metuljcek321
|
Lan & Luka za korake! Zdaj bo vedno bolj živahno - ouje. Luka že sam pridno koraka, Umpa, le hitro za njim ... Almera, Iraya, lavita, frutka, thanks. populis, likanje je nekam zelo v modi, kajne? Tudi jaz sem zdajle mal popeglala za dragega - danes malo pred 23-o ga peljem v Lj na železniško - gre za 3 dni v Muenchen na NATO konferenco predstavit prispevek. Midve pa sami doma dež/sonce, sonce/dež: takoj, ko je odšla Majuškina family, se je ulilo kot pri norcih. nosečke - kako se počutite, kako ste? Opa, lindy, nova mommy-to-be --- congrats, congrats, za pregled bomo pa držale pesti, absolutely! neboglasnica, ju3 pa hopla na Piran al kako? krvaveči ubožčki - Tariq za višinske pohode! Zdaj pa kar sestrici pokazat, kako to gre rovarka, OMG, kakšne fotke --- takoj sem pomislila na film The Day After Tomorrow. lex, naj dobro uštimajo avto, potem pa fijuuuu v Lj na miting še preden gremo vse nazaj v službo. O, mojček, živjoooo, WB! Kako je bilo, dopustniki? Daj kakšno slikico gor, da vidimo, kako ste uživali. Novosti: hja, tko kot so rekle punce: same lepe novice: nov naziv, pa nove nosečke, eno mini srečanje je bilo vmes, ... hd, kaj si to rezala? R U OK? Almera, ojej, no good tole s povratkom ... shit, no. Kakšne zadolžitve pa si imela danes? Si bila že na terenu? , Majuška, fajn slikice - dinamične Oooo, 3jemi, izgubljena duša - živjooooooo!