|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
30.6.2009 14:10:50   
HM84
Zgodilo se je tole:
http://www.superspecial.si/Ostale-dirke/Paralelni-rallykros/Tragedija-na-paralelnem-rallykrosu.html

Potem je pametni novinar objavil članek v Delu
http://img140.imageshack.us/img140/5097/hojnikkomentar.jpg

In drugi novinar mi jih je malo napel...
http://www.avto-magazin.si/blogi/dusan-lukic/bedarija_brez_primere-24496.aspx

Če imate čas brat in vam otroci spijo...

Drugače pa nismo bili družinsko povezani, vseeno pa te seveda pretrese..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.6.2009 14:18:07   
Dudica1
tole ja,sem si prebrala...grozno...novinarji so pa itak razred zase...

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.6.2009 14:24:55   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
kako je pa s tem otroškim dodatkom...recimo jaz sem rodila 27 aprila kdaj dobim pol za Maja?al sm že dobila zdaj junija tud za njega nakazano?

Kdaj si dala vlogo? Če vložiš do 90 dni po rojstvu, dobiš od rojstva naprej, če vložiš po 90 dneh, pa od prvega dne v naslednjem mesecu od oddaje vloge.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
ENO VPRAŠANJE: kdaj nakazujejo otroške dodatke?? a jih to nakažejo skupi s porodniško,al je to posebi nakazano??

Nakažejo ločeno - saj ti ne pripada avtomatično, samo če daš vlogo za otroški dodatek. Datuma si pa nisem zapomnila, ampak mislim, da je isti čas kot porodniška.

Pri nas pa že 2,5 uri obe spita user posted image . Sem vse speglala in kosilo pojedla kot človek.... zdaj, ko sem ju pohvalila, se bosta pa gotovo obe hkrati zbudili user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.6.2009 14:28:48   
Leela
Joj kako je napel temu Hojniku user posted image . samo to novinarstvo pri nas gre pa res navzdol, pišejo na osnovi baba rekla baba kazala, se o ničemer ne prepričajo ampak kar nekaj pišejo da napolnijo prostor.
Ponavadi tudi na 24ur bereš take cvetke user posted image .

Pri nas je v lokalnem cajtngu ena "novinarka" pisala o našem parkirišču pred blokom kako je prazno in da je sramota, da tam ne morejo drugi parkirat, ker je rampa...in še slikco nalimala in vse. Ni se pa pozanimala, da je to parkirišče na lastniški zemlji, torej od bloka in da je čisto vsak plačal za ureditev svojega parkirnega mesta kar precej denarja, občina pa je subvencionirala 20% kar je bilo objavljeno v uradnem listu in imajo za to možnost vsi, ki se javijo na razpis. pač pogovarjala se je z eno sosedo-prijateljico in ustvarla svojo zgodbico. Čudno, da ni pisala koliko parkirišč je frej pred lastniškimi hišami.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.6.2009 14:29:28   
Pikicapokica6
mama11 - jah, malo pozno, pa vseeno: glede navajanja na dudo na žalost nimam skrivnosti, samo vztrajam. Najprej sem ležala zraven in ji tlačila dudo v usta. Ko jo je končno sprejela, sem še malo počakala in se odtihotapila stran, zraven ličk pa prislonila pleničko. Nekjakrat sem mogla potem dudo še popravit, ampak je le zaspala. Potem sem po nekaj dneh dala dudo in takoj šla stran. Na začetku se je otepala in tulila, potem pa le pokapčila očitno, da mamine flaške ne bo in je dudo sprejela in zaspala. Tako da ji zdaj pred spanjem, če drugače ne gre, dam dudo za pocartat in kar hitro zaspi. Problem pri naši je, da je že našla prstke za sesat in glede na moje izkušnje s prvo punco, ko smo jo komaj odvadili vleči prstek, sem se zdaj odločila, da bom malo bolj vztrajala z dudo. Upam, da smo na konju.

