|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
25.6.2009 22:15:38   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

...
Taly- lahko se tudi zastonj poročiš (civilna je itak zastonj). Če hočeš imeti nekaj več ljudi, pa stane nekaj, ja...

...
Lepo se mejte, papa

No, čist zastonj ni... user posted image user posted image najmanj taksa je za plačat, pri nama je bilo mislim da okol 30 eur... se mi zdi!!? se ne spomnim več...

takse ni več,mi2 sva se lani avgusta in ni bilo potrebno nobene takse plačat,te pa košta potem pogostitev to pa ja,čeprav če si preprost in se ne želiš izkazovati pred drugimi potem to niti ni velik strošek ... no ja prstani pa obleke,....mi2 nisva dala več kot 2tisočaka.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
25.6.2009 22:18:34   
orka
no pa še nekaj o Emi...se poskuša sama ,brez moje pomoči na kolena a ji še ne gre najbolje,se je pa danes iz štirinožnega položaja ko sve telovadili sama nazaj vsedlauser posted image user posted image user posted image ...res ji gre zelo dobro kokr nas je prestrašila ob rojstvu...jupi za našo Emouser posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.6.2009 14:05:37   
pomar*ANČA*
user posted image user posted image user posted image user posted image ema

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
26.6.2009 17:09:31   
onur
Bravo za Emo. user posted image user posted image user posted image user posted image

brez moje pomoči na kolena
Dej povej, kako ji pomagaš na kolenčka, ker jaz bi našo malo spodbudila tako.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.6.2009 20:05:13   
bobika1
Pozdravček.
No da se spet malo javimo. Imamo 2 zobkauser posted image user posted image no danes je dobil drugega pred 3 dnevi pa prvega.
V nedeljo smo imeli krst:prilepim slikice...:))

user posted image

user posted image

user posted image

Upam da se vidi kaj

Ja drugače stane glede spanja je še vedno isto najmanj 5x na noč in sedaj ko zobki nagajajo še večrat...:)
Dojiva se še vedno full, sploh ne morem ga pripravit da di 1 dojenje preskočila..sploh se ne da.

Matic se mi že ful upira na noge, kr stal bi pa mal mu že rata da se spuza če mu pa ne rata se pa gr kotali okol in okol:) pa še kot kašna vrtalka je se za 360 stopinj obrne potem pa spet še 1x....:))

No se še javim kaj

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.6.2009 20:21:02   
poli*
Bethany- od februarja 2008 je civilna zastonj. Seveda je potem pogostitev, obleka in podobno pač nek strošek.

Bobika- ma kakšen velik fant je že!! pa taka frizura, ej user posted image

Bravo za emo user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.6.2009 20:29:32   
bobika1
No zej se bo lepše vidlo
user posted image

user posted image

user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.6.2009 20:37:05   
Bethany
Hojla,

poroka: no, zanimivo! user posted image nisem vedla, da so ukinili takso. user posted image user posted image Se vidi, da nisem na šihtu, pa nič ne spremljam več zakonodaje in novosti v javni upravi, hehe.

Drugače pa, čist zastonj je pomoje težko naredit poroko. Če hočeš najbolj enostavno varianto, te nekaj stanejo cote (no, vsaj js se ne bi hotla poročit v kakih starih oblekah) pa prstani (a se lahko sploh brez prstanov??), pa ker se men zdi, da je fajn si narediti ta dan malo poseben (da ni samo skok na matični urad, rečeš dvakrat JA, pa potem domov ali nazaj na šiht... user posted image ). Če greš samo na preprosto kosilo s pričami, nekaj stane... Tak da... se pa da poročit z omejenim proračunom, mal se je treba znajdit, pa je. user posted image Midva sma recimo za vse v zvezi s poročnim dnem zapravila cca 5000 eur, povabljenih je bilo 33, z nama vred torej 35 ljudi. Je pa res, da nisma nič šparala. Ker ni bilo treba... Če pa bi se malo znašla in recimo določene stvari sama naredila ali zbrala kako cenejšo varianto pogostitve, bi pa pomoje vsaj kakih 2000 eur lahk prišparala, če ne še več. user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.6.2009 20:39:42   
Bethany
Bobika, ful sta luštna!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
27.6.2009 12:16:43   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Bravo za Emo. user posted image user posted image user posted image user posted image

brez moje pomoči na kolena
Dej povej, kako ji pomagaš na kolenčka, ker jaz bi našo malo spodbudila tako.

