|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
1.7.2009 8:23:17   
kora33
jutro punce.....
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.rtvslo.si/_up/photos/2008/12/08/u55185-70881_kava-1-a_show.gif&imgrefurl=http://www.rtvslo.si/slike/photo/70819&usg=__kd8DvZJppJDRoS8UF1OC8kMwK2s=&h=300&w=400&sz=38&hl=sl&start=11&um=1&tbnid=6z0Qm4qixxi3HM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkava%26hl%3Dsl%26rlz%3D1T4DVXA_enSI311SI225%26sa%3DN%26um%3D1][/link]

počasi se prebujam v nov dan....pa kolkor vidim...pri nas spet ni sončka...za znoret....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-   jada82,  user posted image
          -   anonimna V, user posted image
          -   Zofy in user posted image
          -   protina user posted image

- janaBuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 776
1.7.2009 8:24:10   
kora33
tam bi mogla bit ena slikca kavice, ki vam jo privoščim...pa je ni...pa vseeno si jo privoščite.....
lp

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 777
1.7.2009 8:40:28   
zirafa76
jutro še iz sončneee Bratislave...in full vroče že sedaj....

tudi jaz želim vsem puncam danes na pregledu srečno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce..moja Izabela ima nov hobi..zjutraj, ko se zbudim namreč v svoji postelji sedi naga in čaka da se zbudim..vse si sleče od pižame do plenic....user posted image ..groza res...

drugače pa še kar gre..samo tako se mi nič ne da, moram likati, pa ni neke voljeuser posted image ....

nič, imejte se pince...

papauser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 778
1.7.2009 9:04:14   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Zofy.....a dej no dej...a čisto si se odpovedala????Mislim pivu in kavi???user posted image user posted image ..priznaj, da tu in tam pa še....user posted image

Veste kaj, zadnjič sem si dala mrzlo malo pivo..tako soparen večer in tako je pasalo....se dlje pila, da je bil daljši učinek..user posted image ..
Je moj g. danes rekel, da komot lahko vsake toliko, kavo pa itak, če to ni 5 na danuser posted image ..ena je čist vredu, pa še pritisk uravnava...user posted image

Hehe, ne, kavo spijem eno na dan, pivo pa mi ne paše več. Čudno. Ta nosečnost se je čisto drugače začela kot prejšnja. DA mi pivo ne bo pasalo, si nikoli ne bi mislila, ker običajno, če grem ven na pijačo, si naročim pivo ali pa kavo, če je za pivo še prezgodajuser posted image . Pa čiki mi tako smrdijo, da je joj. Če moj mož enega skadi, ga niti poljubit ne morem. Prej sem pa skadila cca 3 na dan, nisem bila neka huda kadilka, ker sem itak že 3x neuspešno nehala, pol pa sem itak zanosila, pa dojila...

Drugače pa sem bila danes zjutraj na pregledu in vse kaže, da je samo 1 plod. Srček se že sliši in plod je velik 85mm, torej naj bi bila po UZ noseča 6t5d, po ZM pa 7t2d. Po UZ naj bi bil rok 19.2.2010. Ampak moja ginekologinja itak določi rok po ZM, tako da bo po moje okoli 15.2. Ja, upalili pa so e za 70€ na samoplažniškem pregledu. Sej sem vedla, da ne bo samo 35€. Res so drage te sorite. 35€ je UZ, ki ti ga dela manj kot 5min in 35€ je 1. pregled, ki tudi ne traja več kot 5 min. Mah, zdaj vsaj vem, da je to to. Bom že na čikih, kavi in pivu to not dobilauser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.7.2009 9:05:33   
Zofy

PREGLEDI:

