|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
1.7.2009 13:36:48   
JanaB
Pa sem opravila. Me je pregledala in naredila UZ ter dala sem kri in urin. Vse je bp user posted image  Videla se je GV in plodek, za srčeka pa pravi, da smo še prezgodnji. Za to starost naj bi bilo vse super in fajn. Mogoče se bom morala celo prestavit v marec ma zaenkrat bom kar pri vas ostala dokler me ne spodite.
Krvavitev ni videla nobenih, le malo iztoka kar pa naj ne bi bilo nič hudega - moram jemati Vagisan, da se spuca.
Tudi slikico pikice sem dobila. Za vse skupaj sem plačala 63€ ma je vredno. Naslednji pregled imam 28.07. Jst sem tolk hepi, da se mi samo smeji user posted image
Navijam tudi za ostale, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.7.2009 13:45:24   
niwci
Mene tud zanima, kam v Avstrijo hodite po te poceni nakupe, res da je malo daleč, lahko bomo pa naredili kdaj kakšen izlet user posted image

Bacek dobrodošla med februarkami!

Kok že veste o vozičkih user posted image . Jst sem sklenila, da bomo še kr malo počakali, preden bomo začeli ponovno razmišljat o njem, čeprav sem se že prejšnjič nekaj zanimala in tudi sedaj še pokukam na kakšno spletno stran, pa nisem našla še nič takega, kar bi me čisto pritegnilo. Da o cenah ne govorimo...ufff

Rocio tudi mene je danes zaskrbelo, ker sem ravno o tem razmišljala, še tistih par krčev v trebuhu ki sem jih imela, ni več ...user posted image bo treba kar še 10 dni počakat do pregleda, pa bomo potem vidli kok je ura. Jst sm po ZM 7t6d, pa kontra znakov tudi ni, tako da uživajmo naprej user posted image

LP

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.7.2009 14:07:23   
zirafa76
Niwci.....sem napisala Binibini..o Avstriji..poglje moj prejšnji post...

JanaBuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 803
1.7.2009 15:15:21   
Lily86
Zdravo babike! Mene pa danes ti posti tak jezijo, da sem že prav razočarana... Zdaj že enih šestič ziher pišem, pol pa nič ne gre objavit... user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 804
1.7.2009 15:18:09   
valentinčica30
Ola, se tudi vam dogaja da stavriniso objavljene, na prejšni strani kar neki manjka. Sem se že mal javila pa je očitno šlo mimouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pri nas je katastrofalno vreme in ta sopara smo kot v tropskem gozdu.
Žirafa 76 nisem zasledila kam v Avstrijo hodiš kupovat. Sicer pa sem zasledila, da si v Bratislavi. Tudi sama sem skoraj vsakih mesec. Poleti vam tam ni preveč luštno se beton in asfalt segrejeta na maksimum. Včasih z mojim vlečeva slamico kdo bo šel prej iz avtauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 805
1.7.2009 15:18:28   
valentinčica30
Lily nisi edina.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 806
1.7.2009 15:34:22   
julieb

PREGLEDI:

1.7. - jada82, anonimna V, Zofy, protina
2.7.- bipi
7.7. -anonimna va, protina
8.7. - valentinčica30, komarka
9.7. - Cappy, binabina,anemona, Rocio Nattasha
10.7. - niwci
13.7. -punsha
14.7. -Liagal, Alanis, plouse(2)
15.7. -JanaB, anonimna primorka
16.7. - skitnica, Zofy
20.7. - julieb
21.7.   Kora33 (2)
22.7.- Lily86, bili83 (3) 
23.7.- lunca83, lunca
27.7. -ninu(NS), bili83(NS)
29.7. -nincek1, zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
31.7. -
Rocio (2)
4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS)
20.8. -anonimna primorka (NS), 

*prvi pregled
*drugi pregled (in nadaljnji)
*merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 807
1.7.2009 16:38:01   
ninček1
PREGLEDI:

2.7.- bipi
10.7. - niwci
13.7. -punsha
16.7. - skitnica, Zofy
20.7. - julieb
21.7.   Kora33 (2)
23.7.- lunca83, lunca
29.7. -
nincek1,zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
31.7. -
Rocio (2)

*prvi pregled

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.7.2009 16:51:20   
Anonimen
Punce, moj pregled je za mano. Je bil G kar jasen in je rekel, da se mi lahko SS ponovi. Šok, ampak resnica. :(

Drugače sem pa tudi jaz bila malček prehitro na pregledu. Vsaj za kak teden. So se pa videli občasni plodovi utripi. Velik je pa plodek 3,8 mm.

