|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
30.6.2009 7:09:14   
nincrli
Dobro jutro!

Zala01 nekaterim je lahko slabo celo nosečnost. Meni je včasih ampak je povezano z živci al pa s kakšno hrano...
Na elevit piše, da je za nosečnice in doječe matere, tak da bom jedla skos.

Srečno danes:

anita goitan - *30.6.2009* - NS
lejla - *30.6.2009* - NS
nikita 33 - *30.6.2009* - NS

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
30.6.2009 8:26:43   
nony
Dobro jutro nosečke....upam ,da ste se naspale in da nas danes čaka kaj lepše vreme...mene pa zanima če ste se že vpisale v materinsko šolo?...in če boste sploh šle...

Upanje ostaja....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
30.6.2009 8:50:50   
Kika99
jutro

danes sem se pa prav lepo naspala user posted image . pa še sončka imamo user posted image   kako ste ostale?

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.6.2009 8:54:29   
Žaži
Grahek, super, kako lepa slikica in čestitke za fantkauser posted image . Meni so prejšnjič tudi že na NS videli luleka, sedaj pa upam, da ga ne bodo, da bo samo črticauser posted image .

Jaz bom vitamine s folno jemala do konca nosečnosti in potem še med dojenjem.

Pri meni je s slabostmi veliko boljše, sicer še ne super, se pa že zgodi, da mi kaka hrana zadiši, kar mi sedaj dober mesec ni. No, upam, da ne govorim prehitro. Sem pa danes po dolgem času na vago stopila in imam celo kg manj, čeprav je trebušček že res opazno velik, samo da bi jutri na NS vse ok in se prekamufliram v nosečkouser posted image .
In komaj čakam jutri, da imam NS, uh, prav nervozna sem če bo vse ok, to je tako najvažnejše, pol pa še če bi se spol videl...........

Vsem, ki imate danes preglede želim veliko srečeuser posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
30.6.2009 9:08:10   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro nosečke....upam ,da ste se naspale in da nas danes čaka kaj lepše vreme...mene pa zanima če ste se že vpisale v materinsko šolo?...in če boste sploh šle...

Jaz grem naslednji ponedeljek v mb v materinsko, mi je rekla sestra pri gin, da je treba prvič pred 20tednom... No zdaj pa itak imam čas.
Kolikokrat pa je sploh mš? In v kakšnem razmaku(vsak teden...)??

Joj kolk me je štihalo danes ponoči odspodaj, zgleda da se to orng širi zdaj, nisem mogla zaspat, kakšni 2 uri sem se premetavala sem pa tja... zdaj me pa jajčniki bolijo

A v lj v mestnem h&m majo oddelek za nosečnice. Sem bila kake 3x tam v celih 4h letih user posted image pa se nisem zavzela.

Optimism always works!!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
30.6.2009 9:26:51   
pajcevina
Glede folne: res koristi samo prve 3. mesece, potem nima več posebnega učinka. Je pa pametno jemat Elevit celo nosečnost zaradi ostalih stvari (tako mi je razložila G), tudi kot preventivo zaradi železa, ker je potem manjša verjetnost da bi blo treba na koncuuser posted image jemat še dodatke za železo (po katerih je menda ful slabo).

Jaz se pa še vedno počasi zbujam, pa mi ne gre najbolj dobrouser posted image .  Danes dopoldan imam namen Evo peljat k frizerju. No, ta namen sem imela v zadnjih tednih že večkrat (smo bli že clo na stolu), pa se ni pustila... Upam, da bo danes kaj boljše, ker ima res že celo grmovje na glaviuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
30.6.2009 9:30:58   
ugi
Živio

Včeraj sem imela Nuhalno in je OK, no moram dobit še izvid krvi ker sem nad 35 so mi vzeli še kri. In če tam ne bo kaj narobe je v redu. Sem pa en teden več noseča, kakor so zračunal na začetku. Enako kot v prvi nosečnosti. Tako da bo zgleda še letošnji. user posted image Ampak bom kar ostala pri vas, če lahko. user posted image Za spol se pa ni videlo. Je pa velik 8,3 cm. user posted image Tako da sem zdaj po novem izračunu 14t in 1 dan user posted image .
Sem pa čakala dve uri in se mi je že počasi mešalo. Groza. Pa ko sem šla v porodnišnico (sem šla peš iz službe) je deževalo in ko sem šla nazaj spet. Vmes pa sonce za ustelit. Jaz pa tam v čakalnici. NORO!

