|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
1.7.2009 10:34:44   
malaMravljica
Februarka, ja si mislis, da bi vsem uganila, bi me razglasile za carovnico user posted image user posted image

Rolika, se bojim, da sem nekaj zasustrala seznam in sem te mogoce postarala in preselila user posted image  lahko preveris prosim in pol porocaj, pa nisem hotla, res ne. Pa ce sem se pri kateri kaj spretno zamesala naj pove, pa popravim. Vas je tolk, pol pa ko dajam nove notri kaj kopiram in se lahko tudi kaj zgodi zraven.  Ja, pa ce bi katera od novih se kaksen podatek rada dala kar pogumno.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.7.2009 10:51:28   
majakla

Halooooo, kak´ ste? user posted image
MalaMravljica: si videla? user posted image
Danes sva začeli z zadnjim trimesečjem!

Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.7.2009 10:54:20   
griseldis
Živjo,

ne vem točno katere podatke rabiš tam pri dojenčku (ali podatek ali že imam otroke ali koliko jih je trenutno v mojem trebuščku?, vem da se sliši smešno ampak mi ni jasno), ostalo pa sledi: to je moja prva nosečnost, to bo moj prvi user posted image , starost 29, naslednji pregled 29.7. Mislim da je to vse.

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.7.2009 10:56:22   
lindi1
M.M.oooo bi šla takoj tja mene že dolgo časa vleče v italijo nekam na dopust,upam,da enkrat....pa pe ful bi rada toskano videla,želja imam ogromno...upam,da se bomo z otrokom tudi kam spravili z letalom,da ne bom zdaj začela komplicirati...ker bom 32 letna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem uživaj še zame malo.
februarka super zlata siuser posted image da boš za nas boječke malo povprašala

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.7.2009 10:56:50   
majakla

Oj, ROLIKA:
Jaz sem se na MŠ prijavila že aprila,
kar po e-mailu:

aleksandra.frangez@ukc-mb.si

Te se pa tam vidimo, ne? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.7.2009 11:43:15   
karmen b

Rozilu, Karmen B, Frrr.... superca!!! Jaz sicer v petek ob treh ne morem, ker moram delat do 4h user posted image , grrrrrrr, vsak petek do 4h. Halo?! Lahko pa ob 4h!!!

Ja nič hudega, se bomo pa ob štirih dobile...zarad mene lahko tud kasnej, sam povejte... Joj komi čaka sadoleeeeeed....njam njam....

Sej po moje se man lahko še katera pridruži, tudi če ni z okolice Viča, sam če ma cajt in gušte za res dober sladoled user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.7.2009 12:06:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Rozilu, Karmen B, Frrr.... superca!!! Jaz sicer v petek ob treh ne morem, ker moram delat do 4h user posted image , grrrrrrr, vsak petek do 4h. Halo?! Lahko pa ob 4h!!!

Ja nič hudega, se bomo pa ob štirih dobile...zarad mene lahko tud kasnej, sam povejte... Joj komi čaka sadoleeeeeed....njam njam....

Sej po moje se man lahko še katera pridruži, tudi če ni z okolice Viča, sam če ma cajt in gušte za res dober sladoled user posted image

mmmmmmmm, mi skomine delateuser posted image jaz bi tudi, škoda ker nisem bližje domauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.7.2009 12:28:23   
majakla

Mmmmm, sladoled!
Se bom v petek glih tak čas skozi LJ peljala, dajte, pohrustajte še za mene kako kepico ali dve, tri, ... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.7.2009 12:38:31   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: griseldis

: to je moja prva nosečnost, to bo moj prvi user posted image , starost 29, naslednji pregled 29.7.

no, saj si kar vse napisala sedaj. V seznam dajamo, starost, pa kraj ce hoces, pa st. nosecnostzi in dojenckov, naslednji pregled in splol tista ki ga pac pove.
Pa jaz tecnoba sem prosila, ce lahko to mal loceno napisete z drugo barvo, ker med vsem tem cvekanjem zelo tezko pol podatke vn najdem, ce so kar v tekstu navadno napisani.