pasenje kravic - naša punca ves čas dela "u" s hrbtenico, zato nam je pediatrinja prepovedala za nekaj časa pasenje kravic, ker takrat otročki hrbtenico še bolj usločijo na "u". Je pa kar rada na trebušču.

katmat - upam, da si zdaj boljše. Nisem vsega brala, samo vem, da imaš eno sranje. Te pa razumem, zakaj ne upaš z dojenčkom v gostilno. Jaz tud kar nekaj panična ratam, če se mi začne dreti npr. v kakšnem kafiču. Posebno še, ker se naša punca nikakor noče dojiti sede ampak samo leže. Drugače ne zna pit, tako da je pri nas kar problem kamorkoli hodit. Mislim, da mleko preveč teče in se ji ves čas zaletava. Ugotovila pa sem tudi, da noče biti "ukleščena" - ne mara se npr. stiskati v naročju, ne mara lupinice,....Prav zanimivo, resuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.6.2009 14:37:32   
Dudica1
a katera ve kje bi dobila kakšne fensi-šmensi te mehke copatke za maja?

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 30.6.2009 14:38:15 >

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.6.2009 14:45:41   
pokica_
Bejbe, dajte mi povedat, če v lekarni prodajajo šampon v peni proti temencam od Mustele? In tud ostale izdelke od Mustele?

Dudi, bi ti pomagala, pa ne znam za nobeno tako trgovino. A to rabiš za krst?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.6.2009 15:03:47   
duda1
Najprej vas lepo pozdravljam in se oproščam, ker kar tako vdiram k vam. Sem aprilčica 2009.

Če slučajno katero zanima pajac za krst za fantka, ki ga imajo pri neckermannu. Ga prodajam. Kupljen je bil pred 14 dnevi, enkrat opran, nošen dve uri, je pa velikosti 62. Pišite mi na ZS.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.6.2009 15:13:34   
Blueeyes

tole ja,sem si prebrala...grozno...novinarji so pa itak razred zase...

se podpišem pod tole

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.6.2009 15:47:30   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Bejbe, dajte mi povedat, če v lekarni prodajajo šampon v peni proti temencam od Mustele? In tud ostale izdelke od Mustele?

Ja, v lekarni imajo. Šampon in vse ostalo. Jaz sem ga ravno včeraj kupila, pa ga bom dons sprobala.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
30.6.2009 16:13:05   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, v lekarni imajo. Šampon in vse ostalo. Jaz sem ga ravno včeraj kupila, pa ga bom dons sprobala.

ooo supercauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
30.6.2009 17:22:34   
Anonimen
pokica: no sam da ni še kaj hujšega, upam da bo rabil čim manj operacij in da bo na koncu vse OK

no zunaj je vroče k pr norcih, se sploh ne upamvn pokazat k kr iz ene teče k sam dva koraka naredimuser posted image user posted image user posted image

naši niki se pa dogaja ful uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

sinko je pa že tečen, sam rine v niko dnevno je pa čist razkopuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
30.6.2009 19:01:50   
pokica_
Nič hudega ni, HB. Vse to se da dandanes lepo uredit, tako da me sploh ne skrbi nič več. Kot bi rekel keks bo minilo 5 mes in bo operacija za nami. Koliko jih bo pa potrebnih bomo pa vidli sproti, kakor se bo dr.kirurg. odločila sproti.
Po eni strani raje vidim da več, kakor manj, bo tudi končni rezultat morda boljši, 95%.

