|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
2.7.2009 9:26:33   
sinskaT
Špela hvala za kofetek, danes sem ga potrebna, ker sem noč bolj ali manj prebedela. Nisem in nisem mogla zaspat, pa še Hani se je vsake tolko vsedla v svoji posteljici- kar ni njena navada, potlej jo je treba pa poležat, da naprej spi. Očitno ni bila najina noč.

Češnca - upam, da operacija ne bo potrebna. Drugače mam pa tudi jaz ju3 pregled in upam, da si bo vzela vsaj 5min, ne pa tako kot nazadnje ko sem bolj kot ne prišla samo pomahat in se pokazat, da sem še 2v1 user posted image .

Jasna - nč skrbet zaradi teže, saj veš da je to samo okvirno, nazadnje nas boš še presenetila s kakšno konkretno številko user posted image .

Si grem nardit en pravi čaj z vanilijo, ker mi oči skup vleče..

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.7.2009 10:01:08   
Ribica 80
user posted image user posted image user posted image za Vala in Neli user posted image user posted image user posted image

Jaz že dva dni ne spim... trebuh me boli, otročka čutim vsepovsod....in sem čist zmatrana! Vsakič ko vstanem ponoči (3x-4x; prej samo 1x) pomislim HB da mi ni treba še it rodit, ker zdajle pa ne morem sploh user posted image

Včeraj bila na CTG, nič ne kaže na kar koli. Naslednji CTG + ultrazvok 8.7., upam da ne bo potreben, ker bi rada rodila 5.7 user posted image

Kapljice BioGaia - probiotične kapljice za otročka...ene s tem "preprečujejo" krčke, druge jih uporabljajo samo za vzpostavitev črevesne flore...kaj menite ve?

Na Dolenjskem je že zdajle soparno za pop...

Aja, jaknik - jaz te ne bom čakala 10.7. v NM; takrat bom že doma....saj veš, rodila bom 5.7.! Pa še nekaj za vse tiste, ki greste rodit v NM iz Lj smeri - vsak dan okol 13. - 14. ure je hitra cesta za pol ure zaprta, zato uporabljajte staro cesto Trebnje - NM....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.7.2009 10:02:12   
bybyka_1987
jasna meni je tudi G reko da bo moj fanticek velik pa tezek  res je da mal vecji obseg glavice ampak v petek sem pa na pregledu zvedla da je cisto povprecen pr 37t3 je imel piclih 3200g in normalne velikosti tako da se uz tudi kdaj pa kdaj zmotijo!bova pa videle kako bo dejansko stanje k jih bova na svet spravle!tko da nic skbet!

am punce jaz se cedalje bolj blizam svojemu danu D hehe iin morem priznat da me je vedno bol strah poroda ceprow sem ze 1x rodila!
pa se dileme me dajejo bom ponovno zmogla al ne tk me je strah ratal da ne wem kaj!user posted image user posted image a ma kera se podobne tezave?

aja pa je to normalno da se mi je sedaj k sem proti koncu pojavla ful mocna zelja po sexu?
se 3t nazaj je ni blo  zdej pa je kar hudo user posted image user posted image

upam da nisem kej zamorila ampak mislim da je moj strah povsem normaln da je prisoten ponovno!(no vsaj stem se malo tolazim)

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 2.7.2009 10:10:50 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.7.2009 10:56:09   
vim
Dajmo julijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitke janeja in anauser posted image user posted image user posted image , pogrešam anci banci.

Se še kateri kaj dogaja. Pri meni  vse tiho, nič sprememb se mi zdi, da bom avgusta rodila. Razen nog, ki so ful otekle se počutim super.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.7.2009 11:06:49   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80

Aja, jaknik - jaz te ne bom čakala 10.7. v NM; takrat bom že doma....saj veš, rodila bom 5.7.! Pa še nekaj za vse tiste, ki greste rodit v NM iz Lj smeri - vsak dan okol 13. - 14. ure je hitra cesta za pol ure zaprta, zato uporabljajte staro cesto Trebnje - NM....

