|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
1.7.2009 10:25:53   
pokica_
Jutro!
Mi smo spali fajn, smo pa zdaj mičkeno sitkani. Pol urce še počakam, pol pa grema na sprehod. Je prej padal dež, zdaj se kaže pa že sonček.

Zadnjič tist en petek je odpadel moj nakup, bom šla pa danes malo v šoping. Si moram neke športne hlače in majco kupit, pa športni modrc, če bom začela hodit na spinning s prijateljico.
Pa kake kratke bodije bom kupila za tamalga. Ko mamo večino dolgih.

Dajte mi povejte, kako imate zdaj podnevi oblečene user posted image ? Jst ga mam samo v enem sloju in sicer bodi z dolgimi in dolge hlače+nogavičke ali pa žabice do pasu zraven bodija. Je to preveč, premalo?
Neke hude vročine zdaj ni, ko je bil dež, drugače ko je pa 28-30 stopinj pa mu oblečem bodi z kratkimi, mogoče kdaj kombiniram tudi kake kratke hlače zraven.

Pr nas ni blo nič iz včerajšnjega predvidenega user posted image , je lubi prišel cel izžet iz šihta, pa pol sma še malega okopala, pa igral se je 1h z njim, ...pa je to to. Mogoče kdaj drugič. user posted image  Aja, pa še oba križ boli! user posted image

k.tja....a samo 1x si malemu umila bučko z Mustelo in že ni skoraj nič več temenc? Joj, danes mojga usmerim v lekarno, čimprej. Sem mu včeraj namazala glavico z oljem in prej česala, ampak je še kar tega v laskih. Pa ko ima tako goste laske, komaj kaj ven počešem. user posted image
A češete pa z krtačko ali glavničkom. Men z krtačko gre bolj vn, ker ma full goste, ampak moram mal bolj pritisnit, pol ima pa rdečo bučko. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
1.7.2009 10:28:16   
pokica_
Nič, zdaj pa grem tamalga oblečt, ko je še v pižami, pa grema na sprehod pa po kosilo.

Mejte se fajn!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
1.7.2009 10:34:36   
Dudica1
poki ojla...fajn se nasprehodi...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
1.7.2009 10:36:28   
lake
Zjutri jo mam oblečeno tako kot ti, v bodyju z dolgimi rokavi, hlačkah in hogavičkah, če je pa sonček pa v kratkih rokavih.

Flaška atrij je zakon, midva mava zimski vrt, pa pol travco naprej in je super.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
1.7.2009 10:37:50   
Tanja_
Jutro!
Mi imamo zdej kar rutino, 2x se dojimo ponoči-ob treh in šestih. Pol jo pa dam v najino postlo, ko mož gre in še tam spančkava naprej. Zdej se pa neki prtožuje v postlci, ampak sam da ne joka. Vreme-no commentuser posted image

Mene tud zanima, kako mate oblečene. Oz.tkole, Hana bo v soboto stara dobrih 5 tednov, pa gremo na morja, pa naj bi bilo vroče-če jo oblečem v bodi s kratkimi, je to premalo za tako majhnega? Najbrž je okej? Pa spodej žabice, ali je dovolj kratke hlače pa nogavičke?

pokica jaz sm jo tud včer z mustelo in je res skor vse izginilo-sicer jih ni imela ne vem kok, sam ni se mi dal z unim oljem več packat, pol sm pa kr kupla šampon. Obstaja pa še krema, ki jo namažeš zvečer, pa potem zjutraj s šamponom dol spereš-amapk tist je pa res za trdovratna temenca.

Joj, kok mam za nardit.likat, prat, psa skopat, po tleh bi pomila...Ajoj...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
1.7.2009 10:41:51   
mayflower
Po dolgem času se vam oglašam. Maks je zelo priden, že ene tri tedne spi celo noč. Pridno je in raste, dopoldne tudi spi ene tri urce. Zato pa je popoldne šov- nonstop ziza ali roke. Oblečen je bil zdej v en sloj dolgih rokavov in žabic. Danes je pa tako toplo, da ga bom kar v kratke rokave dala. Če se bo tako nadaljevalo, bo pa samo v pajacku s kratkimi rokavčki in hlačkami, pa nogavičke zraven.
Bolj imam probleme s ta večjim. Je ratal prava tečnoba- prej je  bil vedno dobrovoljček. zdej ga pa ljubosumje daje in hoče precej več pozornosti kot prej.
Uživajte!user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
1.7.2009 10:42:55   
lake
Tanja ne sekirej se , jast mam tud za likat, pa prah za pobrisat, pa bi mela zdele načeloma cajt, ker že dve uri spi, samo se mi ne lub, pa raj za računalnikom sedim user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
1.7.2009 11:07:17   
mani2
Dan.