te stvari so težke za razložit,ker pa mi hodimo na fizioterapijo smo se tega naučili tam,da se samo pove ni dovolj,moraš videt v praksi pa še takrat ni nujno da delaš prav,tako da ....lahko poskusim...malo daj sedeti sebi med noge ( v ) ,z roko ji greš pod eno roko in primeš pod drugo pazduho,si jo postrani zasukaš čez stegno,njene noge so pokrčene,narahlo potegneš za pazduho, da se rita dvigne,in jo preko boka postaviš na kolena in ji naravnaš noge....bom pa poskusila naredit filmček in ti ga objavim.
Mi smo ravnokar pojedli in je mala že sitna,da gremo spat....
lep dan...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
27.6.2009 20:31:06   
mihi78
Še pozdravček od mene, naju z Emo, ki že od sedmih spi. Pri nas vse po starem -se pravi dobro. Princeska pridno papca GH, tudi z zelenjavo se je kar fajn sprijaznila pa včeraj je prvič pojedla meso, ki sem ga pripravila.
Poroka - mi2 mislim, da sva plačala takrat okoli 7000 tolarjev (2006), obleko sem kupila v Emporiumu, ni bla klasična poročna ampak taka, ki jo lahko še kdaj oblečem. Poročila pa sva se na pustno soboto - kar je za nas Ptujčane big deal, pust mislim. Na poroki nas je bilo vsega skupaj okoli 25. Na koncu nas je ostalo 6, ki smo ga pošteno žurali. Za hrano in pijačo pa sma odštela okoli 130 starih jurjev oz. so naju počastili starši.
Možek - kar ql samo mu je tudi treba 100krat rečt, ker njemu se nikol ne mudi. Vidim, da so vsi nekje tuuser posted image
Dopust - mislim, da ga letos ne bo. Bomo šli  malo v toplice al pa kak vikend na primorsko. Pa tudi lani, ko sem bila še 2 v 1 nisva bila na morju user posted image - rizična nosečnost.
Vreme - za znoret. Se cel dan gibljema v bližini hiše, da lahko pod streho pobegneva. Drugače pa zgleda, da na Emo kar blagodejno vpliva - mi je danes čez dan spala 2krat po eno uro - ruši rekorde, to se v 8 mesecih še ni zgodilo - drugače spi 2krat po pol urce ampak je HB en velik dobrovoljček.
Zobki - še nobenega.
Fax - v torek sem šla na predzadnji izpit, naslednji torek pa zvem, če sem ga naredila. Pol septembra še zadnjega pa lahko začnem diplomo pisat.
Vrtec - ga nisva dobili, sicer ni hude panike, ker po izteku porodne ne bom imela šihta - pa tudi iskat si ga ne morem, ker nimam vrtca -  ampak razuser posted image me to, da nisi niti toliko, da bi te obvestili po poštiuser posted image user posted image . Sem po telefonu zvedela pa še mi je ona babnica rekla, da bomo obveščeni po pošti.
Za delo mi ni pa tudi v TV mi ni za buljit, ker sem vse filme, ki jih danes predvajajo ziher že 2 al pa 3krat videla.user posted image
Nič, lepo se imejte pa mirno nočko!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
27.6.2009 21:53:25   
mojsoncek
ku ku

ja nic, jaz se za en teden poslavljam, ker jutri sibamo na morje... v upanju na izboljsanje vremena