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
30.6.2009 9:35:25   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Jaz grem naslednji ponedeljek v mb v materinsko, mi je rekla sestra pri gin, da je treba prvič pred 20tednom... No zdaj pa itak imam čas.
Kolikokrat pa je sploh mš? In v kakšnem razmaku(vsak teden...)??

Joj kolk me je štihalo danes ponoči odspodaj, zgleda da se to orng širi zdaj, nisem mogla zaspat, kakšni 2 uri sem se premetavala sem pa tja... zdaj me pa jajčniki bolijo

A v lj v mestnem h&m majo oddelek za nosečnice. Sem bila kake 3x tam v celih 4h letih user posted image pa se nisem zavzela.

Pol se moram tut jaz prijaviti v materinsko šolo. Nisem vedela da je treba prvič pred 20 tednom. Mož mora tut zraven glede na to ,da bo zraven  pri porodu? Mislim da je dobro da sliši še kaj od drugih user posted image .

Jaz bom elevit jemala celo nosečnost saj ne more škodovati. Na škatli piše da je za nosečnice in doječe matere tako, da pomoje ni blema.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
30.6.2009 9:43:35   
grahek85
Jutro! Hvala za čestitkeuser posted image

Grahek85 čestitkeuser posted image user posted image

Waw pa še spol veš, mene vedno bolj firbec matra kaj bo. Kolk pa je velik?
Naš je bil 7cm

Frajer ma 5,7cm, kar je čisto povprečno za toliko tednovuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Grahek čestitke za dobro opravljeno NS! Si pa bila pri dr. Babnikovi v Dravljah, ne? Jaz imam pri njej v četrtek zjutraj, pa me zanima, če se ti je ful posvetila?

Ja bla je super! Meli so gužvo in smo bli notri 15 min kasneje, kot smo bli naročeni, pa je bil pregled še vseeno super. Vse pove, kaj je kaj, kaj kaže na UZ in kaj bo izmerila. Če jo kaj vprašaš vse razloži, tudi končne rezultate vse pojasni. Ful se je potrudla, da mava lepe slikce in filmček na CDju, pa še sprintala je dve veliki iz 3D in eno malo za na hladilnik. tudi do drageca je bla ful prijazna. Pa še sestra je prijaznauser posted image Res zelo lepa izkušnja!

IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Glede folne kisline tako kot se sprašuje majčyca se sprašujem tudi jaz do kdaj jemati? Ali celo nosečnost?

Samo folno naj bi se lahko opustilo tam med 12. in 14. tednom, ker se do takrat formacija živčnega sistema bolj ali manj zaključi. Če se hrbtenjačni kanal ni zaprl do takrat, se nikoli ne bo in govorimo o spini bifidi, ki je nepopravljiva napaka. Če pa jemljete kombinirane tabletke, npr. Elevit ali Centramed mami, pa nekateri ginekologi priporočajo nadaljevanje z uporabo, ker je v teh tabletkah tudi veliko vitaminov in železa.

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Mene zanima, kako je zdaj z vašimi slabostmi?

Meni se vse rahlo umirja, ampak niha. Včeraj zvečer mi ful ni blo fio v želodcu in danes zjutrj tudi ne. sem morala hitro nekaj pojesti. Sicer pa gre malo na boljše. Je pa res zanimivo, kako velike razlike so med nosečkami, sploh pa pri isti ženski v različnih nosečnostih! Res zanimivo.

mene pa zanima če ste se že vpisale v materinsko šolo?...in če boste sploh šle...

100% grem, vpisana pa še nisem. Sem pa našla tale super link, kjer je ful informacij o tem:

http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/87/sola_za_starse.html

A v lj v mestnem h&m majo oddelek za nosečnice. Sem bila kake 3x tam v celih 4h letih pa se nisem zavzela.

Ne, žal samo na rudniku. Pa tudi tam ni ponudba mnogo obširna. V centru Lj ima Zara program za mamice.

