Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.6.2009 20:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a je gneča punce, a se zmenimo za meeting kar za torek, 30.6.? če bo slabo vreme, pa spet prestavimo ura pa je lahko tudi bolj zgodnja, midva težko prideva iz hiše pred 11 zjutraj raje proti 12! glede na vremenske napovedi se mi zdi da bo bolje da tole prestavimo... kaj pravite... ja, če bo tako kot danes, potem res ne vem... a je mogoče april, pa jaz napačno na koledar gledam? a se potem za naslednji teden zmenimo? predno vse pobegnete v P ali na dopuste midva greva samo ta vikend malo na obalo, upam na lepše vreme La May, dobrodošla! Sam ajsi če bi bil še vedno april potem ti še ne bi pestvala Jaz sem se tudi že spraševala kaj je to zaeno vreme A pošljemo telegramček Lsici? A kera ve kako se piše? Aja še tukaj... LSICA ČESTITKE!!!!!
< Sporočilo je popravil živa25 -- 29.6.2009 20:19:02 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.6.2009 23:00:36
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** če maš pa kakšno posebno željo, lahko greš pa na kratek maaton, to ti bo pripomoglo da boš cartala svojega malega cukra Hahahaha... Sm mojmu dans rekla,da je čas za matr je bil vesel Čist blažen... Lsica čestike mami Pa me nis počakala tko k sva se zmenile Važno,da se zdaj že catraš z malo Majo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.6.2009 23:17:52
|
|
|
|
LaMay
|
Živjo Pr nam je Filip komi zdej zaspal.. Mu 3 zobki naenkrat vn silijo in se nonstop neki joče in tečka Sm že čist koma zravn njega. Zdej k pa bi jst lahko spala pa še Zojo čakam kr je šla k prijatelju na rojstni dan in je danes prvič lahko do 12ih zuni in sm kr nervozna.. blueeyes hvala kr si me na seznam dala Prvi pregled pa imam 27.7. Drugi podatki pa so prav,ja.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 0:02:20
|
|
|
|
LaMay
|
Evo naš Filip
< Sporočilo je popravil LaMay -- 30.6.2009 0:13:25 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 9:08:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a je gneča punce, a se zmenimo za meeting kar za torek, 30.6.? če bo slabo vreme, pa spet prestavimo ura pa je lahko tudi bolj zgodnja, midva težko prideva iz hiše pred 11 zjutraj raje proti 12! glede na vremenske napovedi se mi zdi da bo bolje da tole prestavimo... kaj pravite... ja, če bo tako kot danes, potem res ne vem... a je mogoče april, pa jaz napačno na koledar gledam? a se potem za naslednji teden zmenimo? predno vse pobegnete v P ali na dopuste midva greva samo ta vikend malo na obalo, upam na lepše vreme La May, dobrodošla! ja vreme bo baje isto k včer, dež sonce-dež sonce :) po takem jz res ne bi vozičkala jz ne grem nikamor na dopust, tko d mam skoz čas ledenka ne vem a sem čorava, al nimamo slikice tvojega Maksa.. nam ga boš kej dala v pogled?? sej tud pri zmajčkih se ne spomnim da mamo slikico IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Lsica sporoča: Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu. jeeeeeeee, no sem vedla da se je preveč veselila današnjega dneva oz mitinga, da bi jz z Gajo pršla, pa da bi še kakšno rekle.. pa ni mogla nog skupi tiščat od navdušenja iskrene čestitke Lsica IZVIRNO SPOROČILO: ana** Lsica čestike mami Pa me nis počakala tko k sva se zmenile Važno,da se zdaj že catraš z malo Majo ja je zahinavla, a ne... zdej pa samevaš.. zaenkrat še 2 v 1... ampak bo kmal pršu Val da ga boš cartala IZVIRNO SPOROČILO: LaMay Evo naš Filip joj kakšen cuker... bravo mami... tista k sedi na postelji je prov posrečena slikica
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 9:10:01
|
|
|
|
katrinka
|
na hitrco... sem cisto preseljena...jupi a interneta se nimava - cakava na telekom, naj bi bil ta teden zrihtan...upam tako da veste in sem se 2 v 1 cestitke novim mamicam dobrodošle vse nove ob priliki se spet oglasim zdaj pa sibam na kavico z boomer
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 9:27:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka zdaj pa sibam na kavico z boomer uživajta... pa pojejta eno tortico v mojem imenu drgač pa opažam da ste se zapustile.. na seznamčku sploh ni nobenih datumov kdaj ma kera pregled
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 9:41:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmagk & Karolina ninaMM & Zarja Blueeyes & Gaja k.tja & Urban petrazg & Luka HINDI & Ian Patrik angelito & Vita majana79 & Jure PapuaNg & Svit Tanja_ & Hana Pat74 & Andrej veronikab & Jakob Svet & Ana
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 9:41:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 12:45:12
|
|
|
|
LaMay
|
Blueeyes za rojstni dan pa sem pozabila 28.8 :) In hvala za pohvale slikic. katrinka čestitke za preselitev Zdj pa le uživita v novem domu Nč grem jst zdaj z Filipom malo vn dokler je še lepo vreme Pa se še pol oglasim,da vidim če slučajno Ana** že carta