bodite lepo

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.6.2009 10:37:03   
orka
hellow
Ženske dejmo klepetat, andromeda pride,da bo mela kaj brat pa da nas ne najde na drugi strani,hihihi
vikend je za nami,ene ste pobegnile na morčka druge newem kje se skriwate pa vseen ena kofe za vasuser posted image .
Mi smo danes spali 13 ur....ha,to pa je nekaj,včeraj je skoz nekaj tečnarla,pa ni se nikol dobr naspala,je šla ob 20 spat pa se je ob 9 zbudila,je pa bela spet blago vročino zjutri...ne wem kaj se to zdej z njo dogaja nos ima pa še vedno zamašen...verjetno smo ustvarili jo-jo učinek ,ko je bla Ema prehlajena ,je okužila očka in se sama skoraj pozdravila , sedaj pa ji je izgleda očka vrnil,pa tako naprej....
onur-takoj ko dobim kakega kvalitetnega snemalca se bom potrudila za tisti video,Ajda (5) kar skoz maha z aparatom in potem ne boš nič videla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
29.6.2009 11:49:24   
watershine
helo!

po dolgem dolgem času se spet javljam (smo bli nekaj časa brez interneta nekaj časa brez PC-ja... tko da... katastrofa!!!!)

no naši malčki so že veliki... tudi naš bi samo hodil-sem bila najprej ful proti hodalici-hojici ampak zdaj ga pa dam malo vanjo, ker pri moji višini (174cm) ni enostavno več ur dirkat čez pol prepognjen... no ja... saj pazim da ne pretiravam-sploh je pa naš mali čisto prevelik za hodalico-tko da je hojica na najvišjem "nivoju" pa ima še vedno pokrčene noge, mora ustat in sam hodit, ni tako da bi se z prstki odrival :)

hrana... uf to je pa prinas že znastvena fantastika...

kar je doma pripravljeno (razen sadja) je fuj fuj fuj!!!!!!!

tko da smo na hipp-ovih kašicah (zelenjavnih) in na linotih (keksolinio, grisolino, rižolino) - kaj čmo....

zbirčen je, samo upam da ga bo minilo, amapk zdaj je kar je in mu skušam ponudit čim bolj pester jedilnik, umes mu porinem še kako doma pripravljeno hrano-tko da ne opazi... pa bo že.... raste ful tko da že ni hudga

mi imamo tudi že 2 zobka spodaj že skoraj 2 meseca... zgornje še čakamo :)

čez 5 dni bomo stari že 8m.

no spimo tudi kar uredu...

zdej se je pa dedi najavu, tko da šibam...

upam da bom zdej spet bolj aktivna tukaj...

no LP

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.6.2009 16:27:16   
poli*
Ojla.
Ja, le dejmo še kaj napisat, da bo Andromeda imela kaj brati user posted image .

Tanja tudi že veliko hodi ob opori. Zadnjič smo bili pri eni prijateljici, ki imajo malce starejšo punčko od naše in sem jo poskusila dati v njeno hojco- ma ji sploh ni šlo v račun, kaj je to, tko da me je začela kmalu gledati in kazati na to, da bi šla nazaj k mamici. 

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
30.6.2009 10:29:41   
konina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hja, nekako takole sem danes. Fanta imata spet noske zamašene, sta tečna ko vrag. Sploh GAšper. Ne smem krivice naredit Erazmu, ki je še kar. Mož me je razjezil full, in sem kar penasta, posledično sem pa jaz tečna ko vrag. In smo tudi ustvarili jojota. Samo ne z zdravjem, ampak tečnobo. user posted image  

