pokica_
|
Najprej bom odgovorija Tanji, ko vem da te fejst skrbi. Do zdaj si se že sigurno malček pomirila, so že punce lepo napisale kako je s temi meritvami. Nasploh se držijo nekih načel povprečja, zato so vsakršna odstopanja za njih že kar nekaj... Npr. pr našem Aneju so ob rojstvu izmerili da meri 55cm, in obseg glavice 37cm, edino težo so pravilno izmerili, pa tud moj lubi je stal zraven tehtnice. Medtem, ko je 1mes za tem na 1. posvetovalnici meril enako 55cm in pa 37cm obseg glavice. Se je ped. kar nasmejala pa rekla, da je to v MS P že običajno in se dogaja, da merijo dolžino od glave do prstkov in ne do pet. Pač nesposobne babice, kaj češ. Tako, da se nimaš kaj bat, če je kako majhno odstopanje, vsak dojenček je drugačen, pa tudi starši imajo eni večje, manjše glavice, itd. Upam, da se neboš sekirala že vnaprej po nepotrebnem. Vem pa kako ti je,...tudi jaz sem se že v tem času kar je Anej na svetu ogromno presekirala, pa tud zato zgubila mlekeca. Ampak čisto po nepotrebnem. Eno poko zate! k.tja, sem vesela, da je Oskar boljše volje danes, morda je imel pa slab dan in možno da je tašča res kaj nenamerno povedla preveč. Tele majhne bučkice si pa morda tudi kaj drugače predstavljajo, ker še čisto ne zastopijo pomena stavkov. Le čimveč ga cartaj in mu daj vedet da ju imaš oba čisto enako rada! Aja, pa pozabla sem povedat, da smo danes spet super spali, mamica se je celo naspala. Anej je pančal od 20.30 pa vse do 2.30..pol sma papcala 10min, pa spet do 4.30,..spet papcala, pa do 8.30! Pol pa ni čudno, da je zdaj mali čukec v ležaniku . Jst pa moram posesat, k mam že pravi kaos v stanovanju, moje zapestje ni nič boljše, še križ me je danes začel spet bolet . Ma bo že moje zdravje tud 1x ok menda. Jst še tud nisem dobla nič nakazanega, edino občinsko pomoč 100€ za rojstvo otroka. Čveki, naš sinko ima razcepljeno ustnico in nebo, ampak je vse ok, je drugače zdrav v nulo,...čaka ga pa nekaj operacij, prva pri 3-6mes. Komaj čakamo!