črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 črtica zakaj pa ne vzamete še starejšega zraven v Zadar? zato k se vsega po pol ure naveliča,.nikamor ga ne morva uzet,...pa tud 4 ure se ni zmožn pelat dfrgač je str 9 let, in pri mamic nima nobenih igrač, še tv mu komaj dovoli gledati,..in ko pride k nam noče nič zamuditi,..in vstane že ob 6 sam da ne bi kej zamudu ker mi2 bi ga z veseljem sabo vzela,..sam ker edin kar zna je težit kdaj bomo tm tko to se začne po 15 minutah vožnje,..zanč smo šli do domžal pa je bla že panika,..pa če bi bli tm otroci bi še šlo,..da se zamoti,..tko pa nobeden od njih nima otrok,..sicer ivana dela u šoli in bi se lahko zaposlila z njim,..sam ne morva pridt ke pa ji rečt,"na kle ga maš, mi gremo pa naokol",... sicer je pa skos,..jz bi coca-cola, jz bi sladoled,. men se nada več hodt,..jz bi šel v kino, jz bi kebab,.... sj štekate deja super mere mene pa kr srce zaboli ,ko tole preberem...otroci locenih starsev so res bogi...Crtica vedi ,da otrok za to ni nic kriv,vem ,da ni tvoj sam a ti je tesko mu kupit ke bap,coca-colo....itd...a zato ga ne bi pelala zraven,jaz ne vidim razlog zaradi katrga bi imela problem...oprosti ,ali pa ne razumem kaj si hotla rect? ne res ne razumeš,...ni problem v temu da mu nebi otla kupt,..sam s čem nj mu..dnarja mam komi dost za planice pa mlek,..brez skrbi da dobi vse kar želi, sam ne zna pokazat nobene hvaležnosti,..gre se za odnos, da če km gremo sam skos neki hoče,..tud 1 minuto ne mormo neki delat se že naveliča a veš sj tm ma tud dojenčka,..punčka je bla rojena avgusta,..sam morte razumet da mi2 v 3 letih odkar sva skupej nisva mela tud 1ga vikenda zase,..in poj nama nardi lažne upe,..že začneva planirat in poj kajla,... sj se ne gre za malega, ampak zanjo in za njen način,..zarad nje je tamau tak kakršen je,.. k drgač je čist kul,..če ga mamo mi dost cajta se čist spremeni pa umiri,..sam med vikendi je pa za znoret mi2 bi se šla družabne igre in podobno sam kaj ko če ne zmaga čist znori,..pa če zmaguje se po 5 minutah naveliča,..al pa noče poslušat kako se igra ,.... zmeri je nekaj,.. aja pa u zadru se lih nikjer ne morš kopat,..tm je morje čist umazan od bencina(čolni) al pa je kuuj "divji" morje (globok 2 metra ali več,..pa močni tokovi) tamau ne plava lih dobr joj k bi tko rada vi2 da bi se nekak rešil sam ne gre,..ker itak moja beseda nič ne velja
|