|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
29.6.2009 13:03:38   
Snezinka4
A lahko spet mal jamram?user posted image . Kljub dobremu počutju mi pa iz leve dojke ni uspelo izmasirat, izčrpat, izstiskat, izsesat, junejmit... bule, ki je velika za dva oreha in trda kot kamen...sem se že pofočkala in so me v p naročili za popoldan (majo gužvo - itak). AAAAAAAAAAAAAAAAA.Pa kaj naj nardim? Naj si jih kar odrežem al kaj, da bo mir v bajt!?"#$%=)?(/&%user posted image Sem jezna, da'b kar grizla! Še dobr, da jih ne dosežemuser posted image user posted image user posted image

Taškica saj je lepo, če si tleuser posted image . Pa kaj nam lahko naglas čez vreme rečeš. Al pa nam kaj lepega povej. No pa saj si že - kakal jeuser posted image user posted image user posted image

Noki - pa jaz se spet s tabo strinjam glede hrane.user posted image  Ja zgleda, da bo treba pumpico danes nabavit, ker trije preplahi v noči in čakanje al bo otrok zadihal al ne, je pa tu mač...

Še zadnja o termometrih - nadomestni so z galijem (zmes indija in kositra).Zgledajo enako...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.6.2009 14:15:27   
lara light
hedi, lepo,da ste se meli fajn, itak na zraku je krasno..
noki bom probala še tiste pol jogurta izločit, hvala
snežinka, bom masirala, upam,da je kak žleza in da n kak drug hudič, bemtiš..javi, kako si ti odpravila
taški, še malo pa bo boljše vreme, super za kakanje
belen, čestitke, drži se, punce so ti prav svetovale

Še od mene samo na hitro: imamo slabe dneve in še slabše noči, zbujata se non stop, jok in bolečine, v bistvu jok v spanju, ker ju zvija...komaj čakam ju3 na P, da nas odreši muk, pričakujem preveč? grem, k je s5jok

lubčke vsem

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.6.2009 15:09:03   
nokes
lara, joj kako mi je hudo brati tvoje poste, kar naprej imate jok in stok in malo spancauser posted image , tudi jaz upam, da boš zvedela kaj koristnega pri pediatru, drugače naj ti bo v uteho, da se hitro približujete 3. mesecu, ko gredo krčki na boljšeuser posted image .

snežinka, res se drži in tudi zate upam, da urediš pri zdravniku. nekaj radikalnega bo treba narest, praviš odšraufat??? no, pa odštaufat, al pa na namizno jo.ško prešaltat user posted image user posted image

gemelli, upam, da ste brez vročine

hedi, ja kaj zdej?, sam spite od frišnega gorskega zraka?? ne mi rečt, da ste na sprehodu, ko pa vem, da dežujeuser posted image

babike, držite se, vse gre tako, kot mora greti! aja, nas je danes dež dobil na sprehodu in sem z enim zamahom izvlekla polivinil za dež, ga razprla, odprla, prekrila voziček in kot medvedka zaščitila moja sladkorčka user posted image user posted image , jp, sta drnjohala na ful medtem ko sem sama vedrila pod enim javorom (hvala bogu za gosto krošnjo), aaaaapčih...

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.6.2009 15:53:32   
taškica
Snowflake - madona punca tole pa niso več heci, saj si herojka ampak to je pa tu mač. Ubošček. In kaj ti bodo v P? Notri te vzeli, imeli pod nadzorom? Dej drži se! Jaz sem s steboj glede dojenja, ampak res malo premisli, a ne bi ti vseeno šla na mleko - tisto drugo?

Lara - tudi meni hudo brat tvoje poste. Če ti kej pomaga tudi moje zvija. Sploh andraža ki v spanju prav zacvili ko ga špikne. Sam ponoči imam mir (razen dojenja). Ne vem kaj naj ti napišem. Poskusi se spočiti čez dan, pa res je to; pri 3mesecih je veliko bolje...