O, pajcevina, tvoja je Eva? to ime sva si midva izbrala za deklico! Je ful lepo.

ugi, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image Ful fino! Madona, je pa že velik tvoj človečekuser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 30.6.2009 9:45:01 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
30.6.2009 9:44:20   
Žaži
Jaz pa menda ne rabim še enkrat v materinsko, glede na to, da sem hodila pred dvema letoma in že imam enega otroka domauser posted image . Ker se mi res ne ljubi še enkrat, ker je bilo res brez veze, nič kaj novega nisem slišala, smo pa imeli na dva dni dva tedna predavanja. Edino morda na porod, da dobi mož potrdilouser posted image . Čeprav se mi tudi to ne zdi da bi rabila, v Postojni niso nič vprašali, pa tako je že bil pri enem porodu zraven.
Mah, bom še na nosečnosti vprašala če moram sedaj spet hodit, ker res nebi no.....

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
30.6.2009 9:48:00   
grahek85
Tudi jaz držim pesti:

anita goitan - *30.6.2009* - NS
lejla - *30.6.2009* - NS
nikita 33 - *30.6.2009* - NS

Žaži, obnovo priporočajo nekako na 5 let. Ti si torej okuser posted image Lahko se pa za vsak slučaj res pozanimaš v porodnišnici, kaj pa veš, kako majo porihtano.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
30.6.2009 10:11:24   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Pol se moram tut jaz prijaviti v materinsko šolo. Nisem vedela da je treba prvič pred 20 tednom. Mož mora tut zraven glede na to ,da bo zraven  pri porodu? Mislim da je dobro da sliši še kaj od drugih user posted image .

Ja meni je rekla tak. Da zveš tam o zdravi nosečnosti, pomoje o prehrani pa to...
Mene zanima bolj tisti del kako delati z novorojenčkom, umivanje, hranjenje pa to... Tu sem še res čist frišnauser posted image
Ja moj tud gre zraven naj zve kaj. Je reko, da je včeraj prebral navodila za dojenčka user posted image ko sem mu zanalašč pustila en kup revij na miziuser posted image

Žaži Pomoje je res trapasto hodit, če si bila pred 2 letoma, kaj pa se je spremenilo od takrat user posted image Pozabila pa ja tud menda nisi user posted image

ugi wuhuuu user posted image user posted image sam, da je vse ok. Čeprav ne morem verjeti, da si čakala 2 uri na nekaj kar moraš plačati, al ti že ne rabišuser posted image
No jaz pri gin. včasih tudi čakam kot zmešana, na ns pa sem bila celo prej, ker je ena odpovedala. Sam sem pol bila dolgo not pa čakala da zvem že enkrat a je ok al kaj, ker smo imeli probleme z obračanjem.

Joj, škoda da ni tu v h&m, ko mam čas popoldne... Ma bo treba v mb-ju it

Optimism always works!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
30.6.2009 10:20:08   
Žaži

Žaži Pomoje je res trapasto hodit, če si bila pred 2 letoma, kaj pa se je spremenilo od takrat user posted image Pozabila pa ja tud menda nisi user posted image

Upam da res ni treba no, mislim, jaz sem bila zelo nezadovoljna, ker nam je predavateljica ful neko svoje mnenje podajala, pa ful težila z bio prehrano, mislim, tak že preko vseh mej no.......in res se nisem čisto ničesar naučila, nekako ti potem ko imaš enkrat žtručko v rokah pride kar samo do sebe da enostavno znaš stvari. Sicer pa, kot da ti kaj drugega preostaneuser posted image .
No, predavanje o depresiji je bilo zanimivo, jaz em jo imela po porodu zlo močno, tako da res upam, da se temu tokrat izognemuser posted image
Ampak ne skrbite, ene MŠ so pa prav super in so mamice zelo zadovoljneuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
30.6.2009 10:33:27   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Upam da res ni treba no, mislim, jaz sem bila zelo nezadovoljna, ker nam je predavateljica ful neko svoje mnenje podajala, pa ful težila z bio prehrano, mislim, tak že preko vseh mej no.......in res se nisem čisto ničesar naučila, nekako ti potem ko imaš enkrat žtručko v rokah pride kar samo do sebe da enostavno znaš stvari. Sicer pa, kot da ti kaj drugega preostaneuser posted image .
No, predavanje o depresiji je bilo zanimivo, jaz em jo imela po porodu zlo močno, tako da res upam, da se temu tokrat izognemuser posted image
Ampak ne skrbite, ene MŠ so pa prav super in so mamice zelo zadovoljneuser posted image

Saj smo meli govora o tem na faksu pri sociologiji, je pač še en način, da razne institucije posegajo v naša življenja, ja pa da je najbolje, da mamice zaupajo intuiciji.
Ampak je večinoma obvezno pa kaj koristnega tudi zveš.

