Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:07:00
|
|
|
|
sunny24
|
barbara, Gaja je pred par dnevi ugotovila, da zna tudi kričat in spušča take lepe visoke tone, da ti gre skoz uhe... Pa jst se tudi kdaj sprašujem, če je hiperaktivna, k tolko krili z rokami da mi ni nič jasno...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:12:04
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za odgovore glede dormea. Če prav zastopim je to bolj trd jogi barbarags joj sej Žiga je tud tak k je zaspan in zamudimo trenutek. Z rokami učke mane, pa dudo vn odriva, skratka takrat ga morm k seb stisnit nekako dudo uturit in ga uspavat joj tili naši cukrčki majo iste fore . Pa čestitke za obmesečnico. Glede selitve se pa ne sekiraj, vse se bo poštimalo boš vidla sunny ti si zadnje čase zgodnja ptička, a ne moreš spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:16:42
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, ne da ne morm spat, Gaja se zbudi in pol se morm še jst... Če bi blo po moje, bi spala še kako urco al pa dve... Sicer je pa Gaja pridna, se ponoči 1x zbudi za papcat in spi dalje. Sam jst grem pozno spat (po24h) in pol mi je malo muka zjutri...Sej zastopiš ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:21:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
POZDRAVLJENE...z eno roko pisem z drugo drzim mihaila...na srecanje nisem mogla pridit,ker nimam avta...da bi me pa moz pripeljal,bi me pa lahko ,ko gre v sluzbo ob 6h ...ce grem na vlak morm se na bus do zelezniske in je full kompliciran... upam,da se mate lepo... BRKN full lep colncek koliko pa STANE Danes sem mu dala par lick slivve kasice...kako zdaj naprej?kdaj mu spet lahko dam???jutri?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:23:03
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, jst bom Gaji začela dajat kar po paparici. A jo maš?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:31:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
SUNY ja imam jo..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:34:19
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 mihailo, jst bom Gaji začela dajat kar po paparici. A jo maš? Sej to maš pa tud na netu - www.paparica.si
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:35:05
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS zdaj pa ste se res vse sle rihtat al kaj ? uzivajte se zame smrk smrk, nove kopalke, pa nikjer za se pokazat v njih smrk smrk... sej vec kot celulit in odvecnih kil itak nimam za pokazat hehe Tiste ki dojite, se ne bojite premrzle vode in kaj je to premrzla voda za mleko? Ker se mala ne redi, je mene se vedno tak strah, da ga nimam dovolj, da si nicesar ne upam, pa se pivo sem zacela pit, ko drugac ga ne maram prevec. Mislim pa, da mala dovolj poje, ker zadnje case lepo pije in ji vse mleko tece ob strani dol in je pravi mali pujsek, sam ne vem al vse pokuri ko je tak dejavna al je moje mleko za en drek...al pa ga res ni pa se boga sladka s tistimi kapljicami ki so... Barbara, mene premrzla voda ne skrbi. Jst sem se kopala v morju, na mleku ni blo vidt posebnosti. Kar se pa tiče nerejenja... Lahko je pač taka da noče velik jest. Sej če se sama neha, pa noče več dojke pol ma zadost, nimaš kej. Z glavo skoz zid ne gre. Če bi pa rada da se več redi pa probi jošk ponujat tud za tolažbo, uspavanje,... Se fino odpočiješ če leže dojiš pa otroc se redijo k mali pujski. Mam dve taki, ena je mela skoz jošk v ustih in se temu primerno redila, Kristi pa tud kr precej ziza Bumbo je men fajn ja, Neli je tam na uni sliki pred smrekco stara mal manj k pet mescov. Prov da smo ga začel velik uporabljat jer bla pa ene pol leta stara. Ampak velik ne mislm cele dneve ampak recimo ene štiri ure tedensko. Če delaš po pameti je ta stol ok, če maš pa otroka preveč notr pa ni več ok, tko k vsaka stvar.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:35:54
|
|
|
|
Urša08
|
sunny te čist zastopim ja bi jaz tud še spala pa mi mojedva sončka ne pustita mihailo ja jutri mu spet ponudi. In kako je sprejel prvo hranjenje? Jaz sem mu včeraj rižovo kašico dala, pa je vse vn potisnil Se spomnil, da je Nejc koj zakapiral kako je treba z žličko, Žigu pa očitno še ni, mu je bolj všeč pr mamic se crklat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:40:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem mu včeraj rižovo kašico dala, pa je vse vn potisnil Se spomnil, da je Nejc koj zakapiral kako je treba z žličko, Žigu pa očitno še ni, mu je bolj všeč pr mamic se crklat Isto pr nas, Neli prec, Kristi je pa mal več časa rabila, no, še rabi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:48:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sunny te čist zastopim ja bi jaz tud še spala pa mi mojedva sončka ne pustita mihailo ja jutri mu spet ponudi. In kako je sprejel prvo hranjenje? Jaz sem mu včeraj rižovo kašico dala, pa je vse vn potisnil Se spomnil, da je Nejc koj zakapiral kako je treba z žličko, Žigu pa očitno še ni, mu je bolj všeč pr mamic se crklat full se je smejal zraven in me je blo strah da se mu ne bo zaletelo k se je tok smejkall...prilepim se slikico...bova kr nekaj casa rabla da pojeva eno kasico ampak sej bo pocasi se dalec pride...prejle ko sem ga pa dojila je pa kr zraven jokal,mene pa za zizo grize ze par dni ,me kr boli...mam cist rdece bradavice...v takem primeru se spomnim flaske