Pika-mah ti si super mama. Meni je jasno kaj delaš - saj ju ne futraš z ribo, sam okus jima daješ na jezik...LUMPKA!!!! Komaj čakaš, da bosta lahko kuhala zanju ane? Sicer sta pa tvoja dva otroka itak navajena vsega, že v trebuščku sta morala potrepti, ker je mama imela plavalne maratone.....user posted image user posted image

Kje pa je kaj naša MF?

Še kaj lepega pravite?
Moja dva dvojčka imata najlepša usteca na svetu. So nežne rdeče barve in kadar se mi nasmehneta letijo metulji iz njih. Kadar pa liniji zaokrožita navzdol in naredita jezno šobico se mamici trga srce. Njuno dihanje pa diši po sladkih malinah in lahko bi ju vonjala v neskočnost.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.6.2009 20:40:23   
pikatara
Joj Taški reci ti temule tvojemu dragemu, da hočete na morje. Dobra si, res. Bo pa pol tolk lepše ko boste šli. Ja naša srčka sta pa res vsega že iz mojega trebuha navajena. Te dni razmišljam kako bi bila vesela, če bi še kak bazen poleti delal, da bi šla dvakrat na teden plavat. Uživajte, pa kak sms pošlji. zadnji teden v juliju bomo kaj okrog Umaga, pa se lahko kaj srečamo. Tvoja mala dva sta pa res cukrčka. tako da komaj čakam, da spoznam še ostale tri.

Noki ti me kar kregaj, maš prav. Sem tiste vrste človek, ki nekaj napiše, pa sploh ni tako hudo. Dobila sta en košček, velik 1mm x 1mm. Saj vem, da ni dobro otrok prehitro navajat, ampak naša ne dobita teh stvari niti na konec jezika. Sva pač takšna, da jima morava dat malo za probat.

Larči bošček moj ti. Ne se trudit bit tako super in popolna mamica. Meni je tako hudo gledat otročka ko jokata in trpita zaradi železa, pa d3 kapljic, da jima raje ne dam.Me kar skrbi, ko me bo jutri pediatrinja nakregala. Tele oleovit kapljice so malo bolje, še vedno ju zvija, za to jih ne dobita vsak dan. Ampak kot je napisala Snežinka, vsaka mama najbolje ve. Dostikrat se spomnim, kako smo bili nesprespani, moj dragi je jamral, če se bo sploh kaj naspal, sedaj se pa kdaj zgodi ponoči, da ju midva zbudiva, če je kateri od naju preveč zbujen. Večinoma zdržimo do 5.00.

Snežinka drži se. Dobra si, da se tako trudiš, pa še štiri imaš. Zame ste vse herojke, še posebej, če imate več otrok.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.6.2009 21:14:03   
lake
Ojla! Se opravičujem da vam skačem v pogovor, ampak pozivam naše z-majčice da se še kej pri nas oglasjo user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.6.2009 21:44:04   
taškica
Sem hotla prilepit eno hecno fotko gor, pa mi ni ratalo. Jo mam pa v albumu - mojega smejkota, pa zehkota. user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 732
29.6.2009 21:52:58   
Shadow
Drage dvojne, trojne in četvorne mamice, jaz vas vedno znova s strahospoštovanjem prebiram in se intenzivno pripravljam na čas, ko se vam tukaj aktivno pridružim. Asice ste, res! user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa bi prosila za nasvet izkušenih: kako smotrna sta nakupa teh dveh zadev:
- sterilizator za stekleničke ( saj se menda da isto narediti z navadno vrelo vodo, ne?)
- palček zavijalček za pleničke (saj imamo noge, pa bomo že nesli kakce v kanto, ne?)

Hvala in se kmalu beremo tukaj! ;)

Aja, pa še to: ima katera obrobe za posteljico iz Ikee - tiste bele, navadne? Jaz se trudim in trudim in je nikakor ne spravim lepo in poravnano okoli 120 x 60 posteljice. Tak bolj na šlampasto izgleda. Pa nisem happy user posted image . Kak nasvet?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.6.2009 22:23:28   
nokes
čeer, si me na plano potegnila senčkauser posted image . steriliziram v navadni vodi a jo filtriram, da ni toliko kamna (na začetku vsaki dan, zdaj pa enkrat na tedenuser posted image ), zavijalček pa tudi ne rabim, ker nosim vsaki dan smeti ven in ne vem, zakaj bi ga potrebovala user posted image je pa tako, jaz imam malo prostora, zato mi vsak ne ravno nujen kos predstavlja nepotrebno navlako, če bi imela ogromno prostora, pa bi verjetno imela tudi kakšen gedžet več!

