BOOMER
|
ola bejbe! Kaj zdaj to??? a naj grem kar pred P, k očitno bomo julike še v juniju vse svoje oddelale??? Jao, mojmu skoz grozim, da jih je vedno več, pa se mu kar pozna (ga grabi panika ). ČESTITKE - vsem ponosnim novim mamicam in atekom , bravo za power, pobje še pridejo, se bo že zglihal! rina22 - akcija - super za izpit pa da si vse zaključla, zdej pa mal nogice v luft! jazzz27 - ti sam klesti naokoli, da se mal zrelaksiraš. Verjetno se to sam stopnjuje proti koncu a ja pa v iber lušna sta bla na poroki...sej je to Otočec? me že dolg ni blo tam zanemarjam korenine klinc, sem itak v prekršku, ker sem Belokranjca ženila ana** - še ena akcija! - no zdej se nimaš več ne za spraševat, sam še za odštevat. Držimo pestke pa en za pogum....sam vseen probaj do srede zdržat češnca - vse se vedno poštima, bo že tak, da bo mel tvoj mali pdporo - al tvojo al pa še od novega zraven. Gun zgoraj pa usoda vse tko poštimata, da je prav _lenca_ - mene ni prav nič strah glede kolićine cukra. merim ga pa tko, da probam met vsaj dva obroka brez Sej ne, ampak kaka stvar na dan pa res ne škodje. Pa sladko sadje pomaga - mene breskve pa nektarine ven iz cukr-krize rešujejo katrinka - odrezana od sveta brez neta. No jo jutr vidim pa da vidimo v kokih delih je punce ki ste na konc - držim pesti, da saj do srede zdržite porod - mene počas zdele take zlohotne misli vsak etoliko čez dan uvatijo pa me mal strah rata. No bo že... naši - jest morm svojga prov pohvalt. Me je včeraj nadrl, zakaj ne zinem naglas kaj je treba zrihtat, da ve, da jaz ne morem, bo pa on. Sem mu rekla, da si odlašam, da kej nardim, da bo ja zrihtan tko ko čem (100% perfekcionist) pa ga nočem z drobnarijami morit (23% perfekcionist, 500% garač)..da bo že. pa se ni pustu, tak da dans plan pade, kaj je vse za zrihtat...ah kaj bi me brez naših a? je pa včeraj okol mene plesal in čakal da postelnjino zlikam za novo posteljico, da je potem lahko on to vse zrihtov pa obleku...in pol ponosno stal zraven...clo kapico z imenom najine je dal not...Kolikor je trmast pa zadrgnjen, ga naša ta mala že zdej okol prsta mota - boljš ko mami nič grem pa lepo se mejte...itak da bo jutri že kak presenečenje - NOT! vsaj upam da ne... tajne zaloge - izvor novih moči (zdej pri starih cukrih sam na hitr preverim če je osnovni higienski standard zadovoljen - ni črvov ) - OMG!!!
|