Anonimen
|
k je ne bom pozabila, je pa to, da sem si šla obraz umit, jst sem si po eni taki žurki hotla lase umit, k sem mela polno blata not, pa sem zaspala čez banjo, pa voda mi je po glavi tekla in je vsa topla stekla pa pol mrzla naprej, jst pa kr spala dobda se je mami zbudila, sam bohvekolk cajta kasnej đizs...boga moja mat, res sam je kr kulsko prenašala joooj...že iz Oš ven so moji naj bend naši Buldožerji in ko sm bla stara 15let, u bistvu še oš, so mel reunjon in en kup koncertov po slo...sem ful težila, pa me mami ni pustila, valjda. pa pol dam mir, je pozabla, pol sm se pa kao zmenla da bom pr sošolki prespala. aja mela sm pa unga fanta že skor en let, sma skupi šla na koncert pol, valjda. vse kul, nič narobe. in naša mati ni nikol ampak res nikol gledala studio city, e, glih takrat pa je, k je bil glih prispevk iz barflaya v ce, ker je pač bil tam njihov prvi koncert, pa moja faca čez cel ekran, da ja ni mogla sfalit, kak tam v prvi vrsti čist navdušena skačem pa ni nč rekla, sam na ponovitev je počakala in sma si jo skupi pogledale sma se ornk spičle takrat, sploh k sem se ji zlagala, sam sm ji rekla da je men tud besno, sam kolk cajta pa sem ji težila, pa ni popustila in da če noče da ji lažem, mi bo mal mogla zaupat, pa mal ketnco losat pa bo. in sem šla na vse njihove koncerte še pol, z njeno vednostjo in privolitvijo, pa tud pol kasnej je zmeri vedla kje sm ( vsaj okvirno ), je bil en ferplej...
|