Jaz sem danes kot sršen. K nam namreč danes prihaja obisk iz Avstralije. Že kar nekaj časa potekajo priprave na ta obisk. Prihaja namreč sestrična od mojega user posted image  ki ima dva otroka 3 leta in 1leto. Spali bodo pri mojem svaku ki živi v isti hiši kot mi. Svak in svakinja še nimata otrok in sta zdaj v zadnjem momentu urejala otroško sobo da bodo imeli kje za spati. In sedaj pride tu do problema. Poterbujejo previjalno mizo pa avtosedeža pa ne vem kaj še vse. In seveda kje bi to dobili. Gremo v zgorni štuk. Oni imajo dva otroka in imajo vse to. Pa ka jaz zgledam kot kakšen rdeči križ? Ravno zdajle je prišla svakinja gor in mi najprej zbudi Mario ker jo je mogla po žokat pol pa izjavi naj ji dam postelnino za posteljico ker  jo rabi. Prav znervira me ko se obnaša kot da jo moremo vsi streči od spred pa od zad samo da pol ona izpade lepa in fina. Tok me je znervirala z vsem tem da sem se zadrla na Markota ko me je prišel prosit da mu dam kozarček ker bo pil. Pa še Maria čuti da sem znervirana in se je začela še ona neki dret.

Sem mogla spravit iz sebe. Nimam nobenega drugega doma ker je dragi šel na Dunaj po Avstralce. se grem Markotu opravičit za izpad in pomirit Mario. Se že malo boljše počutim ker sem to spravila iz sebe.  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
1.7.2009 11:12:39   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja ne sekirej se , jast mam tud za likat, pa prah za pobrisat, pa bi mela zdele načeloma cajt, ker že dve uri spi, samo se mi ne lub, pa raj za računalnikom sedim user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jst sm se še namenila musako skuhatuser posted image Upam, da mi uspe. Meso sem že vzela iz skrinje.Pišete da imate vroče? Kje pa to?Tuki v Ljubljani že ščijeuser posted image

Sem prjavila Hano na UZ kolkov in so tok različne cene- nekje so mi rekl 65€, drugje pa 27.90€. Halo. Pa kao da pol ZZZS povrne. Ampak jst dvomim, da povrnejo do katerekoli cene. 65€dvomim, da vrnejo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
1.7.2009 11:25:09   
ttmmbb
Leela - našemu Igorju se je tudi desni jajček spustu. Na prvi pogled pa je zgledalo kot da bi imel kilo. Ni še čisto v mošnji, leze pa dol. Pediatrinja je prav tako mislila da je kila, šele na urološki ambulanti smo ugotovili, da je jajček (pač s to tekočino zraven)

pokica - jst ga češem z glavničkom. Sem probala s krtačko in gre bolje malo. Sem mal kombinirala olivno in mandljevo olje, ene dvakrat pa še parafinsko in smo se je znebil. Imam pa ga oblečenem v enem sloju, bodi dolg rokav, bombažne hlače in tanjše nogavice. Se ne pritožuje,da bi mu bilo vroče.

Flaska - user posted image user posted image user posted image juhuju za atrij, to boste uživali. Ful se da atrij lepo zrihtat. Postaviš tobogan, bazen, peskovnik, vse živo. Otroke spustiš, med tem časom pa lahko še kaj zase narediš. Kaj bi dala za to....

Mayflower - tudi pri nas je bila ista zgodba, a se je tamala vnesla. Upam da se bo tudi pri vas.

Mani - zakaj se nerviraš. Povej nimam, nemorem, rabim, pa naj se znajdejo po svoje. Škoda tvojih živcev, k se bo user posted image poznalo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
1.7.2009 11:32:06   
Dudica1
tanja kako moraš plačat uz kolkov???
pri nas se dobi napotnica za ta uz?