1.7. - jada82, anonimna V, Zofy, protina
2.7.- bipi
7.7. -anonimna va, protina
8.7. - valentinčica30, komarka
9.7. - Cappy, binabina,anemona, Rocio Nattasha
10.7. - niwci
13.7. -punsha
14.7. -Liagal, Alanis, plouse(2)
15.7. -JanaB, anonimna primorka
16.7. - skitnica, Zofy
22.7.- Lily86
23.7.- lunca83
27.7. -bili83 (NS)
20.8. -anonimna primorka (NS), julieb
21.7.   Kora33 (2)
22.7. - bili83
23.7. -lunca
27.7. -ninu(NS), bili83(NS)
29.7. -nincek1, zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
31.7. -
Rocio (2)
4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS)

*prvi pregled
*drugi pregled
*merjenje nuhalne svetline

Nattasha, si na svojem seznamčku spustila mene in t*e*j*k*o user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.7.2009 9:13:12   
binabina
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

PREGLEDI:

2.7.- bipi
9.7. - Cappy, binabina (2),anemona, Rocio Nattasha
10.7. - niwci
13.7. -punsha
16.7. - skitnica, Zofy
22.7.- Lily86
23.7.- lunca83
27.7. -bili83 (NS)
21.7.   Kora33 (2)
22.7. - bili83
23.7. -lunca
31.7. -
Rocio (2)

*prvi pregled
*drugi pregled

Nattasha, si na svojem seznamčku spustila mene in t*e*j*k*o user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.7.2009 9:35:23   
punsha
Tudi jaz navijam za danes:

jada UZ
anonimna V UZ
protina UZ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.7.2009 9:40:07   
punsha
zofy, tebi pa čestitke, da je vse tako kot mora biti. user posted image Res je, si se vsaj pomirila.

za pregled pa 13.7, tako kot sem napisana, ampak je to moj 2 pregled, imam pa tudi že datum za NS, ki je 31.7.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.7.2009 9:40:48   
kora33
hi punce....
zdaj sem malo ne netu gledala vozičke....bljaki...glede na to, da bodo našiuser posted image  zimski...mora bit voziček s košaro....no sem gledala tiste kombinirane z mehko košaro...samo sry...mi prav noben ni ravno všeč...mi je kar žal, da sem pred letom in pol dala stran voziček, ki je bil zeloooooooooooo lep...zdaj pa sploh ne vem, kaj bom...ogromno jih je v črni barvi...to mi je pa groza....mi zgledajo kot truge...sry....a ste že kaj gledale?
lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.7.2009 9:40:50   
niwci
Zofy čestitamo za 

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 785
1.7.2009 9:42:42   
kora33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zofy in njenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 786
1.7.2009 9:46:20   
bili83
PREGLEDI:

2.7.- bipi
10.7. - niwci
13.7. -punsha
16.7. - skitnica, Zofy
21.7.   Kora33 (2)
22.7.- Lily86, bili83 (3) 
23.7.- lunca83, lunca
31.7. -
Rocio (2)

*prvi pregled
*drugi pregled (in nadaljnji)

evo, še malo "polepšan" seznamček.
res nas je dosti user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.7.2009 9:48:46   
niwci
Dobro jutro user posted image !

Zofy čestitam za user posted image !

Že nestrpno pa čakamo še poročanje ostelih. user posted image

Pri nas je pa zaenkrat lep sonček, čeprav se je zdej že par dni zapored popoldan spremenil v nevihto user posted image . Je prou aprilsko. Še na morje ne moreš skočit popoldan. Se bo treba nekako drugači zamotit.

