|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
30.6.2009 12:23:16   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Sm dons končno dobila iz CSD za otroški dodatek, po enem mesecu in pol. Davčno ti pa takoj pošlejo user posted image . Sicer pa za tistih 20 evrov, si lahko glih plenice za en teden kupm.

Tisa je še vedno nima.

Pri nas je lihkar zagrmelo. user posted image

Tisa mi spi v naročju, jo je uspaval Maček Muri. Še meni je všeč. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
30.6.2009 12:28:27   
Dudica1
kako je pa s tem otroškim dodatkom...recimo jaz sem rodila 27 aprila kdaj dobim pol za Maja?al sm že dobila zdaj junija tud za njega nakazano?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
30.6.2009 12:28:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
jaz sem glih od frizerja...mal pramenčkov krajša frizurca...user posted image

jp, kje je slikica ???

ENO VPRAŠANJE: kdaj nakazujejo otroške dodatke?? a jih to nakažejo skupi s porodniško,al je to posebi nakazano??

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Tisa mi spi v naročju, jo je uspaval Maček Muri. Še meni je všeč. user posted image

moja pa glih z joške, zdej je zaspala... tko da saem v miru obesla perilo, pa kruh do konca popedenala...
jz mam tud rada mačka murija user posted image  user posted image

a ste slišale oz prebrale to
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/zdravnica-dojencku-poskodovala-testis.html

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
30.6.2009 12:29:37   
Dudica1

pri nas tud zmeri bolj grmi...user posted image ...no sej popoldne gremo naročit torto za krstuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
30.6.2009 12:33:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ENO VPRAŠANJE: kdaj nakazujejo otroške dodatke?? a jih to nakažejo skupi s porodniško,al je to posebi nakazano??

jaz mam skupi otroške in sraševsko nadomestilo(to kao porodniško)...ne vem pa a so mi za maja prvo že nakazali al neuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
30.6.2009 12:54:45   
pokica_
Živjo!
Kaj dogaja? Moram prebrat, ste ble pridne s čvekanjem! user posted image
Mi smo bli ob 10h na sprehodu, sma šetala eno debelo uro in je Anej fajn zaspančkal, pol smo papcali, zdaj pa leži na sedežni v ležalniku-svoji sedežniuser posted image . Pa ima velike okice in nekaj brenči, ampak se mu ne pustim. Hecno, sem poslušala kako začne ta izsiljevalski jok....zmeraj z Aaaaaaa...pa pol neko stokanje naprej...pa pol šele pravi jok. Čist drugače kot un za lakoto. user posted image  Pravi mali lisjak je.
Včeraj smo se spet kopali, je tako užival, da ga je krasno gledati in opazovati, se kr odriva od banjice in plava kot žabica.

Dudi, a krst imate v nedeljo? Mi ga bomo preložili verjetno za enkrat kasneje, ko bo Anej operiran že, al pa djali 1x kar k najini poroki. user posted image  Pa se bo še oženil z nama. user posted image

No, grem brat, da bom vedla o čem kaj pišete.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
30.6.2009 12:55:40   
lake
Pomoje bi to mogl posebi pisat, kdaj nakazujejo pa nimam pojma, vem pa da če prepozno oddaš, ti za dva meseca nazaj nakažejo. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
30.6.2009 12:58:55   
Anonimen
no da se še jaz malo javim

zdaj nika spi in je malo miru, no ja skoraj komaj čakam da bo ura ena k mi tale moževo žaganje gre kr mal na živce, tojk naglas smrči da ne slišim svojih misliuser posted image user posted image

drugače je pa pri nas še sonček in nič ne kaže na dež, upam da ga tja do ene petih ne bo ker moram po sinka v vrtec!

jz nisem še nič dobila ne od občine tistih 100€ ne otroških dodatkov, sem dobila sam za prvegauser posted image tak da bom še mal počakala pol bom pa mal začela težituser posted image