Pa saj bo bolje, a ne?! Pozna se mi, da sem cele dneve doma, s tamalima, Neva ima kup hobijev, praznovanj, se ji dogaja 100na uro (kar je prav in sem res vesela), Možek ima službo, pa po službi včasih še popoldne kakšno rekreacijo s sodelavci, ampak ne zna it domov takrat ko je treba (po moje takrat ko je treba). Jaz pa doma držim hišo gor, poskrbim za fanta, Neva me je dala na stranski tir, ker raste, mož pa se tudi ne spomni, da bi morda pa žena rabila nekoliko razvedrila. Res sem že dolgo doma, prej bolniška celo nosečnost, pa porodniška, pa še dvojčka (hvala bogu sta nezahtevna in pridna večji del) - trenutno sem malo utrujena in razdražena, pa moj dragi nič ne opazi. Pa lahko narišem, napišem povem, pa še demonstriram, kaj bi rada, sem na koncu zadnja v planu, za katero ponavadi zmanjka časa, ali pa energije.

Uf, malo sem pojamrla, mi je takoj malo lažje. user posted image  Čeprav, jih bo še slišal, ko pride. Potem mi bo pa sploh lažje. user posted image

Mi gremo v nedeljo na morje za 3 tedne. Na Krk, v prikolico. Komaj čakam, da malo zamenjam prostor in ljudi okoli sebe.

LP,Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
30.6.2009 13:13:10   
poli*
Konina- saj je prav, da si se pa tu izpovedala. Včasih imamo res vsega polno glavo! Mamica rabi sprostitev in to tako brez otrok, da se napolnijo baterije. Meni pomaga že, da se mi med obešanjem perila ni treba ukvarjat z otrokom, ampak razmišljam svoje stvari. Pa da grem sama v trgovino....
Ti imaš 3 in je to 3x težje.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
30.6.2009 13:33:11   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Pa saj bo bolje, a ne?! Pozna se mi, da sem cele dneve doma, s tamalima, Neva ima kup hobijev, praznovanj, se ji dogaja 100na uro (kar je prav in sem res vesela), Možek ima službo, pa po službi včasih še popoldne kakšno rekreacijo s sodelavci, ampak ne zna it domov takrat ko je treba (po moje takrat ko je treba). Jaz pa doma držim hišo gor, poskrbim za fanta, Neva me je dala na stranski tir, ker raste, mož pa se tudi ne spomni, da bi morda pa žena rabila nekoliko razvedrila. Res sem že dolgo doma, prej bolniška celo nosečnost, pa porodniška, pa še dvojčka (hvala bogu sta nezahtevna in pridna večji del) - trenutno sem malo utrujena in razdražena, pa moj dragi nič ne opazi. Pa lahko narišem, napišem povem, pa še demonstriram, kaj bi rada, sem na koncu zadnja v planu, za katero ponavadi zmanjka časa, ali pa energije.

kot bi jaz pisala...
Helow babnce....jaz bom pa SPET Emo pohvalila,se je danes sama iz trbuha na kolena in v sedečega postavlauser posted image user posted image , matr je bla pol tok važna k je vidla da je mami ful evforična bla....no saj po pisanju se mi vidi da sem še zdej....
andromeda WB k ne wem kdaj bom spet tle pokukala, boš ti verjetno prej...user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
30.6.2009 13:49:10   
pomar*ANČA*
konina, kar izpovej se nam, me te zastopmouser posted image