Se javim še kaj kasneje! Lep dan vam želim!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.7.2009 9:51:04   
niwci
Sm vidla da je bil tudi pri meni prisoten tiskarski škrat user posted image bol računalniški.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.7.2009 9:54:25   
zirafa76
Zofy....user posted image user posted image ...in verjamem, da bo vonj piva spet oživel..v drugem trimesečju...user posted image

Kora33..jaz bom imela kar mojega Quinnija Buzz...imam še od dveh let nazaj, zimska košara, plus zimska vreča, rdečo oranžne barve...zelo zadovoljna..mislim, da imajo dobre vozičke, pol kasneje bom pa kupila novega Maclarna, ker ta, ki ga imamo sedaj mislim da bo razpadel do takrat, ker ga non stop uporabljamo....in tudi pohvalno...user posted image

Edino kar rabim novo je torba, ta pa je res čisto že mimo...user posted image ..Pa verjetno bomo kupili kar košaro, takšno na kolesa, ker imamo zaenkrat še pomanjkanje prostora, dokler se ne preselimo....Vse to bom šla iskat v Avstrijo, ker je v Slo vse drago tuid tukaj na Slovaškem...user posted image
Tudi prvič sem vse kupila na Dunaju, veliko ceneje....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 790
1.7.2009 9:56:45   
protina

dobro jutro
vsem.

No tudi jaz se grem počasi urejat in potem na uz. Upam, da se bo kaj videlo, ker sem tako radovedna.

Ja prejšnja nosečnost se ni dobro iztekla, sem čakala do 8 tedna in se mio je v 7.tednu kri kar ulivala.

Zdaj pa grem, da vidim če je vse v redu, če ni kakega hematoma kot zadnjič.

Vso srečo želim tudi ostalim dekletom, ki imate uz.

Se pišemo,ko pridem nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za vse. Lp

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.7.2009 10:06:27   
kora33
žirafa - ja sej vozičko so lepi...samo jaz rabim takega na velika kolesa...zračnice, ker vem, da bom veliko hodila po makedamu...in bla bla bla....pa ni mi lih...upam, da zdaj v pol leta naredijo kak lep model...hi hih i

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 792
1.7.2009 10:16:45   
punsha
PREGLEDI:

2.7.- bipi
10.7. - niwci

13.7. -punsha(2)
16.7. - skitnica, Zofy
21.7.   Kora33 (2)
22.7.- Lily86, bili83 (3) 
23.7.- lunca83, lunca
31.7. - Rocio (2) ,punsha(NS)

*prvi pregled
*drugi pregled (in nadaljnji)

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 793
1.7.2009 10:25:52   
binabina
OJLA!!!
zirafa76 kje v avstriji pa kupujete oz v katerih trgovinah potem vse dodatne stvari za dojenčka kr slišim narod da kr velik kupuje v Avstriji kej se skora za pol cneje kot v slovniji

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 794
1.7.2009 10:35:44   
bambi14
Dan nosečke,

mi2 z maleno sma že ble v lekarni po Elevit, pa na 1 urnem sprehodu,.....jo je vse zelo zmatralo in zdaj ajča, jaz pa se spravlam pucat ampak je lepše bit na RR. Stanovanje je ko bomba,...pride kera pospravit, pa kafe ji bom skuhala, pa kaj sladkega bo tudi dobila.HIHuser posted image

Včeraj sem se šla naročit na prvi pregled in ga imam 9.7. ob 16 uri ter NS 29.7.,...torej moram še malo počakat na user posted image .

vozički- Sem tudi jaz že gledala vozičke, ker morem dat mojega nazaj, ker mi ga je kolegica posodla in ima rok novembra,...torej lov za novim. Športni voziček pa imam od Peg Peregota piko3 ampak se še nisem pozanimala ali se da gor zmontirat jajčka. Meni je super, če je možno dat jajčko na voziček, ker ne rabim otroka prestavlat, poleg tega pa sem malo večkrat kr v stanovanje prinesla v jajci in je še kako kitico oddremala noter,...je pa res, da ni priporočljivo imet dojenčka dolgo cajta v jajčki ampak z našo babiko je vse OK, pa je bla včasih tudi po 1 uro noter,...moje mnenje.user posted image

Žirafa- pred leti sem tudi jaz Bratislavo prehodla po dolgem in počez,...smo šli velikokrat jest v gostilno pri jezeru, če poznaš(sem pozabla ime)

V ponedeljek sem bila v službi(zdaj sem še na porodniški) in vsi so me spraševali kdaj mi poteče in kdaj pridem delat,...uffff jaz tak ne znam lagat, sem se zgovarjala, da čakam na če mi bojo podaljšali za 3 mesece. Bom povedla za novo nosečnost po prvem pregledu in itak jih bo kap, ker to pomeni, da me še ne bo nazaj 1,5 leta.