glede obrobe, khmmm, nisem si mislila, da ne gre lepo okoli, pa tudi svetovati ti ne znam, ker je nimam, sem pa jo nameravala kupit. se mi zdi, da jo ima taški, na slikcah??

pikatara, nisem hotela, da se sliši, da te kregam, samo kar malo sem se zasekirala, da jima daješ takšno hrano. pač mislim, da je res še dovolj časa, da bosta vse vajine dobrote papcala user posted image . no, saj vem, da veš, da jaz nisem mislila tako user posted image

taški, tamala dva sta... kaj naj rečem, tako lepa!!! uni zehec je sploh tak srček, kateri je to? khm, si pravkar en album zbrisala? ker prej je bil zdaj pa ne več, uf misterij!user posted image

snežka, daj javi se, da ne bom mislila, da si ostala v p! upam, da si ok! držim pesti.

no, takle, nočko vsem, ti senčka pa kr mal še počak, boš še kakšen mesec na nosečkah!!! uf, pol pa..... iiiiiiiii, mamiiiiiii user posted image user posted image

no, tut jaz mam slike user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 29.6.2009 22:35:49 >

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 734
29.6.2009 22:46:51   
Shadow
Nokes, hvala za odgovore! No, tudi jaz razmišljam točno tako kot ti, pa še prostora nimamo kaj dosti, tako da ni šans za nepotrebno navlako!

Ma z obrobo se bom pa še malo potrudila... saj imam posteljice na kolesih, tako da lahko lepo sedim zraven, pa si posteljo okoli sučem. Bom poročala o uspehu. Drugače so pa fajne obrobe, ker so doooolge in gredo čisto okoli in okoli.

Jaz se itak nonstop pasem na slikicah vaših sončkov in se vedno znova čudim, koliko izrazov na obrazu že premorejo. Rastejo pa kot gobe po dežju!

No, še vas pridem kaj pogledati, ko bom spet potebovala nasvet izkušenih! user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.6.2009 23:03:18   
mucka25
Čer. Se po dolgem času malo oglasim, berem tud bolj mal, ker me vedno kaj zmoti. zdaj imamo kak mesec popoldne hude krče, sem probala najprej z BIOGAJA kaplicami pa je bilo še slabš, no zdaj z Mylicon (sem morala it prov zdaj pogledat, tako me spomin že dajeuser posted image ) je pa vsaj mal boljš, se sam za kake pol urce zvijata. Pa tud kakata mi nič, kake enkrat na teden. Drugač sta pa taki smeški, se smejkata in poskušata kak glasek ven spravt, pa igračko ujet, vrtiljak je pa tko zakon. Tavečji ju ima pa tud tko rad, da sam gledam, nič ljubosumja sam boža in dudo tlači v usta, je prov posrečen.

Imamo pa tud skoz kam za letat, zdaj v sredo imamo UZ kolkov, pa drug teden cepljenje pol 15. pa še UZ glavic v pediatrični. Me zanima kaka zmešnjava bo zdaj tam. Aja pa še krst imamo 11., tko da je skoz kaj za delat in letat.

Imejte se in se še kaj javim.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 736
30.6.2009 8:17:25   
pikatara
Shadow steriliatorja ne uporabljam, pa koša za plenice tudi ne. obrobe pa imam take. Zavezala sem jih na zgornji rob posteljce in ne na prečke.

Noki saj vem, da me nisi kregala.