sem pa jaz tudi na koncu z močmi... gal se je odločil, da ne bo več spal. včasih je lepo zaspal zdaj je pa začel izsiljavati da moram jaz z njim spat, če ustanem je detje... danes ni cel dan nič spal, komaj gleda, siten je..... če je v posteljici kriči, če ga ignoriram se začne smejat in hodit okol posteljice.... sploh ga ne razumem..... pa tak priden fantek je bil, zdaj pa tak lumpuser posted image ga bom že zrihtala, sam malce več energije bom rabila.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
30.6.2009 18:39:17   
onur
Živjo. Mater je soparno te dni, prav dol tišči. Gre vsa vlaga ven iz zemlje. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač mi smo ok, malo sitni no, ma kaj čmo, tudi taki dnevi so. Počasi se tudi mi pripravljamo za morje, komaj čakam. Gremo 14.7. Imeli smo žur pri očkotu, ker je imel rojstni dan. Kosilce no in je uspelo, očkotu smo pripravili tudi torto. Je bil vesel, čeprav ni za take žurke. Se je zdaj obrnilo oz. mu je bilo menda zadosti, ker je v mladosti dosti prežuriral - harmonika in ohceti. user posted image user posted image user posted image user posted image
Orka, bravo za Emo. Glede posnetka pa ni panike. Ker pri nas smo sedaj začeli malo bolj stabilno sedeti. Drugač se kotalimo, pa tudi plazenje pride ob svojem času.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
30.6.2009 21:44:25   
nagajiva
Ojla

Saj brala sem, samo za pisanje pa zmeraj časa zmanjka....pa vidim, da nisem edina user posted image .
Ma Lovro sedaj par dni veeelike težave s spanjem-zaspan, da ma že rdeče očke, ampak spal pa ne bo. Raje se meče po posteljci, pa plazi, slini, smeji user posted image .....skratka dela vse, da bi ostal buden. In ko ga mami (hudobna user posted image ) hoče uspavat, se dere kot user posted image . Najraje bi lepo na joški zaspal, pa dremal pri mamici celo noč....ah, ga bo že minilo.
Drugače pridno papcamo. Dva dnevna obroka imamo gh, ostalo se še dojima, kar je zanj še vedno zakon. Je vse-sadje, zelenjava, smo tud že piščančka probali, pa kake testenine (brez jajc), pa polento ima fullll rad ipd. Hrano mu pripravim sama, le če kam gremo jemo kupljene kašice-bolj praktično.

Ga je pa povsod. Se kotali, plazi-vzvratno-naprej še ne gre. Če se le da "pospravlja" namesto mamice user posted image user posted image user posted image  in se skuša dvigovat kjer se le da.

Moški-ja, ne pravijo zastonj, da so z marsa....včasih so res. Saj mi pomaga, ko mu s prstom pokažem. Velikokrat se mi ne da, pa raje sama naredim. Je pa super ati in bi za Lovrota naredil vse. Nenazadnje je sedaj otrok središče najinega sveta.....še vedno pa je veliko lepih trenutkov v dvoje. Pa človek hitro pozabi na slabo.....

Nič, se grem uredit, pa malo še knjigo brat in spat.
Pa lahko noč!

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
30.6.2009 22:27:57   
onur
Živjo. Kaj boste vzele za svoje malčke na morje - mislim kreme, zdravila, ...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
30.6.2009 23:30:57   
onur
dober članek, če bo odprlo http://publisher.medfak.ni.ac.rs/2005-html/3-broj/Ometanje%20normalnog%20motornog%20razvoja...pdf

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
1.7.2009 7:54:07   
Bethany
Dobro jutro!! Častim kavico:

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
1.7.2009 8:17:19   
pomar*ANČA*
jutro.

jaz bom kar rogljiček vzela, kavico pa prepustim ostalim puncam.

mi smo imeli včeraj spet mučen večer, ker ni hotel spat. bil je čisto utrujen, imel je kar viljolčno okoli učk, sam spat brez mami pa ne. tako da sme ga mogla za rokico držat, da je zaspal, pa še potem se je takoj zbudil, ko sem ga spustila.... kot pravi nagajiva, ga bo že menilo....
kakšen ritem imajo pa vaši srčki?

dopustniške lekarne pa še nisem nič urejala, saj gremo na dopust šele konc julija, pa še to bomo v slo v čatežkih toplicah in če kaj pozabim doma ne bo nič hudega. zaščitno kremco za sonček sem pa kupila avene otroško, pa sem zadovoljna z njo.

končala sem z dojenjem, nimam nič mleka, tudi za pocrklat ga ni več.....

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?