JZ GREM PA V ČETRTEK K FRIZERJU, TRALALITRALALAuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
30.6.2009 13:00:24   
Anonimen
pokica: kaj je narobe z anejem, sej verjetno si že pisala o tem, no ja upam da se vse urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
30.6.2009 13:00:54   
Blueeyes

pri nas tud zmeri bolj grmi...user posted image ...no sej popoldne gremo naročit torto za krstuser posted image

pr nas pa še kr full sonce in vroče... sej bom šla zdej mal do sosede na obisk, pa pol še na sprehod.. če me prej dež ne prehiti

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
30.6.2009 13:02:25   
Dudica1
vsak čas bo dež...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
30.6.2009 13:02:47   
Blueeyes

jaz mam skupi otroške in sraševsko nadomestilo(to kao porodniško)...ne vem pa a so mi za maja prvo že nakazali al neuser posted image

jz sem prvo dobila samo starševsko, brez dokladov... tko da čakam zdej izpiske da vidim kaj se grejo

lake nisem oddala prepozno, tko da me čudi

čveka čakamo slikco od frizerja - prej in potem... velja??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
30.6.2009 13:05:19   
Dudica1

jz sem prvo dobila samo starševsko, brez dokladov... tko da čakam zdej izpiske da vidim kaj se grejo

aja pol pa najbrž men tud niso še nč od maja nakazal razen starševskegauser posted image
moram tud izpiske pogledat da mi niso kej zašuštral in kaj manj nakazaluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
30.6.2009 13:05:22   
Anonimen

težka bouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
30.6.2009 13:10:26   
Blueeyes

aja pol pa najbrž men tud niso še nč od maja nakazal razen starševskegauser posted image
moram tud izpiske pogledat da mi niso kej zašuštral in kaj manj nakazaluser posted image

jz mam na izpisku točn tok kot je zračunano za starševskega

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
30.6.2009 13:11:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

težka bouser posted image

nč ne bo težka... rabimo dokaz če se že prej tako pohvalite da mate frizerja.. to pomeni da bo ena ekstra frizurca, velika sprememba user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
30.6.2009 13:12:46   
Dudica1
blue pol nimaš še otroških rodila pa si tud aprila...torej jaz tud pomoje še nism mela otroških nakazan...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
30.6.2009 13:15:00   
Blueeyes

blue pol nimaš še otroških rodila pa si tud aprila...torej jaz tud pomoje še nism mela otroških nakazan...

pomota, rodila sem maja user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
30.6.2009 13:18:20   
Dudica1

pomota, rodila sem maja user posted image

aja bik...sm smotana...sory...mah nč več ne vem...ano odločbo mam od 1.4. eno pa od 1.5....zdaj edino če eno odločbo uveljavljajo od dneva ko si rodiluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
30.6.2009 13:21:24   
pokica_
Najprej bom odgovorija Tanji, ko vem da te fejst skrbi. Do zdaj si se že sigurno malček pomirila, so že punce lepo napisale kako je s temi meritvami. Nasploh se držijo nekih načel povprečja, zato so vsakršna odstopanja za njih že kar nekaj...user posted image  Npr. pr našem Aneju so ob rojstvu izmerili da meri 55cm, in obseg glavice 37cm, edino težo so pravilno izmerili, pa tud moj lubi je stal zraven tehtnice. Medtem, ko je 1mes za tem na 1. posvetovalnici meril enako 55cm in pa 37cm obseg glavice. Se je ped. kar nasmejala pa rekla, da je to v MS P že običajno in se dogaja, da merijo dolžino od glave do prstkov in ne do pet. Pač nesposobne babice, kaj češ.
Tako, da se nimaš kaj bat, če je kako majhno odstopanje, vsak dojenček je drugačen, pa tudi starši imajo eni večje, manjše glavice, itd.
Upam, da se neboš sekirala že vnaprej po nepotrebnem. Vem pa kako ti je,...tudi jaz sem se že v tem času kar je Anej na svetu ogromno presekirala, pa tud zato zgubila mlekeca. Ampak čisto po nepotrebnem. Eno poko zate!user posted image
k.tja, sem vesela, da je Oskar boljše volje danes, morda je imel pa slab dan in možno da je tašča res kaj nenamerno povedla preveč. Tele majhne bučkice si pa morda tudi kaj drugače predstavljajo, ker še čisto ne zastopijo pomena stavkov. Le čimveč ga cartaj in mu daj vedet da ju imaš oba čisto enako rada!