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
1.7.2009 11:32:52   
OliveOyl
Zdaj sem pa itak pozabila kaj sem mislila napisat..user posted image

mani boga...jaz jim še za nalašč ne bi posodila,eno previjalno podlogo naj gredo kupit pa je,posteljica...user posted image ,naj se znajdejo..
vem da te nervirajo,ne daj se..

Perilo sem dala prat,je moj prej "ta kratke" nogavice iskal..me je vprašal kje so..pojma nimam..user posted image user posted image  jih bo jutri imel cel kup za zbirat.

tamala2 bi jaz imela sam zato doma,ker se mi smilita-morata vstati že nekaj čez 5 zj.za v vrtec.Jih on pelje.Kadar je  njegova sestra doma pride Tino počuvat pa jih jaz odpeljem,sam to je pa zelo malox.

Tanja zakaj pa bi šla samoplačniško na UZ?

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
1.7.2009 11:32:53   
Anonimen
projekt ''slikanje'' za potni list uspeluser posted image .... danes je bil pa naspan in nafutran in je gledal ko čukuser posted image

(odgovor članu ttmmbb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
1.7.2009 11:38:25   
OliveOyl
Kaj naj naredim zraven pečenic?

Juha bo,pečenice pa ???..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
1.7.2009 11:38:27   
lake
Moja pa dons samo je pa spi, ne vem a je kej tazga v zraku, sončka še vedno ni, men je pa prov dolgcajt, k mi noben ne teži user posted image
Neki bi mogla za kosilo skuhat, pa ne vem kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
1.7.2009 11:40:09   
OliveOyl

Moja pa dons samo je pa spi, ne vem a je kej tazga v zraku, sončka še vedno ni, men je pa prov dolgcajt, k mi noben ne teži user posted image
Neki bi mogla za kosilo skuhat, pa ne vem kaj

Naša tudi skozi spi,pojedla je full mal-na splošno se mi zdi da full mal pocuzlja.Ve pišete tukaj o nevem koliko ml,naša pomoje ne poje toliko.Vsaj tak občutek imam.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
1.7.2009 11:44:23   
lake
Midve mava drgač precej enih obrokov na dan, to da bi jih blo 7 ni šans, skoz po malem je, tko da v 24 urah poje tm nekje 750ml, kar je za njeno težo dovolj, oz. bomo vidl dons ko jo bom nesla stehtat ob drugem mesecu.

A majo vaši tud skoz mal vdrto fontanelo na mehkem delu, ker mislm da ni dehidrirana, samo ni pa čist naravnost.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
1.7.2009 11:44:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

kisli krompir,tenstano zelje,...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
1.7.2009 11:47:09   
OliveOyl

A majo vaši tud skoz mal vdrto fontanelo na mehkem delu, ker mislm da ni dehidrirana, samo ni pa čist naravnost.

[/quote]

Ja lih majčeno,to je normalno.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
1.7.2009 11:47:58   
FLASK_A
matevž.. Njami.

Našo pa tako zvija zdajle... Revica. Še en mesec, pa bomo ven iz tega- komaj čakam, da se neha matrat in začne uživatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
1.7.2009 11:48:18   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kisli krompir,tenstano zelje,...

Zelja ne smem,kisel krompir..-sem že študirala,pa bom mojega mal manj pokisala pa bo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
1.7.2009 11:48:36   
FLASK_A

Ja lih majčeno,to je normalno.user posted image

ja, naša tudi.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
1.7.2009 11:50:51   
OliveOyl
A ima katera otroško hiško,tako za na vrt?

Sem mislila očeta nahecat da mi naredi pa nima strojev,mož nima časa..Nekaj sem gledala une plastične sam so full drage pa majhne..user posted image

Nekaj bi rada,da bi se mal zamotila tamala2,sajk imajo sosedovi tavelik tobogan..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
1.7.2009 11:51:14   
lake
Pol pa zraven nared tenstan krompir, to tud paše zraven.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
1.7.2009 11:52:38   
FLASK_A

Pol pa zraven nared tenstan krompir, to tud paše zraven.

matevžauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?