Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaknik...ja vso možnost imamo da naletimo na dr. Mijajlovića. Moj je namreč na dopustu, tako da predvidevam da M. dela. Mah brez panike, sedaj so baje full prijazni po tisti piz*. Kakšen pa je bil tisti drugi dohtar. Če je bil majhen, okrogel, siv....lahko je bil Pavlin. Če je bil take srednje postave z očali je bil lahko Pišek, če je bil visok brez las je bil lahko Šekoranja. Zdaj pa izberi in povej. Glede na to, če nebi šla prej rodit in da te da v P., nič ne skrbi. Pojdi na prijavno okno, potem pa kar direkt z materinsko k sestri za CTG, če nima gužve te bo prec vzela in potem napotila naprej. So res full prijazne. Joj Jazzz, upam da bodo tut v ponedeljek ful prijazne, sploh glede na to, da bodo mele gužvo, ker je pol polna luna . Ne, ni bil noben od novomeških dohtarjev, je bil en, ki če se ne motim, dela v Ivančni gorici(če sm si prov zapomnila). Torej je možnost, da imam spet njega skor nična Sej mi je vse povedal, in kako se piše in kje dela, razložil, da ima dežurstvo v NM P, sam sm si žal zapomnila sam to, da je bil res OK. Od teh naših mi ni pa nobeden pri srcu. Pavlin mi je ko mumija(nč ne govori, ga moraš skor iz hlač strest, da kej zveš od njega), Pišek (ma ne vem kje take delajo, zna bit zlo osoren, je pomemben sam seb...), Šekoranja(strah in trepet vseh porodnic - če povem po pravici, imam pri njem še najbolj pozitivno izkušnjo), Mijajlovič (odpre usta predno pomisli kaj bo rekel, zato mnogokrat zelo žaljiv. Kot sm že rekla, sem ga imela pri prvem porodu in njegov komentar eni babici po skor 13 urah mučenja je bil:,,Uh, si je pa dala duška.,, No, sej če bi jst gledala porod iz njegovega zornega kota, bi tut lahko komentirala vse porodnice z nizkim pragom bolečine. Je pa zelo nežen . Z ženskami G v P pa žal nimam izkušenj. Babice : pri prvem porodu je bla ena, ki je grozno po čikih smrdela , pri drugem pa ena zelo mlada in tako fajn. Bi jo mela tut zdej, če bi lahko izbirala , ampak žal so tut one sam ljudje in morjo tut kej na dopust. Ana** - držim pesti, pa men se zdi tri prste precej. Je pa odvisno, ene so odprte 5 prstov, pa sploh ne čutjo še popadke, jst sm se pri drugem odprla za dva brez bolečin, pol pa do štiri z kar bolečimi vendar vzdržnimi popadki, pol pa so me odrešil z EA Ksandra - čestitke za Jakoba . Res čudovito ime!!!! Jst se ne mislim nikamor v Brežice vozit, splih pa mislim, da z mano ne bodo kej preveč kompliciral zarad streptokoke.
|