Pr nas pa imamo pestro...se ati že 1h igra z tamalim, zganjata norčije, ta mali pa uživa. Ga je dal za minutko nazaj v ležalnik, pa že mali brca, bi se rad igral.
Neverjetno kako je močen Anej. Sem ga dala zraven atija kravice past, pa se je tako dvignil v luft s komolci in dvignil glavico, da se je kar sam obrnil na bok in pol na hrbet! user posted image  Pravi mali Herkulesuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
30.6.2009 19:06:47   
mani2
Dan

Mi je uspelo posesati stanovanje, ki sem se ga spravlala sesat že dva dni. Me je razjezilo in sem dala Mario v kengerujčka pa sem šla sesat. Ker veddno ko sem prštimala sesalc je začela čivkat pol pa sem jo mnogla zibat al pa nosit al pa je bla lačna. Vedno je blo kaj. Ko mi je pa zaspala v ležalniku pa tud nisem hotla okoli nje ropotat. Zdaj pa sem jo dala v kengerujčkaa pa še predno sem posesala en prostor je že spala. zdaj pa sem jo dalo lepo v posteljico in spi narej. Vem za drugič kako uspavati otroka.

Morem pa mal potožit. Vedno manj mleka imam. Si ga iztiskaam in so se očitno že začele poznaati posledice. sicer ga že prej ni bilo ne vem kaj ampak sem ji pri vsakem obroku lahko dala moje mleko potem pa še dodatek. Sedaj pa sem lahko vesela če v celem dopoldnevu naberem skupaj 40 ml in potem še popoldne tu nekje. Iztiskam si na vsaki dve uri pa rabim nekje trikarat da si iztisnem 40 ml. prej pa sem imela vsaki 2 uri po 80ml. Nalivam se z čajom za dojenje in upam da mi bo kaj pomagalo.

No, pa sem napisala cel roman.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
30.6.2009 19:07:38   
Tanja_
Jst sm tud Hano dons prvič dala na trebuh-najprej je rito dvigala pa z nogicam se odrivala, pol je pa dojela, da mora dvignit glavo in je gledala k en profesor. Jo pa ful zanimajo slike po stenah. Imava po stanovanju precej fotografij in vse tok čekira. Za igralni center pa ne kaže še kakega pretiranega zanimanja. Najbrž bo vsak dan bolj zanimiv zanjo. Pa včer sva ji kupla še uno zapestno ropotuljico, da se bo mal sama znala zamotit-upam.
Zdele sem spala uro in pol, Hana pa zraven, k se je v postlci drla, pa sm jo kr na moževo postlo dala. Zdej jo pa očka previja, jst jo podojim, pol gremo pa mal vozičkat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
30.6.2009 19:08:31   
PapuaNG
ojla babe žabe,

se končno javljamuser posted image Včeraj smo šli po pregledu še na sprehod, danes smo pa tut pol ljubljane prevozičkal z rožnikom vred, da sm kr mal crknjena. Ampak se mi ne splača it spat, ker bo tamal vsak čas lačen.

Podatki s pregleda: teža 4800g, višina 57cm, naslednji pregled 27.7.2009, UZ kolkov 9.9.2009
Se je tamal od odpusta zredil za skoraj 1400 gramov, kar mi je čist fascinantno, zrasel pa za celih 5cm. Se mi je zdelo, da se je nekam potegnil v zadnjem tednu, so mu cunje kar naenkrat premajhne začele postajat. Glavice pa sploh niso zmeril, vsaj jst nisem vidla, da bi jo user posted image

Mamo pa res prijazno pediatrinjo, samo se je tamal pol začel na polno dret, tko da je nekak nisem mogla še kaj vprašat v miru. No, pa sej večino tukaj izvem user posted image Je pa tamal še vedno malo zlateničen, tko da moramo še kri dat v laboratorij, da preverijo, če je kaj slabše, tko da upam, da ni kaj hujšega. Najbolj hecno mi je, ker tisti, ki ne vedo, vedno rečejo, kako ima že lepo barvo, če se je sončil user posted image

Aja-andrejka-ti si pisala, da uporabljate kuminov sirup-kje se pa to lahko kupi? Našega sicer krči ne matrajo več tako zelo, edino precej se napenja, ko kaka...

Aja, pa obseg glave se dejansko od poroda do odpusta iz P lahko zmanjša, ker glava ni več tako otečena. Moj je isto imel pol cm manjši obseg, pa so mi rekli, da je to normalno, da se lahko zmanjša tut za 2 cm (in to v parih dneh).