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 13:48:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** sporoča: Jst sem končala s CTG-jem. Popadki so močni, odprta sem 3 cm, ampak me niso obdržal. So rekli da naj grem v Postojno ker se njim že meša ANA** DRŽIM PESTKE ZATE... KOK SE ŽE VESELIM VALA.. GAJA TUD!! zdej pa pridno ubogat babco v P, pol pa čim prej kakšno slikco tega lepotca....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 13:49:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: LaMay Nč grem jst zdaj z Filipom malo vn dokler je še lepo vreme Pa se še pol oglasim,da vidim če slučajno Ana** že carta ja j pa prideš nazaj bo pa mogoče res že cartala... sploh če boš mela kakšen malo daljši sprehod
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 13:51:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmagk & Karolina ninaMM & Zarja Blueeyes & Gaja k.tja & Urban petrazg & Luka HINDI & Ian Patrik angelito & Vita majana79 & Jure PapuaNg & Svit Tanja_ & Hana Pat74 & Andrej veronikab & Jakob Svet & Ana
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 13:51:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. LaMay 28.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 15:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu madonca ana no vidiš pa se je začelo držim pesti da bo čimprej minilo in boš že cartala svojo štručko!! Lsica čestitke tudi tebi!!! a se sam men zdi al ste to ve resno zaštartale madona jaz mam jutr pregled in komaj čakam da vidim kaj se kej dogaja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 15:17:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz mam jutr pregled in komaj čakam da vidim kaj se kej dogaja kr prprav potovalko... zihr boš že odprta, pa popadki... tko da samo še direkt za v P
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 15:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz mam jutr pregled in komaj čakam da vidim kaj se kej dogaja kr prprav potovalko... zihr boš že odprta, pa popadki... tko da samo še direkt za v P dej nehi k te bo tamala v trebuhu zares vzela,eh potovalko se mi pa še ne da prpravlat se tolažim da bo vztrajala do konca itak pa sej vidiš da nimajo placa v P v lj,kam drugam pa ne grem k me trenutno hormoni tok dajejo da se od tamavčija sploh ločit ne morm
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 15:30:57
|
|
|
|
LaMay
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: LaMay Nč grem jst zdaj z Filipom malo vn dokler je še lepo vreme Pa se še pol oglasim,da vidim če slučajno Ana** že carta ja j pa prideš nazaj bo pa mogoče res že cartala... sploh če boš mela kakšen malo daljši sprehod Jupiiii Upam,da ji čimprej mine in se bo kmalu cartala z sinčkom:) fhdsklghačfjewg sadfgvesfgueqO - Evo to vam je Filip napisal Mislim,da bi ga bolj lahko vaši otročki razumeli kot pa ve
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 19:01:23
|
|
|
|
majana79
|
o anči, dihamo s tabo! A se je še kej oglasila??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 19:04:29
|
|
|
|
majana79
|
Joj moram povedat kaj se je danes zgodilo pri nas. Imeli smo prvo kopanje, patronažna ga umije (celo ni rjovel!), ga damo v brisačko, kar naenkrat postane miren (drugače stalno nekaj maha okoli sebe), se nasmehne in naredi prrrrrrr. O ja, pokakal se je kot veliki. Imam slikico kot dokaz, samo moram dat še dol pa vam pokažem. Sem komaj sprala vse iz brisačke, potem je pa romalo direkt v stroj. Pri nas je pa res vse mogoče.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 19:32:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o anči, dihamo s tabo! A se je še kej oglasila?? ne nč več se ni oglasila, tko da predvidevam da gre za res tole zdej.. komi čakam sms... sm vsa živčna... pa glih dons se je to zgodit mogl k mojga ni doma, pa sem sama, pa mi bo dolgčas in bi z anči lahko vžgala eno nočno turo čveka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj moram povedat kaj se je danes zgodilo pri nas. Imeli smo prvo kopanje, patronažna ga umije (celo ni rjovel!), ga damo v brisačko, kar naenkrat postane miren (drugače stalno nekaj maha okoli sebe), se nasmehne in naredi prrrrrrr. O ja, pokakal se je kot veliki. Imam slikico kot dokaz, samo moram dat še dol pa vam pokažem. Sem komaj sprala vse iz brisačke, potem je pa romalo direkt v stroj. Pri nas je pa res vse mogoče. joj komi čakam slikico... da ni samo moja taka sračka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 20:37:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
lažni alarm.. glihkar mi je ana** pisala da gre domov .. sm se pa že tko veselila Vala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.6.2009 21:11:16
|
|
|
|
majana79
|
Eh brezveze... Pa tako smo navijale Bosta pa čvekali in bo kaj več povedala. Aja, slikica je pa samo od končnega izdelka, brez Jureta, je bla patronažna kar malo 'presenečena' pa nisva hotla še s fotkičem okol nje skakat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?