Nič grem malo na hitro pospravit, da se bo vidlo kako sem bla pridna,..user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 795
1.7.2009 10:41:15   
Bacek
En lep pozdrav tudi z moje strani.
Že nekaj časa vas spremljam, najprej sem bila pri januarčicah, sedaj sem tu. Kje bom pa na koncu pristala pa še ne vem. user posted image
ZM sem sicer imela 6.4., toda teden dni nazaj na pregledu smo ugotovili, da je nosečnost na samem začetku - 4 tedne komaj.  Sedaj čakam še 14 dni, da izvem ali user posted image je ali ga ni. Je pa to moja 2 nosečnost, sem imela v preteklosti že en SS.
Vidim, da imate ravno debato o vozičkih. No jaz imam že kar določeno, kaj bomo kupili. user posted image   Sem v zadnjih mesecih delala "raziskavo" vozičkov, ker so bile kolegice noseče in so rabile pomoč, tako da sem že takrat spoznavala kaj hočem in kaj ne. user posted image

Imam pa vprašanje, če katera mogoče kaj ve ... G imam samoplačniško (Bežigrajski dvor) in me sedaj zanima, če bom celo nosečnost plačevala ali sem upravičena do brezplačne (ima koncesijo G). Sicer sem zadovoljna tam, toda zaradi izgube službe sva sedaj samo na 1 plači in se vsak € pozna. Drugače bom prisiljena iskati rednega G, kar mi pa najmanj diši. user posted image

Sicer pa je moja user posted image zaenkrat BP, razen utrujenosti in občasne slabosti se počutim OK. Upam, da kg ne bodo šli v nebo, ker sem že sedaj v "precej težki kategoriji".  Zaenkrat sem zadovoljna, čeprav imam občasne požrtije.

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 796
1.7.2009 10:43:23   
Rocio
Hej hej user posted image ,

zofy, čestitke za user posted image !!! 

Jada, anonimna V in protina, vam pa tri pljunke za garantiran uspeh na pregledu! user posted image user posted image (bljak, ampak tako se menda to delauser posted image ).

A smo že pri vozičkih? Fino.... jaz sem grozna, sem se kar zapičila v stokke xploryja, sice rmi je malo slabo ob ceni, ampka nekako že bo. Sem čisto navdušena nad obliko, predvsem pa nad višino.... Vedno sem si predsatvljala, da bom imela za user posted image tisti "angleški" voziček (a veste, katerega mislim, na velika kolesa, ful visok, tako malo secesijski izgleda, zelo klasičen), samo nimam pojma, kje bi se ga dobilo in koliko bi zanj zahtevali . :) To, da je voziček visok (jaz sem tudi visoka in se ne bi lih sklanjala), se mi zdi mega d best, plus tega bebi ne vdihava svinjarije s tal in prahu. A ima katera izkušnje? Jaz sem gledala zudi bugabooja, ampak je čisto preveč nizek.

A je še katera brez slabosti in utrujenosti? Mene namreč nič posebej ne muči, tako da me že skrbi. Aja, po ZM sem noseča 6t 1d.... joj kako malo to zveni..... in ker je 1. user posted image in preveč visim na forumih, me kar malo panika, da kaj če bo kaj narobe, kljub temu, da zaenkrat ni nobenih indikacij za to. Zofy, sem ti kar fouš za to, da ti pivo pa cigareti smrdijo-jaz sem kadila, in fuul pogrešam, no, za pivo mi je pa vseeno.