Tanja, ti pa kar pogumno. Vem pa, kako je to, ko ni vse po regelcih-isto je bilo meni grozno, ko se tamal na začetku ni dovolj redil ali pa ko rezultati nuhalne niso bili 'idealni', pa je bilo na koncu vse ok. Če vidiš, da otrok lepo napreduje in se dobro počuti, ni panike. Pa tudi če je kaj (bognedaj) narobe, imamo zdravnike, da pozdravijo naše malčke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
30.6.2009 19:12:42   
mani2
Jaz tud devam našo žabo na trebuščka da bi kravce pasla pa sam rito dviguje pa z nogicam brca glavice pa sploh noče dvignat. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
30.6.2009 19:15:49   
Dudica1
poki nov avatar...user posted image user posted image user posted image ...super za skomine delat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.6.2009 19:53:06   
PapuaNG
aja, pa ko ste že spraševale za otroške dodatke-kot je že ena omenila, če vložiš vogo v 90 dneh od rojstva otroka, dobiš še vse za nazaj. V katerem mesecu dobiš prvič, je pa odvisno od datuma vložitve, ker obdelava vnešenih vlog poteka samo enkrat na mesec (v začetku meseca) in če do obdelava na csd niso vnesli vloge (ker še ni bila vložena ali ker so leni), bo izplačilo šele naslednji mesec. Izplačila so ponavadi med 13. in 15. v mesecu. Se mi zdi, da je izplačilo otroškega dodatka na isti dan kot starševski dodatek, porodniško nadomestilo pa je lahko različno kot otroški dodatek, ker to upravlja drugi upravljavec.

Upam, da sem zdaj pojasnila to zmedo glede otroških itd....aja, se pa tako, kot porodniška, tudi otroški dobi za pretekli mesec-za mesec maj v juniju itd...

Če pa recimo več kot dva meseca od vložitve vloge še nič ni nakazano, pa pokličite na csd...se včasih zgodi, da se kaj založi ali da se povratnica ne vnese v sistem, pa potem ni nakazila.

Svit pa že skor 4 urce drnjoha...vsake tok sicer neki pojamra, pol pa spet zaspi nazaj...mi je čist čudnouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.6.2009 19:58:45   
Dudica1
papua bo ponoči akcijauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
30.6.2009 20:07:07   
pokica_

poki nov avatar...user posted image user posted image user posted image ...super za skomine delat...user posted image user posted image user posted image

Jp! user posted image  Pa ticker tud! user posted image

Dudi zakaj sprašuješ Pupo za akcijo? A pr vas bo? Pr nas bo mogooooče tudi! user posted image  Me drži že 2 dni, da biuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
30.6.2009 20:07:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Podatki s pregleda: teža 4800g, višina 57cm, naslednji pregled 27.7.2009, UZ kolkov 9.9.2009
Mamo pa res prijazno pediatrinjo, samo se je tamal pol začel na polno dret, tko da je nekak nisem mogla še kaj vprašat v miru. No, pa sej večino tukaj izvem user posted image Je pa tamal še vedno malo zlateničen, tko da moramo še kri dat v laboratorij, da preverijo, če je kaj slabše, tko da upam, da ni kaj hujšega. Najbolj hecno mi je, ker tisti, ki ne vedo, vedno rečejo, kako ima že lepo barvo, če se je sončil user posted image
Tanja, ti pa kar pogumno. Vem pa, kako je to, ko ni vse po regelcih-isto je bilo meni grozno, ko se tamal na

super za podatke.. fina kilaža user posted image  user posted image  sej moja se je tud tok drla pr pediatrinji... vijolična je bla v obraz.. pa ne in e pomirit..se je pomirila šele k sva pršle vn iz dravstvenega doma user posted image
men so tud obiski v porodnišnici govoril u kakšna barva, a ste jo sončl... noben ni vedu da je zlatenčna.. he he..

