Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 20:50:30
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Članek: davila mamo Ker ji je mama pogosto grozila, da jo bodo spekli namesto odojka se je mlada 4-mesecnica odlocila, da tega ne bo vec trpela in je poskusala zadaviti lastno mamico Zdej sm se pa skor polulala od smeha! Pa še jst butl na začetku gledam, kaj si to za en članek prlimala... Tud skor crknla od smeha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 20:55:57
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz sem doma! Bilo je super! Škoda da nas ni bilo več! No, mi smo se imeli fajn! sam eden manjka, ker ni hotla nobena slikat, ko smo bli mi tam. Mi pa smo doma pustil aparat, ker nismo mel baterij tamika iz katerega konca pa si ti?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 20:58:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz sem doma! Bilo je super! Škoda da nas ni bilo več! No, mi smo se imeli fajn! Ja kok so huuuuuudiiiiii Men je pa ful žal da nisva pršle Ampak se vidi da so bli sami fantje......TOČA JE BLA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 20:59:57
|
|
|
|
simonakr
|
Barbara jest sm Lariso tkole prijela pa dvignila, se je začela tko režat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 21:03:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz sem doma! Bilo je super! Škoda da nas ni bilo več! No, mi smo se imeli fajn! sam eden manjka, ker ni hotla nobena slikat, ko smo bli mi tam. Mi pa smo doma pustil aparat, ker nismo mel baterij tamika iz katerega konca pa si ti? prekmurje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 21:21:39
|
|
|
|
simonakr
|
Jest grem pod tuš pa spat! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 21:54:59
|
|
|
|
BarbaraGS
|
simonakr ja ponavadi jim pase tak nacin telovadbe. Dojencki so zelo elasticni :) faca, drugic jo slikajte :) Nasa pa se ni smejala, sam zacudeno je gledala, sam ni je pa motilo :).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:01:08
|
|
|
|
Katjusa
|
evo naši zrihtani in spijo, florjan je zaspal še predno sem prišla na AC tiste k ste ble tam veste da je do tja par sekund da pohvalim kolumbo za čudovit dan in rebeko za čudovito družba za kratek čas ji je pomagala tud brkn.... seveda pa najboljši Rok in Maj (gostitelja), Nik, Uroš, Benjamin in Florjan (gostje) so pravi carje in žal vam je lahko , da niste prišli no polek domačih in Florjana smo se veselaga čofotanja udeležila tudi benjamin in moja malenkost, k je dvignala mal nivo vode sam ni blo panike ker imajo dovolj visok rob.... brkn sam res nismo nič slikele, ko ste prišli.... sem smotana sploh nisem spomnla
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 2.7.2009 22:03:54 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:03:11
|
|
|
|
brkn83
|
Nik je že v postli in je kr takoj zaspal, danes je vse skupaj spal nekje pol ure. Med potjo domov iz Ljubljane je spal celih 15 minut.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:05:15
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo in rebeka jst sem vama poslala slikice na mail upam, da dobite vse je 8 delov no pa čist vseh nsiem k sma pol večina na koncu benjamin in jst
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:05:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Članek: davila mamo Ker ji je mama pogosto grozila, da jo bodo spekli namesto odojka se je mlada 4-mesecnica odlocila, da tega ne bo vec trpela in je poskusala zadaviti lastno mamico Zdej sm se pa skor polulala od smeha! Pa še jst butl na začetku gledam, kaj si to za en članek prlimala... Tud skor crknla od smeha ful dobro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:07:22
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša lepe slike. A pa benjaminu ni bila premrzla voda, ker nik začne kr jamrati ko ga dam v bazen. Vidim, da kolumbo ni še nikjer, verjetn ste ji tolk dela pustile da je še kr neki časa ne bo nikjer. Nič zdej pa hitro šibam pod tuš potem pa za knjige, ki me še vedno čakajo v postli
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:09:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša lepe slike. A pa benjaminu ni bila premrzla voda, ker nik začne kr jamrati ko ga dam v bazen. Vidim, da kolumbo ni še nikjer, verjetn ste ji tolk dela pustile da je še kr neki časa ne bo nikjer. Nič zdej pa hitro šibam pod tuš potem pa za knjige, ki me še vedno čakajo v postli najprej mu je bila malo hladna, ker je bil ful vroč pol je pa ful užival ni pa spustil niti enega krika sem misla, da bo sitnaru in ga bom sam zmočla pa ven dala pa je užival je pol še ful šprical..... aja voda je imela 32°C veš kak dobre slikca b i bla če bi bil še Nik zraven na sliki... ful mi je žal, da se nismo prej tega spomnli juter se dobimo na sitem mestu da nardimo nove fotke
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 2.7.2009 22:12:16 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:11:25
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo pa prej k bo vse tri dece zrihtala.... to mal traja drgač pa ji nismo kej velik pustil.... ko sem jst šla je bla večina posravljena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:19:07