Sem se spomnila, ko sem hodila na jogo, ko je una ženska tolk promovirala vegeterjanstvo, sam še vedno jem meso!user posted image

Njihova osebna mnenja bi mogli zadržat in predavat tist kar je najboljše za nas.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
30.6.2009 10:53:35   
grahek85

Njihova osebna mnenja bi mogli zadržat in predavat tist kar je najboljše za nas.

Ja glih v tem je problem, ker oni vejo, da je to najboljše za nas. Verjetno toega ne jemljejo kot svoje osebno mnenje. Meni grejo nekateri vegiji, ki jih poznam tudi včasih malo na jetra, ker skos opominjajo, da kaj to jemo in kako moremo, hkrati pa vsi od teh kadijo ko turki in jim pa ni problem v mene puhat dima. Poznam pa tudi par kul vegijev, ki se zavedajo, da je to izbran način življenja in ma vsak pravico, da se sam odloči za meso ali za brez mesa. Najbolj goreč, kar jih poznam, je pa en k se je šel šolat za mesarja in prišel nazaj vegi. To ti pa tudi da mislituser posted image  

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
30.6.2009 10:57:42   
Tretjinka
hejla,

ŽAŽI, jaz v 2. user posted image  nisem hodila v materinsko šolo, moj je samo v porodnišnici odštel nekaj cvenka za prisotnost (niti ni imel več potrdila) in to je bilo to....niti na kraj pameti mi ne pade, da bi tokrat šla....saj tudi še ni minilo 5 let od prve user posted image , ampak tudi če bi, bi se mi zdelo SKRAJNO neumno, da bi morala pri 2 otrocih v materinsko šolo....tudi pri nas nismo izvedeli nič kaj pametnega, se pa spomnim, da sem vseeno z največjim veseljem hodila v "razred" nosečk in se veselila "dela" ki prihaja....ni kaj, vsaka stvar ima svoj čar....a ponavadi le 1x
user posted image

lp

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
30.6.2009 11:00:31   
Tretjinka
pa če se jaz kaj prav spomnim, se svetuje, da se gre v materinsko šolo čim kasneje, saj drugače do poroda že vse pozabiš....jaz sem hodila junija (pdp konec avgusta) in sem bila najmanj noseča od vseh prisotnih.
če se ne motim. pa obstaja tudi neka šola v zgodnji nosečnosti, ki se bolj na nosečnost samo nanaša....mogoče govorite o tej, nevem...nekam zgodaj se je razcvetela ta debata user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.6.2009 11:07:22   
grahek85
Takole je v Lj:

Tečaj za zgodnjo nosečnost. Ta tečaj je namenjen nosečnicam na začetku nosečnosti - od zanositve do 4. meseca nosečnosti. Na tečaju vas bomo seznanili s potekom vaše nosečnosti, z zdravim načinom življenja, s pravilno prehrano, s higieno in rekreacijo v času nosečnosti. Cilj tečaja je, da bi vaša nosečnost potekala čim bolj zdravo in ugodno. Predavanje traja tri ure, lahko pa se ga udeleži tudi partner. Poteka v predavalnici Šole za starše, Šlajmerjeva 3a.

Tečaj Predporodne priprave. Ta tečaj je namenjen nosečnicam po sedmem mesecu nosečnosti, pa tudi njihovemu partnerju ali komu drugemu, ki bo spremljevalec ali spremljevalka pri porodu, ali pa bo pomagal nosečnici skrbeti za dojenčka. Obiskovanje tega tečaja omogoči spremljevalcu (bodočemu očetu) ali spremljevalki pri porodu, da prisostvuje pri porodu. Tečaj obsega deset predavanj. Seznanili vas bomo s potekom nosečnosti, z bližajočim se porodom, s poporodnim obdobjem in z nego ter prehrano dojenčka. Odgovorili vam bomo tudi na vsa vprašanja, ki se vam zastavljajo. Začetek tečaja je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 10.00 uri, poteka pa v predavalnici Šole za starše na Šlajmerjevi 3a - torej v Babiški šoli; ob 16.00 ali 18.00 v predavalnici Ginekološke klinike, Šlajmerjeva 3 (stara porodnišnica).