Meni je pa prejle trebuh postal naenkrat tako tezek, pa k tlom mi ga vlece. Sedaj sedim in noge v luft, je mal bolje. Se se kateri to dógaja, ker me je kar strah ratalo.

majakla, ja sem vidla user posted image  sem ze cel dan vazicka zaradi tega. Sem se veselila, da bom na naslednji slikci ko pridem z dopusta, pa naju je ze danes naprej dalo. Suuuuper. Kaj miga tvoje dete v trebuhu? Moje detece je danes zelo aktivno, brcalo ze zjutraj, ko sem se spala, pa ze cel dopoldne sedaj opominja, da je notri.

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.7.2009 13:10:10   
majakla
Moj tudi non-stop miga,čutim
pa tudi vsake toliko na mehurju,
me kar naenkrat zelo lulat pritisne,
pa mine, pa spet, pa mine.
No, pol pa grem raje lulat, da ne bi ki ...user posted image

Ja, še (samo) 3 mesece, pa user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.7.2009 13:18:09   
najčka
Ojla čveke, jaz sem pa danes tooook vesela, sej veste da sem se pritožila na odločbo od komisije, no danes sem dobila odobrono bolniško od takrat ko so mi jo kao prekinili. Od16.5 pa spet do 14.7 dokler mi spet ginekolog ne podaljšauser posted image user posted image user posted image . Drugač pa mi tale sladoled pri žabarju tud mal dišiuser posted image . Če mi uspe že takrat od osebnega zdr. pa iz zavoda prletet, se oglasim tudi jaz. 

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.7.2009 13:37:40   
muca*maca
Bravo, Najčka!
Dobro si se prebila skozi vse birokratske zadeve, čestitke.

Mislim, da se počasi kar lepo število user posted image  za Žabarja nabira, juhuhu!

Imena s foruma bodo kar naenkrat obraze dobila! user posted image  

user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.7.2009 13:43:34   
*chance*
najčka sem zelo zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image
majakla tudi naše dete večkrat na dan sedi na mehurjuuser posted image , pa le naj, dokler ima še dovolj prostorauser posted image
Jaz sem pa danes probala eno larifari zadevico glede spola in sicer sem dala prstan na vrvico in jo nato držala nad trebuhom in če se prstan začne vrteti v krogu naj bi bil fantek, če se pa začne zibati v levo in desno naj bi bila punčka. Pri meni se je vrtel v krogu, kar potemtakem pomeni pubecauser posted image , kaj pa je pa bo ostalo user posted image do oktobra user posted image user posted image ...
Zdaj se grem pa malo z lubenico osvežituser posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.7.2009 14:08:23   
malaMravljica
chance, jaz sem pa sedaj to s prstanom prebrala in ga dala na verizico ter nad trebuh. pa je pokazalo drugace kot pravi g na pregledu user posted image user posted image  

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.7.2009 14:39:37   
*chance*
Ja, nič čudnegauser posted image saj sem rekla, da je larifariuser posted image ampak saj veš...če ma človek preveč časa... za 100% pa bom jaz itak počakala na oktoberuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.7.2009 14:43:24   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: *chance*

Jaz sem pa danes probala eno larifari zadevico glede spola in sicer sem dala prstan na vrvico in jo nato držala nad trebuhom in če se prstan začne vrteti v krogu naj bi bil fantek, če se pa začne zibati v levo in desno naj bi bila punčka. Pri meni se je vrtel v krogu, kar potemtakem pomeni pubecauser posted image , kaj pa je pa bo ostalo user posted image do oktobra user posted image user posted image

Kolikor jaz vem, je če se vrti v krogu punčka, če se ziba levo in desno pa fantek.user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.7.2009 14:46:33   
manca
Prejšnji teden sem uspešno opravila morfologijo, videla sem, da bomo dobili še eno punčkouser posted image

drugače pa mi gredo dnevi v tej drugi nosečnosti veliko hitreje kot v prvi.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.7.2009 15:45:28   
sonncnica
Pozdravljene!

Po dolgem času se tudi jaz javljam. Danes smo bili na morfologiji (jutri začnemo s 25. tednom) in naredili so mi tudi 3D pregled. Super občutek, ko vidiš otročička - so se mi kar zarosile oči user posted image !

V glavnem, z našim fantkom je vse uredu! Počakati moramo še na krvne izvide in izvide urina, ma upamo, da bo vse ok!

