijo in cerklažo, pa ma da je vse v redu. A sva zmenjeni

Jaz se kar pod tole podpišem, mišumišu, če dovoliš user posted image Si tko fino napisala user posted image
Mikla* sej v bolnišnici ni tko hudo. Lepo te bodo poštimali, pa tlak bo ziher nižji, kot je že Kruce napisu ... sindrom belih halj ... tudi mene malo matra user posted image

Gapi, meni so folikle pustili, sam niti nisem mela kakšne izbokline, ker (tokrat) nisem imela hiperce ... Ti bodo še druge punce kaj napisale, mogoče Špelca user posted image user posted image

Sem dobila danes paketek, no, v bistvu 4, user posted image od Recinkota, pa bova previjalno vrnila user posted image Je zelo na približno narejena ... poškodovana zgornja plošča ... sranje v glavnem. Sva mislila, da bova mela danes že skoraj vse pripravljeno, zdaj je pa spet na vrsti čakanje. Do torka ne bova dobila druge user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
3.7.2009 14:42:10   
miklarom
miska73 - ja ti kar pridi drug teden kaj v moj apartma v bolnici, sam  bo bolj pri ta slabih ne bo glih predsedniškiuser posted image , bom te pa zelo vesela.

kri - povišani levkociti ( kar jih imam že tak skos )
voda - nimam pojma k mi ni povedal mi bo vse drug teden, in takrat mi bo delal tudi NS

pritisk merila 3x 1.in 2.  -  160/100 3. - pa je padel na  150/90

Reby - joj saj grem stran s takimi mislimi, sam mal mi jih še vseeno vstaneuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
3.7.2009 14:43:28   
miklarom
Semper - ja k'r nam mi vse poštimajo, samo mojo pikico mi pa naj pri miru pustijo, k je ne dam

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
3.7.2009 15:07:34   
miska73

miska73 - ja ti kar pridi drug teden kaj v moj apartma v bolnici, sam  bo bolj pri ta slabih ne bo glih predsedniškiuser posted image , bom te pa zelo vesela.

kri - povišani levkociti ( kar jih imam že tak skos )
voda - nimam pojma k mi ni povedal mi bo vse drug teden, in takrat mi bo delal tudi NS

pritisk merila 3x 1.in 2.  -  160/100 3. - pa je padel na  150/90

Reby - joj saj grem stran s takimi mislimi, sam mal mi jih še vseeno vstaneuser posted image

Boš vidla, da bo vse vredu.
Kdaj pa pričneš s počitnicami? Že v ponedeljek?
Boš povedala kako so obiski. Pa ti prinesem kak priboljšek pa malo smeha.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
3.7.2009 15:12:23   
Sempervivum

Semper - ja k'r nam mi vse poštimajo, samo mojo pikico mi pa naj pri miru pustijo, k je ne dam

Ja, itak, sej zato bodo pa nate spravili user posted image
Če ne bi bila noseča, se noben ne bi sekiral zaradi povišanega pritiska user posted image , pa levkocitov (ki jih imaš, kot praviš že takoalitako od prej) user posted image , ...

Drži se! Pikic pa itak ne damo user posted image , smo se preveč namatrale zanje ...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
3.7.2009 15:49:28   
Kruce Fiks

kruce - v Trbovljah bom. Daj mi povej kaj ti dajejo za pritisk a tablete al kako

Hja beyba! Itak da ti tam ne bodo prtiska nižali s polaganjem rok...user posted image
Boš dobila tableke ki jih lahko papcajo nosečnice, pa seveda stvar ki dela čudeže - dietouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.7.2009 16:24:18   
spelka12
gapii sem prebrala o foliklih. Meni so jih pustili samo 2, hiperco sem imela pa kr hudo. Jajčniki so se mi povrnili v normalo šele v 18t. Bolel me je ko user posted image  na začetku. Nč se sekirat, samo spremljajo naj te mal bolj.
jazzzziiiiyyyy in anci banci iskrene čestitke, Boris in Svit, vi2 pa dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image user posted image
miklarom glavno je, da te pošlihtajo. Sej hitro mine boš vidla.
semper a vaju mal zaj.......? Ma jest bi pop...... komaj čakaš, pol pa dobiš vse narobe. Jest glih zarad tega ne upam nič po netu naročit.
rubin a pol naše user posted image  pomagajo? Super je prebrat, da sta pupi bolje. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
3.7.2009 17:09:02   
miklarom
miska73 - ja v ponedeljek začnem s počitnicamiuser posted image . ti bom povedala za obiske in mi kar prinesi smeha bom full vesela

špelka- hvala ja upam da bo minalo.

drage moje vam bom poročala preko sms - ov kako bo potekalo da boste seznanjene. a pravuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.7.2009 17:53:29   
jona3
miklarom h kateremu dr pa hodiš v trbovlje. sem bla jaz lani tud tam na cerklaži in sem bla not pet dni pa še to me je komi domov spustu je moj prosu. pritisk si pa mela povišan verjeten zato ker te je bilo strah ns. zakaj boš pa mela cerklažo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?