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jaz tud devam našo žabo na trebuščka da bi kravce pasla pa sam rito dviguje pa z nogicam brca glavice pa sploh noče dvignat. user posted image

moja pa najprej mal brca, pa rit dviguje, pa glavo neki mal časa (max 5 sek trja to vse skupi).. pol začne pa na ves glas kričat... glih zdej sem jo dala tko k sem ji nos pucala, pa pol slišm da še mal hrope in jo dam tko da se odkašlja ali spluva...
super za nov avatar

ja vse menjate avatarje... jz bom pa kr pr svojmu ostala... k tko paše k mojmu nicku user posted image  

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
30.6.2009 20:08:22   
Blueeyes

super... 1 mesec, 1 teden in 1 dan user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
30.6.2009 20:11:48   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

super... 1 mesec, 1 teden in 1 dan user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Kravice past...naš pa prav uživa, ko ga dam na bušija, glavo drži tud po 10-15 sec pokonci in se obrača levo-desno, pa kot pravim, se mu je danes uspelo še prekobacat na bok in pol na hrbet. Full je živahen naš Anej. Ko ga mam pa na rami, pa itak skos glavo gor drži, še dlje kot pr kravicah. Mene je kar strah, to je vse tolk prehitro, se mi zdi...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
30.6.2009 20:14:41   
Blueeyes
user posted image  

NICK                 PDP    RODILA     PODATKI  

Šmarnogorka      15.05.    20.03.       Bor (1700g)  
                                                           Vid (1340g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mary12               12.05.    31.03.       Kristjan  (50 cm,2960g)

user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mucka25             08.05.    02.04.       Tina (1530g) 
                                                           Nina (1970g)

1. mesec
2. mesec: NINA (4370g, 53.5cm), TINA (3790g, 52cm)
3. mesec
Naslednji pregled: 15.07.2009
UZ kolkov: 01.07.2009

dobrovoljčica      07.05.    04.04.       Eva (44 cm, 1740g) 
                                     Maj  (46 cm, 2100g)
1. mesec   
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

daisy24               27.05.    14.04        Klara (44 cm, 1910g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

heln                     07.05.     19.04       Rubi
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Maj_Taj               01.05.     19.04                 (46.5 cm, 2980g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

PC Baby             01.05.       20.04.
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Ebetka                 01.05.     21.04       Iza (46 cm, 2650g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

bella106             30.05.      23.04.     Lea (48 cm, 2550g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

anarog                17.05.      23.04.     Nika (46 cm, 2400g)
user posted image
1. mesec: 3270g, 51cm 
2. mesec:
 4400g, 56cm 
3. mesec
Naslednji pregled

Lara light            26.05     
 25.04      Zarja (45 cm, 1820g) 
                                                           Izak   (46 cm, 2100g)
1. mesec 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Dudica1              01.05.      27.04.      Maj (54 cm, 3740g)

user posted image
1. mesec: 4330g, 53.7cm, 37.6cm obseg glave
2. mesec: 6090g, 58.3cm, 40.2cm obseg glave 
3. mesec
Naslednji pregled: 05.08.2009
UZ kolkov: 13.07.2009

vanilla                 02.05.     28.04.       Kaja (49 cm, 2770g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ella                    01.05.       28.04.      Oskar (55 cm, 4340g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

lananai               16.05.      29.04.      Tisa (47 cm, 2910g))  

user posted image
1. mesec: 4300g, 51.5cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:18.08.2009

meduzica            02.05.     30.04.       Timotej (53 cm, 3470g)
user posted image  
1. mesec: 4600g, 57cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 30.07.2009
UZ kolkov: 30.07.2009

mayflower          09.05.     30.04.       Maks (54 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BarbyD               09.05.      30.04.       Eros (53 cm, 3830g)

user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

zmajama           11.05.       30.04.       Tai (49 cm, 3280g)
user posted image
1. mesec: 4020g, 54cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled
:
UZ kolkov: 03.08.2009