Pregled imam pa spet čez 3 tedne.

anonimna V.

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
1.7.2009 16:52:06   
Anonimen
PREGLEDI:

2.7.- bipi
10.7. - niwci
13.7. -punsha
16.7. - skitnica, Zofy
20.7. - julieb
21.7.   Kora33 (2)
23.7.- lunca83, lunca
27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , anonimna V.
29.7. -
nincek1,zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
31.7. -
Rocio (2)

*prvi pregled

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
1.7.2009 17:00:21   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Niwci.....sem napisala Binibini..o Avstriji..poglje moj prejšnji post...

Hvala! Včasih kej spregledam. user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.7.2009 17:05:46   
niwci
Anonimna V, lahko je res prezgodi, zato ne obupaj. user posted image se že vidi in držimo pesti da bo še naprej močno bilo!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 812
1.7.2009 17:11:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Anonimna V, lahko je res prezgodi, zato ne obupaj. user posted image se že vidi in držimo pesti da bo še naprej močno bilo!

hvala.... jaz sem še vedno optimist...

anonimna V.

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
1.7.2009 19:50:54   
protina

se malo javljam.Ja mi smo še pa tak majhni, da nam niti srček še ne bije. Bomo videli kaj bodo rekli v torek v MB. G pravi, da je drugače v redu.LP

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 814
1.7.2009 19:52:03   
kora33
ojla punce.....
verjetno sem bila jst kriva, da se par postov na prejšnji strani ne vidi....sem hotla vam poslat slikco kavice...pa je samo kodo vrglo in jo raztegnilo čez celo stran...pol je bila pa cela stran malo drugačna...pa na koncu je požiralo poste...sry...pač ne bomo več kofetkaleuser posted image
anonimna v - kr pozitivno mislt....saj bo....user posted image je torej rastemo....je pa mogoč res kak teden prehitro.....glede na to, da maš ...verjetno po ZM ...PDP 23.2.....to pomeni več kot 14 dni za mano...moja pikica pred 14 dnevi še utripala ni...tvoja pa že...no moja pol čez en teden je že tud...tako, da sem zdaj malo bolj umirjena....zdaj je 8t3d.....še 4 tedne...pa bo najhujša kriza mimo....jupi

punce...moje j....bo razgnalo...že tako mam košarico D...prej da bo februar...bom imela F al pa celo G.....a sploh obstajajo tolk veliki modrci....me je kr malo strah....se mi zdi da jih lahko gledam kako rastejo...hi hihi...katastrofa....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
1.7.2009 20:25:47   
**špela
hej punce...vidim da ene res uživate in da ste že slišale svoje user posted image ....jaz za spremembo danes bla malo boljše volje dokler me ni fantova stara mama z izjavo spravila v slabo voljo.....da vam citiram njen stavek....."zdaj boš mogla pa po tablete iti, da ne boš spet tok hitr noseča"..in jst si mislem...ja halo...pismo tri dni po splavu mi gre ona to rečt...da se mi spet cev svet podre...pa lih mejčken sm dala to na stran..

Fejst bodte...

Upam da vas s tem ne obremenjujem ampak morm si dušo olajšat....da bom lažje spala :)

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 816
1.7.2009 20:34:47   
Jada82
Punce, da vam še jaz sporočim - bila danes na pregledu - vaginalni UZ. Zaenkrat je vse ok, čeprav me je danes spet precej bolel trebuh. Utrip se je lepo videl - ful sem bila vesela!!! user posted image je velik 9 mm - sem malo pozno zanosila, tako da baje ne bova mogli z G gledati datum zadnje M, ker imam dolge cikle. Jutri se bom prijavila za nuhalno, naslednji pregled pa imam čez 6 tednov.

Zaenkrat me še ni dala na preglede (kri, urin itd.) - to pride pri naslednjem pregledu. Je pa stvarna - je rekla, da v tako zgodnji nosečnosti ne morejo kaj dosti narediti in da če je plod močan, se bo obdržal. Jaz verjamem, da se bo, če smo preživeli že toliko, bomo tudi naprej.

Bila pa sem najbolj vesela, ko sem videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna V, zate je verjetno le prezgodaj. Ne vem pa, zakaj bi lahko bi SS. Sploh ne misli na to. Otroček lepo raste in sigurno bo vse ok. Saj možnost SS nikoli ne morejo izključiti!
Vsem želim lepo nosečnost še naprej!