No super za to obvestilo - pa saj bi bilo čudno, če na naših cestah ne bi bilo kakšnega zastoja zaradi NuJniH del user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.7.2009 11:11:04   
sinskaT
Kapljice B.Gaia - sem imela pri Hani, pa ni bilo nč bolje user posted image . Pomagale so Lefaxin iz Austrije.

Strah pred porodom - hm...strah niti ne, bolj me daje nervoza kdaj bo, kako bo, kje bo user posted image . Niti ne razmišljam kaj bi lahko šlo narobe ampak se probam skoncentrirat na to, da našemu jenčiju čim bolj olajšam potovanje na ta svet. Mogoče bo še kateri pomagal - pač se probaš osredotočit na nerojeno dete, ki mu je še težje se porajat, ti, kot mama, pa mu le pomagaš, da čim lepše pride na ta svet user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.7.2009 11:20:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80

Aja, jaknik - jaz te ne bom čakala 10.7. v NM; takrat bom že doma....saj veš, rodila bom 5.7.!

Kakšna škoda, jst sm pa upala, da spoznam vse dan D-ejevkeuser posted image . Men je ful čudnu, ker vem, da kmal  dobimo novega člana, jst pa vsak dan bol polna energije. Si kr ne moram predstavljat spet tisto malo štručkouser posted image .

(odgovor članu Ribica 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.7.2009 11:21:41   
Anonimen
Ja, pa na tickerju mi piše, da še 4 dni. Ja pa jadeuser posted image . Jst se res še ne počutim za rodituser posted image .

Pa še neki, kje pa je Jazzz???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.7.2009 11:33:30   
Chatty

Živjo punce

tale sopara me bo ubila. S potenjem izgubim več tekočine, kot jo lahko vnesemuser posted image .
Bybyka-imava podobne težave. tudi mene dajejo pomisleki, če bom zdaj zmogla tako kot prvič. Ko razmišljam o tem me je kar malo strah. Včeri sva imela z mojim  o tem debate, pa me je mal potolažu.Se mi zdi, da sem bila prvič dosti bolj psihično pripravljena na ta dogodek. Ko sva prišla rodit, sem bila čisto naspidirana, pa totalno dobre volje (sem še G v dobro voljo spravla). Zdej se mi pa zdi da tok premal razmišljam o tem, ker enostavno nimam časa se s sabo ukvarjat tok kot prvič. Zdej cel dan skrbim za starejšo hčerko, pa tudi obveznosti so malo večje kot pred leti.
Vseeno pa mislim, da bo gotovo šlo brez večjih problemov. Če nam je enkrat uspelo, bo pa še v drugo in kot moj dragi že načrtuje, tudi v tretjeuser posted image .

lp pa srečen in kratek porod vsem nosečkamuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.7.2009 11:34:41   
_lenca_
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Ooooo, prav čutila sem, da bom izvedela za nove mamice, ko sem se sedaj prijavljala na RRuser posted image user posted image user posted image .
JanejaJaneja...user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA NELI!!!!user posted image user posted image user posted image

Ana**... user posted image user posted image user posted image ČESTITKE Z VALA!!!user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem čestitkam za čisto prva julijčka! user posted image user posted image user posted image  Julij je zakon!

Češnca - držim pesti! Vem, kako je met otroka bolanga. Mi smo imeli našo dečvo v enem tednu 2x na urgenci. Zdej vem, kaj pomen bit mama: da se ti skor zmeša, če se otroku kej nardiuser posted image user posted image .

Jasna81 - nč bat, normalno velikega user posted image  maš. Bo pa lažji vn pršu manjši kt večji user posted image user posted image . Preverjeno.

Špela30 - ne vem, tud jst še ne znam. Gotov bo ktera napisala, pa bom znala tud jst...user posted image

Chebellca - jst mam tud v pondelk CTG, bom prosila, če lahk še mal plodovnico preverijo. Sem pričakovala, da bomo rodili pred PDP (12.), pa se še nič konkretnega ne dogaja.