Greenie             11.05.       30.04.       Karin (49 cm, 2880g)
user posted image
1. mesec: 3700g, 51cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 01.07.2009
UZ kolkov: 28.07.2009

*bucka*             02.05.      30.04.       Jaka (51 cm, 3000g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

AKP                  16.05.         01.05.      Nike Taja (52 cm, 3780g)
user posted image
1. mesec: 4120g, 54cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled
:

Pikicapokica6   01.05.       02.05.       Žana (55 cm, 3940g)
user posted image
1. mesec: 5655g, 57cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 09.07.2009

Zoja10               09.05.      02.05.       Taja  (53 cm, 3500g)

user posted image
1. mesec: 4100g, 53cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 06.07.2009

Blueeyes            03.05.      03.05.       Gaja (51cm, 3260g) 
user posted image                                      
1. mesec: 4620g, 55.5cm, 38cm obseg glave 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 02.07.2009

UZ kolkov: 22.07.2009

Kasija                11.05.       03.05.        Gal (56 cm, 4050g) 

user posted image
1. mesec: 4830g, 56cm, 39cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

lake                    09.05.      03.05.       Taja (48 cm, 2660g)

user posted image
1. mesec: 3630g, 50cm 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Čebelca10      10.05.          03.05.       Tijan (50 cm, 3280g)
user posted image  
1. mesec: 4050g, 52.5cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

baba84             05.05.        03.05.      Taj (53 cm, 3720g)
1. mesec: 4850g, 56cm, 39cm obseg glave
2. mesec
3. mesec

taškica             17.05.        04.05    Jurij (49 cm, 3160g) 
                                                        Andraž (51 cm, 2765g)
user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ledenka             11.05.       05.05.       Maks (51 cm, 3720g)   
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled   

nati45             04.05.         05.05.       Ivana (50 cm, 3050g)
user posted image  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 
UZ kolkov: 04.08.2009

leela                  08.05.       05.05.       Filip (51.5 cm, 3160g)

user posted image
1. mesec: 4455g, 55cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 25.08.2009

ttmmbb             13.05.        06.05.      Igor (52 cm, 3569g)

user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 

psaša                10.05.        06.05.      Lara (48 cm, 2630g)

user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

supernova2002 23.05.      06.05.      Maruša (53 cm, 3250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

annya              03.05.         06.05.       Taja (51 cm, 3440g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Andrejka9386    28.04.      06.05.     Jaka (52 cm, 4400g)
user posted image
1. mesec: 5610g, 56cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

tubby                11.05.        07.05.      Maks (54 cm, 4250g)

user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Christiana21    31.05.        07.05.      Klara Gloria (40 cm, 1370g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

majuška10      10.05.          07.05.       Tea (53 cm, 3280g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petrazg             10.05.        07.05.      Luka (53 cm, 4590g)

user posted image
1. mesec: 6000g, 60cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled08.07., 30.07., 10.08. 

Zoja09             10.05.         09.05.      Zoja (50.5 cm, 3740g) 

user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

gala                 14.05.         09.05.       Jerca (52 cm, 3720g) 
user posted image
1. mesec: 4650g, 55.5cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 08.07.2009

BIA79              21.05.        10.05.       Klara (54 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

k.tja                09.05.         11.05.        Urban (52 cm, 3530g)

user posted image  
1. mesec: 4710g, 55cm, 38cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
13.07.2009

momacus        26.05.          12.05.       Gašper (51 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

girly                  07.05.        12.05.     Kris (55 cm, 3760g)
1. mesec: 4900g, 57.5cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
12.08.2009

copka              02.05.         13.05.       Sebastian (56 cm, 4260g)

user posted image  
1. mesec: 5.1kg, 56.5cm, 40cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

mani2             09.05.          13.05.       Maria Romana (50 cm, 3110g) 

user posted image   
1. mesec: 4130g, 55cm 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

