Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Otroci čas čisto drugače dojemajo. Če se eno uro igram z njim, se mu zdi kot pet minut, če pa se mu pet minut ne posvetim, se mu zdi kot ena ura. to je pa čist res IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Ojla mamice! Javljam vam, da je naša navihanka doma. Danes smo dobili začasno odpustnico, v četrtek se pa moremo še it pokazat in, če bo vse ok, dobimo stalno odpustnico. Mala ima ful čudno dieto, v Aptamil1 se ji meša glukozo, in še dva Matikova izdelka. Mala je že ko bodybuilder, oni si mešajo svašta k hrani, hehe . Ta zvarek ji je treba zmešat v 650ml vode in potem imamo to za 24 ur, hranimo pa v hladilniku. o kako lepo je to prebrat.. sej bo vse ok, tko da bo vaša srčica doila stalno odpustnico IZVIRNO SPOROČILO: lake Sva ble z Ledeniko dons na kavici v BTC-ju. in kaj sta kej čvekale - zihr ste nas opravljale... men se je včer res tko grdo kolcalo IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Malega imam oblečenega samo v bodiju s kratkimi rokavčki in pokritega s pleničko... našo mam še kr v bodiju z dolgimi rokavi, pa dekco za pokrit.,.. kle je tko mraz kdaj pa kdaj, da mam še jz dolge rokave kljub soncu. sicer zadnjič k je bil en dan full sonce sem jo mela v kratkih rokavih, pa je full uživala... upam da bo kej toplejše vreme, k jz sem v BC kupila kakšnih 10 kom bodijev brez rokavov... da jih vsaj pokoristim, ne da mi bojo v omari ležali včeri sem jo pa dost pozn kopala - skoz ob 21.30, pa je tko uživala... kr smejala se je, pa brcala po banji.. tko vesela še nikol ni bla... mogoče zato k sm bla sama k ni blo atija zraven pol je pa spala do 3h, je šla za pol ure na joško in spet spala do 9h... pridna je bla dons - 01.07. mucka25 (UZ kolkov) Majch Greenie javite kako je šlo... mucka25 velik sreče na UZ.. upam da sta oba kolka super... jz tud že komi čakam na svoj pregled (joj kje je šele 22.7) bi ji rada že to povijalno plenico dala dol , k ji je sam vroče, pa men samo delo daje k jo dajem gor in dol IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lake kje je dež??? pr nas je tud že full sonce... pa vroče.. pa še kruh spet pečem in je še bolj vroče IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica, zamenjaj poštarja, tale sonček neki počas potuje do Ljubljane . IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Dan. Jaz sem danes kot sršen. K nam namreč danes prihaja obisk iz Avstralije. Že kar nekaj časa potekajo priprave na ta obisk. Prihaja namreč sestrična od mojega ki ima dva otroka 3 leta in 1leto. Spali bodo pri mojem svaku ki živi v isti hiši kot mi. Svak in svakinja še nimata otrok in sta zdaj v zadnjem momentu urejala otroško sobo da bodo imeli kje za spati. In sedaj pride tu do problema. Poterbujejo previjalno mizo pa avtosedeža pa ne vem kaj še vse. In seveda kje bi to dobili. Gremo v zgorni štuk. Oni imajo dva otroka in imajo vse to. Pa ka jaz zgledam kot kakšen rdeči križ? Ravno zdajle je prišla svakinja gor in mi najprej zbudi Mario ker jo je mogla po žokat pol pa izjavi naj ji dam postelnino za posteljico ker jo rabi. Prav znervira me ko se obnaša kot da jo moremo vsi streči od spred pa od zad samo da pol ona izpade lepa in fina. Tok me je znervirala z vsem tem da sem se zadrla na Markota ko me je prišel prosit da mu dam kozarček ker bo pil. Pa še Maria čuti da sem znervirana in se je začela še ona neki dret. Sem mogla spravit iz sebe. Nimam nobenega drugega doma ker je dragi šel na Dunaj po Avstralce. se grem Markotu opravičit za izpad in pomirit Mario. Se že malo boljše počutim ker sem to spravila iz sebe. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sem prjavila Hano na UZ kolkov in so tok različne cene- nekje so mi rekl 65€, drugje pa 27.90€. Halo. Pa kao da pol ZZZS povrne. Ampak jst dvomim, da povrnejo do katerekoli cene. 65€dvomim, da vrnejo. zakaj boš šla pa samoplačniško?? IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kaj naj naredim zraven pečenic? Juha bo,pečenice pa ???.. zelje... jz sem glih pred parimi dnevi to delala
|