SinskaT - jst sm pa ravnokar spila dvojno dozo ledene kaveuser posted image , da lahk živim in tipkam, drgač bi drnjohala v postli. Sem šla zame kr pozno spat, opolnoči, k sva gledala en film: Goodbye Bafana, po resničnih dogodkih o Mandeli. Priporočam. user posted image user posted image

Ribica 80 - jst sm tud dans vstajala ves čas, prej pa samo 1x na noč. Zgleda, da se je user posted image  še malo spustil. Pa vse me tišči, sploh komaj vstanem iz stola. Pol še nekak gre.

bybyka_1987 - jst mam iste težave, se kr borim sama s sabo. Nekaj časa se veselim poroda, pol pa pride popadek in se spomnim bolečine in me prav zanima, kako se bom spopadla z njo. A ne, se sploh ne da opisat, sam pa mislim, da se za nobeno stvar nisem bolj potrudla kt ravno za mojo user posted image . Res sem dala vse od sebe. K sreči me zna moj dobro zmasirat, pa kk štos bo povedu, pa bo šlo. Al kwa. user posted image  
Sej, zato je pa plan tak,da ostanem čim dlje doma, pridem v P na akcijo, 1,2,3 in juhu! Se trudim v to smer razmišljat in si predstavljat, da sploh ne bo tolk hudo. user posted image user posted image user posted image

Glede user posted image : to je psiha, zdej veš, da lahk na polno. Zakon, ne? Midva sva si vzela čas včer, sem kr rekla, lahk da grem rodit že jutr, pol pa dolg ne bo nč, kr gremo! Sam me je vse tiščal..., pa je blo vseen lušno. user posted image user posted image user posted image

No, pa lep dan vsem user posted image  in user posted image !!

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.7.2009 11:36:17   
_ella_
Ja monty tud že dolgo ni bla tu gor.

Katarinka pa očitno uživa zdej k si lahko svoje gnezdece ureja.user posted image user posted image user posted image user posted image   Bravo ti tolk prvoščem. Pa pozabi na one user posted image user posted image user posted image  
Sam kmalu se vrni, da boš lahko spet seznam urejala, sej sem se trudila, ampak bi šla počas rodit. Jutri mam PDP in wow tudi prvi CTG. Da vidim o čem govoriteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.7.2009 11:48:11   
bybyka_1987
IZVIRNO SPOROČILO: Chatty

Živjo punce

tale sopara me bo ubila. S potenjem izgubim več tekočine, kot jo lahko vnesemuser posted image .
Bybyka-imava podobne težave. tudi mene dajejo pomisleki, če bom zdaj zmogla tako kot prvič. Ko razmišljam o tem me je kar malo strah. Včeri sva imela z mojim  o tem debate, pa me je mal potolažu.Se mi zdi, da sem bila prvič dosti bolj psihično pripravljena na ta dogodek. Ko sva prišla rodit, sem bila čisto naspidirana, pa totalno dobre volje (sem še G v dobro voljo spravla). Zdej se mi pa zdi da tok premal razmišljam o tem, ker enostavno nimam časa se s sabo ukvarjat tok kot prvič. Zdej cel dan skrbim za starejšo hčerko, pa tudi obveznosti so malo večje kot pred leti.
Vseeno pa mislim, da bo gotovo šlo brez večjih problemov. Če nam je enkrat uspelo, bo pa še v drugo in kot moj dragi že načrtuje, tudi v tretjeuser posted image .

lp pa srečen in kratek porod vsem nosečkamuser posted image

ja moj dragi tudi pa me tut tolaz user posted image user posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.7.2009 11:54:06   
bybyka_1987

