|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
1.7.2009 22:50:17   
khurde
ne vem glede papaje user posted image jaz je še nisem videla pri nas user posted image

morm v klet po sladoled, pa se mi ne da...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.7.2009 22:53:13   
Anonimen
k je ne bom pozabila, je pa to, da sem si šla obraz umit,

jst sem si po eni taki žurki hotla lase umit, k sem mela polno blata not, pa sem zaspala čez banjo, pa voda mi je po glavi teklauser posted image in je vsa topla stekla pa pol mrzla naprej, jst pa kr spalauser posted image dobda se je mami zbudila, sam bohvekolk cajta kasnejuser posted image đizs...boga moja mat, resuser posted image sam je kr kulsko prenašalauser posted image

joooj...že iz Oš ven so moji naj bend naši Buldožerjiuser posted image in ko sm bla stara 15let, u bistvu še oš, so mel reunjon in en kup koncertov po slo...sem ful težila, pa me mami ni pustila, valjda.  pa pol dam mir, je pozabla, pol sm se pa kao zmenla da bom pr sošolki prespala. aja mela sm pa unga fanta že skor en let, sma skupi šla na koncert pol, valjda. vse kul, nič narobe. in naša mati ni nikol ampak res nikol gledala studio city, e, glih takrat pa je, k je bil glih prispevk iz barflaya v ce, ker je pač bil tam njihov prvi koncert, pa moja faca čez cel ekran, da ja ni mogla sfalit, kak tam v prvi vrsti čist navdušena skačemuser posted image pa ni nč rekla, sam na ponovitev je počakala in sma si jo skupi pogledaleuser posted image sma se ornk spičle takrat, sploh k sem se ji zlagala, sam sm ji rekla da je men tud besno, sam kolk cajta pa sem ji težila, pa ni popustila in da če noče da ji lažem, mi bo mal mogla zaupat, pa mal ketnco losat pa bo. in sem šla na vse njihove koncerte še pol, z njeno vednostjo in privolitvijo, pa tud pol kasnej je zmeri vedla kje sm  ( vsaj okvirnouser posted image ), je bil en ferplej...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.7.2009 22:55:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

"un festival k zmer" - rock otočec.

ZAKON!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obiskala vse od prvega naprej, no lani pa letos nisem bla!!!

Pa še blizu mi je blo takrat. Joj, keri pripetljaji!!!!

jst pa nbenga, ker je bil istočasno motozbor v lendavi oz. še prej v ljutomeru, smo tja rinili...sej pol sopa rock otočec prestavli na en vikend kasnej (al prej mrbituser posted image ), ker je zmeri dež scal

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 22:55:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.7.2009 22:57:06   
Anonimen
lunica12 ja boh te nima rad, je si tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.7.2009 23:00:33   
snikolina
barflaya v ce

Tudi obiskovala celo srednjo šolo user posted image    Ker zakon, ko se nas je not napopalo enih 20 iz internata user posted image

Joj, bi šla kar nazaj. Tisto so bli zlati časi!! Totalno rokerski, to so bli žuri. Ne pa zdej, k ga kr neki brezveze bluzi mladina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.7.2009 23:00:35   
spetko
kiara24 nimam pojma kje bi lahko dobila...a je že čas za papajo?
kaj tej eksotični sadeži se lahko dajajo za uvajanje..nor. melona,lubenica,papaja?ULLA??

jaz pa še nikoli nisem bila na rock otočcu...pa ko sem gledala na tv mora biti res zanimivo..:))

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 1782
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 23:00:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.7.2009 23:02:35   
snikolina
snikolina, ja naš tudi to dela. pa danes je šel naprej po igračko, ponavadi gre rikverc pa se vrt da pride do nje. Zgleda da že mal puza.

Superca!!!  user posted image pa sej najina sta si kar podobna v vsem, se mi zdi (velikost, teža, pa zdej tole, edin za zobke ne vem)

Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.7.2009 23:03:58   
snikolina
Meni pa rock otočec ne potegne, pa tisto valjanje v blatu.

Hahaha, jst se nikoli nisem valjala v blatu, to so čisti moroni-ta folk.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.7.2009 23:05:09   
snikolina
Hahahaha, kaj pa odstop Sanaderja??? 

Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.7.2009 23:05:48   
Anonimen
kar se papaje tiče.....tam kjer raste, kjer to pač nek lokaln sadež, je verjetno dobra za uvajanje, načeloma se pa uvajajo stvari, ki rastejo pač tukajuser posted image tako pač stroka, čeprov ne vem pa ne točno zakaj oz. v čem je problem....mogoč v tem, da one mamice pač tudi same skoz nosečnost in dojenje jejo papajo itd. pa je otrok v bistvu že na nek način "navajen", medtem ko jst recimo še pa v lajfu nikol nism papaje jedlauser posted image mehičani in indijci in tajci, indonezijci itd. tud otrokom dajejo pikantno hrano, tako k jo sami jejo, sam to pa ne pomeni da bom tud jst svojmu dala za jest riž s čilijemuser posted image čeprov bi mogoč jst celo lohk, ker skoz tok pekoče jem, da žge, pa so pol tud kao navajeniuser posted image

tko da ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.7.2009 23:06:29   
Anonimen

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.7.2009 23:08:14   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

hvalauser posted image

HAHAHHAHA ULLA, a dej nehi!! Med tistimi si bla??!? HAHAHHAHAHA, da se nisem tut teb kdaj norca delala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.7.2009 23:09:23   
Anonimen
HAHAHHAHA ULLA, a dej nehi!! Med tistimi si bla??!? HAHAHHAHAHA, da se nisem tut teb kdaj norca delala.