|
|
|
|
claud
|
katjuša super slikce ej sam morm rečt da si prov faca!!!!!!!!!!!-čist nč ti ni problem pridt kamorkol....briga te.... popokaš otroke in gremo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:20:23
|
|
|
|
Katjusa
|
glede na to, da nobene ni gem še jst pod tuš pa gledat eno film z lubijem k pol sem ju3 in v soboto sama pa še ponoč, ga ne bo pozabla sem povedat, da je žensko čast na danešnjem srečanju gor držala ob kolumbina krščenka (9mes).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:23:13
|
|
|
|
brkn83
|
js pa grem zdej za knjige. katjuša - sej nisem mislila dobesedno glede kolumbinega čiščenja. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:24:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša super slikce ej sam morm rečt da si prov faca!!!!!!!!!!!-čist nč ti ni problem pridt kamorkol....briga te.... popokaš otroke in gremo kaj pa čem.... pa na koncu se mam vedno fino ma sem bla tud včasih taka in se mi ni nikamor dal pa nesim vedla kak bi to pa ono pa sem se zgovarjala na sve možne načine, da ne morem prit.... no pa sem prišla k pameti in raje grem in se udeležujem takih stvari je zdravo zame in za moje otročke , žal mi je da nas ni več ampak vsak zase ve kako in kej jst sem pač vsepovsod.... sicer pa to dons je blo blizu 75km nekje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:24:12
|
|
|
|
tanci29
|
čao kurike jojjjjj ste uživale...jest mam neupravičeno...sprejmem ukor sam da me kam vn ne vržete... ni mi zneslo, sicer sem bla u btcju pa sem pol mogla letet po erika...ampak mi je avto nekam čudno zavijal na tistem križišču ... smo u polnih pripravah za posebne goste...mislm tole ribanje je kr neki...pišuka use sem že zglancala in zdej je vse spet navlečeno vsepovsod sem pogledala zadnjo stran...super slikice pa elizabeti vse naja naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:29:09
|
|
|
|
claud
|
Tanci če mi na zs pošlješ tvoj mail, ti lahko pošljem nekaj kar bi ti lahko prav pršlo zdj k pričakuješ obiske!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:36:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz sem doma! Bilo je super! Škoda da nas ni bilo več! No, mi smo se imeli fajn! Kaj so carji
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:36:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO tako mi j pacal...mi j kr zlico hotel vzeti pa roke v usta... kaj je luškan. Jest sem našmu včeri dala mal jabka, pa ga ni loh hotu, pol sem mu pa spet dons, pa sem ga zmiksala pa razredčila pa najprej spet ni hotu, pol je pa kr začel papat, ma sem mu kuj mogla dat 20ml, ne sam 3 žličke. Kr jokat je začel k sem nehala, pol sem mu pa dala še mleko pa je blo OK.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:36:25
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, Gaja je lihklar zaspala, moj pride hmali domov, jst pa mam malo cajta za rr. Prej smo šle z Gajo malo ven in je prov pasalo. Popoldne sm pa pospravljala stanovanje, pa cunje prala...Se mi zdi, da mi je en prnesu še dodatne cunje, k to ne more bit res...Mi2+Gaja pa da naberemo cot v 1 tednu za najmanj 7 strojev al pa še kaj več??? katjusa, full dobre fotke! Pa fajn, da je Benjamin užival!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:37:07
|
|
|
|
Shuka
|
SURF - upam, da boste kmalu bolje IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 shuka pri nas je blo tok soparno že zjutraj ko smo šli na sprehod, prejle je pa dež padal in je sedaj boljše Čakam da dam še Žigca spat da mal prezračim Že dons ni blo za žvet, pa če se ne motim sva midve iz istega kraja, tko da vem kolk je blo soparno, bo treba jutri ob 8h že ven na luft IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS shuka hvala... Vem kak je to ja, pol pa vmes pozabim kaj sem htela napisat, al je tema ze tolk naprej, da nima glih smisla, al pa celo vse napisem, pa se mi zbrise po nesreci :) Evo sem si šele zdele vzela res čas, k sem tamalga dala spat, se stuširala, vse pospravila, perilo obesila in mam mal relaxa. Ej hude fotke s tvojo tamalo pa mislim, da je še čas da ji voščim za 4 obmesečnico. IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce pozor: sem klicala v razvojno in center soca in izvedela naslednje: Rehabilitacijski center Soca ima vadbo samo po narocilu razvojne Otrocki, ki imajo rahel ekstenzijski vzorec ali so rahlo zategnjeni - fredov obroc ne!!! Raje v narocju mamice ukalupljeni kot v lupinici Ma to se vse poštima s hendlingom, jest ga izvajam od 2 meseca pri mojem ker je še tolk bolj poseben primer pa kar gre, res da bo še veliko dela ampak bo šlo. JOOOJ LAPTOP MI BO CRKNUUU No tko, kaj sem še hotla, ja nč, jutr rečemo še kako ne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 2.7.2009 22:38:43
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, joj ku sm pogrešala tvoje poste! Mi je prov lepo, k se spet javljaš... Kako Maj? Vidim, da je ratala japka njamsi...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?