Veliko užitkov vsem bodočim mamicam!
Pozdravčke s Krasa

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.7.2009 15:53:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: *chance*

Jaz sem pa danes probala eno larifari zadevico glede spola in sicer sem dala prstan na vrvico in jo nato držala nad trebuhom in če se prstan začne vrteti v krogu naj bi bil fantek, če se pa začne zibati v levo in desno naj bi bila punčka. Pri meni se je vrtel v krogu, kar potemtakem pomeni pubecauser posted image , kaj pa je pa bo ostalo user posted image do oktobra user posted image user posted image

Kolikor jaz vem, je če se vrti v krogu punčka, če se ziba levo in desno pa fantek.user posted image

ja, tud jaz mislim da je tkouser posted image kolegica mi je ˝prerokovala˝ tole z verižico na dlani... pa je pokazalo da bo 1. punčka, 2. pa fantek, potem pa nič več otrok... no, bomo videliuser posted image

Jaz počivam, pa ne bom več dolgo, ker me brca ravno v mehur in ne morm več čakat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.7.2009 16:53:46   
tea85
dann user posted image

heh, glede te verižice, če bi jaz to upoštevala potem nebi zdaj bila na tem forumi in se nebi veselila prihajajočega oktobra( ali začetek novembra),saj mi je to že pred časom skoz pokazalo da sploh ne bom imela otrok user posted image ampak nee, moj bebi je vedno bolj živahen, čutim jo vsak dan in gledam svoj trebuh kako hecen ob tem zgleda ko me brca.

tako, odločila sem se kateri voziček bom kupila, seveda če si nem spet premisla, ampak dvomim ker mi je tale ful všeč pa še dragi ni in kolko sem ga probala vozit kr fajn- je pa od picolo.
ker se na "mojega partnerja" ne morem učitno zanest morem gledat da pridem cenovno skozi pa da je klolko tlko kvalitetno.

jaaa, jaz sem pa v nedeljo takooo dobro lubenico jedla kot že dolgo ne, bila je res odlična.

amm, sem še kaj pozabla povedat, ne , to bo zaenkrat vse user posted image user posted image

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.7.2009 17:07:46   
metka_zone
Pozdravljene!
DAnes je moj rojstni dan in čeprav se je začelo lepo,me je moj spet tako sprovociral,da nimam druga kot user posted image ...Popokal je tamalga in sta šla na sladoled user posted image  in ne vem kam še vse...in vse to le zato,ker sem hotela iti v trgovino po nekaj stvari,da bi ju zvečer presenetila in počastila s tortico...user posted image ...
Lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.7.2009 17:18:56   
tea85
jaz jih ne razumem, tako da vem kako ti je. ko hočešđ nekaj dobrega nardit ali pa narediš, pa na koncu ugotoviš da nikoli ne bo dovolj dobro za njega.
sicer ne vem kak je med vama, ampak meni bi blo to tudi hudo, sploh ker te tako pusti za svoj roj dan.

bogauser posted image user posted image

VSE NAJ NAJ ZA ROJ DAN pa ne sekiraj se, čeprav vem da ni lahko.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.7.2009 17:29:43   
lunika
Živijo punce!
metka_zone tebi vse najboljše za rojstni dan, veliko zdravja, sreče, ljubezni in enega fajnega zdravega babya. Pa da te tvoj ne bi toliko živciral!
No tako, da vam povem glede vozička jaz sem ga naročila preko nemške spletne strani www.babyonlineshop.de naročila pa sem Hartana je 100 e cenejši kot pa pri nas! Sedaj morem še denar nakazat in to je to! Potem pa upam, da ga dobim! Se pa čaka 6 tednov na njega! Upam, da se mi ne zgodi tako, da denar nakažem pa ga ne dobim! Imate kej izkušenj s tem?
LEP DAN VSEM.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.7.2009 17:32:16   
boob
ja kaj se pa dogaja tem dedcom. . . upam da se ti bo odolžil ko pride domov user posted image

metka vse naj bolše user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.7.2009 17:37:25   
boob
lunika jst sm tud naročila prek neta bimbomarket.it pa sem plačala prek paypala. . mi je nekak bol sigurno, kot pa št kartice pisat gor, pri paypalu si mal bol zavarovan. Pa je bil 250€ cenej kot pri nas. . pa dobila sem ga v roku 3 dni. . . aja vzela pa sem Jane Slalom Pro.

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?