Grem takoj slkice gledat. Joj so luškani. Se strinjam s Shadow, da rastejo kot gobe po dežju. Bom še js kako slikco v album dala.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.6.2009 8:28:24   
Belen
jutro mamice,
še dobro da sm "se hvalila" da moje kokice spančkajo... no ja... že dwe noči sm kot zombi, čez dan jih morem na 3 ure budit za papat, čez noč, pa se zbujajo na uro in pol... user posted image kak naswet??? kako imate rešeno zvečer une, ki NE dojite??? user posted image ki dajate po flaški swoje ali adapt.mleko?? user posted image

so se tudi vaše bolj pogosto čez noč zbujali,kot čez dan??? user posted image user posted image

jih hranite wedno skupaj? preoblačite na kolko? sej  wem,da wam "mal utrujam" ker ste dale to že skozi,ampak brat za nazaj mi res ne znese user posted image
pikatara ti imaš se mi zdi od začetka stekleničke? kako organizirana čez dan? noč?

hwala za naswete user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.6.2009 8:59:20   
hedviga
Noki, sabo smo imeli vse. Skor dobesedno. Seznam ti pošljem, juče nisam stigla, sem mogla nujno še z mojim še enga Unija spituser posted image
Total vseh pikov je nekje pri 7, otroci nobenega.
Torej avto je bil seveda poln, ampak sploh ne nabasan,lahko bi vzela sabo še pralni stroj recimo...

Sneži, oooooooojooooj... Pa res nimaš sreče, ampak vse se ti bo 1000% povrnilo!!
Larči, ooojoooooojjjj....3 meseci kar držijo. Sicer ne ravno prek noči, ampak postaja iz dneva v dan lažje. Ma pridejo pa druge zadeve, ampak potem maš že debelejšo kožo. ( in itak že vijolčne podočnjake)

Senčka...no..jaz imam oboje in oboje mi je prav hodilo oz mi hodi še vedno. Sterilizator imam za v mikrovalovko, zavijalčka pa tudi. Mi je enkrat pokrov dvignilo, ker nama je smrdelo in sva vsak večer kanto dajala na hodnik..Čeprav sva praznila sproti. Tole pa ne smrdi nič, edino malo drag špas so vrečke, pa jeb.at ga...
Obrobe pa sem jaz tri dni zatikala in pretikala, ampak nobena ne gre čist perfektno gor, zdej se sploh več ne sekeram, važno da se ne nabijata v prečke...user posted image user posted image

Pika, hvali boga dokler ti tkole spita, naša dva sta tut, potem pa naenkrat konc. Tamal se zbuja ob 1:30, 2 in zbaše 2 deci mleka od šuba, tamala je bila bolj pridna, pa jo je tudi danes premeraval od 1 do 2, pa po futru zaspita in ker je svetlo imamo že ob 6 budnico. Skratka: sem zaspaaaanaaaa....
Tudi sicer imata neke preobrazbe, Miha je ratal tečen, Špela pa malo manj. Ampak sta v globalu ratala zahteva in sitna. UhhhhhhhhhhHHH

Slike: Noki, ene pol ure sem dol padala od cukra nad Ivano in še nadaljne pol ure od smeha nad Vitanom!!user posted image user posted image user posted image KAkšna faca, dol padeš, za pojest!!! Aja, komentarja mi ni ratal napisatuser posted image ..
Taški, tvoja dva pa pozirata že zdaj, luškota. user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.6.2009 9:04:34   
hedviga
Ah, ja...jaz sem dala končn od maja album gor... sem za 1 mesec zadi...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.6.2009 12:30:44   
Snezinka4
Hojla!
Nisem ostala tam. Mi je pa žal, da sem sploh šla. Sem čakala uro in pol, da mi je dr. od daleč povedala, da naj se masiram. !?!?! Kaj pa delam zadnje 10 dni!???!! Sicer so mi pa njeni kolegi par dni nazaj masiranje odsvetovali...Tudi pošlatala me ni, samo vzvišeno mi je s tonom dala vedet, da naj neham gužvo delat. Tko nekako. saj potem ko sem malo več želela od nje, mi je odgovarjala na vprašanja, ampak sem odšla od nje z občutkom, da me je spet en okrog prnesel. Punce - spet ugotavljam - "Gospa kar po občutku" metoda je edina, ki kaj velja. Če se pa zaj. se pač zaj. Jaz pa tako naivno in vztrajno iščem "navodila" od "kompetentnih" oseb. Budala. Bo že. Če je bula prišla, bo že šla. Slekoprej. Ampak lik "trpeče matere" furam naprejuser posted image . Hči je prišla z morja z ušmi. To pomeni trebljenje, trebljenje, trebljenje. Juhuhu, kot da nimam druzga za počet...no danes smo se že dvakrat otrebliuser posted image