Sori, da sem spet napisala romanuser posted image .

Lepo dopoldne še naprej

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 797
1.7.2009 11:47:51   
kora33
bambi...tvoj tekst je nekam popapalo...al pa ga samo jaz ne vidim....?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 798
1.7.2009 11:56:41   
lunca83
Joj kako ste pridne za pisat, vas sploh ne dohajam brat.user posted image

Se mi tako hecn zdi ker mate že vse preglede in ste že vidle svojeuser posted image , jaz pa še celo večnost za vamiuser posted image ,
no pa sej bo tut to.

A katera ve, če se je treba za NS v ZD Novo mesto veliko prej naročit, al nimajo glih gužve?

Men se pa ful dopadejo trikolesniki od Jane, se mi zdijo zelo vodljivi, pa večja kolesa za po neravnem terenu, super.

LPuser posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 799
1.7.2009 13:01:40   
zirafa76
pozdrav...

samo na hitro, ker sem se tako najedla, da grem v horizontalouser posted image

Kora33...veš, ta Quinny ima velika kolesa, jaz sem ravno tako iskala takšnega, kjer lahko vsepovsod hodim, ker sem veliko prehodila tudi z Izabelo...meni je res kul, pa jajčka gre gor, pa vodljiv je....ampak vsak ima svoje želje..

Binabina..SCS Vienna, ta velik shopping center jug..to pomeni, če se pelješ iz Slo tik pred Dunajem...Trgovine so pa BabyOne, pa še ena, ki se sedajle ne morem spomniti..če greš na stran SCS.at, ti bo pokazalo kaj imajo za otroke...3e posebej ta BabyOne je fajna, kar se tiče pohištva in vozičkov ter otroških sedežev.Imajo tudi velik oddelek oblačil ter seveda vseh potrebščin..Ta druga je pa super za igrače, plenice ter kozmetične pripomočke..vedno imajo fulll ugodne stvari...Drugače pa mislim da veliko hodijo tudi v Graz, Celovec..ampak tam nisem bila nikoli..Recimo voziček je bil več kot 200 eur ceneje kot v SLO in SKuser posted image user posted image ...potem bodiji po smešni ceni, ampak kvalitetni, cart stvari od Disneya, ..ni da ni..res velika izbira....Tudi recimo HM in Ikea, res imajo čisto drugačno in veliko večjo ponudbo kot pri nas, v SLo ali SK, zato sem lani nosečniške stvari kupila v HM na Dunaju, ker so imeli kaj za ponuditi, pri nas je to katastrofa- tukaj mislim na SLO, ker v Bratislavi imamo Mothercare, Next, HM Mama....tu se da...

Rocio...veš, tudi jaz sem v prvo razmišljala o tem vozičku, ampak je res lep in vse, vendar zelo nepraktičen za sprehode, razen če ga boš imela samo za Shopping centre in na hitro kam...ima zelo malo prostora v košku spodaj, kar pa me je v bistvu najbolj zmotilo pa je, da je sicer dober za malega otročička, ko pa ima več kot leto, pa je zelo majhen..SEm zadnjič videla eno mamico in malčka kako se je tlačil v tisti kao športni del...V vsakem primeru boš hitro mogla menjat voziček, ampak to je na tebi...
Recimo moj Quinny ima košaro, v kateri je udobno in dovolj prostora za vrečo in se ne tlači..V športnem delu pa jo še sedaj kdaj peljem,...Stokke ima tako manjšo košaro, v kateri si ne predstavljam še zimsko vrečo ter mali športni del....je pa res visok, ampak to imaš tudi nekatere vozičke..

Jaz sem visoka, Quinny mi je super pasal, ker je športni del višji kot košara, ampak v obeh primerih so višje kot nekateri vozički..Bogaboo pa mi je res nizek..preveč...

nič, grem počivat...user posted image

papa

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?