[/quote]

bybyka_1987 - jst mam iste težave, se kr borim sama s sabo. Nekaj časa se veselim poroda, pol pa pride popadek in se spomnim bolečine in me prav zanima, kako se bom spopadla z njo. A ne, se sploh ne da opisat, sam pa mislim, da se za nobeno stvar nisem bolj potrudla kt ravno za mojo user posted image . Res sem dala vse od sebe. K sreči me zna moj dobro zmasirat, pa kk štos bo povedu, pa bo šlo. Al kwa. user posted image  
Sej, zato je pa plan tak,da ostanem čim dlje doma, pridem v P na akcijo, 1,2,3 in juhu! Se trudim v to smer razmišljat in si predstavljat, da sploh ne bo tolk hudo. user posted image user posted image user posted image

Glede user posted image : to je psiha, zdej veš, da lahk na polno. Zakon, ne? Midva sva si vzela čas včer, sem kr rekla, lahk da grem rodit že jutr, pol pa dolg ne bo nč, kr gremo! Sam me je vse tiščal..., pa je blo vseen lušno. user posted image user posted image user posted image

No, pa lep dan vsem user posted image  in user posted image !!
[/quote]

heheh verjamem ja  ampak res kar naenkrat mi je zelja prsla nazaj! ja sej tega me je  strah spet popadkov najbol kar se tice poroda ker sem mela prvic umetne in grozno bolijo!zdej pa sem rekla da bom tut dle doma cakala da bojo res tist redni se moji zacel prej me ne spravjo v Puser posted image user posted image

(odgovor članu _lenca_)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.7.2009 11:54:44   
katrinka
o cvekeuser posted image

I AM BACK....user posted image
no, v bistvu sem na faksu ker sem imela zjutri dekompresijo pa sem mojga peljala v službo, pol se grem pa se malo pocrkljat k mamiciuser posted image

ja preselila sva se - bozansko je k mava miruser posted image ni več unih avšuser posted image hvala vse za cestitke - zlate steuser posted image sva v bistvu se vedn brez interneta oz. tkole - od telekoma pridejo narest meritve če bi loh mela se tv zraven pa sploh kakšna bo povezava ker sva daleč od centrale, pol sva pa včeri se pogovarjala ce se nama se da čakat in sva sla na mobitel po mobilni internet, in en cepc tam pravi da nimava signala in nama pokaže to na racunalniku in ker ga pri nama kao ni, nama ne more dat interneta - ja pa kje pise da ga bi doma uporabljala npr., pa si moj sposod to zadevo, prideva domov, on vse zrihta in lej ga zlomka dela internet in to zelo močn signal, se dobr da je bla ura 10 zvečer k je hotu unga cepca na mobitelu zadavt...tko da trenutn je se na sposoji a važn da jeuser posted image

CESTITKE VSEM NOVIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem rabila slabo uro da sem vse prebrala, ste tok cvekaleuser posted image
no, sedaj je uradno sezona julijk odprtauser posted image

ko bom doma bom mal slikce hiške dala na racunalnik pa dala na rr v albumuser posted image a ja, v ponedeljek mi je tast pripeljal posteljico pa previjalno mi je zrihtal...sem tok veselauser posted image pa malo prej sem pri recinku naročila paket - upam da kmalu prideuser posted image

no, še na sezname se vržem...

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.7.2009 12:01:28   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj; user posted image   ; +11 kg; koruznica;99cm  

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm  

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )     

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
radovedna julijka (? ,? )
Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+16,6kg;poročena;112cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let;MB; user posted image
;+14kg;zaročena;116cm
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+16kg zaročena;105cm
kika (1 ,0 );
user posted image

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +21kg;118cm
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +12kg poročena;102cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
katana37*2 (2,1);user posted image ;+3kg

6. JULIJ

monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +14kg; koruznica;106cm  

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image +12kg;poročena    
šrimpf (1 ,0 );  29 let; L
j;user posted image ; +13,6kg; koruznica;101cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg

9. JULIJ
lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm 

10. JULIJ    

Lidy (1,0); 32 let, Lj;user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +26kg;112cm
_lenca_(2,1);Trbovlje;user posted image ;10kg;100cm

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+13kg; zaročena;110cm 

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +14kg; poročena;104cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ;+4,9kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +9kg; poročena;105cm   
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica;125cm