SANEK1          05.05.          13.05.       Filip (52 cm, 4480g)    
1. mesec: 5530g, 57.6cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petra a            15.05.          13.05.       Nejc (54 cm, 3720g)
user posted image
1. mesec: 4320g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec: 5kg, 58cm
3. mesec

OliveOyl         17.05.          14.05.       Tina (50 cm, 3420g)
user posted image
1. mesec: 4320g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.07.2009

FLASK_A        14.05.          14.05.       Maja (52 cm, 3480g)

user posted image
1. mesec: 4500g, 56cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

cebelica82     19.05.          14.05.        Neža (51 cm, 3240g)
user posted image  
1. mesec: 4200g, 54cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 14.07.2009
UZ kolkov: 08.07.2009

sibirka              16.05.         14.05.        Maja (52 cm, 2925g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Rebeka_         16.05.          15.05.        Sara (50 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

alijana              12.05.        16.05.     Alina (47 cm, 3300g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

madejka         23.05.          17.05.       Tobija (53 cm, 3820g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

masi                04.06.          17.05.       Mia (46 cm, 2260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

peneja             05.05.         17.05.        Luka (54 cm, 4170g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

rozcaa

17.05.         19.05.        Urban (49 cm, 3320g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji mesec

maja1488      14.05.          20.05.        Zarja (55 cm, 4250g)

user posted image
1. mesec: 5115g, 57cm, 38cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

Hanaja            14.05.         20.05.        
Maksim (52 cm, 3600g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mama11           20.05.         21.05.      Julija (53 cm, 3730g)
user posted image
1. mesec: 4520g, 55.5cm, 38cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
22.07.2009

Cveka30          23.05.         22.05.       Nika (53 cm, 3850g)
user posted image
1. mesec: 4760g, 55.7cm, 37cm obseg glave 
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled
:

pokica_            23.05       22.05.    Anej (55 cm, 3700g)
user posted image
1. mesec: 4420g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled:
22.07.2009

pikonina           23.05.        22.05.    Sara (51 cm, 3080g)
user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled  

playgirl              27.05.        22.05.   Elen
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

krempelček      18.05.        23.05.  Timotej Jernej (50 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

buterffly           17.05.        23.05.   Žan Marcel (54 cm, 3660g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

karatina            13.05.        23.05.   Lina (52 cm, 4100g)
user posted image
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

dito                   22.05.         24.05.   Gal (49,5 cm, 3340g)
1. mesec: 4500g, 54.5cm 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

UZ kolkov: 14.08.2009

HM84                19.05.         24.05.   Alex (52 cm, 3400g)
user posted image
1. mesec: 4400g, 54cm, 38cm obseg glave 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
 25.08.2009

Sonček83          20.05.        24.05.   Žan (53 cm, 2900g)
1. mesec

2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

andrejka   
         27.05.        24.05.   Gaber (55 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Majch                29.05.        25.05.     Živa (54 cm, 3940g)
user posted image  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
01.07.2009

elyy                   29.05.        25.05.     Tian (52 cm, 3500g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

miska2004                           26.05.    Taj (52 cm, 3290g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Tanja_               27.05.        27.05.     Hana (49 cm, 3280g)
user posted image
1. mesec: 4050g,  
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

PapuaNG             25.05.       28.05.    Svit (52 cm, 3650g)
user posted image
1. mesec: 4800g, 57cm,
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
27.07.2009
UZ kolkov: 09.09.2009

*Lina*                27.05.       29.05.    Oskar (57 cm, 4230g)
user posted image
1.mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

UZ kolkov: 06.01.2010

KatMat                24.05.       30.05.    Tija Atalija (49 cm, 2760g)
user posted image
1.mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
13.07.2009

Biba Maja            23.05.      31.05.     Aleks (54 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
07.07.2009

Katarina_K         21.05.      03.06.    Simon (51 cm, 2920g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?