Sterilizator - jaz ga imam. 10 let starega Aventovega. Navadnega, ne za v mikrovalovno. Sem mnenja, da sterilizairat za donošene otroke ni ravno potrebno, za nedonnošenčke pa priporočljivo. Ker ga imamo (smo ga že imeli)ga tudi uporabljamo, sicer bi pa enkrat na teden prekuhavali.
Palček zavijalček - midva sva ga imela pri sinu pa sva ga ukinla: prvič - vrečke so drage, drugič - v stanovanju kopičiš veliko dozo dreka, tretjič - meni so te vrečke tako smrdele (nek značilen vonj imajo), da je bil to glavni razlog da smo zadevo eliminirali.
Tolk na hitro, zdaj se že meni bolj na glas pritožujeta...grem v novi krog...user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.6.2009 13:52:10   
lara light
Srčice moje zlate, naj si vzamem 5 minut inkončno napišem en pameten post..

Snežinkica, srce ti moje, gospa po občutku, ma marš v... revca, sem vedla, da ne bo nič pametnega od njih; komaj čakam, da sporočiš, da je v novem krogu bolje, da ste vse tri fajn in veseleuser posted image

Noki, jejšeš, kaki otročki, super sta in kuža je tudi fensiuser posted image

Hedi, res sta lepa, pridna si; zgleda, da bodo nama spali, ko bodo najstniki...vijolični podočnjaki itak, samo da sva mamiciuser posted image

Pikec, kako vi? Poročaj od P, me zanima vseuser posted image

Danes me je Taški poklicala, zato sem zelo dobre volje, Pika ima prav, te mame z večimi so res fenomeni. Me je dodaske nafilala in sem kar cool glede vsega.user posted image

Zjutraj smo meli pregled, lepo sta narasla in dobila na teži, +6cm + 1100g cca oba, sem zelo zadovoljna, ker nisem imela ene pametne vage pr sebi in sem malo ugibala z navadno, kamor sem stopala sama (že tko je bla cifra grozna) pol pa še z enim in drugim dojenčkom in gledala kolk se povečauser posted image ...skratka to je v redu, za ritko dobila mazilo, danes gazice s fiziološko, potem pa mazat, do max 1 t naj bi zginlo, upam res.
Povedala za vetrove in krče; dobili še sab simplex in probala bom po nokinem nasvetu jaz totalno brez mleka (skutke, jogurti,sladoled-ta bo hudauser posted image ) in , tisto malo kar dodajam-cca 50 ml novalaca zvečer pa zamenjam z aptamilom adc...še naprej vitamine in železo, jao meni, in nič, čakat, da bodo 3 mesceuser posted image

Žal mi je, da mam vedno tko malo cajta, oz. si ga  vzamem, da napišem samo težave in izpuščam vse lepo, kar sta nam ta dva škratka prinesla in vsak dan prinašata. Moram na glas povedat, če komu še ni jasno, da sem tot zaljubljena vanju, da sta moje neskončno veselje in moje od nekdaj želje. Da še vedno težko verjamem, da sta moja, da je to tako velika sreča, ki je besede ne morejo orisat...skratka presrečna sem, in ja, tudi meni tko dišita, da bi stalno lubčkala in lepa sta itak, saj sta po mamiuser posted image

bodte lepo, en kup poljubčkov vsem in hvala, ker ste vedno, ko vaS rabimuser posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 742
30.6.2009 14:14:54   
nokes
nič, sem se logirala glih sam za to, da grem pošnofat vaše albumeuser posted image , da vidim te lepotce in lepotičke, ki so nam življenje postavili na glavo in ga naredili popolnega user posted image . tolk da veste, kaj počnem, medtem ko otroci spijo!  