Aja, pa pozabla sem povedat, da smo danes spet super spali, mamica se je celo naspala. Anej je pančal od 20.30 pa vse do 2.30..pol sma papcala 10min, pa spet do 4.30,..spet papcala, pa do 8.30! user posted image  Pol pa ni čudno, da je zdaj mali čukec v ležanikuuser posted image .

Jst pa moram posesat, k mam že pravi kaos v stanovanju, moje zapestje ni nič boljše, še križ me je danes začel spet boletuser posted image . Ma bo že moje zdravje tud 1x ok menda.

Jst še tud nisem dobla nič nakazanega, edino občinsko pomoč 100€ za rojstvo otroka.

Čveki, naš sinko ima razcepljeno ustnico in nebo, ampak je vse ok, je drugače zdrav v nulo,...čaka ga pa nekaj operacij, prva pri 3-6mes. Komaj čakamo! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
30.6.2009 13:25:43   
Blueeyes
bomo še mal počakal z otroškimi dodatki, pol se bomo pa pozanimal

bejbe, grem jz delat kosilo, k sem lačna k volk, pol pa šibam mal vn vozičkat na sončka.. se oglasim kasnej...
zihr.. k sem sama soma z Gajo in mi bo dolgčas

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
30.6.2009 13:54:47   
maja1488
Jst pa grem zbudit zarjo, ker morva v vrtec in mi bo glih lačna tam, če je zdaj ne nahranim. Pa nebi glih sred vrtca dojila.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
30.6.2009 13:57:29   
HM84
Ste kar pridne s pisanjem, jaz komaj utegnem kakšno stran ali dve prebrat na dan... Alex podnevi skoraj nič ne spi, malo v vozičku, čez dan pa mal poštuka ene 3x po pol ure. In to je touser posted image   Zadnji teden se pa še zvečer borimo, da zaspi... Ponoči pa še vedno na 3 urce... Ja, je kar pestrouser posted image Če pa ne bi blo, pa sploh ne bi vedel da imamo otrokauser posted image

Drugače pa nas je v nedeljo pretresla žalostna novica. Verjetno ste slišale za nesrečo v Logatcu. Po spletu okoliščin je naš avtošport izgubil dragoceno osebo, ki je naredila veliko za ta športuser posted image Sožalje vsem svojcemuser posted image
Škoda samo, ker novinarji vse preveč napihnejo oz. celo napačno opisujejo kaj se je pravzaprav zgodilo... Določeni ljudje potem to vrjemejo, in potem smo dirkači sami norci na cest in ne znamo počasi peljat, zaradi nas se dogajajo  nesreče, bla bla bla... Sicer pa ni vredno zgubljat besed...

No evo, pa sem se izpovedala...user posted image

V glavnem, želim vam  s sončkom obsijan dan in upam da ga čim lepše preživite...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
30.6.2009 14:00:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Drugače pa nas je v nedeljo pretresla žalostna novica. Verjetno ste slišale za nesrečo v Logatcu. Po spletu okoliščin je naš avtošport izgubil dragoceno osebo, ki je naredila veliko za ta športuser posted image Sožalje vsem svojcemuser posted image
Škoda samo, ker novinarji vse preveč napihnejo oz. celo napačno opisujejo kaj se je pravzaprav zgodilo... Določeni ljudje potem to vrjemejo, in potem smo dirkači sami norci na cest in ne znamo počasi peljat, zaradi nas se dogajajo  nesreče, bla bla bla... Sicer pa ni vredno zgubljat besed...

No evo, pa sem se izpovedala...user posted image

kej več povej... jz žal ne poznam te zgodbe.. kdo pa je umrl?? a v avtomobilski nesreči??

aja, moje sožalje če ste bili kej družinsko povezani user posted image

na novinarje se pa ne oziraj, ker itak vedno vse napihnejo... k drzgač ne znajo nobene novice sporočit... oni se s tem preživljajo, tko pač je

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 30.6.2009 14:01:39 >

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.6.2009 14:06:52   
Dudica1
hm84 jaz sem slišala ker sem tle v okolici logatca doma...umrla je ena novinarka al kako,če prav vemuser posted image
Ja pa sožalje vsem...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?