Nadaljevanje tečaja je možno obiskovati ob 9.00, 16.00 ali 18.15. Eno predavanje je dolgo dve šolski uri. Na prvem uvodnem predavanju se pogovorimo o poteku tečaja, vsebini in možnosti obiskovanja. Razdelimo se na več manjših skupin, ki prihajajo po določenem razporedu. Skupino lahko tudi zamenjajo glede na svoj prosti čas. Nosečnica se npr. odloči obiskovati tečaj ob 16.00 uri. Če je na dan, ko je predavanje, zadržana, lahko pride na tečaj dopoldan ali pozneje popoldan (ob 9.00 ali ob 18.15), glede na urnik predavanj teh skupin.

Tečaj za bodoče očete. To je tečaj, ki je namenjen samo bodočim očetom, ki ne obiskujejo tečaja Predporodne priprave. Med bodočimi starši je znan kot »kratki tečaj« za očete ali druge porodne spremljevalce, saj traja dve uri in pol. (Vedno več bodočih očetov pa se raje odloči za daljši tečaj Predporodne priprave, ker je tam mogoče slišati več tistega, kar koristi očetom.) Na tem tečaju vas bomo seznanili z bistvenimi podatki o bližajočem se porodu, o poporodnem obdobju in o negi dojenčka. Zastavite lahko tudi vprašanja, na katera vam bomo odgovorili. Tečaj omogoči bodočim očetom prisotnost na porodu. Tečaj za bodoče očete se prične vsak drugi in četrti ponedeljek v mesecu ob 18.15 uri, poteka pa v predavalnici Šole za starše na Šlajmerjevi 3a. Po končanem predavanju se napiše potrdilo. To potrdilo čaka porodnega spremljevalca v blagajni – Babiška šola, Šlajmerjeva 3a (od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 uro).
Za tečaj priprave bodočega očeta na porod je prispevek 16,69 evra. Ta prispevek omogoča tudi prisotnost pri porodu v Porodnišnici Ljubljana. Plačilo velja le za prisotnost pri enem porodu. Ko nosečnica rodi drugič, tretjič…, očka ponovno dvigne potrdilo in plača prisotnost pri porodu. Enako velja za prisotnost pri carskem rezu. Ponoven obisk tečaja svetujemo, če je od prvega poroda več kot pet let.

Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.6.2009 11:47:42   
nincrli
Tečaj za zgodnjo nosečnost. Ta tečaj je namenjen nosečnicam na začetku nosečnosti - od zanositve do 4. meseca nosečnosti. Na tečaju vas bomo seznanili s potekom vaše nosečnosti, z zdravim načinom življenja, s pravilno prehrano, s higieno in rekreacijo v času nosečnosti. Cilj tečaja je, da bi vaša nosečnost potekala čim bolj zdravo in ugodno. Predavanje traja tri ure, lahko pa se ga udeleži tudi partner. Poteka v predavalnici Šole za starše, Šlajmerjeva 3a.

To je to menda ja, je to mislila do 20t pomoje.

A ti dajo kakšne povzetke ali kaj, ker če ne pa res lahko vse pozabiš user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 30.6.2009 11:49:11 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.6.2009 12:06:37   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

hejla,

ŽAŽI, jaz v 2. user posted image  nisem hodila v materinsko šolo, moj je samo v porodnišnici odštel nekaj cvenka za prisotnost (niti ni imel več potrdila) in to je bilo to....niti na kraj pameti mi ne pade, da bi tokrat šla....saj tudi še ni minilo 5 let od prve user posted image , ampak tudi če bi, bi se mi zdelo SKRAJNO neumno, da bi morala pri 2 otrocih v materinsko šolo....tudi pri nas nismo izvedeli nič kaj pametnega, se pa spomnim, da sem vseeno z največjim veseljem hodila v "razred" nosečk in se veselila "dela" ki prihaja....ni kaj, vsaka stvar ima svoj čar....a ponavadi le 1x
user posted image