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 743
30.6.2009 14:30:47   
lara light
tud jaz nokiuser posted image , sem še frišnega pikinega prišla pogledatuser posted image

pika, kaj naj rečem, da ne bo banalno, prelepa sta, krasna, uauuu in evo itak, da je banalno. Super mami si, pa še taro rihtaš, res vsaka čast, še 1x hvala, ker misliš nameuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.6.2009 14:32:34   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

tud jaz nokiuser posted image , sem še frišnega pikinega prišla pogledatuser posted image

no, komentiram user posted image
okej:

laralajt, pliiiz, nove slikce user posted image , sta še kar bjondota?

snežinka, ti ne boš dala nobene gor user posted image , niti na privat? dej nooooouser posted image

taški,itak mali smejkec in zehec, zakon user posted image

pikatara, ma ne moreš falit fantkov, so krepki, punčke pa nežniceuser posted image

hedi, sori ampak se mi zdi, da ti ni noben podoben, al se motim?? učke mata iste!! take mandljaste, zelo lepa!

mucka, tvoji lepotički rasteta? še mal pa 3 mesece user posted image

belen, ajde trebuha ni več, hočmo tvoje otročke gledat user posted image

gemelli, nič slikic? isto buba.miška.user posted image

malaf, tvoji otroci so čudoviti, prekrasni, res luštni... lepe slikeuser posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 745
30.6.2009 14:44:25   
Snezinka4
Lara - evo črpam (samo takrat mam mir za rr) po novem krogu. In tvoje misli so se mi uresničile.user posted image  Hvala, še večkrat kaj lepega upaj zame. Namreč gospa (jaz) se je odločila, da bo dojila. Punci sta taaaakooo lepo jedi, in dovolj (!!!) in to vsaka na svoji dojki. zdaj pa lepo spita. Ma jaz sem presrečna. Istočasno se mi pa starejša dva z lego kockami zraven igrata. Ma kakšna idila. Naj traja. No samo dokaz, da obstajajo tudi lepi dnevi. user posted image
Lara, Taškica - kako lepo sta o svojih dojenkotih  povedali. Iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa vaše slike gledat.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.6.2009 14:54:59   
malaflobe
ojla! Berem vas redno komentirat pa mnimam časa sprot. Potem se pa tolk nabere, da pol pozabim, kaj ste pisale.

Belen čestitke ob rojstvu dveh princesk.  Previjala sem na tri ure preden sem ju hranila. Sedaj pa ju ponoči ne previjam, razen, če sta pokakana.

Lara lepo ste se poredili. Pri cepljenju za rota pa sta moja dva tud prvič jokala, ker jima je velik na enkrat dala. Drugič pa jima je dala druga čist lepo počasi, da sta lepo pojedla in ni bilo nobenega joka. To je čist odvisno kako jim dajo. Ene so nežne ene pa ne.

Vse ki imate slikce gor: super ste!!!!!!!!!! Smehci, zehci, princese, princi, zaspančki,... Človek bi jih gledal cele dni.
Lara tako lepo si napisala o zaljubljenosti, da ................... nimam besed, lepo.

Letim mamo sireno.
Se še potlej kaj oglasim

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.6.2009 14:56:13   
Snezinka4
Vidim zakaj ste tako kot jaz navdušene nad svojimi otrociuser posted image . Super so! Lepi, krasni, luštkani, cortki,...skratka, za k seb stiskat al pa kar za požretuser posted image . Grem jaz svoje štiri mal pokušvat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
30.6.2009 15:56:12   
Belen
punce pomoč user posted image  user posted image
torej, moje dwe če je možno w košarah w dnewni spita,w posteljici w sobi(ponoči ali tudi smo dans testirali) nočejo spat, oz.so se zbudile na urco in pol??? je možno??? w košarah w dnewni mi spijo ko bubice in jih morem zbujat na 3 ure.... posteljice welike 120 X 60 in so mi rekli da možno,ker so welike in je wsaka w swoji da jih je strah??? ju dam skupaj?

kak naswet??????? prosim? je mela kera iste problem??

Neposredna povezava do sporočila: 749
30.6.2009 16:07:32   
Belen
eko, še js sm dala par slikic mojih rožic user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?