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 817
1.7.2009 20:35:50   
Jada82
Aja, še nekaj, imam nov datum PDP - 18.2.2010 user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 818
1.7.2009 20:37:55   
Lily86
No, pa poskusimo še zadnjič danes user posted image . Že cel dan poskušam kaj napisat, pa nič sreče... user posted image  Torej: jupi-ja za vse uspešne preglede in nove srčke! 

Anonimna V., držim pesti, da je miceni že zdaj pravi borec in da se bo boril za svoje mesto, ki mu pripada!! Drugače pa kolikor kruto se včasih sliši, jaz verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Mama narava najbolše ve, kaj je dobro za nas, čeprav je včasih tako težko sprejeti... Bodi močna in think pink! user posted image

Danes sem se naročila na NS. 10.8. se gremo pokazat in pogledat, če bo pikica že hotela kaj pomahat mamici. user posted image  Cena: 60 eur + 10 eur za DVD in slikice, če hočem. Sem pa pozabila vprašat, če je lahko partner tudi zraven. On bi tak rad šel... Kaj ve slučajno katera kaj več o tem?

Nočko, pa kaj lepega sanjajte!

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 819
1.7.2009 20:42:59   
Lily86
p.s. zdaj ko gre objavljat, se moram še malo razpisat user posted image . Kaj pozna slučajno katera kak dober film za nosečke? Jaz sem si v zadnjih tednih pogledala Napumpana, Juno, pa včeraj Children of the man - samo ta me je čisto zamoril... Ful pa priporočam LE PREMIER CRI - Prvi jok, francoski film ki prikazuje nosečnost in rojstvo v različnih kulturah po svetu. Jaz sem se kr razjokala parkrat zraven... user posted image  Pa ne od žalosti, ampak od navdušenja nad vsem kaj nas čaka in nad čudežom, ki se razvija v naših bušijih. Poglejte, če boste imele kaj časa!

Tak, zdaj pa res cartanje & ajo-tajm user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 820
1.7.2009 20:50:09   
Aja1
Dober večer.

Čestitke vsem za opravjene preglede user posted image user posted image user posted image

Anonimna V - zakaj je G pomislil na SS? Ni mi jasno. Itak da bo vse ok. Misli pozitivno. user posted image

Lily - na NS je lahko partner zraven. Mojmu je bilo prav žal ker ko sem bila prvič noseča in imela NS ni mogel priti pravočasno iz službe. Tam se res najboljše vidi otroček (izjema seveda 3D,4D).

Sicer pa sem se jaz psihično malo pobrala, ne gledam več tako zelo črnogledo. Upam le, da je vse skupaj še pravočasno in da februarja rodim zdravo detece. Več bom izvedela pa na NS, ki jo imam 29.7.

Lep preotanek večera.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 821
1.7.2009 20:59:34   
niwci

PREGLEDI:

2.7.- bipi
10.7. - niwci

13.7. -punsha(2)
16.7. - skitnica, Zofy
21.7.   Kora33 (2)
23.7.- lunca83, lunca
28.7 - JanaB (2)

29.7. -nincek1, zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
31.7. - Rocio (2) ,punsha(NS)
10.8. - Lily86 (NS)
20.8. -anonimna primorka (NS), julieb  

*prvi pregled

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 822
1.7.2009 21:06:25   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
abundancija
(38)         (4user posted image , 3user posted image )                ?  
Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?   

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                                user posted image

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                    user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (?)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              ?                               user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                              user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3  ,1 )         ?   
zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                  user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                     (1 , 0 )            Bled                           

19.2.

julieb(?)                         (?user posted image , user posted image ?)                    ?                           user posted image     

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                                user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    

27.2.

t*e*j*k*a(?)                (2user posted image ,1user posted image )              Konjice

26.2.
skitnica  (28)                (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                             user posted image
JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 40

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

[/quote]

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 823
    1.7.2009 21:09:50   
    niwci
    JUTRI IMA PREGLED:

bipi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 824
    1.7.2009 21:10:10   
    niwci
    p.s. zdaj ko gre objavljat, se moram še malo razpisat user posted image . Kaj pozna slučajno katera kak dober film za nosečke? Jaz sem si v zadnjih tednih pogledala Napumpana, Juno, pa včeraj Children of the man - samo ta me je čisto zamoril... Ful pa priporočam LE PREMIER CRI - Prvi jok, francoski film ki prikazuje nosečnost in rojstvo v različnih kulturah po svetu.
    IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Prva dva sem tudi jst gledala. Naumpana prav ta teden in mi je bil zelo ušeč user posted image film za sanjače. Ostalih dveh pa ne poznam, mogoče jih bom pa tudi jaz pogledala.

Zdej bo pa čas da vam zaželim sladke sanje!

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
    To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?