lp

Ja, preden imaš prvega user posted image je luštno tam poslušat in misliš kako bo to vse tako gladko steklo, samo nihče nič ne govori o spokanih bradavičkah, pa nočnem vstajanju, če se otrok boji kopanja, kako dejansko zgledajo kolike in več ne več kaj naj narediš, da bi otroku pomagal.......user posted image . Zato bi morda tokrat tam malo z očmi zvijalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.6.2009 12:19:16   
grahek85
Mam pa jaz vprašanje oz. prošnjo. Je katera dobila na RR geslo za popust pri naročilu vodnika po nosečnosti, pa ga ne bo naročila? Bi bila ful hvaležnauser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
30.6.2009 12:22:03   
ellie
Teni zdaj sem prebralauser posted image  kar ne morem verjet, da se je to lahko zgodilouser posted image  res mi je žal...ampak verjetno je že moralo tako bit. Boš videla, da bo naslednjič vse okuser posted image Je pri moji sestri bilo enako. Drži se user posted image user posted image user posted image

Grahek85 wow...kaki človeček je to že videtuser posted image

Midva sva bila zdaj par dni na Visu...je bilo prav fino. Babi in dedi sta čist navdušena...sta že izrazila željo, kaj vse bi ona2 kupila zauser posted image  user posted image

Moj heksenšus pa je še kar tuuser posted image  ne vem, če ni celo slabše kot je bilo. Res da sem bila čisto preveč na vetru pa še ta dolga vožnja me je ubijala. Sploh ne vem več, kaj naj naredim. Nonstop me boli...ne morem ne stat, ne sedet, ne ležat. Na morju sem vzela par lekadolov, ker se mi je že prav mešalo od bolečin. Ponoči sem se zbujala na 1 uro in sedela na postelji in se smilila sama sebi. In tak bo šlo 2 tedna dopusta mimo meneuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.6.2009 12:36:24   
pikica86
živjo čvekiceuser posted image  se vam po dooooolgem času spet oglašam.tako ste pridne s pisanjem da vas težko berem, kaj šele pišemuser posted image
mi smo 20.6 prišli nazaj iz morja imeli smo super vreme, res je bilo luštnouser posted image  sedaj pa se pripravljam na zadnja da izpita na faxu, se res težko zberem ko vem da bo kmalu konecuser posted image
Teni zelo mi je žal zate, upam da se čimprej opomoreš in verjamem da boš kmalu spet zagledala plusek, ter da se bo srečno izšlouser posted image user posted image user posted image user posted image  
Grahek85 čestitke za fantka, in super da je vse v reduuser posted image user posted image  je pa res lepa slikca, upam da bomo tudi mi dobili takšnouser posted image

Glede folne kisline, jaz jemljem Elevit mi je rekla G da ni potrebno do konca nosečnosti, samo prve 3 mesece.sem pa v 1.nosečnosti jedla celo nosečnot in še ko sem dojila, pa sem imela res fajno kri.ne vem sicer ali zaradi tabletuser posted image
V MŠ pa ne vem ali bom šla.sem hodila 2 leti nazaj, pa ne vem ali se mi splača it.sej izveš nekaj pametnih stvari, ampak je tako kot je rekla Žaži ko imaš dete v rokah, pride vse samo od sebeuser posted image

Vsem ki simate preglede ali Ns želim vso srečo. jaz imam NS "šele" v ponedeljek,res komaj čakam da izvem kako in kajuser posted image  moram pa priznat da sem sedaj v 2.nosečnosti za vse preglede bolj živčna kot sem bila prvičuser posted image prvič je super, ker ne veš kako in kaj, zdaj pa kar preveč paniko zganjamuser posted image user posted image  pa sej bo minilo, upamuser posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
30.6.2009 12:43:49   
Kontrakarambolšrauf
Jaz tudi opažam, da sem sedaj v drugo veliko bolj nervozna, pa vsega me je bolj strah kot prvič, takrat sem bila bolj na easy, kaj pa bi lahko sploh bilo narobe, itak da je vse ok, sedaj, ko pa nekako vem kaj bi dejansko pomenilo, da bi šlo kaj narobe sem pa prav panik, še poroda me je veliko bolj strah, sedaj ko vem, kaj to pomenijo popadkiuser posted image

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
30.6.2009 12:51:18   
ellie
Aja...za seznam. Jaz imam nuhalno prestavljeno na 17.7. Sem se prenaročila k dr. Pelkičeviuser posted image  imam pa ob 19. uri. Tak da si moj ne bo rabil dopusta rihtat. Komaj že čakava obauser posted image

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?