Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 7:29:41
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Zunaj pa je spet dež,pa tako glupo vreme! ma grozno,res..... Me gremo vseeno pol v mesto,ker.....saj nismo s cukra..
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 9:37:43
matcar
Saraya,boš popoldan šla kaj v park? Jaz imam namen it,če seveda ne bo dežja!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 9:38:33
matcar
Sem vidla,da so se na tebe spravli! Kak so smotani,pa pametni!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 9:48:27
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,boš popoldan šla kaj v park? Jaz imam namen it,če seveda ne bo dežja! čuj,ne bom šla popoldan...zdaj šibam ven,ko se M zbudi...pol pa bom kuhala...
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 10:29:21
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,boš popoldan šla kaj v park? Jaz imam namen it,če seveda ne bo dežja! čuj,ne bom šla popoldan...zdaj šibam ven,ko se M zbudi...pol pa bom kuhala... Ok,če si premisliš,me rufni.Upam samo,da bo vreme zdržalo.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 14:59:08
tasa_m
Pozdravljene punce, sem še vedno med živimi samo sem v gužvi Lepo bodite se tipkamo kaj jutri ker danes imam kar 4.stroje perila za zlikat, ker sobota se bliža jaz pa nimam še nič za morje spakirano . aja,mi lahko katera pove kje najdem program za Lent festival ?? Bi šla mal pogledat kaj se dogaja.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 15:10:17
ly117
Matcar v parku se ful dogaja. Maš od tranpolinov, gokart, do raznih delavnic za risanje in sestavljanje. Lahko celo daš otroka da se potaplajo. Pa na previjalnuco tudi niso pozabili.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 15:14:21
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar v parku se ful dogaja. Maš od tranpolinov, gokart, do raznih delavnic za risanje in sestavljanje. Lahko celo daš otroka da se potaplajo. Pa na previjalnuco tudi niso pozabili. Matcar...jaz bom verjetno v petek dopoldan šla...
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 16:21:25
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar v parku se ful dogaja. Maš od tranpolinov, gokart, do raznih delavnic za risanje in sestavljanje. Lahko celo daš otroka da se potaplajo. Pa na previjalnuco tudi niso pozabili. Matcar...jaz bom verjetno v petek dopoldan šla... Se lahko zmenima,ja.Pa Maksa bom tudi že doma imela.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 16:34:35
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar v parku se ful dogaja. Maš od tranpolinov, gokart, do raznih delavnic za risanje in sestavljanje. Lahko celo daš otroka da se potaplajo. Pa na previjalnuco tudi niso pozabili. Matcar...jaz bom verjetno v petek dopoldan šla... Se lahko zmenima,ja.Pa Maksa bom tudi že doma imela. super..A že komaj čaka..
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 16:35:28
arabela*
Grem malo na parkinge............prvič da v taki glupi debati sodelujem..oz.da sploh na takih temah...
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 16:42:41
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar v parku se ful dogaja. Maš od tranpolinov, gokart, do raznih delavnic za risanje in sestavljanje. Lahko celo daš otroka da se potaplajo. Pa na previjalnuco tudi niso pozabili. Matcar...jaz bom verjetno v petek dopoldan šla... Se lahko zmenima,ja.Pa Maksa bom tudi že doma imela. super..A že komaj čaka.. Počakaj,da jaz Lei povem.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 18:09:04
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem malo na parkinge............prvič da v taki glupi debati sodelujem..oz.da sploh na takih temah... Kaj,je? Jaz sem se skoraj polulala pri RČ.Svetovna si!
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 18:10:15
matcar
Punce,še pride katera s otročki v mestni park v petek dopoldan!
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 18:20:51
ly117
Ma jaz sem tak skoraj vsak dan v parku.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 18:29:43
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ma jaz sem tak skoraj vsak dan v parku. Fajn! Pol pa bomo že tri!
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 20:48:38
matcar
Čer!
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:11:33
arabela*
čer..
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:12:16
matcar
Končno ena! Sem že mislila,da bom spet smam tu gor!
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:12:45
arabela*
malo za dušo...
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:13:09
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno ena! Sem že mislila,da bom spet smam tu gor! ma ja............
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:13:34
matcar
Jao,kaj mi delaš?! Na redarstvu gor napopaj! Hec...
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:14:20
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno ena! Sem že mislila,da bom spet smam tu gor! ma ja............ Kaj? Če pa sem že od popoldneva sama tu gor
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:16:51
ly117
Čer! Halo jaz sem tudi celo popoldan bla na RR.
RE: Mariborčanke III.del 1.7.2009 21:17:29
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jao,kaj mi delaš?! Na redarstvu gor napopaj! Hec...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboru Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...пеперутка16 Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......