|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
2.7.2009 20:50:30   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Članek: davila mamo

Ker ji je mama pogosto grozila, da jo bodo spekli namesto odojka
user posted image

se je mlada 4-mesecnica odlocila, da tega ne bo vec trpela in je poskusala zadaviti lastno mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zdej sm se pa skor polulala od smeha! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jst butl na začetku gledam, kaj si to za en članek prlimala...user posted image

user posted image

Tud skor crknla od smehauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.7.2009 20:55:57   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Jaz sem doma! Bilo je super! Škoda da nas ni bilo več! No, mi smo se imeli fajn!

user posted image

sam eden manjka, ker ni hotla nobena slikat, ko smo bli mi tam. Mi pa smo doma pustil aparat, ker nismo mel baterij

tamika iz katerega konca pa si ti?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.7.2009 20:58:48   
claud

Jaz sem doma! Bilo je super! Škoda da nas ni bilo več! No, mi smo se imeli fajn!

user posted image

Ja kok so huuuuuudiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Men je pa ful žal da nisva pršleuser posted image

Ampak se vidi da so bli sami fantje......TOČA JE BLAuser posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.7.2009 20:59:57   
simonakr
user posted image user posted image Barbara jest sm Lariso tkole prijela pa dvignila, se je začela tko režat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.7.2009 21:03:11   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

user posted image

sam eden manjka, ker ni hotla nobena slikat, ko smo bli mi tam. Mi pa smo doma pustil aparat, ker nismo mel baterij

tamika iz katerega konca pa si ti?

prekmurje

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.7.2009 21:21:39   
simonakr
Jest grem pod tuš pa spat!
Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.7.2009 21:54:59   
BarbaraGS
simonakr ja ponavadi jim pase tak nacin telovadbe. Dojencki so zelo elasticni :) faca, drugic jo slikajte :) Nasa pa se ni smejala, sam zacudeno je gledala, sam ni je pa motilo :).

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.7.2009 22:01:08   
Katjusa
evo naši zrihtani in spijo, florjan je zaspal še predno sem prišla na AC tiste k ste ble tam veste da je do tja par sekunduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da pohvalim kolumbo za čudovit dan in rebeko za čudovito družba za kratek čas ji je pomagala tud brkn....
seveda pa najboljši Rok in Maj (gostitelja), Nik, Uroš, Benjamin in Florjan (gostje) so pravi carje in žal vam je lahko , da niste prišli no polek domačih in Florjana smo se veselaga čofotanja udeležila tudi benjamin in moja malenkost, k je dvignala mal nivo vode sam ni blo panike ker imajo dovolj visok rob....

brkn sam res nismo nič slikele, ko ste prišli.... sem smotana sploh nisem spomnlauser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 2.7.2009 22:03:54 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.7.2009 22:03:11   
brkn83
Nik je že v postli in je kr takoj zaspal, danes je vse skupaj spal nekje pol ure. Med potjo domov iz Ljubljane je spal celih 15 minut.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.7.2009 22:05:15   
Katjusa
kolumbo in rebeka jst sem vama poslala slikice na mail upam, da dobite vse je 8 delovuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa čist vseh nsiem k sma pol večina na koncu benjamin in jstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.7.2009 22:05:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Članek: davila mamo

Ker ji je mama pogosto grozila, da jo bodo spekli namesto odojka
user posted image

se je mlada 4-mesecnica odlocila, da tega ne bo vec trpela in je poskusala zadaviti lastno mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zdej sm se pa skor polulala od smeha! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jst butl na začetku gledam, kaj si to za en članek prlimala...user posted image

user posted image

Tud skor crknla od smehauser posted image user posted image user posted image

ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.7.2009 22:07:22   
brkn83
katjuša lepe slike. user posted image user posted image user posted image user posted image A pa benjaminu ni bila premrzla voda, ker nik začne kr jamrati ko ga dam v bazen.

Vidim, da kolumbo ni še nikjer, verjetn ste ji tolk dela pustile da je še kr neki časa ne bo nikjer.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič zdej pa hitro šibam pod tuš potem pa za knjige, ki me še vedno čakajo v postli

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.7.2009 22:09:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša lepe slike. user posted image user posted image user posted image user posted image A pa benjaminu ni bila premrzla voda, ker nik začne kr jamrati ko ga dam v bazen.

Vidim, da kolumbo ni še nikjer, verjetn ste ji tolk dela pustile da je še kr neki časa ne bo nikjer.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič zdej pa hitro šibam pod tuš potem pa za knjige, ki me še vedno čakajo v postli

najprej mu je bila malo hladna, ker je bil ful vroč pol je pa ful užival ni pa spustil niti enega krika sem misla, da bo sitnaru in ga bom sam zmočla pa ven dala pa je užival je pol še ful šprical..... aja voda je imela 32°Cuser posted image user posted image user posted image

veš kak dobre slikca b i bla če bi bil še Nik zraven na sliki... ful mi je žal, da se nismo prej tega spomnli
juter se dobimo na sitem mestu da nardimo nove fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 2.7.2009 22:12:16 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.7.2009 22:11:25   
Katjusa
kolumbo pa prej k bo vse tri dece zrihtala.... to mal trajauser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa ji nismo kej velik pustil.... ko sem jst šla je bla večina posravljena

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.7.2009 22:19:07   
claud
katjuša super slikceuser posted image user posted image
ej sam morm rečt da si prov faca!!!!!!!!!!!-čist nč ti ni problem pridt kamorkol....briga te.... popokaš otroke in gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.7.2009 22:20:23   
Katjusa
glede na to, da nobene ni gem še jst pod tuš pa gledat eno film z lubijem k pol sem ju3 in v soboto sama pa še ponoč, ga ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

pozabla sem povedat, da je žensko čast na danešnjem srečanju gor držala ob kolumbina krščenka (9mes).

