![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:48:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Alenka, oktober bo tik tak tukaj.... bo lušno Potem pa še kak nečakec/-inja pride na vrsto?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:51:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že od 13.6 je v Ameriki.... da ti slučajno ne pride bolan domov...z gripo daj ne straši je.. hahaha, da nisi ti tu bolj prestrašena Se ne boš hotela spoznat z Laro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 7:58:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... sem pomislila tudi na to možnost, ja. ko si bila še , si bila bolj družabna kdaj greste od doma? Mi se bomo mogli počasi zrihtat in štartat, bubika je že sitka. bomo šli malo v mesto, jaz bom poskusila eno kavo spit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:00:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... sem pomislila tudi na to možnost, ja. ko si bila še , si bila bolj družabna
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:01:38
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Alenka, oktober bo tik tak tukaj.... bo lušno Potem pa še kak nečakec/-inja pride na vrsto? jaaaaa jima že dolgo težim, da bi bila rada teta... pa da bi Sara imela še koga za igro... pa sta rekla, da je v planu madonca sm čist vzhičena zaradi poroke... so mi tolk fajne... sploh pa še, če se moja sestra poroči... ker vem kolk je lep občutek biti nevesta... ok bom zdej mal probala pozabit na to, če ne se mi bo do oktobra še vlekloooooo... danes skočimo še po zadnjih nakupih za kosilo po krstu... torto se bom že danes lotila (biskvit), jutri pa dekoracijo... upam, da mi bo uspelo... če pa ne, imamo pa še vedno za rezervo sestavine za kremšnito
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:02:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... sem pomislila tudi na to možnost, ja. ko si bila še , si bila bolj družabna kdaj greste od doma? Mi se bomo mogli počasi zrihtat in štartat, bubika je že sitka. bomo šli malo v mesto, jaz bom poskusila eno kavo spit ja pa jo daj spat zdaj....pol pog idita... konc koncev pa ima tak bubika tak fajn ležeč voziček,da ni problem če ti zaspi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:12:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa jo daj spat zdaj....pol pog idita... konc koncev pa ima tak bubika tak fajn ležeč voziček,da ni problem če ti zaspi... Ja, saj to planiram, da bo v vozičku spala. Bom kar terenca vzela. Če jo grem zdaj spat spravljat, pa bo začel murfi delovat - naenkrat bodo velike oči, nasmeh čez cel obraz, pa ne in ne spat Evo, zdaj je našla odprto previjalno torbo in bo inventuro naredila, imam še čas
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:16:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, zdaj je našla odprto previjalno torbo in bo inventuro naredila, imam še čas facika mala... me se gremo oblačit.počasiiiiiiiiiiiiii,upam da mi M ne zaspi,ker je okol devete njena ura...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:17:24
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz imam pa našo v stolčku v kuhinji...se nekaj napenja in čakam, da opravi saj res, lahko bi jo pa kar na kahlico dala! ah, neee.... ne še
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:17:54
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,boš imela tudi bubija zraven?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:30:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bubi,boš imela tudi bubija zraven? ja. Saj zato pa ne morem dat bubike doma spat - ker potem gre že bubi spat Tak, zdaj pa se gremo res zrihtat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:46:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bubi,boš imela tudi bubija zraven? ja. Saj zato pa ne morem dat bubike doma spat - ker potem gre že bubi spat Tak, zdaj pa se gremo res zrihtat ajd,lahko pa počakaš pri astoriji....mislim,da bi naj tam se dobile,ker ena ne ve kje je MP...pa gremo skup tja....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:48:35
|
|
|
|
petra1978
|
Jutro! Sem vas prišla malo prečekirat preden grem k frizerju . Gal je pa včeraj dobil po obrazu takšne flekce, danes jih pa ima še zadaj po glavici in po hrbtu. Od sonca ni, tako da sumim hrano. Je pa res, da sem mu predvčerajšnjim in včeraj dala nektarino - prvič. Al bi to bilo mogoče lahko kako povezano z vročino, ki jo je imel? Bubi? Bubika in Ana sta pa res luškani, ko takole počez spita
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 8:57:50
|
|
|
|
Olivija*
|
petra, jaz pa mislim, da je Gal prebolel šesto (ali je to peta??) otroško bolezen. najprej je par dni visoka vročina, potem pa izpuščaj. nisem sicer ekspert, ker je A še ni imela,ampak pri L od jazzy so bili taki znaki...
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 3.7.2009 8:59:10 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 12:49:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarayaajd,lahko pa počakaš pri astoriji....mislim,da bi naj tam se dobile,ker ena ne ve kje je MP...pa gremo skup tja.... too late prebrala.... zdaj pa me res zanima, katera ni vedela, kje je MP Drugače pa - za otroke je super zdaj v času festivala Lent Tiste malo večje mislim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 12:49:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jutro! Sem vas prišla malo prečekirat preden grem k frizerju . potem pa slikice ti flekci + vročina pa bi res lahko bili 6. bolezen, kot je Olivija napisala..... nič hujšega, nič zdravljenja, počakaš, da mine. Čez kak teden pa spet probaj nektarino, da se še glede tega prepričaš.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 14:46:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* too late prebrala.... zdaj pa me res zanima, katera ni vedela, kje je MP tista,ko je pijačo plačala... Ne živi dolgo v MB.. Ja..fajn imajo v Mestnem parku...pa še zrak je čist
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:02:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... Ja, kdaj se vidimo, da ti vrnem tisto reč?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:05:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz imam pa našo v stolčku v kuhinji...se nekaj napenja in čakam, da opravi user posted image Moja Lara pa ne more potrebe opravljat sede... se napenja, napenja.... nič.... pol jo pa malo poležem, pa je takoj porcija...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:05:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... Ja, kdaj se vidimo, da ti vrnem tisto reč? Ko prideta v MB
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:27:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... Ja, kdaj se vidimo, da ti vrnem tisto reč? Ko prideta v MB Kaj se ti mešaš tle... Joke...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:33:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se ne boš hotela spoznat z Laro jo že poznam... Ja, kdaj se vidimo, da ti vrnem tisto reč? nevem imej lara tisto reč al pa jo daj nekomu....ti nakažem....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:40:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
imej lara tisto reč al pa jo daj nekomu....ti nakažem.. Ja tko pa ne bo šlo..... ni pošteno..Boš ti rajši komu šenkala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 3.7.2009 15:41:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz bom Larčki danes dala MOnte za malico.... sem jih kupla, da sem dobila en magnetek... hahaha
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.