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+8kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;LJ;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;110cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +7kg; poročena;114cm     
ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +10kg ;koruznica;104 cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image +8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+11kg; koruznica;115cm  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +4kg;poročena;112cm

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +8,5kg; koruznica;96cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje; ;  +9kg; poročena;114cm

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+14kg; poročena;106cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;+14kg; poročena;104cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;    
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +12kg;koruznica; 107cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +6kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JULIJU

petek; 03.07.2009
andmoj CTG + P
sinskaT P

ponedeljek; 06.07.2009
tilča CTG
lejkica CTG

urshak CTG + streptokok

torek; 07.07.2009
bybyka_1987 P
giggica CTG
lilka P
katrinka CTG

sreda; 08.07.2009
Belinka CTG + P
Vixen P

ponedeljek; 13.07.2009
katrinka streptokok

torek; 14.07.2009
rina P

sreda; 15.07.2009

Boomer CTG + P

četrtek; 16.07.2009
katrinka CTG

Trenutno nas je 90

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.7.2009 12:02:04   
_ella_
punce s izkušnjam, koliko časa ste čakale na porodne popatke, ko se vam je enkrat odluščil čep?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.7.2009 12:04:23   
katrinka
user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. Hrupka               8.7.       15.6.     Larisa         45 cm    2070 g

6. Nikita                 4.7.       18.6.      Julija         50 cm     3400 g

7. Naty-Taja         27.6.      18.6.      Urban         50 cm    3400 g

8. Svet                   6.7.       18.6.       Ana            48 cm    2670 g 

9. Pupa1005        20.7.      19.6.       Ažbe          48 cm    2735 g

10. Ninocka           7.7.       21.6.     Lian Neo     51 cm     3150 g

11. Sabina84         5.7.       24.6.       Lia            52 cm     3420 g 

12. Hator               1.7.       25.6.       Luka          51 cm     2940 g

13. linaema            10.7.      25.6.      Zoja          51cm     3080 g

14. lučka25            20.7.      26.6.      Neža         50 cm    2790 g

15. bdubadu            9.7.       27.6.      Tisa           54 cm    3920 g

16. ksandra               ?         27.6.     Jakob          47 cm   2990 g

17. Žoga08            29.6.     28.6.       Lea            52 cm    3900 g

18. JanejaJaneja   22.7.      1.7.        Neli                ?             ?

19. Ana                   2.7.        1.7.         Val            52 cm    3940 g

punčke = 11
fantki = 8

user posted image Naty-Taja & Urban
user posted image Svet & Ana   

< Sporočilo je popravil katrinka -- 2.7.2009 12:06:45 >

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.7.2009 12:06:08   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.7.2009 12:19:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

punce s izkušnjam, koliko časa ste čakale na porodne popatke, ko se vam je enkrat odluščil čep?

Men se prvič sploh ni odluščil. Ker je CTG zaznaval redne popadke vendar ne dovolj močne in ker je nihal utrip od malega so me priklopil na umetne(1 teden pred rokom). Pri drugem so mi ob 9.00 dopoldne dal tabletko za mehčanje MV(tri dni po roku), okrog 16 ure sem začutila prvo zvijanje in takrat mi je šel tut čep, rodila pa ob 22.54. Pravjo, pa da lahko tut kak dan traja predno se začnejo popadki.

(odgovor članu _ella_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.7.2009 12:20:42   
Anonimen
Aja, tokrat pa mi je G naročila, da če se mi slučajno doma odlušči čep, da moram takoj v P zaradi streptokoke, da dobim antibiotik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.7.2009 12:27:47   
katrinka
jaz imam pa test za streptokok v cez 10 dni, pa baje takoj zvem rezultate - upam da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.7.2009 12:44:03   
baby blue
uuuuu julijke ste že začele user posted image user posted image Čestitke vsem novopečenim mamicam... še malo pa bo že moj mesec tukaj user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.7.2009 12:47:01   
_lenca_
Mam še nekaj za povedat user posted image user posted image user posted image :

moja prvi porod je zgledal takole:

