Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:36:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa tota kost je že obglodana! Kako svežo bi,če žiher! bi se prileglo,ne???
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:39:03
|
|
|
|
ly117
|
Ej samo tebe matcar res hormoni dajejo, ali si spet jedla kaki sladoled z dodatkom? Mater zdaj pa sem si še sama naredla lušte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:39:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo res! Ful bi nekam šla-ven,čagat,SAMA!(mislim brez priveska in lauženkov)! jaz tud pa čepšrav bi bila to smo ena malo daljša pijačka ..tolk da mal odklopiš vse skup.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:40:13
|
|
|
|
tasa_m
|
pa punce vas meče ha??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:41:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo res! Ful bi nekam šla-ven,čagat,SAMA!(mislim brez priveska in lauženkov)! jaz tud pa čepšrav bi bila to smo ena malo daljša pijačka ..tolk da mal odklopiš vse skup. To vsi rabimo včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:41:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo res! Ful bi nekam šla-ven,čagat,SAMA!(mislim brez priveska in lauženkov)! jaz tud pa čepšrav bi bila to smo ena malo daljša pijačka ..tolk da mal odklopiš vse skup. jaz imam v petek zaključno fešto z razredom...pa ne morem it....ma odkar je M res še zvečer nikjer nisem bila........jaz bi pa tak feštala,ma meša se mi........
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:42:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa tota kost je že obglodana! Kako svežo bi,če žiher! bi se prileglo,ne??? Oooo,pa še kako!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:43:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ej samo tebe matcar res hormoni dajejo, ali si spet jedla kaki sladoled z dodatkom? Mater zdaj pa sem si še sama naredla lušte. Jap! Konkretno,pa nisem nič takega jedla! Na žalost!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:44:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa punce vas meče ha?? Tasa,pojma nimaš kak! Nazadnje sem bila zunaj,ampak res zunaj,lani za 8.marec.Pa veš,ki je že to? Pa še pila nisem nič-alkohola mislim!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:46:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa punce vas meče ha?? Tasa,pojma nimaš kak! Nazadnje sem bila zunaj,ampak res zunaj,lani za 8.marec.Pa veš,ki je že to? Pa še pila nisem nič-alkohola mislim! ma jaz sem nazadnje bila veni lani oktobra ko sem bila na poroki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:46:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa punce vas meče ha?? Tasa,pojma nimaš kak! Nazadnje sem bila zunaj,ampak res zunaj,lani za 8.marec.Pa veš,ki je že to? Pa še pila nisem nič-alkohola mislim! joj,se spomnim..še 5 let nazaj...bajta v najemu čist na samem...žurke od petka do nedelje..alkohol....včasih do doma nisem prišla,sem se ga na poti domov v kafiču našlukala.......
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:47:15
|
|
|
|
arabela*
|
Naša je danes A vgriznila v ličko.... ..se ji kar pozna...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:51:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ej samo tebe matcar res hormoni dajejo, ali si spet jedla kaki sladoled z dodatkom? Mater zdaj pa sem si še sama naredla lušte. Jap! Konkretno,pa nisem nič takega jedla! Na žalost! Pa bi a, ne. Jaz bi tudi lizala sladoled, pa jedla pecivo pa kakšnemu orng sendviču se tudi ne bi uprla njami njami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:52:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa punce vas meče ha?? Tasa,pojma nimaš kak! Nazadnje sem bila zunaj,ampak res zunaj,lani za 8.marec.Pa veš,ki je že to? Pa še pila nisem nič-alkohola mislim! joj,se spomnim..še 5 let nazaj...bajta v najemu čist na samem...žurke od petka do nedelje..alkohol....včasih do doma nisem prišla,sem se ga na poti domov v kafiču našlukala....... Jaz pa se sploh ne spomnim kdaj sem bila nazadnje veni. Razen če steje čvek do treh zjutraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:53:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa punce vas meče ha?? Tasa,pojma nimaš kak! Nazadnje sem bila zunaj,ampak res zunaj,lani za 8.marec.Pa veš,ki je že to? Pa še pila nisem nič-alkohola mislim! joj,se spomnim..še 5 let nazaj...bajta v najemu čist na samem...žurke od petka do nedelje..alkohol....včasih do doma nisem prišla,sem se ga na poti domov v kafiču našlukala....... Te si prava za mene!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:53:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pa kakšnemu orng sendviču se tudi ne bi uprla njami njami. kaj se šališ ti??????????v mojem hladilniku pa še samo maslo in marmelada......
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:53:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša je danes A vgriznila v ličko.... ..se ji kar pozna... Božšček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:54:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te si prava za mene!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:54:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ej samo tebe matcar res hormoni dajejo, ali si spet jedla kaki sladoled z dodatkom? Mater zdaj pa sem si še sama naredla lušte. Jap! Konkretno,pa nisem nič takega jedla! Na žalost! Pa bi a, ne. Jaz bi tudi lizala sladoled, pa jedla pecivo pa kakšnemu orng sendviču se tudi ne bi uprla njami njami. Jao,same lušte mi delate,babnice!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:54:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te si prava za mene!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:55:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša je danes A vgriznila v ličko.... ..se ji kar pozna... Bošček! Kaj pa jo je pičlo? A kr sama od sebe? Potem pa ima enake finte kot Maks.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:55:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pa kakšnemu orng sendviču se tudi ne bi uprla njami njami. kaj se šališ ti??????????v mojem hladilniku pa še samo maslo in marmelada...... ja, to pa je to ko si me ne moremo privoščit fancy večerjice, ker se nam gre samo za lep avto ki ga parkiramo na invalidih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:55:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pa kakšnemu orng sendviču se tudi ne bi uprla njami njami. kaj se šališ ti??????????v mojem hladilniku pa še samo maslo in marmelada...... Jaz pa mam vse od naštetega doma pa ne smem. Razen če čem postat kot trodelna omara .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:56:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pa kakšnemu orng sendviču se tudi ne bi uprla njami njami. kaj se šališ ti??????????v mojem hladilniku pa še samo maslo in marmelada...... Pa tudi to gre vun,je sladko fajn!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:56:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam vse od naštetega doma pa ne smem. Razen če čem postat kot trodelna omara . ja, ko si tak debela da se ti bo en sendviček glih poznal zdaj.. jaz sem si pa kr pir privoščla za mlekec
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?