ne glih, k nisem nikol bla na rockotočcuuser posted image sam so pa kake podobne variante tud padale - in to prej kt na rockotočcuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.7.2009 23:10:07   
khurde
jaz se tut sprašujem, kako mi nikol niso kej nazaj zasikal, k sem včas taka prišla domov, da je joj user posted image sam k sem poznala folk, k so jim za vsako stvar težil, pa so pol isto počel k jaz, sam se skrival, men pa tega ni bilo treba... sem bila še zmenjena doma, da če bom kdaj kje in "bol boga", nej kar pokličem, ne glede na uro, da me pride fotr iskat, da naj se ne zavlečem kr nekam, pa sploh ne s kr enimi ljudmi... in enkrat sem ga res, pa mi ni čist nič nasledn dan rekel... edin to, naj grem avto pobrisat, k mal k seb pridem user posted image ... pa tut za vsak žur mi je rekel, naj ga pokličem kadarkol hočem, da raj vid, da ob štirih zjutri vstane in me pride iskat, kokr pa da me kak pijan pelje in se kaj zgodi... sej se je mogoče petkrat v vsem tem času zgodil, da sem ga klicala, sam vseen je bilo kul vedet, da se lah na enga obrneš, pa ti ne bo sikal. k če bi mi v prve, ga zihr ne bi več klicala, tko sva mela pa kr en obojestranski zaupanje. se mi včas zdi, da zato k mi ni bilo treba nič skrivat, me je prej minil user posted image k kakšne, k so se pa prej skrival, je pa zdej začel ornk metat .... sam ok, to ni neko pravilo, i guess

jaz sem bila pa na buldožerjih dve let nazaj v križankah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.7.2009 23:12:57   
kiara24
Ja hvala punce, tudi jaz sem videla mango, pa melone,....

Rock Otočec mini bili nikoli ne vem kaj vedno pas em bila na moto zborih z mojim sva hodila kjer sva pač izvedla da je in so bili zakon sploh v Srbijiuser posted image to so res žurke da se reče. No sedaj pa trenutno to odpade in sva na žalsot motro tudi pordala, ker imava trenutno Klarico.user posted image

No počasi moram spakiran se v posteljouser posted image , k sem crka, danes. Neki še naredim na facebooku pol pa grem ajta.

Vam pa želim mirno nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.7.2009 23:13:33   
khurde
snikolina, mene so not vrgel... bivši pa njegov kolega... pa sem se šla tuširat in se še zmer zmrazim ob misli, da sem iz modrca enga deževnika potegnila user posted image mam pa sliko... pa pomoje bom tko nardila k fotr z enimi svojimi... k smo otroc ratal mal starej, jih je skril pred nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 23:13:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.7.2009 23:14:18   
Jancci
Tuš je mal pomagal. Ven pa nič ne pride. tko da ni čudno, da tamala nori na tej strani. vedno se ful matra. Jest bi najrajš eno joško skenslala, ker so same težave. A to obstaja?

Pol pa rajš tuki sedim in se režim zraven. Boljš da ne začnem govort kako me je fotr iskal po raznih žurih ko sem bila 16 stara. Pa mati me je ob 4ih zjutraj na vratih čakala, sem ji rekla če jo luna nosi, pa je rekla, da bo mene nosila, ker do 18ega ne smem nikamor. user posted image user posted image  Pa takrat še niti ni vedla kolkrat sem čez balkon ven zlezla ko sta zaspala. Pa kake smo mel doma ko so šli starci na morje. Je bilo pol KR pri nas, zjutraj pa polkna na strehi  user posted image  

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.7.2009 23:16:42   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kar se papaje tiče.....tam kjer raste, kjer to pač nek lokaln sadež, je verjetno dobra za uvajanje, načeloma se pa uvajajo stvari, ki rastejo pač tukajuser posted image tako pač stroka, čeprov ne vem pa ne točno zakaj oz. v čem je problem....

pomoje je tko, ker jih pripeljejo od daleč, odtrgajo nezrele, kasnej umetno dozorijo v raznih skladiščih, s časom izgubijo še vse tiste vitamine, k jih sploh še imajo, prej jih prešpricajo, da zdržijo itd. ... v glavnem od une prvotne papaje ne ostane nič koristnega, razen oblike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.7.2009 23:16:55   
Anonimen
jaz sem bila pa na buldožerjih dve let nazaj v križankah.

ooo jst tuduser posted image 23.9.2006user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.7.2009 23:19:19   
Anonimen
Jest bi najrajš eno joško skenslala, ker so same težave. A to obstaja?

tud to obstaja, ne sekiri se. pač doji tako vama paše, pa če sam na eni, pa pač sam na eni...pa če vsake tolk mal na drugi probaš, bo tud kul, sej se prilagodi.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.7.2009 23:24:01   
Jancci
Zdej sem mati in taščici in še enim pametnim poslala par linkov o uvajanju GH.
Da si mal sodobne pristope preberejo in mi nehajo težit! user posted image

Pa paparico sem šla v knjižnico iskat in še to jim bom mal poturila. Upam, da bojo pol nehal z žemljami mahat pred Meto. K bi bla tko fletna če bi žemljico grizkala...   aaaaaaaa! (+še besednjak tak da me bo kap)

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.7.2009 23:24:24   
khurde
uf, ulla, ti pa še točn datum veš user posted image jaz mam še vedno namen un box od buldožerjev kupit, sam takrat k sem ga najdla, nisem imela denarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.