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:51:20
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, sej bo, počasi se daleč pride. Gaja je učeri za kosilo pojedla enih 10 žličk kašice, pol pa še mlekeca 120ml. Ji je bla kar všeč. Za bradavice...Če te grizka, zakaj si ap nastavkov ne daš gor?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:53:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
tako mi j pacal...mi j kr zlico hotel vzeti pa roke v usta...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:55:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 mihailo, sej bo, počasi se daleč pride. Gaja je učeri za kosilo pojedla enih 10 žličk kašice, pol pa še mlekeca 120ml. Ji je bla kar všeč. Za bradavice...Če te grizka, zakaj si ap nastavkov ne daš gor? Seveda,saj ne morjo naekrat zacet ...bojo ze ja imam nastavke doma,sam jih nikol nisem sprobala...mogoce pa bom,ce bo se naprej grizel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:57:10
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, iii, se prov vidi da je užival ob papanju! Joj, pr nas se pa taka nevihta prpravlja...Lihkar je ena strela butnla, pa grmi full...Se bojim da bo kaka toča, k je zuni 29C...Upam, da ne! Da mi ne avteka sesuje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:57:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 barbara, Gaja je pred par dnevi ugotovila, da zna tudi kričat in spušča take lepe visoke tone, da ti gre skoz uhe... Pa jst se tudi kdaj sprašujem, če je hiperaktivna, k tolko krili z rokami da mi ni nič jasno... nas je tudi ugotovil,da zna kricat in ,ce mu kj nepase kr zatuli,da mi grejo lasje pokonc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 12:58:10
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, gremo igrat italjanski loto? Tisti k zmaga dobi 87.000.000 evrov...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:01:07
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Tiste, ki zanima plavanje dojenckov: http://www.plavanje-dojenckov.com/ pa poleti ni vadbe, tak da ce ne bo nic, grem jaz cez poletje v atlantis, pol oktobra pa v rehabilitacijski center Soca kjer baje je najboljse, ker vodijo pravi fizioterapevti! Sunny ja nasa tudi krici, predvsem ko je jezna, falot mali bi rada daa mamica oglusi :) jaz bi tudi paparico, mi jo kera poslje, da vidim ce je to isto kot moja knjiga al kaj drugega boljsega :) hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:03:44
|
|
|
|
sunny24
|
barbara, jst mam knjigo "Paparica za velike papavčke". Meni se zdi OK. Sam nimam pa v elektronski obliki, jo ma tanci
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:04:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
http://www.ringaraja.net/forum/m_3649351/mpage_1/tm.htm#4067153 pa to je se za plavanje MIHAILO ja mene tudi grize...vgrizne, me pogleda in se zacne smejat. Al pa prime full mocno in povlece kot gumo. Ne vem ce uziva kak mamica trpi al kaj ;) pa krempulja je tudi in mi redno kremplje kam zasadi hehehe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:06:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS http://www.ringaraja.net/forum/m_3649351/mpage_1/tm.htm#4067153 pa to je se za plavanje MIHAILO ja mene tudi grize...vgrizne, me pogleda in se zacne smejat. Al pa prime full mocno in povlece kot gumo. Ne vem ce uziva kak mamica trpi al kaj ;) pa krempulja je tudi in mi redno kremplje kam zasadi hehehe ja tocno tko povlece kot gumo...hvala za linke grem gledat za plavanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:06:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 barbara, jst mam knjigo "Paparica za velike papavčke". Meni se zdi OK. Sam nimam pa v elektronski obliki, jo ma tanci Tlele je neki receptov http://www.ringaraja.net/forum/m_231945/mpage_1/key_/tm.htm#231945
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:07:39
|
|
|
|
Shuka
|
Danes sem se pa tolikokrat hotela oglasiti, pa vedno ko sem začela je prišlo kaj vmes, no zdaj je to kosilo, prej je bil sprehod, pol pospravljanje pa hranjenje, pa skoz neki, bo po kosilu bolje. Sam vroče pa je, ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:07:40
|
|
|
|
Urša08
|
barbarags to kar si napisala tud Žiga dela pa včasih tok skup stisne bradavico pa noče spustit lumpek mali.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 13:09:12
|
|
|
|
Urša08
|
shuka pri nas je blo tok soparno že zjutraj ko smo šli na sprehod, prejle je pa dež padal in je sedaj boljše Čakam da dam še Žigca spat da mal prezračim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?