lara light
|
Srčice moje zlate, naj si vzamem 5 minut inkončno napišem en pameten post.. Snežinkica, srce ti moje, gospa po občutku, ma marš v... revca, sem vedla, da ne bo nič pametnega od njih; komaj čakam, da sporočiš, da je v novem krogu bolje, da ste vse tri fajn in vesele Noki, jejšeš, kaki otročki, super sta in kuža je tudi fensi Hedi, res sta lepa, pridna si; zgleda, da bodo nama spali, ko bodo najstniki...vijolični podočnjaki itak, samo da sva mamici Pikec, kako vi? Poročaj od P, me zanima vse Danes me je Taški poklicala, zato sem zelo dobre volje, Pika ima prav, te mame z večimi so res fenomeni. Me je dodaske nafilala in sem kar cool glede vsega. Zjutraj smo meli pregled, lepo sta narasla in dobila na teži, +6cm + 1100g cca oba, sem zelo zadovoljna, ker nisem imela ene pametne vage pr sebi in sem malo ugibala z navadno, kamor sem stopala sama (že tko je bla cifra grozna) pol pa še z enim in drugim dojenčkom in gledala kolk se poveča ...skratka to je v redu, za ritko dobila mazilo, danes gazice s fiziološko, potem pa mazat, do max 1 t naj bi zginlo, upam res. Povedala za vetrove in krče; dobili še sab simplex in probala bom po nokinem nasvetu jaz totalno brez mleka (skutke, jogurti,sladoled-ta bo huda ) in , tisto malo kar dodajam-cca 50 ml novalaca zvečer pa zamenjam z aptamilom adc...še naprej vitamine in železo, jao meni, in nič, čakat, da bodo 3 mesce Žal mi je, da mam vedno tko malo cajta, oz. si ga vzamem, da napišem samo težave in izpuščam vse lepo, kar sta nam ta dva škratka prinesla in vsak dan prinašata. Moram na glas povedat, če komu še ni jasno, da sem tot zaljubljena vanju, da sta moje neskončno veselje in moje od nekdaj želje. Da še vedno težko verjamem, da sta moja, da je to tako velika sreča, ki je besede ne morejo orisat...skratka presrečna sem, in ja, tudi meni tko dišita, da bi stalno lubčkala in lepa sta itak, saj sta po mami bodte lepo, en kup poljubčkov vsem in hvala, ker ste vedno, ko vaS rabim