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.7.2009 22:23:13   
brkn83
js pa grem zdej za knjige.

katjuša - sej nisem mislila dobesedno glede kolumbinega čiščenja.

Lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.7.2009 22:24:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

katjuša super slikceuser posted image user posted image
ej sam morm rečt da si prov faca!!!!!!!!!!!-čist nč ti ni problem pridt kamorkol....briga te.... popokaš otroke in gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa čem.... pa na koncu se mam vedno finouser posted image user posted image user posted image user posted image ma sem bla tud včasih taka in se mi ni nikamor dal pa nesim vedla kak bi to pa ono pa sem se zgovarjala na sve možne načine, da ne morem prit.... no pa sem prišla k pameti in raje grem in se udeležujem takih stvari je zdravo zame in za moje otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , žal mi je da nas ni več ampak vsak zase ve kako in kej jst sem pač vsepovsod.... sicer pa to dons je blo blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image 75km nekjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.7.2009 22:24:12   
tanci29
čao kurike

jojjjjj ste uživale...jest mam neupravičeno...sprejmem ukor sam da me kam vn ne vržete...

ni mi zneslo, sicer sem bla u btcju pa sem pol mogla letet po erika...ampak mi je avto nekam čudno zavijal na tistem križiščuuser posted image ...
smo u polnih pripravah za posebne goste...mislm tole ribanje je kr neki...pišuka use sem že zglancala in zdej je vse spet navlečeno vsepovsod

sem pogledala zadnjo stran...super slikice

pa elizabeti vse naja naj za obmesečnico

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.7.2009 22:29:09   
claud
Tanci če mi na zs pošlješ tvoj mail, ti lahko pošljem nekaj kar bi ti lahko prav pršlo zdj k pričakuješ obiske!!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.7.2009 22:36:20   
Shuka

user posted image

Kaj so carji user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.7.2009 22:36:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image
tako mi j pacal...mi j kr zlico hotel vzeti pa roke v usta...
user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj je luškan.

Jest sem našmu včeri dala mal jabka, pa ga ni loh hotu, pol sem mu pa spet dons, pa sem ga zmiksala pa razredčila pa najprej spet ni hotu, pol je pa kr začel papat, ma sem mu kuj mogla dat 20ml, ne sam 3 žličke. Kr jokat je začel k sem nehala, pol sem mu pa dala še mleko pa je blo OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.7.2009 22:36:25   
sunny24
Evo, Gaja je lihklar zaspala, moj pride hmali domov, jst pa mam malo cajta za rr.

Prej smo šle z Gajo malo ven in je prov pasalo. Popoldne sm pa pospravljala stanovanje, pa cunje prala...Se mi zdi, da mi je en prnesu še dodatne cunje, k to ne more bit res...Mi2+Gaja pa da naberemo cot v 1 tednu za najmanj 7 strojev al pa še kaj več???

katjusa, full dobre fotke! Pa fajn, da je Benjamin užival!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.7.2009 22:37:07   
Shuka
SURF - upam, da boste kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

shuka pri nas je blo tok soparno že zjutraj ko smo šli na sprehod, prejle je pa dež padal in je sedaj boljše Čakam da dam še Žigca spat da mal prezračim
Že dons ni blo za žvet, pa če se ne motim sva midve iz istega kraja, tko da vem kolk je blo soparno, bo treba jutri ob 8h že ven na luft
shuka hvala... Vem kak je to ja, pol pa vmes pozabim kaj sem htela napisat, al je tema ze tolk naprej, da nima glih smisla, al pa celo vse napisem, pa se mi zbrise po nesreci :)
Evo sem si šele zdele vzela res čas, k sem tamalga dala spat, se stuširala, vse pospravila, perilo obesila in mam mal relaxa.
Ej hude fotke s tvojo tamalo pa mislim, da je še čas da ji voščim za 4 obmesečnico.

punce pozor: sem klicala v razvojno in center soca in izvedela naslednje:
Rehabilitacijski center Soca ima vadbo samo po narocilu razvojne
Otrocki, ki imajo rahel ekstenzijski vzorec ali so rahlo zategnjeni - fredov obroc ne!!! Raje v narocju mamice ukalupljeni kot v lupinici
Ma to se vse poštima s hendlingom, jest ga izvajam od 2 meseca pri mojem ker je še tolk bolj poseben primer pa kar gre, res da bo še veliko dela ampak bo šlo.

JOOOJ LAPTOP MI BO CRKNUUUuser posted image

No tko, kaj sem še hotla, ja nč, jutr rečemo še kako ne user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.7.2009 22:38:43   
sunny24
shuka, joj ku sm pogrešala tvoje poste! Mi je prov lepo, k se spet javljaš...user posted image   Kako Maj? Vidim, da je ratala japka njamsi...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?