1. noč - nč ne spim, popadki na 20-30 min. Zjutraj si skuham gres z obilo čokolade user posted image user posted image , ker lačna pa ne grem nikamor. Ob ene 11h se vse umiri. Pol pa čakamo. Popoldan greva na sprehod na en hrib. Ob 4h isto. Popadki na 20-30 min, kr boleči, se morm ustavit in predihat. In tako do 8h, ko greva peš v P. Rodit. Odprta 1 cm, me vprašajo, grem domov al ostanem not, sm rekla, grem domov, valjda.

2. noč - Hodila nisem, pač pa sm šla spat. Spala nisem nč. Ista situacija kot prejšnjo noč. Vsak popadek sem preživela na kolenih pri postelji user posted image user posted image user posted image . Moj je pa zraven sladko spal. Ne vem al me je bolj bolelo al sem bla bolj jezna nanj, kako lahk tak mirno spi. user posted image user posted image user posted image  Zjutraj ob 8h CTG. Nisem več mogla it peš. Popadki na enih 10 min.

V P: ko me vpisujejo, odprta 3 cm, se držim za mizo in komi živim od bolečin, ampak CTG še kr ostane nem. Ostanem notri. Ob 11h se uradno zače porodna procedura, dobim tabletko za mehčanje MV, pa eno v tazadno proti bolečinam (se mi zdi), pa kasneje še injekcijo v tazadno proti bolečinam (al pa za sprostitev mišic, nisem ziher), ker sem prosila za še nekaj. Sem bila namreč kar dobro natrenirana, močne mišice sem imela, pa tud strah me je bilo, zato sem bila kr zategnjena. Mehur se predre medtem ko babica tipa, kolk sem odprta. Potem še malo pomaga z roko in pove, da zdaj pa sem odprta 9 cm. Med popadki dremam kolikor lahko, ker sem čisto neprespana. Ob 3h dobim umetne popadke (ki jih beleži tud CTG) in pol 1 urca in je konec.

Meni so bli umetni popadki zakon - ker se mi je šele takrat začel krčit trebuh, sam od sebe, me je kr potegnilo skupaj, in to je bla prava akcija. Potem smo končali 1,2,3. Tako da ne bi imela nič proti njim tud zdaj. No, se pa pripravljam, da moram bolj zobe stisnit in se potrudit že prej: več morm hodit in bit na nogah, da gravitacija naredi svoje user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, kako bo. Moja mami je tud rodila z umetnimi. Mogoče sem kej tega podedovala. No, ta tretji user posted image  (jst sem prva), jim je pa skor ušel...

Aja, pa čepek (malo roza sluzi) sem videla na vložku po 1. noči. Potem pa nič več.

Punce, ko tole pišem, sem kr popadek dobila.

No, in potem se malo spočijem, kšno urco ostanemo v sobi, prinesejo mi kosilo v posteljo, potem pa čila skočim s postelje (so kr vsi poskočili, da ne bom skup padla) in odkorakam v sobo. Tkole nekak je blo.

Potem sem še nekaj časa govorila, da naslednjič se zmenim za vse protibolečinske variante, ki obstajajo - ampak ugante - nič nisem uredila - bomo že. Naj mama narava naredi svoje... user posted image user posted image user posted image  Bomo pa mal zobe stiskal in javkal, bom že neki pogruntala. Želim si le še, da bi rodila tko kt da grem v službo, ne pa sred noči... user posted image

Pa srečno vsem user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.7.2009 13:08:35   
_ella_
katarinka kam greš to na test? Mam eno na sosednjem forumu, ki ga tudi rabi takoj narejenga, in je tud iz ljubljane. Sej mo ga tudi takoj naredi, sam je zdej za 14 dni na dopustu, ona ma pa čez dober teden PDP

(odgovor članu _lenca_)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.7.2009 13:09:14   
_ella_
jaknik hvala za INFO

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......